- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
-
LOGOUT
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
robagp
tag
válasz
wardemi #65602 üzenetére
Nézegettem, nézegettem, de nem találom, hogy kell.
Úgy tökéletes lenne ahogy leírtad, de nem tudom hol az a funkció a gmail-ben.
Hozzá adni tudok személyt, de nem tudom hol kell szerkeszteni a személyeket.
No és azt se találtam, hogy kell onnan frissíteni az eszközeimre.
Légyszíves írd már le lépésenként!
Köszönöm szépen! -
törölt tag
válasz
wardemi #41749 üzenetére
Itt egy kis hekkelős kedvcsináló. Azóta már sokkal egyszerűbb módszerek is vannak, sőt, az extra programcsomagok között, alapból ott van az FFP (mint ahogy a Dropbox kliens és a Transmission is). A lényeg inkább a cikk mögött a topik.
-
törölt tag
válasz
wardemi #41742 üzenetére
Én 40 -ért vettem 2TB -al a Zyxel NSA310 -et. Ebből a vinyó volt a nagyobb tétel, mert utóljára 16 -ért láttam a készüléket "szárazon". Nem akarok senkinek a zsebében túrkálni, de ez azért még nem egy ökör ára. Az adattároláson kívül még nagyon sok szolgáltatása van, jó közösségi háttérrel és könnyen "okosítható", ezért sztem nagyon megéri. Egy 210 -est cseréltem erre, mert az karcsú volt, de eszembe sem jutott, hogy más márkát keressek.
-
LonGleY
veterán
válasz
wardemi #41352 üzenetére
Mindkettő jó, köszönöm!
A Screen Filter-ben az a remek, hogy az app ikonra kattintva engedélyezi/tiltja a filtert, a Night Mode értéke viszont könnyebben állítható menet közben. A YAAB és a Lux mellé elraktam őket, mint nélkülözhetetlen fényerő-állító alkalmazások; az Ace 3-on a Night Mode fog tevékenykedni. :]
-
Bozek
nagyúr
válasz
wardemi #37877 üzenetére
Nálam van egy olyan profil, ami 2 percenként letölt egy weboldalt (foci eredmények) és ha változott valamelyik meccsen az állás, akkor jelez. Mivel elég jó a Tasker-ben a Scene rész, még csak fel se kell oldanom a kijelzőt, hogy lássam a változást, mivel megjelenik az Overlay a lockscreen-en is (na meg bármilyen alkalmazás futtatásakor, így akár Angry Birds közben is).
De ahogy látom, én értettem félre az előbb és nem a Tasker-t lövöd ki Greenify-vel.
-
-
chab7
addikt
válasz
wardemi #32542 üzenetére
Tényleg. Google now. Ezt akarom már kipróbálni mióta. Mit kell ehhez feltenni? Egyszerűen playben csak playben rákeresni hogy "google now"?
Az főleg tetszene ha működne úgy, hogy a rendszer nyelve magyar marad, de a program meg működik ahogy kell angolul (már ha egyszer magyarul még nem tud a nyavajás).(#32543) dokee78: Nekem időkép, mert itt vidéken nagyon kevés a köpönyeges észlelés és sokszor 50-60 km távoli észlelés a legközelebbi. Olyankor azt mutatja és hát nem igazán ugyanaz a helyzet itt a hely mögött ahol vagyok mint a másik oldalán. Na meg év elején - vagy mikor is - elkúrták a widgetet és azóta sem lett jobb.
-
atillaahun
veterán
válasz
wardemi #30827 üzenetére
Hmm, hát az mondjuk lehet hogy acc törléskor kivágja a fizetős programjaidat is. Bár furcsa, nem gondoltam volna, legalábbis nem szép dolog.
Akkor meg marad a 2 fiókos verzió azzal a különbséggel, hogy a tiedet nem törlöd ki csak megváltoztatod a jelszavát miután felrakták a programjaid. Így elméletileg a káposzta is megmarad ...Mondjuk bárhogy nézzük ez már a warezolás-nak a szofisztikált változata, úgyhogy ha elbírja a lelkiismereted, inkább lopd el a programokat és add oda úgy a többieknek, akkor nem kell a fiókokkal szarakodni. Bár ehhez útmutatást itt már nem adok.
-
atillaahun
veterán
válasz
wardemi #30823 üzenetére
Először bejelentkeznek a te fiókoddal, felrakják a fizetős App-okat, aztán létrehozzák a saját fiókjukat, arra átállítják a natív App-okat (Play, Gmail, stb), a te fiókodat pedig törlik.
App-ok átadogatása fiókok között szerintem csak a fejlesztők közbenjárásával megoldható. -
atillaahun
veterán
válasz
wardemi #30816 üzenetére
Akkor nem egészen értem mi a kérdés.
Többiek is bejelentkeznek a telefonjukon a google acc-oddal és tudják használni az összes programot.(#30818) Oldman2
Ééértem. Akkor gondolom a világvége sem külföldet jelent.
Ettől függetlenül valszeg egyik net se ingyenes és korlátlan úgyhogy még mindig a bluetooth tűnik a legjobbnak. Vagy a kábelvásárlás ahogy említették.
Persze ha egyik sem jön össze akkor PC oldalról ott van Jazz megoldása a Connectify-al, vagy ennek a fordítottja, hogy telefon mobilnetjét beteszi WiFi hotspot-ra, ES File Explorer-rel meg indít egy távoli elérést, és akkor lehet PC-n másolgatni a mappák között.
Vagy ott van még a felhőbe (pl. Dropbox) szinkronizálás lehetősége is.(#30821) Jazz
Nem tudom hogy jön ide a proxy, de arra gondoltam korábban hogy ha nincs net, akkor a Connectify-t sem tudja hogy letölteni. De mint azóta kiderült van, úgyhogy természetesen kivitelezhető. -
fatal`
titán
válasz
wardemi #29056 üzenetére
Pl. Nincsenek nyílgombok, hosszú nyomás ideje (mert néha gépelni is kell, webcímet nem igazán lehet swypeolni), rezgés ideje, külön sorban számok, mikor tegyen szóközt, mikor ne stb.
A borzalmas kiosztásról nem is beszélve, képtelenség megszokni. Vagy használjon teljes, pc-s qwertyt ékezetekkel, vagy hagyják az ékezeteket inkább, mert az, hogy egyiknek külön gombja van, a másiknak nem, az hülyeség (szvsz).
Kezel egyszerre két nyelvet (magyar, angol pl.)? Erre most hírtelen nem emlékszem.
-
-
LonGleY
veterán
válasz
wardemi #21955 üzenetére
És kék, ha mínuszba megy át. :]
A widget kirakásakor kicsit lehet állítgatni
a színeket és az átlátszóságot (UI settings). -
twine
veterán
válasz
wardemi #21717 üzenetére
Érdekes mennyire különbözően használjuk még az ilyen egyszerű chat alkalmazásokat is...(Én pld. Csak akkor írok valakire ha "azonnali" választ várok....ha "bármikor" jó a válasz akkor email...
ezért is fontos, hogy lássam egyértelműen online e... )
Hét még akkor egy "egész telefont" mennyire különbözően használhatunk...ez az amit sokan nem értenek, és a saját szokásaikat próbálják másra erőltetni...
nagyon offf,,, bocs mindenkitől,, csak "kiszaladt" -
tonyqa23
senior tag
válasz
wardemi #21069 üzenetére
Már bánom, h megkérdeztem...annyit elértem vele,h felmérgeltem magam,h én ezt soha nem fogom megérteni. Vagy esetleg a 38452-edik példánál...
Csak valaki itt írta,h hogy kell apexben a fejlesztői beállításokat előhozni...sikerült is, de az utolsó pontot nem értettem."Apex Launcher Értesítési API" hogy ez mi...Használd az API--nkat az alkalmazásodban értesítési jelvények megjelenítéséhez. Ez lenne az Apex Notifier? Ez léenne az az alkalmazás, ami pl egy rendszerprogram (most épp apex) szolgáltatásának dokumentációját felhasználva múkod? -
Bozek
nagyúr
válasz
wardemi #20506 üzenetére
"Nem szabad tehát lítiumos akkumulátort semmi mással tölteni, CSAK A SAJÁT töltőjéval."
"A töltőáramot nem szabad a maximálisan leadható áram 50%-a felé vinni, a töltők így is vannak hangolva. Akkor kell odafigyeljünk erre, ha nem a készülékhez járó töltővel töltünk"Akkor most mi van? Ne töltsük semmi mással, de ha mégis másik töltőt használunk, akkor a maximálisan leadható áram 50%-a fölé nem vihetjük a töltőáramot?
-
törölt tag
válasz
wardemi #19818 üzenetére
Szerk: felolvastam egy korábbi cikkemből egy részletet:
Szöveg felismerés gyakorlat: Tényleg egészen jól ért egyébként. Pl a pasidat szót biztos nem mondtam, de amúgy remek
"A minden esély fel a pasidat mondtam háromszázhatvan ugyan tartalmaz egy lemez optimalizáló napján az eszköz, de ez pontosan ugyanannyit tud és ugyanaz is mint a triumvirátus alacsonyabb besorolási termékeiben is helyet kap a modul hanem az optimalizáló a Windows beépített töredezettségmentesítőjét használja jobban vetítette fel a kérdés hogy ami a csak karbantartó funkciókat kínáló"
Az eredeti rész itt található:
http://itcafe.hu/cikk/symantec_norton_360_bemutato_teszt/eloszo.html
-
törölt tag
válasz
wardemi #19818 üzenetére
Most már én is
Betáraztam, és kellemes meglepetés volt
Az egyik nem biztos, hogy sűrűn lesz használva.
Nem akarok sok képet berakni, így linkelném a Nexus 7 topicból: 12778-as poszt.
Mi van akkor ha mind a kettő bejelölve marad? Melyik jelenik meg gépeléskor ?
-
twine
veterán
válasz
wardemi #19397 üzenetére
segítséged szeretném kérni.... ebben a vonatdroiban, hogyan lehet adott vonalra keresni? Mert ha rányomok a nyugati pu-ra ott azért elég kaotikus kikeresni " szemmel" a saját járataimat.... ráadásul mi van ha idegen helyen vagyok, és lövésem nincs mi a célállomása a vonalnak, mert nekem egy köztes állomás kellene.... szóval ezt nem sikerült kiderítenem... köszönöm előre is.... egyébként használhatónak tűnne,, de ez így káosz egyelőre....
-
-
S e t h
nagyúr
válasz
wardemi #18077 üzenetére
Ez nem csak előrejelző?Mintha valós idejű megjelenítés nem lenne benne.
Peti, 3.14-ba, az időkép alkalmazás fent van és nem is néztem ,hogy van hozzá widget, most próba alatt, de nem rossz, óra lehetne nagyobb, plusz mutathatna szelet, párát,légnyomást, de első benyomásra nem rossz. -
Bozek
nagyúr
válasz
wardemi #17478 üzenetére
Igen, arra gondoltam az offline használattal. Az összes cikket leszedi vagy csak amit kiválasztasz? Ha az előbbi, akkor megnézem, aztán majd meglátom. Csak mert sehol nem találtam ilyent a leírásában. Azért ezt fel kellene tüntetni, talán többen döntenének a program mellett.
Jelenleg, mint írtam, a gReader-t használom, de arról meg egyelőre nem tudom, miként fogja kezelni a dolgokat a Google Reader leállása után.(#17487) hunfatal: Köszi Neked is.
(#17522) twine: Mondjuk kár volt az adatkapcsolatot idecitálni. Többet eszik, mint a GPS.
-
Bozek
nagyúr
válasz
wardemi #17475 üzenetére
Csak éppen ahogy látom, nincs offline használat. Én maradok a gReader-nél, az ígéret szerint működni fog a Google Reader leállása után is.
És mielőtt itt mindenki gReader-t ír, azért ne tévesszük meg az embereket. A Google Reader nem egyenlő a gReader-el.
(#17474) csababarca: És persze a program mindezt elküldte az Apple-nak. Jól csinálják a kémkedést...
-
chab7
addikt
válasz
wardemi #15770 üzenetére
Na akkor azt mondjátok meg hogyan lehet ezzel hang/video hívást csinálni? Jól sejtem , hogy csak imo - imo között? Mert jó lenne ha simán az imo-ól tudnám a másik felet gtalkon hívni (mint pl pc-s pidgin stb.-vel).
(#15771) Bozek: ezek tudnak tényleg olyat is hogy megállóra keresel? pl szeretném tudni a
népstadiontólazaz izé, puskás stadiontól melyik visz amoszkva térre, azaz izé széll kálmán térre? (basszus, már én is vén öregember vagyok, mert már semmit nem úgy hívnak mint gyerekkoromban.) -
dokee78
félisten
válasz
wardemi #13499 üzenetére
Erre gondolsz,mint saját vagy ami gyárilag a telón volt?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- 3D nyomtatás
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- EA Sports WRC '23
- EAFC 25
- E-roller topik
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- További aktív témák...
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar bill IR kam gar
- Gopro hero 7 black
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- HP Probook 640 G2 (14FHD/i3-G6/8GB/256SSD/Magyar/Win11) - Szép!
- 100.000 ft -tól Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ASUS ROG Strix G18
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A16 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest