Hirdetés
- Graphics: Hamis SSD-k az online piactereken, hirdetési oldalakon, hogyan szűrd ki?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- vrob: Irány a 32 bit: játékprogramok 1994-1995-ben
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Toma
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
mert_csokis #86058 üzenetére
-
jjeahh
nagyúr
válasz
mert_csokis #86058 üzenetére
Nem vagyok szaki, annyira nem értek hozzá, de én is ebben az árkategóriában keresgéltem nemrég és igaz, hogy nekem használt is játszott, de nézegettem, próbálgattam az új montikat is. Nekem annyi tűnt fel laikusként, hogy teló fronton ebben az árkategóriában talán a Suntour X szériája a legtűrhetőbb, főleg az XCT, csak kissé kemény, pattogós a rugózása... Néha egy kis erdei utat valszeg kibír, de azért tényleg nem állatkodni való és nem vasal olyan szépen mint egy levegős cucc. Szerintem nézz szét kisebb márkák kínálatában is, lehet tévedek, de én úgy láttam, hogy nem ritkán fele annyiért kínálnak hasonló felszereltséget, mint a nagyobb nevesebb márkák.. pl. Drag, Devron, Ideal, stb.
Amúgy miért csak új játszik? Végül én használtat vettem, mert ennyiért már simán ki lehet fogni Deore váltós, Rock Shox Dart, Tora telós montit, vagy jobbat is és azért más mint egy Acera/XCT felszereltségű cucc, amit ennyiért max kaphatsz újan.
szerk: ha valami hülyeséget írtam, majd az okosabb kollégák kijavítanak
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Graphics: Hamis SSD-k az online piactereken, hirdetési oldalakon, hogyan szűrd ki?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Jövedelem
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Apple iPhone 11 - népalma
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L540 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 15,6" FHD I CAM I W10 I Garancia
- Bezámítás! ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) OLED notebook - Ultra 9 32GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- BESZÁMÍTÁS! MSI PRO Z690 i7 14700K 64GB DDR4 2TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design Meshify C CM 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest