-
LOGOUT.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
Nekem volt Mavic 20k-s bicikli nadrágom is, meg aldis is (4-5k). Mindkettő 1 évig bírta (Mavicnál anyagvékonyodás, plusz varrások mellett az anyag elkezdett elválni). Betétes volt mindkettő, abban Mavic kicsit kényelmesebb volt, de drasztikus különbséget nem éreztem.
Szóval persze jobb a márkásabb, de nem annyival, mint amennyivel többe kerül. Szerintem amatőr szintre nem sok értelme van lidl/aldi/decathlon szintnél magasabbra menni, mert úgyis csak elhasználódik.Mondjuk egy softshell kabát már lehet más témakör, mert az nincs ilyen mértékű kopásnak kitéve. De ott meg akkora az árkülönbség, hogy megint csak elgondolkozik az ember... de ott nincs összehasonlítási alapom, aldis verzió van, ~0 fok környékén nekem tökéletesen megfelelt (hidegebb időben meg nem mentem még).
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Külpolitika
- Path of Exile 2
- Bittorrent topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Asszociációs játék. :)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- További aktív témák...
- Daniel Wellington Classic Mesh Onyx Black karóra // Teljesen új // ÁR ALATT //
- Daniel Wellington Classic Mesh Onyx Gold karóra // Teljesen új // Ár alatt (70e Ft)
- SCOLIA HOME 2 automata darts pontozó rendszer - bontatlan - áron alul
- SEIKO CLASSIC SUR375P1 // TITÁNIUM karóra, ZAFÍR üvegezéssel // Teljesen ÚJ // 50e Ft-tal ÁR ALATT
- Oral-B OxyJet szájzuhany ÚJ (Csomagküldéssel is)