Hirdetés

2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-01 09:57:43

LOGOUT.hu

KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!

A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.

Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#132921) Mr Dini válasza Somatom (#132844) üzenetére


Mr Dini
addikt
LOGOUT blog

Ez az összes kínlódás azért van a csatolásokat illetően, mert a legtöbb droid telefon kernelében nincs fuse mount támogatás. Ami annyit jelent, hogy ha van egy appod, azzal minden további nélkül tudsz bármit csatolni a fájlrendszered alá. Akár root jog nélkül is. Linux alatt ez bevett szokás és mivel gyakorlatilag mindenből tudsz fájlrendszert faragni, amire lehet szoftvert írni, megannyi lehetőség rejlik benne. Ez amúgy kéne az NTFS támogatáshoz is, meg ha jól emlékszem az egész emulált belső tárhely valami fuse implementáció. Érthetetlen módon - hiszen én nem látok semmi lehetséges hátrányt abban, hogy userek felcsatolhatnak virtuális mappákat - mégsem az Android része már jó rég óta. Viszont ha meglenne a megoldás az emulált SD alapján a csatolásra, semmi akadálya sem lenne. Ha egyszer lesz egy kis szabadidőm, mindenképp rá szerettem volna nézni.

Egyébként az idők során megszerettem a Google-t, sok jó dolgot adnak ők. Ha egyszer visszatértem volna a fórumra, meg megtanultam volna újra egy picit magyarul, írtam volna pár cikket.

Mondjuk ez a hozzászólás is sok segítséget nyújt user szemmel, de na, egy hirtelen felindulást követően vettem egy devconsole hozzáférést, aztán meglátjuk, hogy lesz-e belőle valami app. :DDD

Edit: ha az eszközöd erre a parancsra:

cat /proc/filesystems

listáz fuse-t, akkor van remény. Ugyan az SMB protokoll leimplementálására egyedül nem vállalkozom, egy webdav share elvileg működhet, mint teljesértékű hálózati csatolás. Vagy akár a google drive.

[ Szerkesztve ]

Hogy hívják az éhes horgászt? Gyere Pista, kész a kaja!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.