Hirdetés

2024. május 31., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 10 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2020-05-31 14:25:16

LOGOUT.hu

Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#56286) Hapi18


Hapi18
tag

Sziasztok!
Küzdök a windows 10-el de kéne segítség mert kezdem feladni. Tiszta install eredeti, nem win 7-ről updatelet mert az használhatatlan volt. i5 3570K, 16 Gb ram rendszer ssd-n.

Legjobban az zavar hogy ha megnyitom a könyvtárakat nem egyből jelennek meg a file-ok hanem kiírja hogy working on it és elindul egy zöld csík a fejlécben, majd pár másodperc után látom csak a tartalmat. Total commander egyből beteszi, indexelést beállítottam újra építettem semmi nem használ.

Vannak alkalmazásaim amik a böngészőben jelenítik meg a kezelő felületüket, router, media szerver, stb. Tegnap óta nem nyitja meg csak ha a microsoft edge az alapértelmezett böngésző, én chrome hívő vagyok szal ez is elég komoly probléma. (uninstall, reinstall minden oldalról megvolt de sajos nem működik)

Óránként 2-3-szor megakad a rendszer. Ezt akkor venni észre ha filmet nézek, zenét hallgatok, vagy játszok van egy kb másodperces lag amikor hang kép minden megáll. Latencyvel figyeltem valószínű tcp.sys nevű cucc csinálja többen panaszkodnak erre fórumokon is erre nincs megoldás és nem is lesz soha valószínűleg.

Asus hangkártyán folyamatos gond volt a hanggal, végül ki is iktattam most a video kártya hdmi kimenetéről veszek hangot így megoldódott de a hangkártya mehet a kukába...:(

Vannak bizonyos archív könyvtárak a gépemen amiket nem ezzel a rendszerrel hoztam létre, Rendszeresen nem hagyja megnyitni a windows pedig már átvettem a jogait mindent beállítottam de továbbra is csak rendszergazdaként vagy úgyse tudom megnézni.

Ha bárki bármelyik problémára tudja a megoldást kérem írja le, mert ez egy vicc hogy ennyivel szarabb lett az új OS.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 10 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.