Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 10 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2020-05-31 14:25:16

LOGOUT.hu

Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#36537) interstate76


interstate76
addikt

Sziasztok!

Belefutottam egy olyanba egy Windows 10-et futtató Wintel W8 mini PC-n, hogy csináltam rá az enyémen kívül még 2 accountot (az egyik felnőtt, a másik gyerek), és bármelyikkel lépek be, egyik sem látja a Kodit és a Tixatit (nincsenek ott a programok között a start menüben, és filekezelőből pl. a Kodi indítható, de a gyári beállításokkal indul, a telepített kiegészítők nélkül - gondolom az én dokumentumaim közé menti a beállításokat, ami mások számára nem hozzáférhető). Install közben egyik említett program sem kérdez rá, hogy mindenki számára telepítem-e, ill. a "Manage family settings online" menüpontban hiába oldottam fel mindenféle korlátozást, nem segített.

Mit tudok tenni az ügyben? Semmiképpen nem szeretnék bejelentkezve maradni egy közösen használt gépen, ugyanakkor fontos lenne, hogy a Tixati folyamatosan fusson, a Kodi pedig bármikor indítható legyen, amikor valaki használná.

Kösz előre is!

téglalap, Amerika, hangszóró, hétfő... továbbá eladó Xiaomi Mi 12T Pro, Teclast P26T tablet és PS4 játékok (Far Cry 4, Heavy Rain & Beyond Two Souls, Prey, The Evil Within 2)

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 10 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.