- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Hoppá, veterán lettem!
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- V.Milán: ⭐DICSŐSÉGFALAM⭐
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
Chiftain #166140 üzenetére
Mielőtt ráhúzod a záróanyát láttad,hogy egyértelműen szorít,vagyis a kicsi tányér túllóg a kazettán? Lehet kazettástól kottyan egy hangyányit,az megszokott.
Más...hazajöttem,ettem,punnyadtam és búslakodtam az újabb eső miatt,majd 5 körül a kisütő nappal együtt kiugrott szememből is az álom és uzsgyi az erdő kipróbálni marhaszéles kormányom.
Az erdő egy óriási szauna,csak ránézel a bringára és már attól is izzadsz akkora a páratartalom.
A sok eső miatt sosem állt ki a földből ennyire minden gyökér,szikla,sosem lógott ennyire le és ennyire vizesen minden ág,így többször odavertem a pedált 2 óra alatt mint máskor 2 hónap alatt és olyan vizes lettem mint esőben.Kormányt szokni kell,hihetetlen milyen sok az a kevés 3-3 cm kétoldalt.
Mikor elindultam azt hittem újra kell tanulnom bringázni,aztán persze belejöttem,de úgy tűnik nagyon megszoktam ezt a 65-66 cm-t az utóbbi...19 év alatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Asus X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB FRACTAL DESIGN Meshify 2 650W
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest