Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
-
LOGOUT.hu
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csocsesz75
őstag
Sziasztok !
Létezik olyan app amivel lehet a készülék színeit élénkíteni illetve halványítani ?
-
tomy86
addikt
válasz Mercutio_ #14346 üzenetére
Laucher: Apex
Böngésző: Boat Browser
Diktafon program: Smart Voice Recorder, Hi-Q MP3 Voice Recorder (az ingyenes max. 10 percet vesz fel)
sms backup: sms backup + (üzeneteket és híváslistát ment a google fiókba)
Navi: Google
zenelejátszó: Mort Player
videólejátszó: Dice Player
Valami jó időjárás widget: Köpönyeg, Időkép (legalábbis Magyarországra ezek a leghasználhatóbbak szerintem. A külsőn már lehetne vitatkozni)A többire vagy a gyárit használom vagy semmit.
[ Szerkesztve ]
-
pikszel
addikt
válasz Csocsesz75 #14351 üzenetére
„Az egyedüli létező dolgok az atomok és az üres tér; minden egyéb puszta képzelet”
-
generic
senior tag
Sziasztok, kellene egy app, amin keresztül wifi kapcsolattal láthatom a telefonom fájljait PC-ről.
Magyarul az usb használatát szeretném elkerülni.
Mit javasoltok? -
Švejk
őstag
válasz Mercutio_ #14346 üzenetére
Launcher: ssLauncher (best!)
Böngésző: Maxthon (valami hihetetlen gyors!!!)
Diktafon: Esay Voice Recorder
Antivirus: avast!, de nem használom már
Fájlkezelő (zene, videó, kép, alkalmazás, minden!): ES File Explorer
Zenelejátszó: zPlayer, de csak a WP mániám miatt...
Játék: Race of Champions, NFS Most Wanted, Shift, Temple Run II és még sokan mások
A többi gyári...meg még van WP-s tárcsázóm, telefonkönyvem, lockscreenem, témám, sms appom, számológépem... Viva WP! -
LámaZ
addikt
válasz atillaahun #14341 üzenetére
„Tehát Nincs offline Google navigáció. Sem útvonaltervezés. ”
Ezeknek aztán beszélhetsz!
Akinek az off-line navi létfontosságú, kell venni egy vincés kütyüt 40-60 dolcsiért, és azon meg lehet oldani a dolgokat. De a Vince itt ugye off-topik.
[ Szerkesztve ]
Legyen minden jó!
-
arti1121
senior tag
ezt használta már valaki
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nema.batterycalibration&hl=huSunwayman C20C, C22C, C23C, V60C, OLIGTH SR52UT, Nitecore HC65, MH20GT, HC65, TIP, TUP....TIP2
-
campers
tag
Sziasztok!
Bajnokok ligája meccseket valamilyen app-al lehet nézni? Vagy valami megoldást tud valaki? -
-
dandy91
tag
Üdv valaki tudna segíteni nekem ? E-mail szinkronizálásról lenne szó ice cream sandwich rendszeren az alap e-mailes programmal sehogy nem tudom szinkronizálni a freemailem pls help!
"Never Give up"--"No pain,no gain"--"Who dares wins" Uplay: Bower_0
-
eastsider
nagyúr
Sziasztok!
Olyan appot keresek amivel a cyanogenmod romokban található "csendes órákat" tudnék beallitani. Csak ennyi kéne. Bár vevő vagyok a hasznos appokra..[ Szerkesztve ]
-
pikszel
addikt
válasz eastsider #14370 üzenetére
Silent Hours
ha van kedved bütykölni, akkor:
Tasker / fizetős
Llama
AutomateIt„Az egyedüli létező dolgok az atomok és az üres tér; minden egyéb puszta képzelet”
-
LámaZ
addikt
Egy meglepi reggelre, mint ajánlott app:
UDM User Dictionary ManagerLegyen minden jó!
-
James67
aktív tag
Tud valaki ilyen vagy hasonló [link] appot ami jól működik és a hívó tartózkodási helyét mutatja?
Redmi Note 8 4/64
-
-
havri1
félisten
Helló!
Google asszisztens (now) -t szokta valaki használni? Ma kipróbálnám élesben, repülőgép járattal kapcsolatban.
Ha valaki tudja hogyan kell használni, írjon rám pls!
Köszi!havri
havri
-
Buster17
addikt
hali!
Van 1 android alkalmazás és a plusz lehetőségekért bankártyával kell fizetni eurot. Nos bármilyen visas bankártyát megadhatok vagy vannak egyéb kritériumok illetve nem-e von le valamennyi összeget? -
TOZ
addikt
Kint a SwiftKey 4. Flow funkció integrálva. Nem kell külön megvenni, ahogy ígértek. Frissül a 3-as verzióról.
-
Arthuro_Adam
őstag
Sziasztok!
Tudtok olyan adatforgalom számláló programot, ami alkalmazásokra lebontva is mutatja az adatforgalmat?
Köszi.
-
doddencs
senior tag
-
Tompie
őstag
Hali!
Én azt kérdezném most ,hogy a facebook alkalmazásban, hogy lehet beállítani azt, hogy a hírek falon a frissek legyenek elöl?
Köszi -
shaggy
aktív tag
sziasztok!
Valaki tudna egy olyan alkalmazást a telora amivel a játékok mentéseit is ki tudnám szedni és amikor felteszem az új romot akkor vissza rakom és nem kellene előröl kezdenem a játékot.
Két játék érdekel hogy hova menti a mentéseket az egyik a subway surf a másik pedig a hill climb racing mindkettő sd kártyára át lett helyezve telepítés után nem tudom ez mennyire számít.
-
rankesz
veterán
Tegnap jelzett a Viber hogy van frissítés, lefrissítettem, aztán repcsibe tettem a telefont, és lefeküdtem aludni. A telefon viszont egész éjjel egy percet sem aludt, gondolom a frissítés ébren tartotta... Ment fel a backup a titanium-ból. Más is tapasztalt az új verzióval ilyet?
-
twine
veterán
válasz rankesz #14394 üzenetére
töltőn figyelt egész éjszaka a telefon,,,de pont estére frissítettem én is...
Holnapra többet tudok neked mondani talán,,de ma még nem tapasztaltam abnormális merülést reggel óta...
De sajnos igaz ami igaz,,,nagyon szemét lett mostanában a Viber...haverommal beszél(nék) sokat mosatában rajta(külföldön van Magyar kártyával) ,,,de három esetből kétszer összeomlik a Viber 15-20 perc után "magától.." ugatok, és egyszer csak "hallom hogy nem hallom"("akarok e hibaüzenetet küldeni")..települni is nehezen települt kétszer is...a telszámos beolvasás végtelen ciklusba kerül meg ilyenek...Szóval lassan megy a levesbe nálam azt hiszem,,ha ilyen beteges,,,két haverom miatt nem tartok fent egy "betegágyat"
(pedig kedvenc volt sokáig)[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest