Hirdetés
- Karácsonyi pofára esés
- Kínaiwebáruház, amit jobb elkerülni
- Rendszerfrissítés másként Xiaomi/POCO/Redmi telefonok esetében HyperOS-en.
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- A fintech árnyoldalai - a fordított bankrablás
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Hiányzik a gamer érzés
-
LOGOUT.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
mert_csokis
senior tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni tőletek. Bicikli vásárláson gondolkozom.
Mindenképp újat szeretnék, a keret nagyjából 120-130e forint környéke.
Illetve, ha nem sokkal többért akadna valami általatok ajánlott best buy vétel, akkor jöhet az is.
Tudom, hogy ez még inkább a belépő kategória teteje, de nem vagyok komoly bringás.
Itt a jó idő, és szeretnék kicsit tekerni. Főleg utcai használat aszfalton, néha könnyebb erdei utak, ösvények.
Szóval állatkodni nem fogok vele, viszont azért ne nyekeregjen alattam, ha a Bükkben kicsit meg akarom hajtani.
Súlyom szinte semmi, alulról karcolom a 70 kilót, és 175 magas vagyok.
A magasságom a vázméret miatt adtam meg, hogy a tapasztalatok alapján mit ajánlotok.
A súlyom pedig azért, mert tudom, hogy ebben az ársávban még elég egyszerű teleszkópokkal szerelik a bicajokat, és nem szeretném, hogy meglepetés érjen.
Nem lenne jobb egy sima alap merev vázas bicaj? Amit lehet nyúzni, mivel nincs teló, így nincs hibalehetőség sem.
Igénytelen, de bírja.
Inkább úgy tenném fel a kérdést, hogy mit vennétek saját magatoknak, ha ennyi lenne a keret, és csak új bringa jöhetne számításba?
Köszönöm a segítséget előre is...Air Jordan 1 Low G (DD9315-101) 42-es méretben eladó
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest