Hirdetés
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
Új hozzászólás Aktív témák
-
Faur
csendes tag
Lehet, hogy kárpótlásként, vagy az ünnepekre való tekintettel, de elég sok a jutalom arany. Ennyit nem szoktak csak úgy osztogatni. (625 gold)
Ebből a két eventből pedig fullra kijönnek a VP pontok.
Időmérő sincs!? Karácsonyi sale? -
baéd
csendes tag
Szeretnék optimista lenni, de ez nem néz ki jól. Ennyi lenne az egész 3. forduló?
-
szaszyka
senior tag
Sziasztok, nektek is 3 arany jön most a reklámokból?:
-
ak05
tag
Volt ma frissítés,
ad 50 aranyat ha rányomsz az NFS no limit reklámra, play store-ra átdob, onnan csak vissza kell lépni, nem kell telepíteni a játékot. -
Petya25
őstag
Ma megcsináltam a Radicalt, két szervizzel lement, egész jó gép.
A heti TT-n is a B elején vagyok, az sem volt rossz. -
Aladdin
aktív tag
Ez a Radical ez nem rossz. Nem eszetlenul gyors, cserebe jol kanyarodik es fek is van rajta.
-
Aladdin
aktív tag
válasz
Petya25
üzenetére
Áhh, szar vagyok
Tegnap mentem egy olyan időt, hogy a legutolsó S kanyarban még csak 6 tizeddel voltam lemaradva, és ott elkúrtam az egészet. Vagy kisodródom, vagy nagyon lassú vagyok, vagy levágom a kanyart. Azt nem tudom jól bevenni. Ha az menne, simán megvolna az A. Mindegy, örülök ennek is
Jaja, 3 fékezés, nem több. Bízni kell ebben a szarban, piszkosul jól kanyarodik
-
Aladdin
aktív tag
0,13-ra vagyok az A-tol, perpill 25. vagyok a B-ben. Tok jo lenne bekerulni az A-ba. Asszem a 11 ev alatt ketszer sikerult
-
Aladdin
aktív tag
Ereztem en, hogy a mostani wtt-n be kell mennem a B-be. Sor3 a Lancia, futottam egy jot, most eppen az 500. vagyok, 2,8-as splittel. Probalkoztam egy parszor 😂😂
-
szaszyka
senior tag
Wow, jól nyomjátok, nekem a fullos Astonnal sikerült kínkeservesen egy D közepét összehozni, 18700. pozícióval a listán. Sor3 Emirával pedig a közelébe sem érek az Astonos időnek.
-
A mostani WTT nekem durva.
Azért, mert hol B-ben utolsó, hol C-ben első vagyok.
Hét elején még 0,4s volt a távolság a B-től, most ránéztem, és ott billegek a két csoport között.
Mondjuk inkább lennék utolsó B-ben, mint első C-ben.
Lehet, hogy futni kellene még pár kört... -
ataaa
csendes tag
Ezt az Audit büntetésből kaptuk?
-
Aladdin
aktív tag
Na, az Audi megvan. Bo masfel ora volt. Sor 3 nem eleg, sajnos. Maga az auto eleg fos…
-
szaszyka
senior tag
Most jött meg a frissítés ios-re.
-
Faur
csendes tag
Ma este 10-kor jön ki elvileg.
Igen, eddig 6 hetente volt, de a legutóbbi kettő már 8 hetes lett. -
Érdekes. Ma új frissítés kellene, de a play-en nincs.
Lehet, hogy gond volt vele, és még várni kell? -
Aladdin
aktív tag
Vicces ez a Huracan a WTT-ben. 300 km/h-s sebesseg folott a fordulatszam mar nem valtozik, csak a sebessege no. CVT valto van benne 😂😂
-
ataaa
csendes tag
Sziasztok!
Nekem lassan egy hete duplán fizet reklámnézésért.
Volt már nektek ilyen? És ha igen, meddig tart.
Azért remélem nem veszik vissza a végén a plusz aranyakat.
-
WilliamG
csendes tag
Én nagyon hasonlóan vagyok, mint Faur, azt leszámítva, hogy nálam csak 71-73% körül mozog a teljes haladás és onnan esik vissza frissítéseknél. De nagyon egyetértek azzal, amit írtál. Persze az Exlusive seriesben lehetne haladni, de az meg valamiért nem motivál. Leginkább csak az új autók és a pályák miatt nyomom még, de már többször letettem, mert hatalmas időrabló. Az meg, hogy a már megszerzett kocsit egy flashback eventben újra végigvigyem számomra felejtős.
-
Faur
csendes tag
válasz
Petya25
üzenetére
Én annyira viszem végig amíg a PR engedi. Így vagyok most kb 90% körül az össz játékot tekintve. Ez nagyon lassan nő, és amikor frissítés jön, akkor visszaesik 1-2%-ot.
Az új autókat addig tuningolom amíg kell hogy megkapjam. Ezután csak várakozás, és csak akkor tuningolok maxra egy autót amikor sale van, és ha mákom van akkor be tudom fejezni a régi eventeket, amikből kb minden esetben csak pár futam van hátra.
Nekem csak az új autókra kell költenem, vennem már nem kell mert 1-2 kivételre (Formula-e) nincs szükség. A meglévő kocsikból 70% maxon van.
Így gyűlik szépen az arany, +időmérő, szintlépés, reklám, egyéb jutalmak. Mondjuk ez olyan soha végetnemérős dolog úgy érzem....
Egyébként pedig nagyon unom már....
A csapat kihívásokat kijavíthatnák, mert az még talán motiválna egy kicsit. -
-
Petya25
őstag
Na, nem túl nagy itt a mozgás.
Van aki vegigtolja az összes eventet?
Én csak a kocsikat szoktam összehajtani. -
lansone79
csendes tag
Bakker... Csinálja most valaki az éppen aktuális eventet a Radical-al?
A 4/2-nél érdekes feladatba botlottam, be kell taszigálni Natalia-t a célba adott idő alatt.
Gyerekek, ilyen nincs... A csaj épphogy nem tolat, annyira lassan megy
Elképzelésem sincs hogy fogom ezt megoldani, végtelenül idegesítő... Minél jobban tolom, annál jobban fékez. Ide egy Kraz kellene, nem ez a fos Radical
Komolyan nem értem, hogy az ilyen kihívások mire jók
-
szaszyka
senior tag
-
szaszyka
senior tag
válasz
nagysandor79
üzenetére
Ha elinditasz egy versenyt, azonnal ki is lépsz, utána sem?
-
nagysandor79
aktív tag
valami gebasz van megint, újra nem adja be az aranyat és nem lehet gyűjteni.
-
Aladdin
aktív tag
Pininfarina sor 3 tuninggal nem volt igazabol kihivas.
-
szaszyka
senior tag
Na, megjött a frissítés. Kérdésem, hogy csak nekem tűnnek furcsának az animációk a menüben lépegetés közben, vagy ez eddig is ilyen volt, és csak most vettem észre? Gyorsan mentem egy kört az új wtt-n, és a Speedtail is olyan furán mozog.
-
Petya25
őstag
válasz
szaszyka
üzenetére
Nem tudom mi alapján rotálják a pályákat, de pl Brands Hatch-t évek óta nem láttam....
-
szaszyka
senior tag
Sebring 4490-ért? Ajándék....
Kíváncsi leszek rá, biztos jó lesz rajta menni, de jó lenne, ha több helyre bekerülne, nem úgy, mint Interlagos...
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- Netfone
- Elkészült az SMIC 5 nm-es node-ja, de a kínaiaknak haszna nincs rajta
- Milyen monitort vegyek?
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- iKing - Apple iPhone 15 Pro Natural Titanium ProMotion 120 Hz, A17 Pro, USB-C 128 GB
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 - i7 11800H 32GB DDR4 1TB SSD Quadro A2000 4GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Tegnap mentem egy olyan időt, hogy a legutolsó S kanyarban még csak 6 tizeddel voltam lemaradva, és ott elkúrtam az egészet. Vagy kisodródom, vagy nagyon lassú vagyok, vagy levágom a kanyart. Azt nem tudom jól bevenni. Ha az menne, simán megvolna az A. Mindegy, örülök ennek is