Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Szólánc.
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Öregszem
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
fulton
addikt
válasz MPowerPH #279967 üzenetére
Értem az érvelést.
Hát nézd aki télen is teker annak nem nagyon van választása hogy most nem megyek mert szél van, megy mert vágyik, épp elég a sok "vizes" esősnap ami kizáró ok.( időjárás tekintve)lsebestyen:
Igen egy természeti adottság amit olykor jó kihasználni. Mert legyünk őszinték mikor van arra lehetőség hogy élvezhesse az ember a 4X tempót kitartóan? hát mi élmény már mikor azt látod az órán hogy 45 km/h tépsz és bírod tartani, csak úgy suhansz, gyorsnak érzed magad, az egyik legjobb dopping
Ja és amit lehagytam a szél zaj minimális ( ahhoz képest ami szél csendben lenne) (és nincs bogár) az még hozzáad az élvezethez. Pont ezt szeretem a tekerésbe, annyi "színe" van(minden évszaknak) amit lehet szeretni.(Síkon) azért az tuti benne lenne 350-450 watt átlagba szélcsendben. ( amire nem vagyok képes 40kmen pl )
Izgatottan várom a nyarat, ha beáll a meleg idő nyári ruházattal, mit fogok tudni komfortosan tartani.
Nekem semmi bajom ez ebike-al aki használja de engem kicsit sem mozgat meg.beakad pár KOM - hát hozzám nézve meg sokszor az ottani elsők bolyban (ami megint nem mozgat meg) haladva előnyben vannak. (Fogják egymásnak a szelet).
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Körvonalazódik az új grafikus API-k iránya
- Microsoft Excel topic
- Autós topik
- Parfüm topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- IDE HDD adatmentés, segítségkérés (nem pörög fel)
- Asszociációs játék. :)
- Opel topik
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest