- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Használható a Windows 11 aktiválás nélkül hosszú távon?
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Szólánc.
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT.hu
A ZIDOO médialejátszó topik célja, hogy segítsük egymást
a minél jobb moziélmény elérésére
és a problémák megoldására.
Feltöltés folyamatban.
Ötleteket és segítséget Pü-ben várok.
Zidoo is not streaming player.
AZ új PRO boxok már
rendelkeznek
DRM L1
támogatással.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beni2360
Topikgazda
válasz
imre2016 #19936 üzenetére
Linkelhetnéd a hubokat.
Tápkábel,: meg hiper kalibrákt kijelzőnél sem észrevehető szabad szemmel vagy még amúgy sem. Mivel szuper táppsl rendelkezik szvsz nem játszik szerepet.
Hub: USB 3.0 aktivat ajánlanék. Semmi hiper gyártmány csak neve sincs kerülendő.
Pl Ugreen.[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
imre2016
csendes tag
Értem, köszönöm a válaszokat.
-
Beni2360
Topikgazda
válasz
imre2016 #19930 üzenetére
Nem S táppsl lesz gond ott tudtommal belső jó minöségü táp van.
Aktív usb hub kell neki. Kevés 5V cuflát kapnak.
Nálam passzív hubon volt 2 db 3.5" HDD és alkalmanként kilépett a lejátszásból.
Egy jó minőségü aktív hubbal és egy 2A táppal megoldódik a gondod szvsz.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
modflow
veterán
válasz
imre2016 #19930 üzenetére
Szerintem a táp lesz a gond.
A gép tápja nem tudja szerintem ellátni elég árammal.
Nekem csak 1 db hdd van rajta, ott is volt már gond, nem hogy b3, 4-nél.
Vagy próbáld meg egy minőségibb táppat a lejátszót, hátha úgy jó lesz és jut elég kakaó a hdd-nek.[ Szerkesztve ]
-
Vhiktor
veterán
válasz
makoss #19928 üzenetére
Nekem csak WiFi esetén volt gond, de azzal sok, kábellel viszont tökéletes.
ISF Kalibrátor. Tv, projektor, monitor KALIBRÁLÁS PROFESSZIONÁLIS szinten Film Stúdióknak is. Spectrophotometer + Colorimeter! Bit perfect minta generátorral(YUV, RGB) tokeleteskep.wixsite.com/kalibralas █Profi tesztelés: youtube.com/c/tokeleteskep █ Klein K10A█Jeti Specbos 2501 hires 2nm
-
imre2016
csendes tag
Sziasztok, olyan problémám lenne a Z2000Pro lejátszóval. Négyes USB elosztóba van dugva 2 vagy 4 külső, USB tápnélküli tároló (2-4-5 terás). A problémám bekapcsoláskor a 2 terásat olvassa gond nélkül, a többit nehezen. Mi lehet a gond? Az elosztóból nem mindegy milyen, vagy táp kell neki külsőleg az elosztónak.
[ Szerkesztve ]
-
makoss
veterán
válasz
Beni2360 #19926 üzenetére
Nálunk ha igaz, idén lesz optikai internetfejlesztés, érdekes, hogy ezt már 2022-ben mondták a bekötést, hogy jönnek 2023-ban, aztán hiába megkérték az engedélyt az NMHH-tól, lefújták ha igaz 4 oszlop miatt,
de én a Telekomnak akkor sem hiszek ha látom...
Így még mindig rádiósnet van
De az külső hálózat, ez meg belső otthoni.
Ezeket csak leírtam, nem kell sem tipp, sem megoldás, mert többször végigjártam ezt a témát,
RockCNC a router sem ludas mert próbáltam többi csatin is az Asus RT-AC 58 U mindegyik kísérlet a Zidoo-t hozta fel hibásnak, de ez nem gátol meg abban, hogy megint Zidoo-t vegyek, egy Z9X 8K személyébenmert mint lejátszó kurv@jó!
Reméljük annál nem lesz gond, és korrigálták a hálózatos hibátKülföldről nem rendelek semmit, csak itthoni boltból! Vagy újat, vagy semmit! "A kötözködés a bunkóság melegágya!"
-
Beni2360
Topikgazda
válasz
makoss #19925 üzenetére
Mint írtam nálam sosincs gond a hálózattal a Zidooval. Ha meghülyül a hálózat vagy a szolgáltató akkor semmi nem éri el a NAS-t. Most cserélt nagy nehezen a T-kom modemet meg IPTV boxot. Azóta semmi gond és nincs net kimaradás 1-2 mp-re.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
makoss
veterán
válasz
RockCNC #19924 üzenetére
Majd egyszer csinálok róla videót...csak nehéz elkapni, mert van mikor zsinórba 3x 4x beenged, van mikor 5x nem, ez Zidoo-s hülyeség mert a winben minden be van állítva.
De ez a hálózatos része, maga a lejátszó tökéletes, gyönyörű folyamatos.[ Szerkesztve ]
Külföldről nem rendelek semmit, csak itthoni boltból! Vagy újat, vagy semmit! "A kötözködés a bunkóság melegágya!"
-
makoss
veterán
válasz
KisZozó #19920 üzenetére
Nem fárasztani akarok itt senkit, csak meglepődnél ha eljönnél és megmutatnám mi a valóság!
Csak úgy passzióból nem jönnék ide!
Van egy olyan háklija a Zidoonak amire szerintem senki nem tudja a választ:
Minden jól van beállítva, rányomok vagy 5x a mappára ami be van állítva, nem enged be, hatodjára beenged....szerinted?
Veszett jó médialejátszó a Zidoo, de hálózatra pocsék![ Szerkesztve ]
Külföldről nem rendelek semmit, csak itthoni boltból! Vagy újat, vagy semmit! "A kötözködés a bunkóság melegágya!"
-
makoss
veterán
válasz
KisZozó #19918 üzenetére
Elmondanám, hogy minden amit beállítottam annó a Zidoon, ami itt is el lett magyarázva meg amit Beni is mondott, be lett állítva, hálózatra nem mindig jó.
Valamilyen szinten igazat adok modflow-nak, mert vannak érdekes "trükkjei" a Zidoonak
Van mikor zsinórban jó, van mikor gondol egyet és b@szik beengedni a hálózatba.
Most biztos hümmögnek majd itt egy jó páran, de tényleg minden be lett állítva, mégsem minden oké a masinávalKülföldről nem rendelek semmit, csak itthoni boltból! Vagy újat, vagy semmit! "A kötözködés a bunkóság melegágya!"
-
makoss
veterán
válasz
modflow #19915 üzenetére
Szerintem csinálj 1 videót róla, te mit hogyan látol, és tedd be ide, nem lesz félreértések sorozata.
Én is csináltam annó Beninek, mert a Zidoo beállítása szerteágazó...Külföldről nem rendelek semmit, csak itthoni boltból! Vagy újat, vagy semmit! "A kötözködés a bunkóság melegágya!"
-
modflow
veterán
-
KisZozó
junior tag
válasz
modflow #19913 üzenetére
Nem spammel senki,csak kissé unalmas már a téma.Beni2360 felajánlotta a személyes segítségét,beszéljétek meg telefonon.
Csak már Ő sem kommunikál veled szívesen,mert túl agresszíven tolod a problémádat.
Kicsit több tisztelet, és alázat kéne a részedről,akkot tán jobban kapnál segítséget is."Küzdeni mindíg,feladni soha" Denon AVR-X1400H - Zidoo Z9X 8K - LG 77"G2 - PS5 Pro
-
Vhiktor
veterán
válasz
Vhiktor #19910 üzenetére
*meghajtonkent
*filmeknekISF Kalibrátor. Tv, projektor, monitor KALIBRÁLÁS PROFESSZIONÁLIS szinten Film Stúdióknak is. Spectrophotometer + Colorimeter! Bit perfect minta generátorral(YUV, RGB) tokeleteskep.wixsite.com/kalibralas █Profi tesztelés: youtube.com/c/tokeleteskep █ Klein K10A█Jeti Specbos 2501 hires 2nm
-
Vhiktor
veterán
válasz
modflow #19908 üzenetére
Szóval mit is szeretnél? Azt, hogy meghaktonkwnt ne legyen rendszerezve, hanem ömlesztetten legyen minden egy helyen? Ha a forrás oldalon kulon mappa van a filmekben és sorozatoknak akkor szépen rendszerezi őket.
ISF Kalibrátor. Tv, projektor, monitor KALIBRÁLÁS PROFESSZIONÁLIS szinten Film Stúdióknak is. Spectrophotometer + Colorimeter! Bit perfect minta generátorral(YUV, RGB) tokeleteskep.wixsite.com/kalibralas █Profi tesztelés: youtube.com/c/tokeleteskep █ Klein K10A█Jeti Specbos 2501 hires 2nm
-
Beni2360
Topikgazda
válasz
modflow #19908 üzenetére
Többször írtam és most utoljára.
Egyszer beállitod a PW-t és amikor egy új anyag kerül a msppába azt automatikusan szkeneli és semmi dolgod bele, HA helyesen van megnevezve.
Még frissítés sem kell mint a ZDMC-ben.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
modflow
veterán
válasz
Beni2360 #19907 üzenetére
Teljesen elbeszéltünk egymás mellett.
Én végig értettem, hogy mi a szitu, de szerintem ti elsiklottatok mellette, hogy írtam, nem úgy akarom, hogy 100 ilyen-olyan kattintás, állítgatás, pakolgatás és X óra szötymörgés után legyen jó.
Hanem bemásol, frissítés és kész, mint ZDMC-ben.
Mindenesetre köszi! -
Beni2360
Topikgazda
válasz
modflow #19906 üzenetére
Na akkor itt befejeztem, majd segít aki akar.
Igen is meg nem is. A filmek és sorozatok igen.
A mesét felejtsd el az nem fog működni szvsz.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
KisZozó
junior tag
"Küzdeni mindíg,feladni soha" Denon AVR-X1400H - Zidoo Z9X 8K - LG 77"G2 - PS5 Pro
-
Beni2360
Topikgazda
válasz
modflow #19903 üzenetére
Látod, látod írtam, hogy tessék figyelmesen olvasni.
De igen minden beszkenelt anyag megjelenik a "gyári" rendszerbe. Ezt már írtam. De el lehet a gyári ikonokat a fő oldalról tüntetni és kitenni a sajátodat a szerkesztési + jel alatt. Mint látod a nyilaknál kivettem a pipát és nem jelenik meg a fő oldalon és itt tudod a sajátodat hozzá adni a kijelöléssel.[ Szerkesztve ]
-
-
Beni2360
Topikgazda
válasz
modflow #19900 üzenetére
Igen és ha csak egy HDD használsz akkor felesleges varriálni.
Nem tudom hány TB a HDD de ha sok film és sorozatok van akkor már érdemes osztályozni, akár külön mappákban is. És egyenként szkeneltetni, vagy áthelyezni.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Beni2360
Topikgazda
válasz
RockCNC #19897 üzenetére
Mert 7 éve vette az első zidooját és leragadt a ZDMC-nél.
Nem foglalkozott a média centerrel. Pedig nagyon sokat fejlődött. Én is a ZDMC használtam jó pár évig míg rendbe nem szedték.[ Szerkesztve ]
-
Beni2360
Topikgazda
válasz
modflow #19895 üzenetére
Ok, nehezen de kinagyitva látom.
Miért nincsenek a beolvasott mappák ikonjai kirakva a PW fő oldalára.mint nálam van?
El kell felejteni az előre gyártott gyüjtő ikont.
Rakd ki a három mappát a beállitásoknál vedd ki a pipát azoknál ami nem kell oda elölre és mozgasd a megfelelő sorrendbe az ikonokat.
Na ezért ajánlottam, hogy hívjál fel mivel a videóm nem 100%-s.
Összel majd egy órát segítettem egy fórumlakónak aki Londonban él.
Persze ingyenes telefonon.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
RockCNC
őstag
Mért érzem úgy, hogy napok óta tátott szájal futkározunk a f@sz erdőben?
-
Beni2360
Topikgazda
válasz
RockCNC #19893 üzenetére
Hát elég rondák lettek az új ikonok.
Én rögtön lecseréltem őket.
[ Szerkesztve ]
-
modflow
veterán
válasz
Beni2360 #19894 üzenetére
Figyelj már!!!!
De az van a képemen, amit írsz. Nem meghajtó van rajta, hanem csak a FILMEK HD, TV SHOWS MAPPA!!!!! Mondom mappa.Sőt, oda is van írva, hogy a meghajtó NINCS BEOLVASVA!
Nincsenek is hdd-im, egyetlen egy darab van, azon van a Filmek HD, TV SHOWS, MESE MAPPA.Ezért nem értem, amit írok, mert megcsinálom azt amit mondotok, ott a fotó is róla, majd azt mondjátok nem azt csináltam. Amikor itt a fotó....
Sőt a e képed is ugyan olyan, mint az enyém. Nem értelek.
[ Szerkesztve ]
-
Beni2360
Topikgazda
válasz
modflow #19892 üzenetére
Ha figyelmesen olvastad volna amit írtam és a videót is figyelmesen nézed az első kép nem jöhetett volna létre.
Igaz csalóka a " meghajtó hozzá adása" a +- nál de mint írtam ott a meghajtón ki kell választani egy pl: Filmek mappát amiben a mozi filmek vannak. Majd ha beolvasta jöhet a következő lépés ahol a Sorozatokat választod ki.
Húzd le a hdd-ket törölj mindent és kezd elöltől ahogyan írtam. És a beállításokat nézd elsőnek át amit írtam.
Másnál nem így van. Nálam így néz ki az első képed.[ Szerkesztve ]
-
RockCNC
őstag
válasz
modflow #19892 üzenetére
Nem egyről beszélünk szóval mind1, ilyenek ezek a magyar fórumozók!
Ilyen képet csinálj a Zidoodról és akkor megérkeztünk![ Szerkesztve ]
-
modflow
veterán
válasz
RockCNC #19891 üzenetére
Igen, mindent így csináltam.
De mint Beni2360 is írta, nem lehet ilyet. 2 dolgot scannel, film és sorozat.
Mivel a mese is igazából film, így sosem lesz jó.
Mint ahogy az alábbi képeken látszik is, a mese bekerül a filmbe.
Kizártnak tartom, hogy ez másnál ne így lenne ..
-
RockCNC
őstag
válasz
modflow #19888 üzenetére
Hozzáadtad a mesét mint meghajtót?
A filmekben csak azok jelennek meg ami a filmek mappában van a mese meg a mese mappában és igy tovább....
A lenti képen az ikonok is szerkeszthetőek.[ Szerkesztve ]
-
Beni2360
Topikgazda
válasz
modflow #19884 üzenetére
Ment pü
Na próbáltam egy harmadik féle mappát teszt videók ami nem film meg sori és mivel nincs utasítási opció össze vissza találomra a 7 videóbol kettőre kitett akármit.
Vagyis itt a PW-ban nem fogsz tudni Meséket értelmes módon létrehozni.[ Szerkesztve ]
-
Beni2360
Topikgazda
válasz
modflow #19884 üzenetére
Kérnék egy képet a Posterwalban beolvasott mappákról. Mit amilyet küldtem a 19880 hszben a Pw- ről.
A preferenciáknál nem szabad a HDD -t teljes egészében beolvastatni, csak egyenként a Film, Sorozat, Mese mappát. A beállitásoknál nem szabad bepipálni az usb-re dugott HDD automatikus beolvasását, mert a katyvaszt csinál.
Minden film mint írtam megjelenik az összes Filmek listályában. Nincs külön Mese szkennelés a zidooban de máshol sincs. A PW beállításában a preferenciáknál láthatod, hogy csak két fajta Plakát forrása van Film és Sorozat opció van. A mese mappában akkor is ott van ha oda másoltad és kiraktad a mappa ikonját.
A meghajtó hozzáadásánál nem a meghajtót ( HDD) kell hozzá adni hanem azon belül a mappát egyenként.[ Szerkesztve ]
-
modflow
veterán
válasz
RockCNC #19883 üzenetére
Ember!
Mondom ezt csinálom de nem így van.
Ti nagyvonalakban írjátok én próbálom azt csinálni, de ez nem úgy van, ahogy írjátok.Bakker itt van a 3 mappám:
Film
Sorozat
MesePW-van megvan a Film, Sorozat, de a Mese mappa hiába van ott, hozzá van adva, az új mese ha bele másolok valamit azt a Film mappában lesz. Ha ott kategóriát adok neki, hogy mese, akkor Filmben és Mese mappában is lesz.
Nem vagyok hülye, de valamit kihagytok, mert nekem a leírásotok alapján ha beleőszülök se úgy van.Hiába írod, hogy legyen 3 mappa, könyörgöm mindig is 3 mappám volt, de attól még nem jó.
-
RockCNC
őstag
válasz
modflow #19882 üzenetére
Ember!
Pl. a Nasban készítesz egy Videó mappát:
A videó mappában: sorozat, filmek mese stb mappát.
Ha letöltesz pl. mesét akkor a mese mappát választod, hogy oda töltse és onnan is seedeli és a Zidoon a mese kategóriában is látni fogod.
Ha már le vannak töltve, akkor csak áthelyezed a filmeket a kiválasztott mappába és ennyi....[ Szerkesztve ]
-
modflow
veterán
válasz
Beni2360 #19880 üzenetére
Ez még oké.
De!
Ha lesz egy új filmed, mondjuk most másolod fel a John Wick 4-et, ami nem tudom melyik mappádban van, tegyük fel NAS_Videok -ban.Akkor ha elindítod Pister Wall-t, hol fog megjelenni a film?
Melyik mappában?Mert a fő gond szerintem is van!
Szép és jó, hogy mindent is létrehoztunk, ilyen olyan mappát, rendezzük ide oda... Király!De hol van olyan, hogy ha megadom a NAS_Video mappát, akkor azt a Mozi mappába scannelje és ne a mesébe?
Mert én nem látok ilyen lehetőséget.
Megadom egy mappát, akármit.... És scannelés. De hova, az nincs. Vagy film, vagy sorozat lesz a 2 gyári mappába. De NEM az én általam létrehozott ilyen olyan mappába kerül. -
Beni2360
Topikgazda
válasz
modflow #19879 üzenetére
Így néz ki a NAS-ban levő HDD.
Aztán így van beszkenelve a nyolc mappám a Zidoo posterwaldban.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Beni2360
Topikgazda
válasz
modflow #19877 üzenetére
Látom nem érted az egész plakát működését.
Én sosem használom az összes Mozi opciót. Van négy HDD azokon 4-4 Filmek és Porozatok, persze egyenként más nevük van. Pl: NASvideok, NASsorik, aztán Zidoovideók, Zidoosorik, aztán Seaget, és WD. Mindegyik ki van téve a Posterwal fő oldalra ikonként. Oda menne a Mese 1, Mese 2 ha több HDD vannak. De ez ott van a videóban.
UI: A MOZI-ba bescannel mindent is.- nem szkeneli oda csak szkeneléskor oda is kiteszi az elérhetőséget. Egyébként se lehet ott átlátni az egészet csak ha keresel valamit cím szerint.
Honnan jönnek az új anyagok?
Ha nem boldogulsz a holnapi nap folyamán telefonon a Viberen beszélhetünk.[ Szerkesztve ]
-
modflow
veterán
válasz
Beni2360 #19876 üzenetére
Ja értem.
A MOZI-ba bescannel mindent is.
Ezt kiveszem a főoldalról és készítek egy mese és filmek mappát. Aztán szétszortírozom.Ezzel az a baj, hogyha telik az idő és jön új film, mese, akkor azt mindig ki kell keresni a meglévő MOZI mappában lévő filmek tengeréből és átrakni a mese/filmek mappába.
Azt hiszem jó lesz úgy, hogy a mese majd a ZDMC-ből megy.
Itt jó volt, hogy lehet több profilt is létrehozni.
Ide is az kellene, hogy lenne két profil, és tudnék váltani. Sose keveredne a film és a mese.[ Szerkesztve ]
-
Beni2360
Topikgazda
válasz
modflow #19873 üzenetére
Te az egész filmek között lavirozol holott a kitett ikonokon keresztül csak azt látod amit abba mappába tettél. Ki lehet a fő oldalról venni azokat amit nem szeretnél ott látni és kitenni a saját általad beszkenelt mappákat.
-
modflow
veterán
válasz
RockCNC #19870 üzenetére
1, File Managerben készítesz egy mese mappát, megpakolod mesével.
Kész
2, Poster Wallban hozzáadod a meghajtóhoz a mese mappát.
Kész, ekkor kerül be az összes mese a filmek közé.
Ha meg szó szerint veszem amit írsz, hozzáadom, majd nem scannelem. De ekkor meg nem lesz semmi...
3, A képen amit küldtél tovább görgetve jobbra, van egy szerkesztés ikonod, ott is hozzáadod a mese mappát.
Ezt nem értem.Oké, ott lesz egy üres mappa. És?
[ Szerkesztve ]
-
modflow
veterán
válasz
Beni2360 #19872 üzenetére
Na igen, ez így részben oké.
De én azt hittem, a mese mappát a mese könyvtárba scanneli.
Erre bekeverte a filmek közé...Ha a videód módszerét követem odáig oké, hogy megjelenik a mese mappában a mese, de a filmek közül nem tűnik el, ottmaradt.
Nekem nem jó, hdd ottmarad. -
Beni2360
Topikgazda
válasz
modflow #19869 üzenetére
Van róla szó a videómban a létrehozásrol is.
Azért ennyi év alatt több videómat is megnézheted volna,btudom leragadtál a ZDMC-nél.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
RockCNC
őstag
Vagy igy is lehet:
A + jelű szerkesztés ikont megnyitod, osztályozás részben hozzáadsz egy mese kategóriát, ahol még az ikont is tudod szerkeszteni.
Utána a mesékben hozzáadod a mese kategóriát.
Nem bonyolult én egyiket sem használom, de két perc alatt rájöttem mindkét lehetőségre.
Hajrá! -
RockCNC
őstag
-
Beni2360
Topikgazda
válasz
modflow #19865 üzenetére
Csak ha saját magad csinálsz posztereket és esetleg leirásoksz. Mivel ha nincsenek fent az adatbázisban nincs honnan mit letőlteni.
De mintha valaki írta volna már.
Csinálsz egy Mese mappát azt betallózod és minden kutyafélét beszkenel. Majd poszter csere és az általad készített poszterre cseréled. A benti leírásra nem tudok opciót. Jó móka lehet.
Én 15-25 éve sok borítót terveztem a DVD-khez.[ Szerkesztve ]
-
Beni2360
Topikgazda
válasz
KisZozó #19861 üzenetére
Keress vissza mert nem egyszerű eset.
Többször volt róla eszmecsere
1 win gépen a megosztás
2 vendég fiók létrehozása a win gépen.
3 stb.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
KisZozó
junior tag
Hogyan is kell beállítani a Zidoo-t,hogy lássa, és lejátsza a másik szobában lévő számítógépen tárolt filmeket ?
Köszi a segítséget."Küzdeni mindíg,feladni soha" Denon AVR-X1400H - Zidoo Z9X 8K - LG 77"G2 - PS5 Pro
-
makoss
veterán
Sziasztok!
Van egy Zidoo Z9S médialejátszóm, és az lenne a kérdésem, ha ezt lecserélném egy Z9X 8K-ra, mikben lenne jobb? Mi változna?
A nemrégiben szereztem be egy LG 65 C4 OLED tévét, és kíváncsi vagyok miben másabb a Z9X 8K, mert a Z9S már nem mai darab, de Oleden nagyon jó!Külföldről nem rendelek semmit, csak itthoni boltból! Vagy újat, vagy semmit! "A kötözködés a bunkóság melegágya!"
-
Beni2360
Topikgazda
válasz
Diplomata #19857 üzenetére
Most nézem kevertem a V12 vel.
A V8 nem igazán ismerem, rá kell keresni.
Rákerestem ugyan ilyen van a Z1000 pro boxomhoz, vagyis kezeli mindet.[ Szerkesztve ]
-
Beni2360
Topikgazda
válasz
Diplomata #19855 üzenetére
Na de ezt törölnöm kell mert topikbani hírdetés kizárást hozhat maga után. A HApron hírdesd meg.
Köszi.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Beni2360
Topikgazda
válasz
Diplomata #19853 üzenetére
Állitólag igen.
Én jó múltkor elővettem az X10 távját és kezelte a Z1000 pro boxomat.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Diplomata
aktív tag
Üdv!
Van a Zidoo-nak egy V8 nevű távja, ez valóban kezeli az összes készüléket ami vele egy időben volt a piacon?
[ Szerkesztve ]
-
-
KisZozó
junior tag
[ Szerkesztve ]
"Küzdeni mindíg,feladni soha" Denon AVR-X1400H - Zidoo Z9X 8K - LG 77"G2 - PS5 Pro
-
modflow
veterán
Z9X-en azt hiszem óránként, de lehet fél óránként a jobb felső sarokban megjelent a pontos idő.
Ezt hol lehet állítani?
Hiányzik. 😅[ Szerkesztve ]
-
Beni2360
Topikgazda
válasz
modflow #19834 üzenetére
Még 1x neki futottam, lehet törőlni de a szemetesben teszi és onnan neked kell törőlnöd a MC-ben. Evvel ezt e törlési procedúrát részemről lezártam.
-
Beni2360
Topikgazda
válasz
RockCNC #19839 üzenetére
Nekem 8 és neki 7.
És mégis alap dolgokat kérdez mivel annó leragadt a ZDMC-nél.
Köszi.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Beni2360
Topikgazda
válasz
Solution73 #19838 üzenetére
Természetesen sen.
A nas-on megosztod a mappákat a zidooban meg beszkenelteted. SMB-n legegyszerűbb.
Zenéket meg mobil sppal is tudsz indítani a TV bekapcsolása nélkül.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
RockCNC
őstag
-
Solution73
csendes tag
Üdvözletem mindenkinek!
Kérdezni szeretném, hogy Synology DS214 play NASról a sima Zidoo Z 1000 tud - e valamilyen módon zenéket és filmeket lejátszani?
Köszi a válaszokat előre is.
Arcam Diva 85a,Rega R DAC,Cambridge CXC,Cambridge Audio Azur 350c,Fyne Audio F302,Zidoo,Sony,Isotek,Neotech" A kompromisszum készség erény, nem megvetendő bűn"
-
Beni2360
Topikgazda
válasz
HUNgabus #19836 üzenetére
A plakáton pop menü gomb és oldalt az oszlopban van az opció, kijelölésnél felugró ablakban a Rendben gombbal lehet változtatni. Ugyan ez van a sorozatoknál is de ott részenként a menü gombra jön fel a lehetőség és Rendben gombbal lehet báltani. Szerintem ha végeztél az évaddal akkor a plakáton megjelenik a nézettségi szem és onnan két gombnyomással mint a filmeknél törőlhatö.
[ Szerkesztve ]
-
HUNgabus
senior tag
sziasztok
lehet láma kérdés, s ha volt már bocsánat, de nem találtam, bár azt se tudom "hogy" kéne igazán keresni
amikor már végig nézek vmi akkor mögötte egy "szem" jelenik meg, ami jelzi " már láttam"
ez soroatdara alkalmával tök jó, tudja az ember hol tart,
kérdés, ezt hol, hogyan lehet Törölni?!
nagyon zavaró újranézéskor mert nem tudni hol tartottam,köszi
[ Szerkesztve ]
-
KisZozó
junior tag
válasz
Beni2360 #19833 üzenetére
Nincs ezzel semmi baj,segíteni kell egymáson mindenképpen.
Csak, nem egyszerűbb az ilyeneket személyesen, akár telefonon megbeszélni ?
Én biztosan szivesebben beszélek valakivel személyesen,mint napokig irogassak.
-
Beni2360
Topikgazda
válasz
kokokka #19832 üzenetére
Képzeld el 8 évvel ezelőtt hónapokig kísérleteztem ki a kezelését, senkitől nem kaptam tanácsot. És ha olvastad 8 év után jöttem rá, hogyan szüntethetem meg a sorozatoknál levö 1 évad kiírásokat. Senki nem segített neki. Pedig pár éve volt erről szó és annó sem most senkinek nem volt egy épkézláb ötlete.
-
Beni2360
Topikgazda
válasz
modflow #19828 üzenetére
Mi a gond szépen sorba van.
Dextet-(The)Edge-Hét
A cimből nem veszi ki a névelőt, csak figyelmen kívül hagyja.[ Szerkesztve ]
-
Beni2360
Topikgazda
válasz
modflow #19824 üzenetére
Ki kell lépni a posterwalból teljesen és vissza.
Minden ilyen rendszer változásnál ki kell lépni.[ Szerkesztve ]
-
Beni2360
Topikgazda
válasz
modflow #19822 üzenetére
Az kell és akkor nem veszi figyelembe, de ez már 8 éve így van.
Élvezetes betűket nem tud kezelni a cím elején. Angol szegény rendszer.
Megyek méhészkedni.[ Szerkesztve ]
-
Beni2360
Topikgazda
válasz
modflow #19820 üzenetére
A Posterwal beállitásában van erre opció.
Itt ahogy bekerül egy rész vagy film azonnal magától frissít ha nincs letiltva vagy netán kell engedélyezni. Ha figyelmem kívül akarod a "The" vagy egyéb szavakat "semple" stb az szintén a beállítások van kell bejegyezni bepötyögni. Ott van erre is opció.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
modflow
veterán
válasz
Beni2360 #19819 üzenetére
Ügyes vagy! Gratulálok!
Így már jobb.A következő érdekelne még:
- A listában, ha valamit külföldiül talál csak és benne van a névben a THE, akkor a kis kép alatt a THE szót nem veszi figyelembe és a második szó szerint rendezi abc-be. Pl. a The Edge of sleep a D és H között van a listában. (Edge alapján rendez)
- Ugyancsak ez a baj az ékezettel. Pl. A sori listám az Öt nap a kórházban -al kezdődik. Itt meg legelőrre veszi az Ö betűt
- ZDMC-ben ha a betettem új filmet, új sori részt, csak a főmappán nyomtam egy frissítést és kész volt. Ez itt hogyan müködik?[ Szerkesztve ]
-
Beni2360
Topikgazda
válasz
modflow #19817 üzenetére
Na nem hagyott nyugodni és kísérletezni kezdtem ezekkel sorozat szám megjelenéssel. És meg van a megoldás.
A plakáton topp menü gomb-gyüjteményhez adás-és ott jobb oldalt kiválasztod a sorozat címét majd OK és szépen a sorba rakja. Látod 8 év után is találok megoldásokat.
-
-
Beni2360
Topikgazda
válasz
geno2018 #19815 üzenetére
Honnan vennéf?
Ott nincs leírva, hogy mivel kompatibilis?
Nem valószinü , hogy sokan vannak itt Z30 pro tulajok, rásdásul másik távval. Linket tegyél be.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
geno2018
csendes tag
Sziasztok!
Z 30 Pro-hoz ha veszek V12 Bluetooth távirányítót, az teljes értékűen jó hozzá?
Mert valaki mondta, hogy nem fog vele működni. -
Beni2360
Topikgazda
válasz
modflow #19811 üzenetére
Miért akarod kivenni a média tárból.
Ha rosszul olvasta be a pop menü gombbal kell újra azonosítani. De ezt már írtam.
Egyébként azért nem lehet kivenni a HT-ből, mert pár MP és olvassa újból be.
UI: a MC-ből tudsz törölni?[ Szerkesztve ]
-
modflow
veterán
válasz
Beni2360 #19810 üzenetére
Hogyan tudok a film mappából eltávolítani?
Ha törőlni akarsz azt már megbeszéltük MC-ből.Mármint nem ténylegesen törölni, csak kivenni, mint ZDMC-ben az eltávolítás médiatárból.
Igen, ezer éve van zidoom, de én mindig is ZDMC-t használtam mert jól kezelhető, logikus.
Ez a Poster Wall egy szenvedés, macerás nem túl jó dolog. Pl. rájöttem, hogy az a film, az archer sorozat. Bakker egyesével kellett az évadok részeit beazonosítani.... Erre nincs se időm, se kedvem.Egy olyan ember segítségre lenne szükségem, aki abban tud segíteni, hogy a 19801 hsz-ben lévő hozzáférési dolgot hogy lehet megoldani.
Mert a ZDMC azért nem töröl, mert hiába van jogosultsága törlésre a beállításoknál, valójában nincs.
Így nem tud törölni. -
Beni2360
Topikgazda
válasz
modflow #19809 üzenetére
Több mint 7 éve van zidood, az alap beállítások nem változtak.
19807-re van videóm.
19808-ra ez már régi gond nálam is van. Akkor szokott lenni ha van több évad de nincs letőltve, hibás az nfo.
19809-ra látszik, hogy 29 filmből csak 22 talált meg. A többit egyenként kell beolvastatni és ellenőrizni a helyes mappa nevet. Néz bele abba az állítólagos sorozatba, hogy tényleg sorozat vagy rosszúl ismerte fel.
Sokat kinlódok egy beképzelt feltöltővel mert előre írja a nevét és rövidítve a videó címét.
( fulcrum- ap.s01) Na ezt fejtsd meg.
Hogyan tudok a film mappából eltávolítani?
Ha törőlni akarsz azt már megbeszéltük MC-ből.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
modflow
veterán
A Poster Wall-ban pl. a filmeknél ott van egy tök rosszul felismert film, hogyan lehet módosítani?
Zdmc ebben is olyan egyszerű volt, itt meg semmi .. -
modflow
veterán
válasz
Beni2360 #19804 üzenetére
Nekem a Z9X-en ha bekapcsoltam a törlés engedélyezését a ZDMC-ben, akkor rendesen törölt.
Ugyan úgy, ahogy itt a képemen volt, csak ugye itt Z9X 8K-n b@szik törölni....És ez azért jó, mert ott amikor véget ér a film, rögtön törlöm 5 mp alatt, nem kell külön programot megnyitni, keresgetni a fájlt, stb.
[ Szerkesztve ]
-
Beni2360
Topikgazda
válasz
modflow #19802 üzenetére
Na megtaláltam egy lehetőséget de ott vagy 10 kattintás. Ennél egyszerűbb az MC-beni törlés.
-
Beni2360
Topikgazda
válasz
modflow #19801 üzenetére
Igen mint írtam. A Zidoo player indul ha nem kapcsoltam ki a lejátszó -, videoknál.
Nekem is z9x fw van a gépembe és nem lehet törőlni a HT -böl. Hogyan törőltél ott?[ Szerkesztve ]
-
modflow
veterán
Amúgy ez a baj:
Nem veszi figyelembe, hogy van engedélye!!!De ZDMC-ben a belső lejátszóval kadenciahelyesen játszik le.
Új hozzászólás Aktív témák
Tomp fórumlakókn összefoglalója miként készítsünk Dolby Vision videót a ZIDOO X szériás lejátszóhoz.
Egy cikk egyik fórumtársuntól a
ZIDOO UHD200 lejátszóról.
Hang rendszer
oldaláról.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- 3D nyomtatás
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Az OpenAI szerint az USA-nak sürgősen újabb adatközpontokra van szüksége
- Xbox Series X|S
- Ukrajnai háború
- Windows 11
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Eladó Bose Quietcomfort Ultra Headphones aktív zajszűrős fejhallgató
- Sennheiser HD800S (Garanciális) VÉGSŐ ÁR
- Earfun Air Pro 4 Fülhallgató ANC - alig használt - 2 év jótállás (GearUp Kft.)
- Új, bontatlan MEE AUDIO T1CMA bluetooth fejhallgató - 1 hét próbagarival! -
- Apple AirPods Max (2024 - USB-C) - Új, csomagolásbontott, akár beszámítással
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest