Hirdetés

2024. április 19., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-01 09:57:43

LOGOUT.hu

KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!

A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.

Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#133501) crok válasza Fall-N (#133500) üzenetére


crok
Topikgazda

Nos, pont az [A-Z]{2}UI tudna általában olyat, hogy "beépített app backup", és ha nem tiltaná le sok dev az sokat segíthetne a dolgon. Gondolom ezért nincs univerzális megoldás.

Szerk: Ha meg olyan megoldás lenne az appban mint a Google Play Games Services API-val menthető játékállás is (trükköznek is ezzel amúgy) akkor meg azért nem lenne jó mert nem mindenki használ még GApps-ot se custom ROM-on, nemhogy Play Games Services. Akkor ez megint nem univerzális.

[ Szerkesztve ]

Ha egy hozzászólásomban linket látsz az hasznos referencia, hivatkozás vagy leírás és erősen ajánlott vagy minimum érdemes elolvasni. A Logout bejegyzéseim tele vannak hasznos Android tippekkel-trükkökkel, alkalmazásajánlással..

(#133502) Somatom válasza Fall-N (#133500) üzenetére


Somatom
veterán

Kell egy rendszer szintű alkalmazás, ami a user utasítására szól a többi alkalmazásnak, hogy "Skacok! Tessék X elérési útra mentést csinálni, de má!" Erre azok elvégzik a saját mentésüket. A Google pedig kihírdeti az új regulát, hogy X türelmi idő után csak úgy frissíthető Play alkalmazás, ha az új verzió tudja ezt a mentési metódust. Mi ezen a bonyolult?

Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G

(#133503) crok válasza Somatom (#133502) üzenetére


crok
Topikgazda

Az, hogy ahova mindenki tud írni onnan általában mindenki tud olvasni is.. Ezért nem szeretik az adatvédelemmel tudatosan foglalkozó emberek ha egy-egy app úgy használja a DocumentsProvider API-t hogy nem szólnak róla hogy mire is kell. Ezért lehet a jogosultság megadásakor tallózni, hogy "bezárhasd" az appot egy adott könyvtárba.. persze megadhatod neki a komplett SD kártyát is ha akarod, de akkor azt te akartad úgy megadni, te csináltad a te kezeddel. Persze mint ötlet jó, menthetne minden app egy file-t a saját könyvtárába.. csak a fentiek tükrében..

[ Szerkesztve ]

Ha egy hozzászólásomban linket látsz az hasznos referencia, hivatkozás vagy leírás és erősen ajánlott vagy minimum érdemes elolvasni. A Logout bejegyzéseim tele vannak hasznos Android tippekkel-trükkökkel, alkalmazásajánlással..

(#133504) Somatom válasza crok (#133503) üzenetére


Somatom
veterán

Azért írtam, hogy minden alkalmazás a saját mentési módját használná. Ez lehetne titkosított is. A mentési utasítást kiadó rendszeralkalmazás biztosítaná az írási jogosultságot a mentéshez. Ez lehetne akár symlinkelt útvonal is és akkor az alkalmazások nem is kell ismerjék a valós elérési utat.

Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G

(#133505) Somatom válasza beg (#133490) üzenetére


Somatom
veterán

Sztem valamit félreértettél. Nem írni szeretnék az alkalmazásokról, hanem olvasni. :)

Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G

(#133506) darvinya válasza Somatom (#133504) üzenetére


darvinya
titán

De erről az útvonalról Te sem tudod kimenteni a mentést.

Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke

(#133507) SharpSA válasza Somatom (#133424) üzenetére


SharpSA
veterán

Ez a Tálca tetszik, köszönöm. :)

Mindenki a maga korlátja és lehetősége is egyben

(#133508) Somatom válasza darvinya (#133506) üzenetére


Somatom
veterán

Miért is nem?

Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G

(#133509) dzsordzs69 válasza pikszel (#133495) üzenetére


dzsordzs69
senior tag

Köszi, teszek vele is egy próbát, bár úgy néz ki, beállt ez is. Mennyiben más a két app egyébként?

(#133510) darvinya válasza Somatom (#133508) üzenetére


darvinya
titán

A mentési utasítást kiadó rendszeralkalmazás biztosítaná az írási jogosultságot a mentéshez.

Ha csak rendszer ad adott app-nak jogosultságot íráshoz, akkor más app-nak olvasási joga sincs hozzá.
Tehát lesz egy mentésed, amit csak mentő app tud olvasni/írni, ami ilyenformában felesleges.

Ezért szeretem felhő mentést, így teljesen független a készüléktől.

[ Szerkesztve ]

Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke

(#133511) Tökimanó


Tökimanó
senior tag

Üdv! Nem biztos hogy jó helyre írok a problémámról ,de mivel android alkalmazásokról van szó teszek egy próbát. Pár napja meghülyültek a widgetjeim. A Batterry Widget Reborn ami az akku töltötségi szint százalékát mutatja megállt pl. 75%-on és onnantól kezdve csak annyit mutatott. Ha rányultam akkor az előugró ablakban jól mutat minden adatot,de kiépés után újra csak 75% látható a widgetten. Töröltem a gyorsítótárat,de nem használt. Újraindítottam a telefont akkor jó lett és jó értéket mutatott,de csak egy ideig aztán megint megállt. Letöröltem majd újratelepítettem akkor is ez a helyzet. Kénytelen voltam törölni mert így használhatatlan. Ma a névnapp widget kezdi el játszani ugyanezt. Ránéztem és a tegnapi napot mutatja,tehát nem lépett tovább. Törlés ,újratelepítés. Majd holnap kiderül hogy ezt is végleg törölnöm kell vagy megjavul. Az ébresztőm widgetje egyenlőre még működik,de most már kezdek félni hogy mi van ha egyszer csak az is megáll ,én meg abban a hitben vagyok hogy jó,reggel meg nyugodtan alszok mert nem jelez. A telefon Xiaomi Redmi 5 Plus. Frissítés most nem volt rá hogy ott csesztek volna el valamit. Én nem állítottam semmit. Esetleg a Sqare Home 3 launcherrel lenne gond? Szerintetek mi lehet ennek a jelenségnek az oka? Esetleg van valami megoldás ezek kiküszöbölésére?

(#133512) Somatom válasza darvinya (#133510) üzenetére


Somatom
veterán

A mentés idejére biztosítja az írási jogosultságot. De, az nem valós útvonal, hanem symlink. Mentés után egyszerűen törli a linket, a user pedig használhatja a valós útvonalat, amit viszont az alkalmazások nem ismernek. Nem olyan bonyolult dolog ez. Pl. Solid Explorer -rel is lehet symlinkelni. A Titanium Backup többes adatmódja is ezt használja. Az alkalmazások a saját kódjukban megadott elérési utakat használják. Fogalmuk sincs arról, hogy át vannak verve, mert azok az útvonalak csak átlinkelések.

[ Szerkesztve ]

Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G

(#133513) dzsordzs69 válasza dzsordzs69 (#133509) üzenetére


dzsordzs69
senior tag

Időközben megnéztem, rájöttem. Ez nekem nem jön be, több oldalt használok, és nem csak a home-on, hanem a többi oldalon is ott figyel az ikonok alatt (elsiklottam a neve felet, miszerint ez élő háttérképet csinál...).

(#133514) HREH válasza dzsordzs69 (#133513) üzenetére


HREH
senior tag

Az már csak beálltás kérdése, hogy a többi oldalon is mutassa-e az órát (vagy bármi mást).

"Fun isn't something one considers when balancing the universe. But this... does put a smile on my face."

(#133515) dzsordzs69 válasza HREH (#133514) üzenetére


dzsordzs69
senior tag

Egyelőre nem lelem...😃

(#133516) S e t h válasza Somatom (#133489) üzenetére


S e t h
nagyúr

Ahogyan olvasom a hozzászólásokat nem csak én nem váltanék vissza Joinról.

This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!

(#133517) MikeWazowski válasza S e t h (#133516) üzenetére


MikeWazowski
addikt

És mi az a Join? Egyáltalán, mire jó ez a két app?

A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.

(#133518) crok válasza Somatom (#133512) üzenetére


crok
Topikgazda

A symlink még akár jó is lehetne - még az Adoptable Storage miatt se lenne gond - csak ott keletkezik egy másik inode az eredeti mellett aminek ugye megint mások a jogosultságai mint az eredeti file-nak és ha az eredeti file jogosultsága változik azzal nem változik a symlink jogosultsága (a hardlink-é igen, de azt nem tudod filerendeszek közt húzni, az Adoptable Storage miatt ez cink).

De ott a SELinux is, esélyed nincs enfoced alatt a context-et úgy beállítani hogy mindenkire illjen, pont az a lényeg hogy egymás vackát ne láthassák az appok, vagy minden app mentéskor beállít egy szemafórt / socket-et és a rendszer egyesével állítgatja a symlink SELinux context-jét.. mert olyan policy-t nem nagyon tudok mondani amiben ez menne, hacsak erre nem lenne külön policy. És akkor még erről a védett helyről ki is kéne emelni ezeket (az akár titkosított) mentéseket. Nem egyszerű eset.

Szóval maradna a mount bind (csak külső binárisból menne vagy integrálni kellene bind-et) vagy a FUSE (full internal használatra áll csak rendelkezésre mókolás nélkül), az egyik gázabb mint a másik, pl. kéne a bináris, nyilván busybox-ot nem fog feltenni a ROM mellé a Google.. a mount-hoz megint ott a namespace probléma..

Aztán ugye MarshMallow óta ott van a android:allowBackup="false" amivel egyelőre még mindig korlátozható a mentés készítés az appról és adatairól.

Nem egyszerű ez, na. #rootalmindenkönnyebb

Ha egy hozzászólásomban linket látsz az hasznos referencia, hivatkozás vagy leírás és erősen ajánlott vagy minimum érdemes elolvasni. A Logout bejegyzéseim tele vannak hasznos Android tippekkel-trükkökkel, alkalmazásajánlással..

(#133519) Isendel


Isendel
csendes tag

Sziasztok!

Samsung Note 8 frissült 9 Pie-ra. Azóta állandóan kilövi a háttérben futó alkalmazásokat. Régebbi rendszernél volt lehetőség hogy appokat kivétel listára tegyek, és akkor futhatott a háttérben, nem lőtte ki. Egyik ilyen a chrome, aminél pont az a probléma hogy leküldöm háttérbe, majd pár perc és bezárja, amivel az a baj hogy akkor bezáródnak a chrom ban a megnyitott lapok.
Szóval a kérdésem, hogy lehet beállítani hogy bizonyos appokat ne zárjon be automatikusan?

(#133520) Somatom válasza crok (#133518) üzenetére


Somatom
veterán

Akkor minden alkalmazás csináljon mentést a saját mappájába, a rendszerapp meg szedje össze!
Egyébként jól értem, hogy Te most azt ecseteled, hogy szegény Google -nak meg van kötve a keze, ezért nincs a lassan 10. főverziónál járó Android -ban egy normális backup? Oldja meg!

Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G

(#133521) crok válasza Somatom (#133520) üzenetére


crok
Topikgazda

Ok. Mindegy. Eldngedem a dolgot. Nem, nem szegeny Google hanem szegeny dev, mert a szabalyokat nem a dev irja. Megoldana milliofelekepp foleg ugy hogy az adataid ne kompromittalodhassanak, pl. trukkozik a Games APIval hogy a Drive tarhelyed fogyasztasa nelkul mentsen, de nem egyszeru mert a szabalyokat nem o irja, az APIkat csak hasznalja. De be is fejeztem.

Ha egy hozzászólásomban linket látsz az hasznos referencia, hivatkozás vagy leírás és erősen ajánlott vagy minimum érdemes elolvasni. A Logout bejegyzéseim tele vannak hasznos Android tippekkel-trükkökkel, alkalmazásajánlással..

(#133522) Probert75 válasza Isendel (#133519) üzenetére


Probert75
addikt

Telefon Beállítások/Alkalmazások/Jobbra fenn 3 pötty opció/Speciális hozzáférés/Alkalmazás opti. menü.

(#133523) szimi57 válasza Isendel (#133519) üzenetére


szimi57
őstag

Első körben kapcsold ki az akkukimélő módot. Második: Beállitások_Alkalmazások_Összes alkalmazás_Itt kiválasztod az alkalmazást, majd_Speciális_Akkumulátor és beállitod a módot.

A MOSOLY egy olyan vezeték nélküli kapcsolat, amely nem igényel külső áramforrást.

(#133524) mobilizmo válasza Somatom (#133520) üzenetére


mobilizmo
Topikgazda

Nem értek hozzá, meg nem tudom a google mennyire köti meg a fejlesztők kezét, stb..
Egy VR25 nicknevű fószer fél év alatt összedobott egy Migrator nevű rsync-en és OpenSSH-n alapuló Magisk modul-t. Faék egyszerűséggel az összes felhasználói appot és azok adatait kimenti az sd kártyára. Persze tudom ehhez root kell, de ha ez droid rendszerapp lenne, akkor talán lehetne root joga. Én se igazán értem (vagyis igen, ez egy üzleti alapú döntés), hogy miért ne lehetne ezt (vagy valami ilyesmit) az alaprendszerbe építeni. Miért kényszerítik az felhasználókat, hogy root-oljanak?

Bonyolult problémákra mindig akad egyszerű, könnyen érthető, téves válasz.

(#133525) Fall-N válasza mobilizmo (#133524) üzenetére


Fall-N
veterán

Már írtam, hogy valószínűleg a sok egyedi UI és módosítás miatt nem működne.

Két megoldás lenne:
- Ahogy Somatom írta, a fejlesztőket kötelezni egy univerzális mentési metódusra, amihez a rendszer hozzáfér. Aki nem tartja be az mehet a levesbe. Persze ki lehetne kötni, hogy Android 8 és fölötti API-hoz köti.
- Az Android TV-hez hasonlóan a stock rendszerbe tilos lenne belenyúlni, így az userspace szintjén csak egyedi telepíthető launcher lehetne és a saját appjaik. Ha még okosabbak lennének, akkor beletennének egy témázó motort így át tudnák a kinézetet szabni az OS szétbarmolása nélkül.

Utóbbi lenne a jobb, így megszűnne az összes EMUI/MIUI, One UI gond, meg az agresszív memória-kezelések.

[ Szerkesztve ]

(#133526) mobilizmo válasza Fall-N (#133525) üzenetére


mobilizmo
Topikgazda

Ez meg működik. Pedig a Magisk-et elég sok mindenre (is) fel lehet rakni.

Bonyolult problémákra mindig akad egyszerű, könnyen érthető, téves válasz.

(#133527) Pityu.


Pityu.
nagyúr

Nem tudom jó helyen kérdezem e,de adott egy ulefone power 5 telefon amin 8.1 asndroid van a gyári launcher neve launcher3,egy gondom lenne a google kereső sávot nem tudom eltávolítani a főképernyőről.Letiltottam meg töröltem a frissítéseit de csak egy csúnya valami lett belőle de nem tűnt el.Esetleg valahogyan lehetne törölni a sávot?

Az aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.

(#133528) darvinya válasza Fall-N (#133525) üzenetére


darvinya
titán

Google backup nem erre van kitalálva a felhőbe / Gdrive -ba?

Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke

(#133529) Dr.NX válasza Pityu. (#133527) üzenetére


Dr.NX
addikt

Használj másik launchert, pl. Nova.

Elfogadom a sütiket.

(#133530) Pityu. válasza Dr.NX (#133529) üzenetére


Pityu.
nagyúr

Nem igazán akarok launcherrel babrálni jó lenne ez ami van csak a keresős sáv idegesít.

Az aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.

(#133531) pc360 válasza Pityu. (#133530) üzenetére


pc360
addikt

Akkor megoldás még.... egy másik launcher használata. Hidd el, megéri azt az 5 percet, nem csak a sáv eltüntetése miatt. Utána rájössz, hogy évek óta kezesebbek lennének a telefonjaid, ha eddig nem kerülted volna el a launcher cserét, ami igencsak a következő lépés egy friss telefon belakásánál a szemetek levakirgálása után.

[ Szerkesztve ]

Válogatott, rendszeresen frissített programok ► neszetools.hu

(#133532) punky10 válasza pc360 (#133531) üzenetére


punky10
addikt

Most elgondolkodtam:mikor volt az,hogy utoljára egy telefonon huzamosabb ideig használjak gyári launchert...
És rájöttem:soha... :D Valamikor az őskorban a SE X10 Mini gyárija azért nem tetszett,mert a kezdőoldalra nem lehetett kitenni az óra mellé a névnap widgettet,ezért jött a Go,ami utána nagyon sokáig ment is minden következő telefonomra.Majd miután már túl sokat akart a Go csapata,és számomra túl agresszívan,jött a Nova Prime.Azóta az első alkalmazás,amit telepítek... :)
Márkától,tipustól,rendszertől és Android-verziótól függetlenül ugyanúgy néz ki a telefonom,mindent ott találok,ahol megszoktam.Arról nem is beszélve,hogy a Pie-vel bejött gesztus-vezérlés a Novában szerintem jobban működik... :)És nem most került bele...

[ Szerkesztve ]

/Honor 20 Pro/Huawei Matepad 11,Samsung Xcover6 Pr0

(#133533) vadasz70


vadasz70
aktív tag

Sziasztok! Tud valaki androidos telefonra valami jó letöltő programot ami át is konvertál mp3-ba

(#133534) pc360 válasza punky10 (#133532) üzenetére


pc360
addikt

Na, én meg ugyanez vagyok, csak Apex-szel. Szerencsére a 4-es verzió afférja óta rájöttek, hogy nem jó baszakodni a néppel, és azóta adagolják vissza a feature-öket. Szerencsére a kulcsfontosságú dolgok megmaradtak vagy visszaadták, úgyhogy mégse lesz még ebből váltás Novára (főleg, mert nekem abból hiányzik pár dolog). :) De a lényeg, hogy eszembe nem jutna egy gyári felülettel szórakozni. Tök mindegy, hogy fejlődnek, soha nem lehet olyan letisztultra és akár egyedire beállítani, mint egy rendes launchert, nem beszélve az említett gesture-ökről.

[ Szerkesztve ]

Válogatott, rendszeresen frissített programok ► neszetools.hu

(#133535) Somatom válasza punky10 (#133532) üzenetére


Somatom
veterán

Én az összes alkalmazással így vagyok. Launcher, fényképező, galéria, lejátszó, stb. Így nem kell megtanulnom egy új teló dilijeit. Telepítem a megszokott csomagomat és pont úgy tudom használni az új telót, mint az előzőt. Most néztem, hogy mennyit fejlődött a Google Launchere Pie -on. Aztán gyorsan felraktam a Nova -t. :)

Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G

(#133536) mobilizmo válasza Somatom (#133535) üzenetére


mobilizmo
Topikgazda

Ezért is jó szerintem a stock droid (Android One) projekt. Nem jön a sok felesleges, nekem szinte biztosan kényelmetlen szemét, nincs szénné fejlesztve a gyári felület, csak a nyers droid. Úgyis rögtön tolom fel a saját cuccaimat.

Bonyolult problémákra mindig akad egyszerű, könnyen érthető, téves válasz.

(#133537) punky10 válasza Somatom (#133535) üzenetére


punky10
addikt

Ja,gyári alkalmazást 2-őt használok.Az SMS-t és a G-mail-t...Anno használtam a HandcentSMS-t,de már nem hoz többet,mint ami nekem kell a gyáriból.A G-mail pedig szintén tudja azt,amit elvárok tőle.Ja,meg most a gyári fényképezőt használom,bár van telepítve még vagy 4 kamera-alkalmazás is(videóhoz...) :)

/Honor 20 Pro/Huawei Matepad 11,Samsung Xcover6 Pr0

(#133538) öregpapa


öregpapa
tag

Üdv.Mndenkinek!Amennyiben használ valaki Android-auto alkalmazást,hozzá lenne egy kérdésem.Most ismerkedek ezzel az alkalmazással,és a navigáció már rendben müködik,arra is rájöttem,hogy a "Play zene" lejátszót is tudja.A gondom az,hogy a "music" mappába másolt zenék nem mindegyikét látja.Amennyiben valaki tud segíteni nagyon megköszönném,hogyan és hova másoljam a zenéket hogy mind lássa a "play zene" lejátszó?!

(#133539) Somatom válasza punky10 (#133537) üzenetére


Somatom
veterán

Ez miért OFF?
Nálam a Telefon, SMS, Gmail, Naptár a gyári. Tulképp semmi extra elvárásom nincs ezekkel szemben, úgyhogy nekem megfelelnek. Csak a Google névjegy szinkront trükközöm ki első belakásnál.

Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G

(#133540) punky10 válasza Somatom (#133539) üzenetére


punky10
addikt

Véletlen lett off... :)
Én a Telefont is lecseréltem régebben,hiányzott belőle a fekete téma,a fényképek megjelenítése,és a kis plusszok,amit pár külső app már régóta nyújt:csúsztatásos műveletek,plussz információk(becenév,munkahely...stb)megjelenítése a telefonkönyvben,hívások csoportosítása színekkel...stb
A Naptárat szintén,nem találtam benne olyan widgetet,amilyet akartam...

/Honor 20 Pro/Huawei Matepad 11,Samsung Xcover6 Pr0

(#133541) Nerazim


Nerazim
őstag

Üdv!
Aquamailből használom a 1.11.0-526 verziót. Valahogy be lehet azt állítani, hogy ha rábökök az app ikonjára egyből a beérkező leveleket mutassa ?

Be my computer.. Baby I'm a user!!

(#133542) Met válasza Nerazim (#133541) üzenetére


Met
nagyúr

Be.
Beállítások-kinézet és működés-alkalmazás megnyitása itt

"If in doubt, flat out!" Colin McRae

(#133543) Nerazim válasza Met (#133542) üzenetére


Nerazim
őstag

szuper, köszi :C

Be my computer.. Baby I'm a user!!

(#133544) Aurig@ válasza Somatom (#133539) üzenetére


Aurig@
őstag

A gyári telefon app esetén van rá mód, bizonyos számok blokkolására? Fekete listára tenni? Ha igen, hol?
(Gyári Android One rendszer)

Köszi

<<- OnePlus 7 „8/256” Android 12 ->>

(#133545) Met válasza Aurig@ (#133544) üzenetére


Met
nagyúr

Hosszan nyomod a híváslistában a letiltani kívánt számot, letiltás nem működik?

"If in doubt, flat out!" Colin McRae

(#133546) Somatom válasza Aurig@ (#133544) üzenetére


Somatom
veterán

Nem használom ezt a funkciót, de Telefon alkalmazás -> Beállítások -> Letiltott számok -> Szám hozzáadása.

Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G

(#133547) Aurig@ válasza Met (#133545) üzenetére


Aurig@
őstag

Csak "Szám másolása", "Szám szerkesztése hívás előtt" és "Törlés" lehetőség van, hosszan nyomvatartás esetén. Tiltás nincs.

Somatom:
Igaz nem a legfrissebb a telefonalkalmazásom, de nincs ilyen opció.

[ Szerkesztve ]

<<- OnePlus 7 „8/256” Android 12 ->>

(#133548) Met válasza Aurig@ (#133547) üzenetére


Met
nagyúr

Hmm, nálam, másolás, szerkesztés, letiltás/spam, törlés van.
Xiaomi Mi A2 Lite

[ Szerkesztve ]

"If in doubt, flat out!" Colin McRae

(#133549) Somatom válasza Aurig@ (#133547) üzenetére


Somatom
veterán

Akkor frissítsd!
Screenshot.
Xiaomi Mi A2 Lite, Android One, Pie.

[ Szerkesztve ]

Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G

(#133550) atike válasza Aurig@ (#133547) üzenetére


atike
nagyúr

MiA1-en ott van hogy "Letiltás / spam"... :U

A híváslistában nyomod hosszan?

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.