-
LOGOUT.hu
Energiaital topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
rsanyi20
tag
szerk.: Jaj most nézem, lassú voltam
[ Szerkesztve ]
Szeretem az energiaitalt. Az energiaital is szeret engem.
-
koshmar
addikt
Hát ez k@rva jó!
Egy medvével nehéz beszélgetni, mert gyakran félbeszakit..
-
ToBeY
nagyúr
Szerintem sima Hell kávé lehet,de frankó a design!
Nem saját kép, Görögország-ból van -
james001
veterán
Na az utolsó monszti is lecsúszott a csomagból,a Nitro Cosmic Peach. Kb 2 perc alatt beszlopáltam,olyan könnyen csúszott,nagyon finom volt sokkal jobb mint a zöld Nitro,remélem tényleg ez lesz a következő majd valamikor ami jön ide is,és nem "magyarosítják" túl majd és megmarad ez a fincsi íze
https://psnprofiles.com/kazama001
-
koshmar
addikt
válasz
grizlisandor #63009 üzenetére
Tok ciki, hogy a szomszéd városban bezárt a Spar tavaly augusztusban, és msot Aldi épül
-
grizlisandor
veterán
válasz
koshmar #63008 üzenetére
Szerintem 619, mint minden Monster.
Van neki már Spar adatlapja és jól tippeltem. -
ECHO2235
aktív tag
válasz
Taknyoshal #63005 üzenetére
Nagy nehezen sikerült tegnap nekem is beszerezni, bár vicces volt, hogy központibb helyen lévő sparokba mint a nyugati és árkád se volt, csak Újpesten egy eldugottabb sparba..
Namindegy.
Amúgy picit olyan mintha a pipeline és a pacific lenne össze öntve, kicsit lehetnének teltebbek az ízek, de amúgy kellemes édes cukorkás ize van.
És legalább ez cukros -
Taknyoshal
tag
Nem kis meglepetésemre ezt találtam a Spar-ban!
[ Szerkesztve ]
-
grizlisandor
veterán
Környékbeli kínai feltankolt árúkészletet, a kínálatból 8 féle Monster-t még nem kóstoltam, erős a kísértés.
-
james001
veterán
válasz
james001 #62998 üzenetére
Na azóta lecsúszott az Ultra Ruby Red és a Rockstar is.
Rockstar semmi meglepetés,finom édes lötty,ez az egyik kedvenc ízem tőlük,ha jól emlékszem ebből volt itthon is régebben kék Xdurance csomagolásban,kár hogy azok már eltűntek
Ruby Red is ízlett,citromos utóízt éreztem rajta főleg,maga a fő ízt nem tudtam nagyon beazonosítani,de finom volt na az a lényeg
Holnap szerintem a japán Assault lesz a soroshttps://psnprofiles.com/kazama001
-
Cranium
tag
Most raneztem, bicskei kotsogok kinullaztak ami jott volna be Monster Rio Punch, kivancsi leszek lesz-e majd egyaltalan
-
james001
veterán
Kisebb csomag BS-ből
Bezzeg ilyenkor amikor van fölös pénzem ilyesmikre mindig szegényes a készletük
Peaches N Créme lecsúszott közben,nagyon fincsi volt!https://psnprofiles.com/kazama001
-
ToBeY
nagyúr
Egész korrekt ez dragster sugar free -nem érzem azt a kamu édesítőszer ízt amit pl némelyik monsteren éreztem pl az új Hamis Monsteren
-
Alusky
aktív tag
válasz
koshmar #62994 üzenetére
Kidobom, azt a havi 2000 pénzt nekem megéri a kényelem, hogy nem gyűjtöm, hurcolom meg rakosgatom be az üdítős meg sörös romlott piától bűzlő gépbe ami előtt ragad a padló. Főleg mikor kiderül, hogy nem is működik épp úgyhogy lehet visszavinni a kocsiba. Sőt mivel télen kevesebbet iszom, éves szinten még a havi 2000 se jön össze.
Ezt is csak a kipróbálás miatt vittem be, legközelebb ha odaadja öreganyám simán kidobom az első közteres konténerbe az egészet.Ennek az egésznek úgy lenne értelme, ha nem kéne kifizetni az 50 Ft-ot a vásárlásnál, hanem a fáradozásunk és gyűjtögetésünk és környezetbarátosságunk miatt kapnánk érte pénzt. Akkor bevinném az összeset. Pont ekkora aljasság az önkiszolgálónál, hogy nem kapunk kedvezményt mikor mi kasszázunk saját magunknak.
Szelektív kukás ugyanúgy jön és pöfög, csak már nem tele hanem fél kukákért, mert nincs benne a pet, a gépeknek energia kell, legyártani, alkatrészt gyártani, szállítani, szerelőnek kimennie megjavítani, kiüríteni, a műanyag zsákok amikben visszahordják az emberek kiszakad 3 alkalom után és kuka, hányan mennek üresjárattal csak a peteket visszavinni kocsival. Kicsit se lepne meg, ha kiderülne, hogy sehogy nincs pluszban az ökolábnyoma az egésznek. Bukok évente 25 rugót, de mennyibe is kerül az üdítő amit megiszok legalább 150-be éves szinten (ez napi 1 edrink és 1 ásványvíz átlagosan, úgyhogy még csak nem is sok), ha a pénzt sajnálnám akkor az üdítőről kellene leszoknom.
Én nem vagyok képes együtt élni a mai meghülyült világnézetekkel. -
Alusky
aktív tag
Elvesztettem a visszaváltós szüzességem, most használtam először. Bár nem az én flakonjaim én ugyanúgy kidobom, a mama adott nekem egy 60 literes kukás zsáknyit, hogy vigyem be neki őket aztán levásárolhatom. 1300-at kaptam érte, két Powerade meg egy zöld epic Hell kijött belőle.
-
Cranium
tag
Elvileg februar 13atol akcios lesz a Monster szoval szerintem majd arra jon meg a cuccoska. Mivel nincs listazva, igy a kozpont donti el mennyit kapunk, szerintem tobbi boltnal is igy lesz. Remelem nem 3-4 kartont kuldenek
-
SlayR0113
tag
Jövő héttől már hordják, jövő hét utáni akciós újságban lesz már állítólag a RP Monster promo
-
Cranium
tag
Nalunk intersparba kapunk leosztasba majd Monster Rio Punchot februarba
-
ToBeY
nagyúr
Ez az új monter strawberry nekem olyan semmilyen, nem is érzem rajta az epret max utóízben jön meg egy picit.De igazából lehetne ez bármi...
-
ECHO2235
aktív tag
szóval idei EU újdonságok a Coca által.. mondjuk siralmas, hogy ennyire az arcába tolják az embernek a cukormentes cuccokat, de mindegy.Ami érkezik ezek közül hozzánk tudtommal, Rio Punch, Lando Norris (zero sugar..)
Burn Orange legalább cukros illetve hát nemtudom, a Rossi most idén már változik e vagy csak jövőre nálunk, de az is zéró lesz, az, hogy ehhez új íz társul ez az passz, majd kiderül. -
ToBeY
nagyúr
Most kipróbáltam az Aldis BCAA-s italból a vérnarancsosat -ez mindenhogy szörnyű sajnos
Igen,tudom a bcaa alapból keserű por,de én vettem belőle ízesített port ami tök finom -
FoLey-v
addikt
válasz
grizlisandor #62961 üzenetére
Dehogy is!
A dátumozás lett elrontva. Az íze savanykás. Majd kíváncsi leszek a másikra is.• Opel Astra H 1.6 2005 Optima Z16XEP Caravan 105 LE • OnePlus 8 Pro 12/256GB • Google Pixel 6 Pro 12/128GB • Iphone 11 Pro Max 64GB •
-
Alusky
aktív tag
válasz
Bkv Videos #62972 üzenetére
Mintha egy bögre lenne a dobozon meg azok a gőz vonalak körülötte, lehet jegeskávé is. Meg lehet, hogy az összetevők dobozt látom annak az alacsony felbontás miatt összemosódva.
Strong feliratot mindenki használja, esetleg strike vagy street. Bár mivel nem mutatja biztos nem szponzori cucc, azt is kétlem valami ritkaság lenne, szóval egy random tömegtermék lesz a boltokból 2017-ből. -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Bkv Videos #62972 üzenetére
Megfordítottam a képet, én még mindig strong feliratot olvasok ki, szóval továbbra is Hell a tippem, de valamiért erre a dizájnra én nem emlészem.
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Bkv Videos #62965 üzenetére
Hell Strong tippre, de mintha tükrözve lenne a doboz.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
koshmar
addikt
Találtam egy képet egy régi chatben turkálva, a nosztalgia megütött!
-
Alusky
aktív tag
válasz
Nem emlékszem, hogy melyik energiaitalnak volt ilyen oldal felirata. Se évet, se országot nem tudunk. Az is lehet üdítő. Lent talán aqua van ráírva.
-
ToBeY
nagyúr
válasz
Hát bakker,ilyet pixeles képet szoktak mutogatni csi,ncsi sorozatokban,amikor mondja a informatikus csóka "várjál kiélesítem mindjárt" -DE talán valami HELL lehet.
De igazából lehetne bármi ezen a képen... -
ToBeY
nagyúr
válasz
Bkv Videos #62962 üzenetére
Ahogy előttem is írták,nem fogok csak azért regisztrálni,dobd be ide a képet és majd jól megszakércsük
-
Alusky
aktív tag
válasz
Bkv Videos #62962 üzenetére
Csak regisztrációval nézhető meg. Mentsd le a képet és töltsd fel ide.
-
Bkv Videos
csendes tag
Erre van esetleg tippje valakinek? : https://www.gyakorikerdesek.hu/etelek-italok__alkoholmentes-italok__12874572-ez-milyen-energiaital
-
FoLey-v
addikt
Tegnap szereztem egyik munkatársamtól
• Opel Astra H 1.6 2005 Optima Z16XEP Caravan 105 LE • OnePlus 8 Pro 12/256GB • Google Pixel 6 Pro 12/128GB • Iphone 11 Pro Max 64GB •
-
ECHO2235
aktív tag
külföldi csoportban is már írták, úgyhogy bátorkodom megosztani a kb 90-99%os lehetőségeket ha lehet ezt mondani.
szóval idén egyenlőre úgy néz ki hogy
lesz egy Rio Punch-unk
illetve később, kb nyár környékén pedig Lando Norris Monster lesz, amivel együtt a Hamiltonos megszűnik.
kezeljük azért fenntartásokkal az infót -
szakkör
csendes tag
Nem tudja valaki, hogy a magyarnak hirdetett, de a dobozon lévő EAN kód alapján német Lidl Kong Strong-ot hol gyártják?
-
X@b3e
addikt
válasz
grizlisandor #62954 üzenetére
Tuti...
És még a dobozt is lebutitják, mert az eredeti tetje piros volt, itt azt már mindig meghagyják natur alunak már sokadik esetben... Roma siamo noi ... S.P.Q.R.
-
james001
veterán
válasz
grizlisandor #62944 üzenetére
Most megittam én is,és igazából nekem nincs akkora gondom a Zéró monsztikkal,de ez tényleg fogkrém ízű sajnos... Azért majd beszerzem az amcsi verziót is,az tuti finomabb
-
koshmar
addikt
válasz
basaharc502 #62945 üzenetére
Pedig anno hogy imádtuk a Bolerót, kiöntttük a port, és felnyaltuk, megszínezte a nyelvünket
-
grizlisandor
veterán
válasz
basaharc502 #62945 üzenetére
Monster Energy Ultra Rosa Zero
Monster Energy Ultra White Zero
Monster Energy Zero SugarTrió iható szerintem, a többit inkább nem innám.
-
basaharc502
aktív tag
válasz
grizlisandor #62944 üzenetére
Az utóbbi néhány évben kb. az összes ultra ilyen low budget bolero italpor ízű lötyi...
-
grizlisandor
veterán
Zero-Sugar Ultra Strawberry Dreams
Újabb csodás édesítőszer ízű zero energiaital, enyhe eperfogkrém ízzel. -
james001
veterán
válasz
grizlisandor #62940 üzenetére
Nekem is kiment a fejemből amúgy,ma küldte párom hogy már van a Lidlibe
Még nem kóstoltam,majd holnap ha már jobban vagyok elpusztitomhttps://psnprofiles.com/kazama001
-
ToBeY
nagyúr
válasz
Én teljesen elfelejtkeztem róla,majd ha menetközben valahol látok veszek egyet.
-
Norbi.
őstag
válasz
Nekem annyira semmilyen volt, hogy nem csodálkozok, hogy senki nem irt róla
-
james001
veterán
Kissé betegesen vagyok,de azért egy új monsztiért elugrottam már a Lidl-be
-
Alusky
aktív tag
válasz
SlayR0113 #62936 üzenetére
Nem lenne ezzel gond, egyenlőség van meg minden. Egyszerűen illene a cukormentes mellé egy cukrosat is adni és meg van oldva mindenki gondja.
Ez így pont olyan, mint a kisebbségek felszopkodása aztán a többség leszarása az ő javukra, ahogy manapság is működik a világ kb. minden területen.
Mondjuk engem már annyira nem érdekel, annyira telített az energiaital piac, hogy akkor veszek 20 másik fajtát, ha nagyon akarok. Biztos, hogy a Monsterből sem vennék 1-2 doboznál többet, ha 10.5g cukros lenne decinként akkor se. -
ECHO2235
aktív tag
válasz
szekra #62935 üzenetére
sajnos több infom nincs hivatalos.
Ultra Fantasy Ruby Red ha lesz is, akkor jövőre, idén jön be eu-ba.
szerintem itthon ha bízhatunk még valamiben, akkor ha tippelnem kellene akkor Nitro Cosmic Peach esetleg Rio Punch, aztán lehet megint valami totál random EU újdonság lesz .
de nyilván a Reserve-ekre is megvan az esély -
SlayR0113
tag
Kár még mindig elhinni, hogy mennyire jobb a dolog, de az itthon cukormentes rettenetek nagy része sokszorosan nagyobb kárt tesz a szervezetben mint bármilyen “cukroslötty”…
-
ECHO2235
aktív tag
jövő heti Lidl akciós újság listázza az Ultra Strawberry Dreamst
-
ToBeY
nagyúr
válasz
Alusky #62930 üzenetére
"Ugyanígy a fogyókúra is aki leteszi a cukros üdítőket sokszor nem kezd el fogyni, mert nem veszi észre, hogy az evéseknél mindig annyival többet bevisz."
Én ezt nem tapasztaltam
Tudom,tudom a kivétel erősíti a szabályt
Én amint letettem a cukros szarokat kb a fél évig minden ismerősöm és rokonom megkérdezte,hogy nincs valami baj mert nagyon le vagyok fogyva.
.Én pedig nevetve mondtam hogy nincs,csupán odafigyelek a kajára.(aztán elkezdtem edzeni)[ Szerkesztve ]
-
Alusky
aktív tag
válasz
nagysandor79 #62928 üzenetére
Íz, rutin, megszokás. Ezek sokszor nagyobb függőségek, mint a cukor vagy a koffein. Én most a kék Powerade-et veszem kartonszám, pedig ebbe se koffein és cukor is csak 4g van.
Csak az a hülye brillantkék színező ne lenne benne, mert mondjuk napi háromnál kékes lesz a kula is tőle.
Elfogy ez a karton és nem veszek többet, mert sok pénz.Egyébként azért nem marad a pénztárcában több, mert észre se veszi az ember és elkölti másra. Ugyanígy a fogyókúra is aki leteszi a cukros üdítőket sokszor nem kezd el fogyni, mert nem veszi észre, hogy az evéseknél mindig annyival többet bevisz.
-
ToBeY
nagyúr
válasz
nagysandor79 #62928 üzenetére
Most kb én is így vagyok vele,hogy kb 3naponta iszom egyet ha megkívánom,vagy ha kijön valami új íz és kíváncsi vagyok rá.
-
-
ToBeY
nagyúr
válasz
nagysandor79 #62926 üzenetére
Ha semmivel sem lett jobb,se anyagilag,se sehogy akkor miért szívatod magad?
Én is voltam hasonló helyzetben amikor kb fél évig nem ittam,de aztán rájöttem hogy ennyit talán megérdemlek,belefér a budgebe.
Mivel én se éreztem semmit amikor nem ittam. -
nagysandor79
aktív tag
kerek egy év edrink nélkül. csak vissza estem, megkóstoltam a kimaradt hell ízeket, egyedül ez az új trobisoda szerű ízlett , a többi valahogy nem jött át, a régi nagy kedvenc monster(mango loco) is lecsúszott . se előtte, se utána , se most hogy újra ittam semmi változást nem éreztem. szerintem az egy év alatt még a pénztárcám se lett vastagabb. egyelőre úgy vagyok, hogy nem fogok visszatérni a napi 1 doboz ivásra, ha esetleg megjelenik egy új íz azt megkóstolom de semmi több.
-
grizlisandor
veterán
Ne tudd meg itt mi van, ~20k fős falu(város) két boltban van két visszaváltó automata, azaz 4 db. Mindkét boltban a szélfogóban lettek kialakítva a visszaváltó helyek, az egyik boltban tettek csengőt, ha beköpte a gyertyát a gép, a másik boltban semmit, keress eladót.
Mikor látom, hogy előttem zsákból pakolja vagy zsákkal várja a sorát, már viszem is vissza a kocsiba a szatyornyi üvegemet.
-
Elemental
addikt
Én azért csak visszaviszem.
-
grizlisandor
veterán
válasz
Alusky #62919 üzenetére
Mielőtt behozták ezt a visszaváltósdit, mi már évek óta az 1,5 km-re lévő Lidl-be hordtuk vissza az üvegeket, 1 forint/darabért és az a rendszer működött.
Mióta nem veszik át elvittem az alu dobozokat a vasasba a város másik végébe, egy közepes szemeteszsákkal, nem tudom 4 vagy 5 kiló volt, kaptam érte 320 forintot, hagyjuk már.
Most azt mondom működik a rendszer, de ez az egyesével etesd a gépet a halálom. Sparban előttem két cigány srác kifizette a visszaváltós üveges csekket, 5k+ lóvét markoltak fel.
Egy dolog zavar, hogy van ilyen Spar szmúti, leakciózták az is 50 forintos flakonba van, de a gép nem veszi vissza, a természetesen a Sparban nincs automata, a másik két boltban meg szétették a kezüket az eladók.
-
Alusky
aktív tag
válasz
grizlisandor #62918 üzenetére
Visszaváltós .aszakodást mindenki önkéntesen vállalja saját magára. Ki is dobhatja.
-
koshmar
addikt
válasz
grizlisandor #62915 üzenetére
Van pénz lóvéra!
-
grizlisandor
veterán
1-1 tálca NRGO Classic, Red Grape hazahozva.
-
Alusky
aktív tag
Ez a sötétkék Powerade egész finom, annak ellenére, hogy csak 4g cukor. Azt hiszem ez az orig. Vettem pár darabot.
-
FoLey-v
addikt
válasz
grizlisandor #62908 üzenetére
Tegnap ezt néztük.
A fél literes NRGO energiaital semrossz.• Opel Astra H 1.6 2005 Optima Z16XEP Caravan 105 LE • OnePlus 8 Pro 12/256GB • Google Pixel 6 Pro 12/128GB • Iphone 11 Pro Max 64GB •
-
grizlisandor
veterán
válasz
nagysandor79 #62910 üzenetére
Igazad van, bár én nem találtam meg a boltban.
Bolondok háza is volt.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
grizlisandor #62908 üzenetére
A Budget almásat én szeretem, szóval párat veszek szerintem majd.
Live-Die-Respawn
-
grizlisandor
veterán
Spar odateszi magát!
-
ToBeY
nagyúr
válasz
grizlisandor #62906 üzenetére
Sajnos annyi keret nincs most energiásra.Egy tálcát még beválalnék,ha lehetne vegyesen válogatni az ízeket.
-
ToBeY
nagyúr
válasz
grizlisandor #62904 üzenetére
Nem akarnék 24db-ot ugyanabból az ízből...
Ha lehetne vegyesen vásárolni a 24-et,talán még meg is érné. -
grizlisandor
veterán
Kár, hogy a Lidl-t ismerve lesz 1-1 tálcával és kész.
Ha Focus+ vagy Multi+ lenne akciózva, akkor simán vennék tálcával. -
Alusky
aktív tag
válasz
grizlisandor #62902 üzenetére
Itt tegnap délben minden bezárt és péntek reggel fog csak nyitni.
-
grizlisandor
veterán
Veszek valami külföldi energyt, Sour Patch vagy Monster, hát egy deka nincs a faluban(megyeszékhely).
Red Bull The Ruby Edition (fűszeres körte) energyvel kellett beérnek, angol piacos, finom volt.
-
ToBeY
nagyúr
Én próbáltam pár Hell ízesített kávét,a legtöbb borzasztó volt a többinek meg semmi köze a kávéhoz csak valami ízesített turmix izé.
Talán a slim latte volt még a legihatóbb számomra.
Ami viszont tényleg f*Sz* volt,az a monster triple espresso.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Akciófigyelő: Bálint-napi ötletek a Foreotól
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Csataálca
- Sweet.tv - internetes TV
- Elemlámpa, zseblámpa
- bohlnorbi károsultjai
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Path of Exile (ARPG)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...