Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- gerner1
- Mustaros: Torrent jó dolog, de már nem használom.
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- D@reeo: OlvasóMester - vágólap felolvasó alkalmazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanyi.mTs
addikt
vásárlástól való elálláskor rá kell írni a dobozra az AVRA.... számot, ha alzaboxban adom fel?
-
p@gabi
tag
válasz
axioma
üzenetére
Köszi a választ mindenkinek!
Jelzem majd az alzának,hogy mi a helyzetValószínű,hogy ha akarnák tovább tudnák utalni a megszüntetett számláról is a pénzemet,azt mondták 30 nap múlva szűnik meg teljesen a számla,meg tudják is az új számlaszámomat,mert a számlán maradt pénz oda utalták tovább,meg ha marad még valamennyi a költségeik levonása után,azt is tovább utaljaák nekem
Az más,kérdés,hogy ez mennyibe kerülne nekem,egy volt ügyfélnek...
-
p@gabi
tag
Sziasztok!
Alkalmazásban nincsenek elmentve kártya,banki adataim
Azaboxból vettem át a csomagot,előre kifizettem,nem utánvételes volt
30 napon belül elállnék a vásárlástól,de időközben megszűnt a bankszámlám ahonnan fizettem,másikat nyitottam helyette
Ha visszautalják a vételárat,hogyan kapom meg,vagy hol kell ezt jeleznem?
Ügyfélszolgálat?
Előre is köszi! -
Darth_Revan
veterán
Ma össze lett rakva a gép, túlélte a kártya gond nélkül működik.
-
pozsgai
csendes tag
Én gyakorlatilag alig rendelek máshonnan az Alzán kívül, havonta rendelek több alkalommal, néha csak 1-1 pár ezer forintos dolgot, mert gyorsak, kényelmes az automatás átvétel és évi ~4500 forint körül bármit kihoznak ingyen bármikor az boxokba, és nem kell 1-1 a heti rendszerességgel látogatott boltokban nem kapható termék miatt külön XY boltba bemenni a sok NPC közé, plusz elég jó dealeket is lehet azért kifogni ha figyel az ember, illetve ha valami nem válik be, csak bedobod az automatába és pár napon belül vissza is térítik az árát.
Igazából nekem még horpadt doboz nem jött, de koszos dobozú 7800XT-t én is kaptam annó, igaz felbontott is volt, szóval nem reklamáltam, illetve lego volt még koszos dobozban, de igazából nem zavart annyira, hogy azért akár egy reklamációt megírjak. Azon kívül bármit megpanaszoltam, szó nélkül cserélték, visszautalták az árát, vagy ajánlottak bánatkupont. Volt, hogy kifolyt egy kevés egy tusfürdőből (az is néha 8km fóliában néha meg csak úgy berakva), annak simán visszaküldték az árát, bár ott be is nyomkodtam a boxon, hogy koszos volt a fiók. Rendeltem órát aminek a dobozán látszott, hogy már volt rajta szállítási címke, maga a termék hibátlan volt, úgyhogy a felajánlott teljes visszatérítés+visszaküldés vagy bánatkupon helyett beértem az utóbbival. Üvegtál is volt már 60 réteg bubis fóliában és csak úgy berakva a boxba is, de mindkét esetben kibírták az utat. Gariztatásnál is eddig csak jó tapasztalatom van, volt, hogy küldtem vissza dokkolót, amit 10-15k körül vettem régen, mikor elromlott 1,5 év múlva már 2x annyiba került és simán kicserélték 1 héten belül.
Szóval TLDR, ha tényleg gáz valami, jól szokták kezelni 1-2 napon belül, amúgy meg amíg a termék sértetlen, és van valami szépséghibája a doboznak én nem nagyon reklamálok, termelünk elég szemetet, ha el kell viselnem, hogy kicsit poros egy doboz, vagy néha kilöttyen ez-az, akkor ez van. Cserébe nem kell feleslegesen 2nm fólia ami úgyis landol a kukában, és szinte ingyen hozzák ki (2 rendelés GLS házhozszállítással és már ott vagy, mint egy alzaplus éves díja). Nyilván ha behorpad, látszik, hogy már bontott, arra írok, meg írjon is mindenki, kicsit kellemetlen/kényelmetlen, hogy nem hibátlan amit kap az ember, de valós panasszal engem még sosem küldtek el.
-
Dhampir
félisten
Darth_Revan
Ez szomorú. Hiába vagyunk óvatosak, ha más nem óvatos. Alapból vigyázok én is a cuccaimra, így az ilyen gondatlanságok fájdalmasak.AnonymusX
Ezt kellett tenni. -
zseko
veterán
Jobb később mint soha:

-
AnonymusX
őstag
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Nekem a minap egy ps5-ös játék érkezett repedt tokkal. Még jó, hogy átnéztem, küldtem is vissza bontatlanul.
-
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Ezt már annyiszor kitárgyaltuk
A 700Ft-os Baba szappant kb. másfél méter fóliával csomagolták körbe. Az 1300Ft-os szempillaspirált két tasakba rakták bele. A másfélmilliós 5090-et ugyanígy szeded ki a boxból
-
xandrush0831
senior tag
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Csoda, ha még bármi dobozban van náluk. Nekem egy ideje mindent csak beszórnak a boxba, úgy ahogy kijött a gyárból. Vettem már ki így RAM-ot, bébi tápszert, de a kedvencem az egérfogó volt, amit szerencsére nem aktiválva gyártanak.
-
Dhampir
félisten
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Dobozos PC esetében sniccerszerű vágás a kartonon, ami átszalad a fontos adatokat tartalmazó címkéken is. Ugyanott a Wifi kártya azonosító szám nem látható végig, mert átlyukadt a doboz azon a ponton, de nemcsak ott van lyuk, hanem másutt is. Más oldalakon is akadnak beszakadások a kartonon. Videózva lett a Róbert Károly körúti nagy boltban az átvételt követően. Azonban belül a PC sértetlennek tűnik.
Ami még meglepő, hogy plusz billentyűzet és egér nem volt a dobozban, a helyszínen azt mondták, hogy ez régiófüggő. Valamint cseh eredetű a termék, és a garancia a Lenovo oldalán 29 hónap és eléggé alap, a "Jótállás típusa: Raktári javítás". Például egy másik külföldi cégnél ugyanezt a PC szériát Lenovo prémium garanciával árulják.
-
ledgeri
nagyúr
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Átvételről, kivételről videó? Ilyenek szekrényének kinyitására jó ha épp készül.
-
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Persze, hogy szarik rá, ha egyszer nincsenek az ilyen sérült termékek visszaküldve.
Nálam ment volna vissza egyből. -
Darth_Revan
veterán
Csak érdekességképpen 2 csodálatos hülyeség amit csinált az Alza.
Különböző számítógép alkatrészek lettek rendelve. Táp, aio, VGA, gépház.Hülyeség 1: fogtak egy hatalmas dobozt amiben be tudott volna férni a VGA, aio és táp is, de csak az aio-t tették be. Ki se bélelték. A 70%-ban üres dobozban lotyogott szállítás közben az aio.
Hülyeség 2: a maradék 2 terméket amit még a dobozba tehettek volna inkább külön ellátták címkével és az üres doboz mellé rakva szallitatták. A tappal nincs is gond, de a VGA úgy érkezett meg mintha menet közben kiesett volna az autóból. A doboz hátulja beszakadva és a doboz is tiszta por.

A dobozt kibontva minden bontatlan és fóliás és látszólag nincs a kártyán fizikai sérülés, tehát úgy tűnik megúszta a dolgot, de picit szégyen hogy egy 300000 forintos kártyát nem képesek normálisan becsomagolva elküldeni, hogy tuti nem sérüljön meg. Nagyon kezd az Alza már sz@rni az egészre, csak pikkpakk elküldik és lesz ami lesz.
-
Párduc
junior tag
Kaptam ajándékba egy Alza utalványt. A kérdésem az lenne, ha nagyobb összegben szeretnék vásárolni, mint az utalvány értéke van arra lehetőség, hogy levonja az utalvány értékét és a többit szállításkor utánvéttel fizetem?
-
bul07
nagyúr
Megjött tegnap.
Szűrők doboza nyomorgatva volt, de a szűrő maga megúszta úgy néz ki
Itt vannak képek [link]Amúgy az egyik mosószer a cseppet szivárgott, fekvő helyzetben volt csomagolva, de szerencsére nem annyira hogy bármit eláztasson
KÖNIGLICHE WÄSCHE Color 5 l (120 mosás) mosószer megint változáson eset át, csomagolás is, és szerintem a beltartalom is. Mintha jobban hasonlítana Tomi mosószer illatára az illata. -
nanamii_o
tag
Sziasztok,
Kell valamit nyomtatnom, ha vissza szeretnék küldeni az Alzának egy gpu-t az elállási jogommal élve? Pcx-nél kellett egy nyilatkozatot kitöltve mellékelni a csomaggal együtt, de Alzának még nem küldtem vissza semmit. Olvastam a régebbi hozzászólásaitokat és említettetek valami kódot is. Nem voltam regisztrálva amikor vettem a kártyát, remélem meg lehet adni a sz.számom ahova a pénzt szeretném visszakapni. Ordít az új kártya még undervolttal is egy 60fps lock menüben és még böngészés közben is hallom. Nem bírom elviselni..
-
Imy
veterán
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Én szombaton rendeltem egy nem egészen 3e-es cuccot, és még nem ért ide. Úgy értem 990Ft-al olcsóbb lesz az is. Így meg nagyon jó vétel volt.
-
BaLee
addikt
Meglepő dolog történt. Egy PH!-s sráccal cseréltünk meghívókódot Alza Plus-ra, így 20%-al olcsóbb volt az éves. Kaptam egy 1500Ft-os kupont miután aktiválta a reget ez volt kb. 1.5 hónapja.
Most megint megdobott az Alza egy 1500Ft-os kuponnal, hogy megköszönjék, hogy ajánlottam az Alza Plus-t. De ez az email nem olyan volt, mint a korábbi, hogy valaki használta az ajánlókódot hanem csak úgy. Így jelenleg 1790Ft-ba került az 1 éves Alza+...
Jah múlt héten kaptam egy 990Ft-os kupont, mert késni fog a termék, amit rendeltem, a termék viszont ideért másnapra.
-
bul07
nagyúr
válasz
Benhill
üzenetére
1csomag, már feladták.
Hétfőn megyek posta zárásra és átveszem.
Amúgy nem szeretek így rendelni hogy felesleges napokat legyen szállítónál, hétvége miatt, mert volt már hogy szivárgot és napokkal tovább szivároghat.
És mindegy hogy tárolják a dobozt, mert volt hogy úgy volt csomagolva hogy ha az egyik flakon talpán volt akkor a másik fejjel lefelé.Most azzonalra én nem tudok.
De olyan 80-90nap alatt össze lehet hozni egy 5e Ft-os kupont.
Microsoft Rewards pontozás
(Ha belevágsz esetleg ha gondolod tehetnéd az én ajánlókódommal) -
Rendo84
senior tag
Sziasztok!
Gorenje szárítógépet tervezek vásárolni.
Létezik erre bármilyen kupon, amivel olcsóbban tudom megvásárolni, vagy esetleg a szállítását ingyenessé tenni?
Háztartási készülékek és nagy méretű termékek kiszállítására 4990 Ft-ot ír. -
Benhill
őstag
Valószínűleg sehogy és több csomag lesz. Nekem legalábbis így szokták, amikor olyanról van szó.
Ha utánvétes rendelés, akkor mindig a legolcsóbb cucc a fizetős.Bár a múltkor rendeltem 6 töltő kábelt és 3 töltő fejet utánvéttel. 3 csomagban jött, és az egyik volt teljesen áras fizetős, másik kettő nem fizetős.
-
bul07
nagyúr
Kíváncsian várom hogy két 5l mosószert hogy csomagoltak össze két olajszűrővel [link] , hogy a mosószer ne nyomorgassa meg az olajszűrőt
Mert ha kicsit baja is lesz, akár csak a dobozba a szűrő "papír" része megkopik már kuka a szűrő -
-
-
Az alzánál lehet kupont halmozni?
-
kzolee216
senior tag
Ma visszaküldtem egy elég durván pixelhibás Quest 3-at. Kedden vettem át, ma ment vissza. A reklamációban visszatérítést kértem. A kérdésem, hogy esetleg a bevizsgálás után még lehet kérni cserét? Ha visszakapom a lóvét, akkor is újra fogom vásárolni, papíron csak azért választottam a visszafizetést, mert ha nem lenne éppen opció a csere, akkor is visszakapjam a lóvét, ja meg alig pár napot volt nálam a VR.
-
gaben22
őstag
válasz
gaben22
üzenetére
No, kiderült, elállás gombot nyomtam meg az éjjel, most küldött e-mailben már ezt írják. Visszakapom a pénzt. Pacsi Alzának, jól nyomják, Amazon customer support szintnek tűnik. Amúgy nem lehet véletlen Amazon nem terjeszkedik errefele, Alza letarolta a piacot rendesen.

-
Tlalok
csendes tag
-
Beni2360
félisten
válasz
Tlalok
üzenetére
Garanciális javításra leadod az igényt és beleirod mi a gond. Azonnal jön a válasz, hogy mit szeretnél. Kapsz ajánlatot mi közül választhatsz. Ha futár hozta futár jön érte ha kell nekik a hibás gép. Nincs szervíz hátterük.
Cserét vagy visszafizetést küldenek. Utána is lesz még választási lehetőséged. -
Tlalok
csendes tag
Sziasztok! Nagyméretű, tömegközlekedésen csomagként nem szállítható termék esetén ( gyerek elektromos "kis" autó) mi a visszaküldés menete? Ez már beletartozhat a helyszíni javításba, vagy nekem kellene visszavinnem? (Konkrét javítási igényt még nem adtam le, mert sajnos "néha megy néha nem" a hibajelenség és szerintem olyan lesz mint egy igazi autó: a szerelőnél nem produkálja).
Köszönöm -
gaben22
őstag
válasz
gaben22
üzenetére
Köszi a válaszokat. Azt hiszem benéztem ezt a visszaküldést, még hajnalban lefekvés előtt nyomtam rá, most gondolkodom, hogy ez nem elállás, hanem visszaküldés/reklamáció lesz
. Most volt csak időm megnézni mit rendeltem 1 hónapja (igazából csak a dobozra néztem rá, ki se bontottam) és rájöttem egy betűt elnéztem
. Lehetett okot írni (úgy emlékszem azt írták opcionális), hát én leírtam, hogy elnéztem a rendelést. Ilyenkor nem tudjátok mi várható?Az a baj nem emlékszem pontosan milyen gombot nyomtam meg éjjel, több cuccot is vettem abban a rendelésben, ha rámegyek a rendelésre még most is látok "Elállás" gombot aktívan. Hmmm jó kérdést mit nyomtam meg az éjjel
. Amúgy az esetre ezt írja:
-
válasz
Tangerine
üzenetére
Szia! Van egy 20 %-os kedvezménykódom a számodra, amit az éves AlzaPlus+ tagságra válthatsz be. Ezzel ingyenes kiszállítást kapsz mindenre, és exkluzív, csak a tagoknak szóló kedvezményeket is igénybe vehetsz. Kód: PxNdGzhvGj3z Itt használhatod fel: https://www.alza.hu/alzaplus-referral?referralCode=PxNdGzhvGj3z
-
Tangerine
senior tag
Van valakinek egy alza plusz kódja?
-
-
gaben22
őstag
Hellosztok, első Alza visszaküldésem lesz, 3 kisebb (gyári) doboz, boxban akarom leadni, azt írják csomagoljam be, bubifólia jó/elég, kartondobozom nincs itthon méretben? Nem kell ráragasztani semmit se (név, cím, reklamáció azonosító...), ugye?
-
GeneraL_XTX
veterán
-
válasz
iamBandiii
üzenetére
Elso korben lehet a gyartonal probalkoznek
-
válasz
iamBandiii
üzenetére
Ha van nekik olyan ram amit leadsz gariztatni akkor elso korben kotelesek cserelni. Ha jo fejek akkor felajanlhatnak mas tipust es a legvegso megoldas (jelen esetben a legrosszabb) ha visszaadjak a vetelarat.
-
lowzor
veterán
válasz
FirstTripla
üzenetére
Rajta lesz a számlán, hogy meddig veheted meg a kiterjesztett garanciát.
Ha szeretnéd, akkor írsz a segito@alza.hu-ra, ők létrehoznak neked egy rendelést, azt kifizeted és meglesz a plusz garid. -
válasz
iamBandiii
üzenetére
Én a gyártói garanciát helyezném előtérbe, ők cserélni fognak.
-
iamBandiii
csendes újonc
Sziasztok!
Valakinek tapasztalata RAM-mal kapcsolatban? Úgy néz ki, hogy elromlott a RAM-om, 5 év garancia van rá, most tartok 2.5-nél, viszont a RAM ára 3x annyi lett ezidő alatt. Ilyenkor mi a bevett szokás, ha visszaküldöm?
Kifizetik a 35ezres ramom és keressek másikat, kicserélik ugyanarra (ami most 100ezer) és készleten is van vagy megjavítják, amit kétlek?
-
bul07
nagyúr
válasz
Ateszpapa
üzenetére
Az a baj hogy öcsém venné át aki vagy naponta jár a legközelebbi felé vagy 3-4naponta, nem lehet kiszámolni.
Ha nem gyalog távolságra van ilyen automata akkor nagyon kérdéses hogy megéri e oda.
Autózni e miatt 55Km meg egyszerűen nem éri meg(nekem ennyi a legközelebbi oda vissza), az olyan 2000Ft üzemanyagköltség, ennyiért máshonnan futár hozza házhoz.Én a posta pontos rendelést szeretem. Sok napon át lehet átvenni, és nagyon sok helyen van még posta(még itt a román határ melletti kis faluba is)
Futár is olyan hogy előre nem tudni melyik nap kell itthon lenni, és akkor egész nap míg meg nem jön várakozni sehova el nem menni(2-3óra közötti intervallumot adnak meg már ha nem jön hamarabb vagy nem késik, Express One kedvenc futárszolgálatom interneten tudom követni hogy hányadik címnél jár, és mikkor párral számmal előttem jár várom a hívását) -
FirstTripla
tag
válasz
FirstTripla
üzenetére
Közben megtaláltam a kiterjesztett garancia leírását tartalmazó pdf-t. Itt van egy ilyen bekezdés:
1.2 A kiterjesztett garancia szolgáltatás („Szolgáltatás”) hatályba lépésének feltétele, hogy a vevő a Termék teljes vételárát kifizesse, valamint a Termékvásárlásakor vagy utólagosan megfizesse a Szolgáltatás díját, amely a meghatározott szolgáltatási időszak egészére vonatkozik.
Vagyis akkor ezek szerint utólag is meg lehet rendelni ha minden igaz, gondolom 14 napon belül legkésőbb. Sajna most nincs olyan rendelésem már amire tudnám tesztelni ezt mert december óta semmit se vetem
. -
bul07
nagyúr
Több helyen is írja 24óra meg dátummal [kép] , [kép]
Annyira nem fontos, de köszönöm a felajánlást
Ha nekik nem érdekük az eladás nem töröm magamat.
Majd szétnézek itthon és valami égő foglalatot kerítek bekötöm és becsavarok egy ledes izzót, úgyis olyan helyre kell ahol mindegy csak legyen valami, ledes égő meg van itthon számtalan............
Amúgy hátha ezt olvassa de a szűrők topikot nem(ott már írtam róla)
Alzán is lehet venni a kocsikhoz szűrőket, olaj, levegő, üzemanyag. És elég jó áron főleg ha van Alza+ és ingyenes a szállítás, most akciók is vannak -
bul07
nagyúr
Ezt gondoltam megvenni [link]
Se házhoz szállítás nincs, de posta
AlzaBox és ráadásul 1napos átvételi határidővel.Oda vissza 55Kmautózás lenne az AlzaBox, és akkor dobjak el mindent ha jön az értesítés hogy berakták, mert másnap már nincs ott.
Ez így micsoda? -
FirstTripla
tag
Sziasztok!
Monitort akarok venni alzaboxba rendelve és vennék hozzá kiterjesztett garanciát, hogy ne csak 2 év legyen. Viszont kérdésem, hogy ezt átvétel után is lehet megvásárolni esetleg (régebben mintha olvastam volna olyat, hogy X napig utólag is megveheted a szolgáltatást). Mert nem szeretnék olyat, hogy most megveszem a monitort plusz garanciával, majd netán pixelhibás lesz a monitorom már alapból (eddig 3 monitorral is így jártam más boltban), és akkor ha elállok a vásárlástól, akkor nem tudom, hogy visszakapnám az extra garancia árát ugye.
Ha viszont teszem azt első héten nem jön elő ilyen hiba akkor megtartanám mindenképpen és akkor viszont megvenném a plusz gariidőt.
-
Benhill
őstag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Pedig most akarom gariztatni a rog tápom kerregő ventijét. Van értelme?
Még 6 év gari van rá elméletben. -
AxBattler
félisten
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Igen, evidens. Deszkáikat is kerülöm...

-
AxBattler
félisten
Üdv!
Felbontott VGA-val gyakran szokott lenni gond?
Bolti átvétellel venném, ott rögtön ellenőrizném és reklamálnék... -
bul07
nagyúr
válasz
Sasi82
üzenetére
Most új akciók vannak mézetek rá a kedvencek listára hátha valami jó áras lett
Ez a fagyasztó láda(Siguro CF-F16W) még fekete péntek környékén is csak 9e Ft-ot kapott, most 15e Ft-ot
Még szerencsém is volt hogy most akciózzák, mert ha hamarabb lett volna mint az emagos Candy akkor ezt veszem meg
Mert azért a Candy CCHH 200E szállítással együtt 48262Ft-ért jobb ajánlat volt, de nem igen lesz mostanában -
Sasi82
csendes tag
Újszerű laptopot érdemes megpróbálni náluk?
80e olcsóbb a gép és 21 hó gari van rá? -
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Igen
-
ForRedGlory
félisten
Lehet volt már téma, de ha mondjuk a szlovák Alzában vásárolok, akkor itthon is leadhatom garanciális javításra, ha gondja van?
-
draco31
veterán
Hali!
Kb 2 hete volt egy rendelésem, kb 15.000 összegben. Ha jól emlékszem 2 munkanap múlva nálam volt, szóval semmi késés.
Ma jött egy sms, hogy elnézést kérnek az utolsó csomagom késése miatt, és emailben küldenek 990Ft-os kupon, ami pár perc múlva meg is érkezett.
Ez szokás mostanság, vagy csak benézték? -
bul07
nagyúr
Jóváírták maguktól
De írtam nekik chaten hogy mi is volt ez. Meg hogy a héten kellet volna az égő, be akartam rakni hétvégén. Válasz-Sajnos rendszerhiba miatt került törlésre a rendelése.
-Egy új rendelés leadása szükséges.Legfurcsább meg ekkor történt. Kérés nélkül létrehozott egy rendelést ugyan arról, és felhasználta a jóváírást.
De tényleg csak annyit írtam csak hogy id:
-Rendben, bár meglátom mert tényleg kellet volna az égő a héten. Ez elég rosszul jött ki így.
És erre csak magától létrehozta.
Kérdeztem hogy hogy kell fizetnem.
ő :
-A kifizetett összeget felhasználtam az új rendelésbe így nem szükséges még egyszer kifizetni.Nem az mert tényleg újra megrendeltem volna a beszélgetés után. De azért ez így.
Nem álltam meg ez volt az utolsó üzenetem:
-Jó. Bár nem kértem ezt (máskor lehet ezt csak úgy magától nem kellene megcsinálni, mert még lesz aki zokon veszi). Köszönöm az információkat. További szép napot.
Ez az egész elég furcsa lett így
-
zolikaDB
veterán
Sziasztok!
Feleségem rendelt egy gyantázót alzáról.
De sajnos ez max kézmelegre tud fűteni, azaz szar.
Nem szeretne javítást/cserét, valszeg vacak konstrukció.
Sajnos, ma van a 15.nap (tudom, tudom, az érkezés napján kellett volna kipróbálni...)
Mit lehet tenni? Van Reklamáció és van Elállás menü...
Hogyan kérhetem vissza a pénzem egy olyan termékért, ami valszeg nem hibás, csak szimplán elektronikai hulladék, és már kipróbáltam?
Új hozzászólás Aktív témák
- Ps4 Slim 500GB Alza jótállás+ MM garis Nacon kontroller
- -75% Dell XPS 13 (9320) i7-1260P 16GB Ram/1TB SSD FHD+ Gari
- Dobozos Új Dell Xps 15 9530 i7 13620h 16gb ram 1tb ssd intel uhd graphics+ Intel Arc A370M
- -68%OFF HP Spectre x360 14 (14-ef2276ng) i7-1355U/16GB/1TBSSD/3K 3000X2000 Amoled
- GIGA AKCIÓ!!! MacBook Air M4 24GB 512GB Garancia! SILVER
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz UDIMM PC RAM, több db- számla, garancia
- Xbox One / Xbox Series játékok
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4662, 90% AKKSI
- Apple iPhone 13 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- 9. generációs Intel Core i9-9900K processzor - garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nem ismerem az alza politikáját...