- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- Gyere el a 9. BRSZK-ra!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
szaszyka
senior tag
-
szaszyka
senior tag
válasz
nagysandor79 #14010 üzenetére
Ha elinditasz egy versenyt, azonnal ki is lépsz, utána sem?
-
nagysandor79
aktív tag
valami gebasz van megint, újra nem adja be az aranyat és nem lehet gyűjteni.
-
Aladdin
aktív tag
Pininfarina sor 3 tuninggal nem volt igazabol kihivas.
-
szaszyka
senior tag
Na, megjött a frissítés. Kérdésem, hogy csak nekem tűnnek furcsának az animációk a menüben lépegetés közben, vagy ez eddig is ilyen volt, és csak most vettem észre? Gyorsan mentem egy kört az új wtt-n, és a Speedtail is olyan furán mozog.
-
Petya25
őstag
válasz
szaszyka #14002 üzenetére
Nem tudom mi alapján rotálják a pályákat, de pl Brands Hatch-t évek óta nem láttam....
-
szaszyka
senior tag
Sebring 4490-ért? Ajándék....
Kíváncsi leszek rá, biztos jó lesz rajta menni, de jó lenne, ha több helyre bekerülne, nem úgy, mint Interlagos... -
lansone79
csendes tag
Hát ez a Taycan úgy kellett, mint lufiárusnak a nyílzápor... Igazi hiánypótló cucc. Kb. pont ugyanaz, mint az előző Taycan, ugyanolyan csúszkálós fostalicska. Ráadásul az alap sor3 tuning nem is elég az event-hez. És még valamiért endurance autónak képzeli magát, mert indokolatlanul hosszú, sok körös futamok vannak
Na és ez a szín...
-
-
válasz
nagysandor79 #13995 üzenetére
Hát.. amikor akarják.
Volt már olyan, hogy hol működött, hol nem.
Most ez van. Van, hogy műkxik', van, hogy nem. -
Aladdin
aktív tag
válasz
nagysandor79 #13995 üzenetére
Nekem tokeletesen mukodik…
-
nagysandor79
aktív tag
vajon a reklám nézegetést mikor javítják ki?
-
Petya25
őstag
válasz
cappa72 #13993 üzenetére
Nem vagyok hozzászokva hogy 1-nél többször neki kell menni egy futamnak
, ha 5x 10x neki kell menni ott már húzni szoktam a szemöldököm.
Mp4x már régen megvolt, most az is kész lett. Amúgy a nem autó nyerős futamokat csak addig tolom hogy a külön nyerhető autó (most az Audi) meglegyen. -
Na... jött a frissítés, a majom mellé bekerült egy új logo.
-
Petya25
őstag
Hogy ez a sebességfarok egy mekkora azar kanyarban....
-
válasz
Aladdin #13977 üzenetére
Egy időben eléggé sokat "farmoltam" futamokkal, míg meg nem érkezett a sisakgyűtjő időutazós megoldás. Lehet, hogy ezért több fémet (fame) harácsoltam össze.@#13978 Petya25
Az első F1 széria kijátszása után leálltam.
Néha én is gondolkodom ezen.
Volt már egyszer 29k mennyiségű bukósisakom, aztán alább hagyott a lendület, és mára jócskán megfogyatkozott ez a tartalék, és a tartalékképzésre törekvés elhivatottsága. Így mára leapadt ez 11k alá... (de még 10k felett van) -
Petya25
őstag
Én 2013 őszén kezdtem, most 415-ös szinten vagyok, de kb 4 éve nem játszom aktívan csak a nyerhető dolgokért. Az első F1 széria kijátszása után leálltam.
-
Meglett a level 500...
-
ataaa
csendes tag
Sziasztok!
Azt írták, hogy a v13-as verzióban a Ferrari SF90XX Stradale és a Koenigsegg CC850 mellett az F1 Valente is exkluzívat kap. De nálam ez nem látszik ennél az autónál. Nálatok hogy van?
-
Aladdin
aktív tag
Uj Ferrari a garazsban. 1 ora 20 perc volt, sor 3 tuninggal nulla kihivas. Nem volt benne semmi szopato. Igaz, arra figyeltem, hogy minden futamot csak az eloirt minimalis kovetelmennyel nyerjem meg.
-
-
szaszyka
senior tag
Sziasztok. Végülis a '24-es szériákba bekerült Interlagos
-
szaszyka
senior tag
Egész jó pálya Interlagos, csak azt a rohadt hahtűkanyar ne lenne benne XD. De egész élvezhető, jó ritmusa van
-
WilliamG
újonc
Van egyáltalán értelme a Punát megszerezni, ha már a Yaris megvan?
-
Petya25
őstag
Gondoltam benézek a 13/1 miatt...
Nem tévedtem, ez a feladat el van kottázva.
Nekem is 221 felett kellene menni de csak 216 körül megy 20/28-cal. -
-
Aladdin
aktív tag
Ez a Ford Puma rallye, ez azert szivatos. Nem a nehezsegere gondolok, mert az lof@sz, hanem telekurtak Speed Recoddal, amit csak leszervizelt autoval lehet megcsinalni, a 13.1 meg sor 3-mal nem teljesitheto, csak ha a motor tuningot 5-os szintre hozza fel az ember.
-
Culé1899
újonc
Sziasztok,
segítsetek léci! Egy év kihagyás után kezdtem újra játszani és nem látom a facebook ismerőseimet. Hogy tudom visszacsinálni?
Előre is köszi -
Aladdin
aktív tag
A mostani WTT-ben milyen már, hogy a hegytetőn lévő S-kanyar második részét át lehet ugratni
Én is így csináltam, perpill kicsivel vagyok az A-tól lemaradva.
-
lansone79
csendes tag
válasz
cappa72 #13938 üzenetére
Ugyanezek a gondolatok motoszkálnak az én fejemben is... Arra gondoltam, hogy nincs szükségem 11 db ugyanúgy sor 5-re felhúzott F1-es autóra, goldkidobás az egész. A most aktuális Brit eventen kipróbálom, hogy a végén nem azt választom, amivel teljesítem, (mondjuk McLaren) hanem egy Haas-t, vagy Alpint, és a következő Brazil eventre lesz egy sor 5-re feltuningolt McLarenem... Már ha enged versenyezni azon a pályán, mert nem vettem meg.
-
Arra leszek kiváncsi, hogy amikor az F1 brazil nagydíj lesz, akkor ott csak az fog tudni játszani, aki megvette, vagy a földi halandók is mehetnek majd azon a pályán.
Másik nagy kérdés (nem kerestem rá), hogy F1 esetén, amikor megcsinálom majd az angol nagydíjat, akkor lesz ugye egy 5-ös sori F1 autó kölcsönbe.
Ha végig csinálom, és nem azt az autót választom a legvégén, hanem egy 0 fejlesztésen álló másikat, akkor vajon a következő (brazil) nagydíjon használható lesz-e a már fejlesztett, de nem megszerzett autó?
Ilyenek motoszkálnak most a fejemben főzés közben. -
-
Nektek sikerült a Königsegg cc850 5.1 lekörözés?
-
Most átváltott 9xxx Ft-rol $20-ra Interlagos ára.
-
Hah... most újraindítottam az app-ot, és elnézést kérve a nem teljesíthető event-ért (Pagani Huayra royal) megkaptam az érte járó jutalmakat. (mondjuk a PR-t nem is néztem, hogy jött-e)
-
válasz
szaszyka #13918 üzenetére
Szerintem platformfüggetlen az ára. (Bár ki tudja...)
Droidon is ennyi.Hát ha ezt mindenképp meg kell venni, akkor átment kikényszerítős vásárlású játékká, amit nem fogok dotálni.
Átalakult már rendesen a piac, "standalone" játékok ideje leáldozott, az autókban (való életben) is előfizetésessé tesznek bizonyos funkciókat.
Búmer vagyok ebből nem kérek.
Ha pedig ez lesz a tendencia, hogy vegyél pályát a teljesítéshez, akkor ennyi... -
Faur
csendes tag
Sajnálom, kicsit több lett. Vajon mi lesz a rendes ára, ha lejár az akció... mind1. Megtámogattam őket.
-
szaszyka
senior tag
Megjött Interlagos. IOS-en csak 9490ft...
-
Faur
csendes tag
Kb 7000Ft körül lesz, legalábbis azt írja 20$, bocs 19,99$ a megjelenéskor.
Tuti nincs már nagyobb bevételük, és ha ez beválik akkor lehet, hogy rendszeres lesz. Bár én 3-4 pályát szeretnék ennyiért... -
szaszyka
senior tag
Na, erre kíváncsi leszek:
-
szaszyka
senior tag
Most jött valami frissítés IOS-en, de ugyanúgy készre mutatja mindkét eventet.
-
lansone79
csendes tag
válasz
szaszyka #13909 üzenetére
Nálam is ugyanez a helyzet dettó...
Várható valamilyen javítás? Ez csak amiatt érdekes, mert így elesünk a két eventből származó VP pontoktól, tehát ezt a seasont nem lehet végigvinni...
Nem mintha annyira szeretném végigtolni újra a Huayrát meg a Ferrarit, elég, ha ideadják a VP pontokat -
-
Petya25
őstag
Na megjött a F1 24... kellett mint a falat kenyér....
-
Az új "season" visszahozta a régi módit: a limited time series esetén nincs 3 órás ingyen+instant szerviz és upgrade. Örülünk Vincent...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Életképes-e a Freemium koncepció egy ilyen játékban? Sokak szerint nem.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tudományos Pandémia Klub
- Filmvilág
- Óvodások homokozója
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Melyik tápegységet vegyem?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Láncfűrész topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 64/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- EJJ! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/256 FHD IRIS Xe
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- 92 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Ryzen 7 CPU-k
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W11 I Garancia!
- iKing.Hu - Apple Macbook 14 M1 Pro - 2021 - Használt, újszerű
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest