Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Öregszem
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
trialboj
őstag
Brutálisan odarakta magát a gopro ezzel a hypersmooth stabilizációval, a videóban olyan mintha nem is a bringáson lenne a kamera, és az előző modell igen profi stabilizációja is nevetségesen amatőrnek hat mellette.
A videóban említi hogy nincs benne optikai képtstabilizátor?! Kicsit hihetetlennek tűnik, de ha igaz, akkor elméletben a 7es black is kellene tudja a 2.0 hypersmoothot.(#151617) IMIIKE1998
Az nem arra van nekem a suntour xct, sem jó hidegben semmire, hiába kentem én bármivel, el kell ezt engedni. Télen eleve olyan hideg van, és emiatt annyira ritkán van mód egy jót tekerni, hogy a legkisebb gondod lesz az h merev az eleje. Gondlom leginkább mentálisan birizgál, hogy van egy alkatrész amivel nem tudsz mit kezdeni, mert nem elég jó hogy bármiképp tunningolni lehessen.(#151606) Hasaggymeg
Nem is bringás, aki még nem turházta vállon magát de amúgy hasznos skill, mert ha lusta vagy megállni hogy kifújd rendesen, kevesebb oxigént szippanthatsz és ez gondolom rossz hatással van a hatékonyságra is."Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemlámpa, zseblámpa
- SSD kibeszélő
- Vác és környéke adok-veszek beszélgetek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gyúrósok ide!
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Synology NAS
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest