Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 10 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2020-05-31 14:25:16

LOGOUT.hu

Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#74972) Cs1csó válasza toto0569 (#74971) üzenetére


Cs1csó
félisten

Akkor a tanácsom bevált, mármint ha nem jön össze semmi akkor az újratelepítés. A Comodo-t inkább nem ajánlanám. Szükséges a "külön" tűzfal? Remélem tudod, hogy a Comodo is csak a win tűzfalát használja, szoktál külön blokkolni dolgokat vagy a Comodo-ra hagyod mert alap beállításokon a Comodo gyakorlatilag egy win tűzfal, de a win tűzfal kevésbé látványos felületén is tudsz szabályokat létrehozni.

Ha megfontoltabb felhasználó vagy + naprakész windows + naprakész böngésző (Firefox, Chrome vagy Chrome alapú : opera, vivaldi legfrissebb stabil, explorert vagy edge-t inkább hanyagold) + a böngészőbe telepítsd az UBLOCK ORIGIN kiegészítőt FF-re és Chrome-okra van, reklámoktól és kártékony dolgoktól is véd - van pár jó szűrőlistája)
+ 1-2 hetente vagy ha valami gyanúsat érzel másodlagos védelemként lefuttatod a következőket:
- MBAM (a prémium licence-t inaktiválod a rendszerrel indulást kikapcsolod onnantól ingyenes verzió lesz és nem fog fölöslegesen futni)
- Adwcleaner
- Emsisoft Emergency Kit
- Dr. Web CureIt

Esetleg mét Hitman pro de csak ha komolyabb gondot észlelsz mivel ennek nincs ingyenes verziója csak fizetős és a próbaverzió 30 nap alatt lejár és utána már nem használható a fentiek teljesen ingyenesek.

Akkor bőven elég lehet a windows saját védelem (a fontos adatokról egy külső offline adathordozón rendszeres mentéssel) DE ha igényled a külső fél védelmét akkor ajánlom az Avast free-t (telepítésnél csak ezt a 3 és/vagy 4 modul telepítéssel : fájlvédelem, webvédelem, viselkedés védelem és ha van igény levelezés védelem (a webvédelem modul védi a webes leveleződet pl. gmail, freemail stb. de az asztali pl. outlook használata eetén érdemes a 4-ik modult a levelezésvédelmet is feltenni)

Aktívan használom egy erős és egy régi gyenge gépen is megelégedéssel, szoktam mást is kipróbálni de a végén mindig visszatérek rá.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 10 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.