Hirdetés

2024. május 8., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 10 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2020-05-31 14:25:16

LOGOUT.hu

Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#28325) King Unique válasza wolf033 (#28292) üzenetére


King Unique
titán

Eszközkezelőben, USB-vezérlőknél rámész az adott sorra, jobb klikk, majd illesztőprogram frissítése. Ha a neten, illetve a gépen sem talál újabbat és szerinte ok, akkor ezzel sok mindent nem lehet kezdeni. Max a sárga felkiáltójeles rész eltávolítása marad és restart után jó esetben talán újra felismeri, immár helyesen. Szintén eszközkezelőben lehet utána aktiválni. De ezeket csak saját felelősségre próbálgasd!

Illetve az alaplapi chipset drivert kell megnézni, esetleg, ha sima vezérlőpultban is látszik a telepített programok listában, akkor onnan leszedni és restart után felrakni egy újabbat, vagy a megfelelőt (ha van). Mert, mint mondtam, én egyszer akkor jártam így, hogy Win10-nél nem ismert fel a rendszer semmilyen USB-s eszközt, amikor a WU felrakott egy szerinte ok Intel chipset drivert.

Illetve az USB 3.0 driver főleg az USB 3.0 módhoz és sebességhez kell, pl. Win7-nél is. Nálam, ha nincs fent a 3.0 Intel driver W7 alatt, a portok akkor is működnek 2.0 módban, annak sebességén. Nem állítom aztán, hogy minden alaplap és vezérlő esetén így van, de ha abszolút semmilyen eszközt nem ismernek fel, az azért kicsit fura.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 10 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.