- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gerner1
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Energiaital topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alusky
senior tag
Lidlben van Squid game müzli ha valakit érdekel, én meg se néztem, mert gondolom ugyanolyan drága, mint az energiaitaluk is.
És van Hell chai latte is a Lidlben. Finom lett, majdnem mint a mézeskalácsos, teljesen téli ízvilág. Kicsit híg kávé íze van ami érthető, mert kávé és tea keverék fűszerezve.
-
Alusky
senior tag
válasz
abutykoss #63474 üzenetére
Természetesen. Néhány másik országban is korhatáros lett és kivették őket. Amelyiknél lehet kártyával fizetni ott meg a kártyából tudja hány éves és úgy kiadja, de nem hiszem itthon túl sok kártyás automata lenne.
Majd beteszik a helyükre a koffeinmentes Hellt meg a Xixo tutti fruityket most már abból is van kb. 5 íz és azok mind régi Hell energy ízek csak koffein nélkül.
Esetleg az epicet, ha megfelel majd a nem-energiaital feltételeknek. -
Alusky
senior tag
Vannak boltok ahol még mindig ki van rakva az előző nyári két summercool, pedig már a téliek is lementek és itt vannak az új summercoolok.
-
koshmar
addikt
Érdekes módon a kókuszos Flying Poweren tényleg érezhető kókusz utóiz, szóval ez így 130-ért elég korrekt!
-
FoLey-v
addikt
válasz
grizlisandor #63466 üzenetére
Nem hinném
-
Alusky
senior tag
válasz
grizlisandor #63467 üzenetére
Ez mondjuk senkit nem lepett meg, 1:1 alkohol minden tekintetben.
Az lep meg, hogy megvan az igen és 30 napon belül hatályba is lép, de még nem döntötték el a paramétereket. Mi a tökömet csinálnak akkor abban a kva épületben az adónkból. -
FoLey-v
addikt
válasz
grizlisandor #63464 üzenetére
Tejet annyira nem éreztem benne. Inkább az epret.
-
kiscapa
csendes tag
Sikerült pár újdonságot kipróbálni nemrég.
Hell Mojito - kellemesen savanykás, enyhén mentás, behűtve még jobb lett volna, de jól hozza a mojito-t
Redbull Fehér barack - korrekt barackos íz
Monster Viking berry - végre valami nem zero, jó kis bogyós íz, rendszeresen nem venném, de ez már az én ízlésem, amúgy teljesen rendben van
Monster ultra blue hawaiian - zerohoz képest nem rossz, az ananász érződik ki leginkább, kellemesen fanyar mellé
Őszintén szólva meglepően jó eddig az új felhozatal, még a maracujás hellre meg az eperfagyis adrenalinra leszek kíváncsi, ha sikerül már szerezni belőle.
Ja, a squid game-eset szerintem hanyagoljátok, a dinnyés undorító műízű és ahhoz képest drága is, túl van a sorozat miatt árazva. -
babe98
csendes tag
válasz
Alusky #63460 üzenetére
el tudom képzelni, hogy egyesével megszűnnek a régiek és jönnek be az új ízek az új "dizájn"-nal (már ha lehet ezt annak nevezni...)
Esetleg a régiekből egyik-másik kis változtatással megy tovább, mint a lila.
Amúgy néztétek mostanában a marketingjüket? Mi az a röhejes nyulas vezérvonal? Most célozzák meg az óvodásokat, amikor 18 alatt meg se lehet majd venni???
Valaki nagyon mellényúlt... -
FoLey-v
addikt
Eperfagyi
-
grizlisandor
veterán
JIM energy MOL Exotic
Egyszerűségében van a szépsége, egy kis tuttifrutti, sok vegyigyümi és működik.
Én ezt simán innám, ha boltba árulnák és nem csak benzinkút only. -
Alusky
senior tag
Mennem kell papírmunka miatt a városba, ott leszek a kínai mellett benézek van-e valami újdonság. Jó lenne a másikba is elmenni, de az messze van gyalog, autózni meg nincs kedvem, onnan jövök is haza a fenébe. Tipikus én.
A Flying power hozza a szokásos Flying power szintet, jó is meg átlagos is, 200 Ft-os dolog. Teljesen rendben van. Hell tölti szóval tuttis. Ha nem lett drágább, mert az Aldi a múltkor áremelést csinált sok édességen, hogy kapják be, de persze a felhozatal jobb nem lett, se a raktárkészlet.
-
babe98
csendes tag
Az új Adrenalinokat látta már valaki Fehérváron? ha igen melyik üzletben?
Ja, és a squid game-eseket?
A közeljövőben ott megyek át, útba ejteném... -
-
koshmar
addikt
válasz
grizlisandor #63432 üzenetére
Tök mindegy nekem, szomszéd városból távozott a Spar tavaly nyár végén
-
SlayR0113
tag
Pennyben 699 Huf lett a Monster ára akció nélkül (megnézem másikban is majd, mert remélem csak elírás)
-
Cranium
tag
válasz
Ezek sárgabarack-eper, meg valami fanyarka az tavalyi íz, csak visszahozták. Én is fehérbarackosat vadászom. Monster 469 lesz csütörtöktõl, de jövõhét csütörtöktõl 419 ft lesz Sparban.
-
Alusky
senior tag
válasz
grizlisandor #63436 üzenetére
11 hónappal a választások előtt nem merik, utána meg már nem lényeges. Ez is csak azért lett meglépve, mert szavazótábort nem vesz el, a 18 alattiak nem szavazhatnak, amikor szavazhatnak akkor már vehetik az energiaitalt is.
-
Alusky
senior tag
válasz
Elemental #63429 üzenetére
Biztosan nem, a dohányboltok fele akkora, mint egy próbafülke, oda sehogy nem férnek be. Épp ezért nem csinálták meg az alkohollal sem, mert fizikailag lehetetlen az ország üzleteinek felében.
Ahogy a sört se adják ki, most ezt se fogják, mindkettő egy aludoboz, semmi nem változik.Az a durva, hogy mind a 199 igennel szavazott rá, erre se gyakran van példa, ráadásul két ember javaslatára így rácuppantak.
Az meg eléggé túlzás, hogy "rohamosan terjed a fiatalok körében", amikor én voltam középiskolában már az elején valamikor 2007-ben, ez 18 éve már, akkor is mindenki kezében ott volt a cigi mellett 15-16 évesen. Kicsit bealudtak ezzel, még Orbán kormány se volt sehol már vedelték a fiatalok ezerrel vagyis mi.
Spirit, American Dream, talán már volt Adrenalin is, meg a Kobra, Vipera. A vasúton az újságosnál, meg a lakótelepi ABC-ben volt nagyobb választék. -
koshmar
addikt
válasz
De hol?
-
grizlisandor
veterán
399 Ft lesz péntektől az új RB a barack-eper a SPAR-ban, az újság szerint.
Szerk.:
Átverés lenne, hogy az nem is új íz?!
Ti fehérbarack ízről hoztatok infót meg képet... -
Alusky
senior tag
válasz
Cranium #63424 üzenetére
Sikerült egy év alatt megvalósítani, azt a kurva mennyire megszakadtak a munkában vele.
Ki lesz majd írva kinyomtatott papírra, hogy nem adnak ki 18 alatt, aztán úgy lesz mint az alkohollal is, meg majd a kasszák is kettőt csipognak rá, meg az önkiszolgálóknál is oda kell hívni majd a kisegítőt kártyázza le.
Szóval minket hiába nem érint valójában mi is rábaszunk.A Hell ezért dobta ki az epic sorozatot, mert arra nem lesz érvényes (ebből még lesz egy csomó félreértés az biztos), a többieknél ki tudja lesz-e áremelkedés így, hogy mérhető kiesésük lesz.
-
grizlisandor
veterán
Nesze semmi fogd meg jól...
-
Cranium
tag
Juniustol 18 ev alattiak nem vasarolhatnak energiaitalt, remelem ez nem okoz aremelest kiesett profit miatt
-
james001
veterán
Na ez a Killer Brew Mean Bean ízben ugyanaz mint a Java verzió,csak ugye - mily meglepő - sokkal erősebb. 300mg koffeinnel azért felpörgetett elég rendesen
Azóta is rángatózik a lábam folyamatosan
-
james001
veterán
válasz
rxmiss #63414 üzenetére
Na zsír
Nekem ma az Ultra Blue Hawaiian csúszott le. Hát nemtom,nekem annyira nem ízlett,már nem emlékszem a sima Ultra Blue milyen ízű volt de tudom hogy az finom volt,furcsálltam is hogy ez most nem volt annyira bejövős...
#63413 ECHO2235: Remélem ízben azért nem fog változni a Rossi Monster mert az az egyik kedvencem... Azt tudom hogy cukormentes lesz ez a verzió,azért is félek
-
Alusky
senior tag
Szerintem kicsit szigorúak vagytok a Hellel és a sok kommerszsége miatt már negatívan álltok hozzá eredendően.
Teljesen jó a mojitos (ami egyébként lime), nem annyira fanyar és édesebb, mint a többi energiaitalban amik előfordultak eddig.
A maracuja is jó, persze hasonlít a multisra, de már 50 íz után nehéz olyat durrantani, mint régen az első summer meg icecool volt. Valamelyik mindig hasonlítani fog a másikra. Ez tipikus bőség zavara, még Brickleberry epizód is volt amikor eldobáltak minden almát a fáról, mert egyik se tetszett nekik, az egyik alma azért nem, mert túl almás volt.A doboz dizájn is tök jó, majdnem Monster szint. Kicsit több állat grafikával még nagyobbat ütne.
Ezeket simán venni fogom a nyáron. Facebook kommentesen nem jár át a kéjérzet tőlük ahogy az oda írogatók ájulnak el tőle, azért annyira nem jók, de ezek simán kapnak egy 4-es osztályzatot. -
Alusky
senior tag
Megyek be az itteni Coopba, mi van a polcon szembe? A két új Hell, ilyen nincs mondom és ezt nem sikerült az Aldinak meglépnie ismét.
Vettem három zöldet, meg egy lilát, mivel két lilát már vettem az Aldiban., így van 3-3 most.Ebben a Coopban is jár 3 doboz Hell után a Floewater, ki is van írva, erre a csaj meg se nyikkant. Utólag szóltam neki oda, hogy kapható még a víz a Hellek mellé? Jajj persze, vegyek ki egyet a hűtőből.
Ahham....Nem kell ezt bemutatni, mert ebben a boltban ezer éve eljátsszák ezt, régen a dupla kóla mellé a poharakat meg a plüssfigurákat is így nyúlták le, aki nem kérte azét eltették zsebre, aztán meg Facebook csoportokban hirdették stócban a poharakat. Most is ugyanezt csinálják, ha nem mondom neki, hogy kérem a vizet akkor délután egyel többet vitt volna haza zsebre...
-
ECHO2235
aktív tag
Másik.. -
ECHO2235
aktív tag
Első élő képek az új csodárol..
Már nagyon kíváncsi vagyok -
Alusky
senior tag
válasz
koshmar #63408 üzenetére
Az azért lehet, mert szanaszét van szűrve és ezért selymes íze lesz. Akkor gyanítom jó teához meg kávéhoz is.
Ásványvizet nem lehet ennyire megszűrni, mert kiszedi az ásványianyag tartalom jelentős részét is és nem lesz ásványvíz utána. Ez viszont magasabb talajrétegű víz, mert ez a jó az üdítőkhöz, energiaitalokhoz, ezt már lehet szűrni brutálisan is és akkor kapunk egy selymes mindenmentes vizet.
A fordított ozmózisos szűréssel lehet csinálni alkoholmentes bort pl., képes szétválasztani a víz és az alkoholt egymástól a sűrűségük miatt, akkor el lehet képzelni mennyire lepucolja a vizet.
Aztán bele van téve egy dobozba aminek a belseje műanyag és bár BPA free, de amivel helyettesítve van az se sokkal jobb.
Tesco webáruház szerint 200 Ft a Szentkirályi fél literes és 175 a Floe fél literes, szóval az ára az amúgy rendben van. Itt ugye az a probléma, hogy nincs másfelesben, mert a Szentkirályi másfelesben 240 Ft, a Floe meg mivel nem kapható máshogy így 520. -
grizlisandor
veterán
Monster Energy Nitro Cosmic Peach
Azta, kongat rendesen, pedig csak 32 mg koffein-es, 400 mg taurin-os, semmi extra. Taurin-t is szedek külön.
Ízre meg bomba, finom barack, ilyes "krémes" íze van.
Szerencsére finom, (itthon simán venném) és nem kell kiönteni, mivel egy tálcával vettem. -
Alusky
senior tag
válasz
koshmar #63400 üzenetére
Hát nem.
A Coopban, vagy legalábbis az itteniben amit a Mecsek füszért üzemeltet, 3 Hell után kapsz egy ingyen Floewatert ebben a hónapban. Mivel én palackozott talajvízért nem adok pénzt, így meg ingyen volt gondoltam oké meg tudom kóstolni legalább, a 3 Hellt meg szeretem. Focus, Multi és AI amit vettem.Aldiban lett az új, de csak az egyik, a mojito nem. Ki gondolta volna, hogy az Aldi nem fogja ezt eljátszani, édes istenem...
Abból is vettem egyet. Szóval van 4 doboz, de ma nem ittam tényleg még a Floewatert se. -
Cranium
tag
British Store
-
grizlisandor
veterán
Aldi Flying Power Pineapple Kiwi - Ananász Kivi
Tuttifrutti egy kis ananásszal, meg kivivel, mikor mit sikerül kiérezni.
Közepesnek mondanám, mert semmi extra. -
james001
veterán
válasz
james001 #63401 üzenetére
Na a Viking Berry-t el is pusztítottam,ez az egyik ami újdonság volt nekem. Baromi finom!
Cherry ízt éreztem főleg,meg egy kis trópusi gyümölcsös utóízt... És fura hogy ez ízlett pedig nem vagyok nagy cherry rajongó
Kíváncsi leszek ha ez ide is megérkezik milyen lesz "magyaros" ízben
-
james001
veterán
Na megjött nekem is a BS szállítmány
Igazából csak 2 van innen ami újdonság nekem,a többit már ittam de nem akartam már több zsét így hónap végén elb.szni így is
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Elektromos cigaretta 🔞
- Kerékpárosok, bringások ide!
- GTA VI
- Milyen légkondit a lakásba?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gumi és felni topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- További aktív témák...
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- ÚJ LENOVO ThinkPad P16s Gen 2 - 16" WUXGA IPS Érintő - Ryzen 7 PRO 7840U - 32GB - 1TB -3 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest