Hirdetés

2024. április 23., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-01 09:57:43

LOGOUT.hu

KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!

A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.

Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#132651) Somatom válasza napalmdude (#132650) üzenetére


Somatom
veterán

Kicsit sarkosan látod a dolgot. Nem általában az Android -dal van a gond, hanem a telódon futó Android -dal. Egy csúcsteló és a Zs kategóriás gyártótól származó rizskályhád között van még néhány átmenet. Mit gondolsz, miért volt olyan olcsó? Te tényleg elhitted, hogy csak a marketingkölcségeken és a bolthálózaton spóroltak? De édi!

[ Szerkesztve ]

Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G

(#132652) mobilizmo válasza zsoltzsolt (#132647) üzenetére


mobilizmo
Topikgazda

Tegyél egy próbát. Használd a a "Tárhely felszabadítása" opciót és nézd meg az app adatainál szabadul-e fel ténylegesen tárhely. Nekem most egyetlen fénykép sincs a telefonon tárolva (mind felhőben van), de több mint 340 MB tárhelyet használ összesen. Ha most törölném a tárhelyet és a cache-t visszaesne 150-re. Ha újra bejelentkezek és letölti a felhőből a bélyegképeket, megint felhízik.

Bonyolult problémákra mindig akad egyszerű, könnyen érthető, téves válasz.

(#132653) crok válasza napalmdude (#132650) üzenetére


crok
Topikgazda

Magánvélemény, de ugye azt írod, hogy:
"Meg az óriási, jó drága bővítő kártyákat"

Ali-ról vagy eBay-ről, megbízható helyről megbízható uSD kártyákat lehet venni akár.. Egy 32GB-os U1-es ~2500.-, egy 64GB-os U3-as ~4000.-, az már 4x több mint amid most beépítve van és valószínű gyorsabb vagy ugyanolyan gyors. Szerintem nem drága. Szerintem.

Valószínű ezek szerint a linkelt írásom szerintem végül nem olvastad meg azt se ami körülötte volt, akkor lehet megúsztad volna azt a három órát, mert az esetek elég nagy százalékában egy-egy rosszul generált és meghízott .thumbnail file szokta a helyet foglalni amit amúgy az SD Maid root nélkül is írt volna. (Környezetemben előfordult már 200MB küröltől 7.5GB nagyságú thumbnail file is). Régi letöltött APK-kat nem tárol a rendszer. Meg egy egyszerű Disk Usage is sokat segít(het)ett volna.

De ezt már nem tudjuk meg, te se, mi se. Ha gondolod legközelebb nézz rá ezekre. Hátha még azt a 3 órát is megspórolhatod magadnak.

Ha egy hozzászólásomban linket látsz az hasznos referencia, hivatkozás vagy leírás és erősen ajánlott vagy minimum érdemes elolvasni. A Logout bejegyzéseim tele vannak hasznos Android tippekkel-trükkökkel, alkalmazásajánlással..

(#132654) mobilizmo válasza napalmdude (#132650) üzenetére


mobilizmo
Topikgazda

Egyébként telepítőket nem tart meg. Valóban az appok adatainak a hízása okozza leginkább a problémát.

Bonyolult problémákra mindig akad egyszerű, könnyen érthető, téves válasz.

(#132655) kezman


kezman
őstag

Na a telenor bealakított megint, frissítette a mytelenor appját, tehát ha be szeretnél lépni kell egy sms-t küldened a kódért, eddig semmi gond, de nekem adatkártyám van ami ugye a ruterbe van, okoska azt mondja szedjem ki és rakjam a telefonomba, 1. Ruterbe normál sim, telefonba micro, 2. mivan ha függő a telefonom, Telekomos. Személyi biztonságra hivatkoznak, de böngészőbe minden hercehurca nélül be lehet lépni, 6.-os verza van a tabomon, ott nem frissült, kerestem egy régi frissítés előtti apk-t, automata frissitését kilötem, az megy de ki tudja meddig, ennyire fontos a lóvé,ha van okos telód fizess, telekom meg forditva, 6-os droidon ha ráfissitesz nem megy, beáll, újabbakon megy, itt meg a 6,ra kerestem egy régit, user levan sajnálva majd mi megmondjuk, mikor mit és milyet kell venned.

[ Szerkesztve ]

Ne dühöngj, hogy megöregedtél, van, akinek ez sem sikerül.<< Nokia 5800>>Huawei P Smart>>

(#132656) crok válasza kezman (#132655) üzenetére


crok
Topikgazda

3G/4G routerekben 99% van lehetőség a SIM-en levő SMS-ek megtekintésére, sokban akár írásra is. Érdemes lenne megnézned a menüt és/vagy a router leírását.

Ha egy hozzászólásomban linket látsz az hasznos referencia, hivatkozás vagy leírás és erősen ajánlott vagy minimum érdemes elolvasni. A Logout bejegyzéseim tele vannak hasznos Android tippekkel-trükkökkel, alkalmazásajánlással..

(#132657) Bozek válasza napalmdude (#132650) üzenetére


Bozek
nagyúr

"Telepíteni semmi idő; de nem fogok pénzt kiadni ezért, na nem mintha nagy összeg lenne. Ráadásul a rootolási keverésekkel nem is akarok foglalkozni; nem akarok mobil guru lenni, csak használni."

1. Az ingyenes verzió is tud tisztítani, igaz, az Alkalmazás tisztító csak mutatja, hogy mi foglal.
2. Nem kell hozzá root, bár az tény, hogy roottal hasznosabb.
3. Tényleg nem drága, egy kevés memóriával rendelkező telefonon nagyon hasznos tud lenni.

(#132658) napalmdude válasza Somatom (#132651) üzenetére


napalmdude
csendes tag

"Egy csúcsteló és a Zs kategóriás gyártótól származó rizskályhád között van még néhány átmenet. Mit gondolsz, miért volt olyan olcsó? "

Figyi attól, mert te teljesen feleslegesen inkább nagyobb hardvert veszel a szoftver probléma megoldása helyett, az a te ÉDI problémád. Nem érted a dolgot, sebaj. vedd csak a 300k huf-os csúcstelódat. Én meg édesen röhögök :D

(#132659) Jazz válasza crok (#132629) üzenetére


Jazz
veterán

Lásd #132610...

free your mind

(#132660) napalmdude válasza crok (#132653) üzenetére


napalmdude
csendes tag

Ezt az SD Maid-ot kipróbálom majd, előbb-utóbb indokolt lesz. Talán leszed annyi cuccot mindenféle ügyeskedés nélkül, hogy ne okozzon gondot az elhízás.

"Környezetemben előfordult már 200MB küröltől 7.5GB nagyságú thumbnail file is".
Bizonyára hasonló dolog történt, vagy pont ez, kipróbálom majd.

Köszi az ötletet, most egy ideig ellesz megint.

(#132661) napalmdude válasza Bozek (#132657) üzenetére


napalmdude
csendes tag

Jelen áron 450 Ft, azaz 2 sör :) Hát az annyit megér mindenképpen; ezek szerint az egyik legjobb, ha nem a legjobb tisztító cucc.

(#132662) Viktor0610 válasza Somatom (#132651) üzenetére


Viktor0610
MODERÁTOR

"Egy csúcsteló és a Zs kategóriás gyártótól származó rizskályhád között van még néhány átmenet."
Ezt lopom aláírásba! :D

Samsung Galaxy A54

(#132663) Viktor0610 válasza napalmdude (#132658) üzenetére


Viktor0610
MODERÁTOR

Még mindig nem látod az átmeneteket.

Nekem egy 60-70 ezres telefonom van, és sosem volt tárhely-gondom. Tehát nem kell 300 ezerért telefont venni, csak valamivel többért, mint amennyit te szántál rá.

[ Szerkesztve ]

Samsung Galaxy A54

(#132664) crok válasza Jazz (#132659) üzenetére


crok
Topikgazda

Láttam, azért kédezem..

Ha egy hozzászólásomban linket látsz az hasznos referencia, hivatkozás vagy leírás és erősen ajánlott vagy minimum érdemes elolvasni. A Logout bejegyzéseim tele vannak hasznos Android tippekkel-trükkökkel, alkalmazásajánlással..

(#132665) Somatom válasza napalmdude (#132658) üzenetére


Somatom
veterán

Jelenleg inkább sírsz, mint röhögsz egy szoftveres probléma miatt. Ráadásul totál tévesen feltételezed a problémád okát.
Több, mint három éves a telóm (Moto Z Play), ami újkorában is csak középkategóriás volt (Snapi 625). A három év alatt egyszer sem kellett gyári visszaállítást, meg hasonló hókuszpókuszokat csinálnom. Pedig, gazdagon kapja az ívet a vas.

Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G

(#132666) napalmdude válasza Viktor0610 (#132663) üzenetére


napalmdude
csendes tag

Még mindig nem látod a lényeget.
Vegytisztán szoftver gond. Most, hogy ez orvosolásra került (és fog kerülni), nekem sem lesz tárhely gondom. A Rizskályhával.

Ebből következően nem kell még még 70 ezres telefon sem nekem, mert minek. Külön érdekes szó a "kell". Marketing kampányok parancsára mindenki úgy veszi a dolgokat, ahogy akarja, mert azt mondják, hogy ez neked kell, és a nép meg agyatlanul megveszi; de azt nem tudja minek. Ajánlom újbóli megtekintésre a Harcosok Klubját. No minden jót mindenkinek.

Köszönöm a segítő válaszokat.

(#132667) napalmdude válasza Somatom (#132665) üzenetére


napalmdude
csendes tag

A magad féléken röhögök, a szoftveres probléma meg megoldódott :D Szóval mindenképpen nevetős hangulat van. Sok sikert a további fikázáshoz barátom!

(#132668) Probert75 válasza napalmdude (#132667) üzenetére


Probert75
addikt

Élég magas lóról beszélsz "Barátom" így újoncként! :F

(#132669) smithsys válasza napalmdude (#132667) üzenetére


smithsys
aktív tag

Az elmúlt néhány hozzászólás margójára...
Megértelek Téged is, illetve látom a másik oldalt is. 10 év alatt volt számtalan telefonom és azt mondom hogy igen, el lehet lenni 25k-s telóval is, sőt...
Az a nagyon nem mindegy hogy mire használod. Felgyorsult világunk sajnos arra készteti az emberfiát hogy minden információt azonnal vagy a lehető leggyorsabban elérjen, illetve egy eszközzel minél több feladatot elintézhessen. Ez nem pusztán marketing kérdés. Én pl. egy tablettel vagy telefonnal évekkel ezelőtt kiváltottam a PC-met és cseppet sem hiányzik, megjegyzem nem dolgozom 25MB-os exel file-okkal. No ezt nem tudod megcsinálni egy alap telefonnal.
És akkor megint eljutottunk oda hogy minden hardver igény felhasználó függő. Nyilván Te nem arra használod a telefont amire Somatom, így az álláspontod alapvetően érthető, viszont amint nagyobb igények merülnének fel azonnal éreznéd a komolyabb vas hiányát.
Tapasztalatból írok, volt A820-as Lenovom is meg Elephone S3-mam is az OP6t előtt valaha, tehát ismerem a különbséget.
Ennek ellenére belátom az igazadat mert nem mindenki hardcore felhasználó.
Mindenkitől elnézést a hosszú monológért.
Peace...!

[ Szerkesztve ]

(#132670) mobilizmo válasza napalmdude (#132667) üzenetére


mobilizmo
Topikgazda

"Még mindig nem látod a lényeget."
Nem fogsz sokáig röhögni, ugyanis időlegesen oldottad csak meg a problémát. Ezt próbáltam érzékeltetni, csak nem látod a lényeget.
Egyébként abból a szempontból sem érted a lényeget, hogy te folyamatosan szoftveres problémára hivatkozol. Ez így igaz is, csakhogy te nem egy hardvert vettél olcsón, hanem hardvert+szoftvert. Ez a problémád.
Jó sok röhögést kívánok neked.

[ Szerkesztve ]

Bonyolult problémákra mindig akad egyszerű, könnyen érthető, téves válasz.

(#132671) WhiteWalker


WhiteWalker
nagyúr

Aquamail appban lehetséges a különböző fiókokhoz más-más értesítési hangot tenni?

(#132672) Bozek válasza WhiteWalker (#132671) üzenetére


Bozek
nagyúr

Az alkalmazásban nem. Trükkel megoldható, például a LightFlow-hoz hozzá tudod adni többször is, és ott beállítható, hogy ha az értesítés tartalmazza a megfelelő e-mail címet, akkor milyen hang szólaljon meg.

(#132673) rgeorge válasza WhiteWalker (#132671) üzenetére


rgeorge
addikt

Igen, a teljes verzióban. A fiókok speciális beállításaiban tetszőleges értesítési beállítások megadhatók.

Picard: "What we leave behind is not as important as how we've lived. After all, Number One, we're only mortal." Riker: "Speak for yourself, sir. I plan to live forever."

(#132674) WhiteWalker válasza rgeorge (#132673) üzenetére


WhiteWalker
nagyúr

Ketten mondtok két félét :D ( pro verziom van és MIUI rendszer)

Ezt az opciót megtaláltam , de nekem nagyon nem az van ott...Hiába mentem a fiókok kezelése / speciálison / üzenet értesítés/értesítések kezelése fülre...ezt találtam:

kép link

[ Szerkesztve ]

(#132675) rgeorge válasza WhiteWalker (#132674) üzenetére


rgeorge
addikt

Ez minek a beállítása? AquaMail-en belül a fiókot hosszan megérintve a menüben Speciális beállítások, itt pedig az Üzenet értesítések. Fent a Speciális beállítások legyen bekapcsolva, majd Értesítések kezelése menüben lehet mindent beállítani a fiókhoz. Oreo-n és Pie-n biztos ment így, de szerintem már Nougat-on is.

Picard: "What we leave behind is not as important as how we've lived. After all, Number One, we're only mortal." Riker: "Speak for yourself, sir. I plan to live forever."

(#132676) WhiteWalker válasza rgeorge (#132675) üzenetére


WhiteWalker
nagyúr

Ez az amit leírtál.

Ugyanoda jutok lépkedve is , hosszan nyomás nélkül:
Beállítások/fiók kezelés/ itt adott email fiók klikk / speciális beállítás/ üzenet értesítések/ speciális beállítás pipa/ értesítések kezelése ---> itt jön be a fenti linkelt kép .

Nincs más hang , vagy más értesítési hang beállítás :W

[ Szerkesztve ]

(#132677) WhiteWalker válasza rgeorge (#132675) üzenetére


WhiteWalker
nagyúr

Közben megoldódott... De elég bosszantó módon el volt dugva , hogy szakadjon meg az aki ezt kitalálta...:W

Szóval ott nincs ahol írtuk , viszont a speciális fült be kell pipalni!!
Ezutan rá kell menni az alkalmazás váltóra , majd ott hosszan nyomva tart / fogaskerék ikon / értesítések és itt láthatóak az email fiókok amit a speciális fülben előbb bepialtunk...
Itt még nincs vége , mert itt kiválasztjuk valamelyik fiókot , majd a fontossági opcional legalább a "sürgőst" kell kiválasztani és ekkor jelenik meg (!!!!) az egyéni (custom) hang beállítás. Amúgy rejtve van.

Komolyan nyaljon sót aki ezt kitalálta.:W

[ Szerkesztve ]

(#132678) zeon.hu


zeon.hu
nagyúr

Root checker pro most ingyenes.

#?*@&!

(#132679) rgeorge válasza WhiteWalker (#132677) üzenetére


rgeorge
addikt

A fiókonkénti értesítést rendszerszinten oldja meg az AquaMail, legalábbis Pie-n. Ott már lehet alkalmazáson belül értesítés-kategóriákat defiiniálni, és ezekhez egyedi értesítésbeállításokat megadni.

Picard: "What we leave behind is not as important as how we've lived. After all, Number One, we're only mortal." Riker: "Speak for yourself, sir. I plan to live forever."

(#132680) Krystal_s


Krystal_s
addikt

Sziasztok, egy tableten (no root K.K) próbálgatom az Adguard tűfalat. Hiába állítom be, hogy a tűzfal jelezzen, amikor egy tiltott app próbál netre csatlakozni, nem kapok róla értesítést. Másnál is volt ilyen? Mi lehet a gondja? :F
Több appot is próbáltam. Letiltottam a mobil és wifi hozzáférést, bepipáltam a tűzfal figyelmeztetést. A tiltás működik, mert nem tud netre menni az adott program, de nem jelez, nem kér engedélyt a csatlakozáshoz.

(#132681) F.E.K.. válasza zeon.hu (#132678) üzenetére


F.E.K..
senior tag

Mondjuk ezeket a programokat sosem értettem, ha root-oltam a készüléket akkor csak tudok róla... :C

Legyen olyan szép és vidám napod amilyet csak szeretnél!

(#132682) zeon.hu válasza F.E.K.. (#132681) üzenetére


zeon.hu
nagyúr

Mondjuk rootoltad, de nem sikerült valamiért, esetleg nincs teljes értékű root.

#?*@&!

(#132683) mobilizmo válasza zeon.hu (#132682) üzenetére


mobilizmo
Topikgazda

Arra is elég egy ES File Explorer (amit egyébként is felraknék). Beállításokban bekapcsolod a Root Explorer-t, ha feljön a root management ablak akkor valószínűleg minden rendben. Nekem még SuperSU korszakban volt olyan, hogy Rootchecker szerint rootolt voltam, de valójában nem működött.

Bonyolult problémákra mindig akad egyszerű, könnyen érthető, téves válasz.

(#132684) #13797376


#13797376
törölt tag

Sziasztok !

Letöltöttem a Note9-re a rádio1 applikációt, de valamiért 10-15 percenként állandóan leáll a működése. Van hogy újra el kell indítanom az applikációt, de van hogy magától néhány perc után elindul. Valakinek ötlete esetleg hogy ez miért van ?

(#132685) Fall-N válasza napalmdude (#132658) üzenetére


Fall-N
veterán

Pedig igaza van, hiába az önérzeted. Manapság a minimum hardver amivel nincs gond az legalább 3 vagy 4 GB RAM, legalább 32 GB tárhely és egy Snapdragon 6xx SoC (pl. 625).

Ne vicceljünk, amikor a mostani Oreo vagy Pie OS majdnem 10 GB helyet foglal, akkor hová elég 16 GB tárhely? Elég volt az 4-5 éve, de akkor az akkori Android is 1 GB helyet ha foglalt, és az alkalmazások sem voltak ekkora méretűek és komplexek.

A szoftveres támogatásról nem is beszélve, az sem mindegy. Nekem egy Xiaomi Mi A1 van, Ami bőven megállja most is helyét. Ebben van 64 GB tárhely, 4 GB RAM és a legfrissebb Android. Újan sem került 300 ezer Ft-ba (60 ezer Ft volt újan), így megint csak hülyeség amit írtál. Tudatosan kell venni telefont, nem azt ami a legolcsóbb.

Hiába áltatod magad, nem vettél elég erős telefont a mai igényekhez.

[ Szerkesztve ]

(#132686) Probert75 válasza #13797376 (#132684) üzenetére


Probert75
addikt

Az energia gazdálkodásban be kell rakni a kivételekbe, mert a rendszer lelövi.

(#132687) tordaitibi


tordaitibi
veterán
LOGOUT blog

Régebbi Google mapsom van, 3 külön funkció, navi, térkép és vezetés. Ez utóbbit nagyon szeretem ha nagyjából ismerős környéken járok, nem kell pontos navigáció csak lássam menet közbe hogy hol vagyok.
A navigáció ébren tartja a kijelzőt akár órákig de a vezetés funkciónál a beállított 2 perc elteltével kikapcsol a kijelző.
Van lehetőség valahogy ezt kiküszöbölni?

(#132688) #13797376 válasza Probert75 (#132686) üzenetére


#13797376
törölt tag

Köszönöm a választ, de tudnál ebben részletesebben segíteni hogy hogy is kell ezt megcsinálni ?

(#132689) Somatom válasza tordaitibi (#132687) üzenetére


Somatom
veterán

Automatizálóval biztosan (ha x alkalmazás előtérben -> képernyő timeout átállítás). Én rá szoktam indítani (esetleg automatizáltan is lehet indíttatni) a CamSam -et. Ez nálam úgy van beállítva, hogy widget módban indul, tehát mindíg az aktuális alkalmazás fölött jelenik meg a widgete és ébren tudja tartani a kijelzőt. Tehát a Térkép fölött ott a sebesség és kamerainfó.

[ Szerkesztve ]

Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G

(#132690) tordaitibi válasza Krystal_s (#132680) üzenetére


tordaitibi
veterán
LOGOUT blog

Épeszű tűzfal (szerintem a tiéd is ez) egyetlenegy figyelmeztetést dob, amikor egy app ELŐSZÖR akarna kimenni. Az enyém pl. amíg ezt nem nyugtázom és nem pipálom be hogy tilt vagy engedélyez, addig blokkolja, ki se engedi.
Ha meg minden kísérletnél Te értesítést szeretnél (ha jól értelmeztem a problémádat) akkor abba 2 perc alatt hülyülnél bele, pl. a csatolt képemen 1 darab app 1 perc alatt 28x próbált kimenni reklámot letölteni. A többi játék kb. hasonló, az percenként úgy 100 értesítés, ha ezt szeretnéd.. :)

(#132691) Probert75 válasza #13797376 (#132688) üzenetére


Probert75
addikt

Telefon Beállítások menü/Eszköz karbantartása/Akkumulátor/Nem figyelt alkalmazások. Itt hozzáadod a progit és kész, ha minden igaz.

(#132692) tordaitibi válasza Somatom (#132689) üzenetére


tordaitibi
veterán
LOGOUT blog

Előbbi (számomra) nem jó, ez fehér folt az életemben, az automatizálók (lámlám van hiányosságom pedig azthittem tökéletes vagyok már :D )
de a második brilliáns, köszi!

(#132693) #13797376 válasza Probert75 (#132691) üzenetére


#13797376
törölt tag

Nem figyelt alkalmazások mint olyan nincs lehetőségként !

(#132694) Somatom válasza tordaitibi (#132692) üzenetére


Somatom
veterán

Sztem veszítesz vele, ha kihagyod. A hsz. -eid alapján, sztem Te az a típus vagy, aki 10 perc ismerkedés után símán vágná egy automatizáló működését, kezelését és tudnád mire használni.

Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G

(#132695) Probert75 válasza #13797376 (#132693) üzenetére


Probert75
addikt

Eszköz karbantartása menü van? Mert ott kell lenni az Akkumulátor menü alatt. Milyen droid verzió, milyen telefon egyébként?

(#132696) Krystal_s válasza tordaitibi (#132690) üzenetére


Krystal_s
addikt

Ebben a tűzfalban meg lehet adni melyik Appnál kérek jelzést. Nem egyszer jelezne, de nálam egyáltalán nem jelzett. Amikor van egy olyan program, amit nagyon ritkán használok ez hasznos funkció lenne, mert tiltanám neki a net hozzáférést, így a háttérben véletlenül se tevékenykedne, de amikor elakarnám indítani x havonta egyszer, akkor rá kéne kérdeznie engedem-e. Így viszont nekem kell megjegyezni miket tiltottam és használathoz külön nekem kell kikeresnem az Adguard beállításaiban, majd engedélyezni...aztán megint tiltani.

[ Szerkesztve ]

(#132697) Narxis válasza Somatom (#132694) üzenetére


Narxis
nagyúr

Szerintem ez az automatizáló csak nagyon spéci igényekre kell max.

Thanos was right.

(#132698) kovisoft válasza Narxis (#132697) üzenetére


kovisoft
őstag

Az adott igényre (Google Maps - vagy bármi egyéb - alatt maradjon bekapcsolva a kijelző) nagyon adja magát az automatizáló. Nálam is felmerült ez a igény, és én is így oldottam meg. Korábban a Keep Screen On alkalmazást használtam erre a célra, de aztán inkább áttértem automatizálóra.

(#132699) kaciokos válasza kovisoft (#132698) üzenetére


kaciokos
őstag

Jaja, egy automatizáló nem csak arra jó, hogy megoldja vele olyasmit, amire nincs app, hanem nálam pl. 2-3 appot kivált, ezáltal erőforrást spórolok.

(#132700) tordaitibi válasza Krystal_s (#132696) üzenetére


tordaitibi
veterán
LOGOUT blog

Írtad hogy nem egyszer jelezne.
Akkor viszont annal ellenére hogy nem indítottad el, mégiscsak tevékenykedik a háttérbe.

Ha pl. a képeden jelzett beállításokat használod akkor nem is fog jelezni szerintem mert sem a mobil, se a wifi adat nincs engedélyezve. Ez OS szinten múködik (ezért egyébként nem is értem, minek tűzfal), és az OS egy lépcsővel előrébb fogja meg az adatforgalmat mint a tűzfalad. Ezért az, mivel nincs miról, nem is küld értesítést.
Lehet tévedek, de valahogy így lehet. Ha a képed csak példa akkor bocsi, ha engedélyezed az adatforgalmat, akkor se dobja az értesítést?

Nekem Android 7xx-en nincs is tűzfalam, apponként beállítottam mi mehet és mi nem, ami képet mellékeltem az az asszony játszós tabletjéről van, azon 4xx fut és abban még nincs OS szintű adatforgalom korlátozás.
Mióta feldobtam neki a NoRoot tűzfalat és megtanítottam kezelni, nem győz hálálkodni, megszűnt a millió reklám a játékokba, némelyik fejlesztő szerintem kissé túllőtt a célon, van hogy mire eljutsz a következő pályáig addig 6 (hat) felugrón és reklámon kell átverekedni magad. Ez már szerintem nem reklámozás hanem agresszív szopatás.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.