Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
mert_csokis #86058 üzenetére
-
jjeahh
nagyúr
válasz
mert_csokis #86058 üzenetére
Nem vagyok szaki, annyira nem értek hozzá, de én is ebben az árkategóriában keresgéltem nemrég és igaz, hogy nekem használt is játszott, de nézegettem, próbálgattam az új montikat is. Nekem annyi tűnt fel laikusként, hogy teló fronton ebben az árkategóriában talán a Suntour X szériája a legtűrhetőbb, főleg az XCT, csak kissé kemény, pattogós a rugózása... Néha egy kis erdei utat valszeg kibír, de azért tényleg nem állatkodni való és nem vasal olyan szépen mint egy levegős cucc. Szerintem nézz szét kisebb márkák kínálatában is, lehet tévedek, de én úgy láttam, hogy nem ritkán fele annyiért kínálnak hasonló felszereltséget, mint a nagyobb nevesebb márkák.. pl. Drag, Devron, Ideal, stb.
Amúgy miért csak új játszik? Végül én használtat vettem, mert ennyiért már simán ki lehet fogni Deore váltós, Rock Shox Dart, Tora telós montit, vagy jobbat is és azért más mint egy Acera/XCT felszereltségű cucc, amit ennyiért max kaphatsz újan.
szerk: ha valami hülyeséget írtam, majd az okosabb kollégák kijavítanak
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Egy kompakt készülék ma a legkelendőbb
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Egyre kevésbé érdekli az okostelefon Európát
- PlayStation 5
- CMF Watch Pro 2 - ebből a poénból többet is ki lehetett volna hozni
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
- 2Drive Off-Road 8.5" Hoverboard
- DJI Mini 4 pro drón - új állapotban, 2027-ig garanciával
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- DJI Air 2s Fly More Combo drón szett (FMC) 3 akkuval, ND és NDP szűrőkkel - megkímélt állapot
- DJI Mavic 3 Pro Fly More Combo RC Pro - drón szett újszerű állapotban - Garancia +Care Refresh
- AKCIÓ! DELL OptiPlex 3050 asztali számítógép - i5 7600 16GB RAM 256GB SSD GTX 1650 4GB GDDR5
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest