Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Faur
csendes tag
Kijavították a hibát, most már elindul.
Csak bukjuk az uccsó jutalom napot. Én most átlöttem Honolulura, és ott még tegnap van. Így működhet. -
szaszyka
senior tag
Nekem sem indul már el IOS-EN. Reggel még offline elindult, de most már úgy sem

-
ataaa
csendes tag
Nekem ma már el sem indul...
-
Faur
csendes tag
válasz
Petya25
üzenetére
"A 2025. december 18. előtt végrehajtott összes vásárlás 2026. március 19-ig használható fel. Ezt követően az RR3 már nem lesz játszható, és a fel nem használt pénznem lejár. Javasoljuk, hogy a pénznemet 2026. március 19. előtt költsd el. "
Ezért félek, hogy offline is kikapcsolják. -
Faur
csendes tag
válasz
Gumi.kacsa
üzenetére
"Ha korábban már letöltötted a játékot, 2026. március 19-ig újra letöltheted az alkalmazáskönyvtáradból."
Félek letörölni, pedig tárhelyprobléma miatt újra kellene telepítenem. -
Szbtms
csendes tag
Nekem 318 napot ír, 92%-on állok. Minden autó megvan, kivéve a Ferrari 360 Modena. Évek óta várom, hogy hátha visszajön az eseménye, de valószínűleg már nem fog

Minden pálya kész, ameddig el tudtam jutni fejlesztés nélkül, egyedül a Peugeot 9X8 exclusive van hátra. 22513 aranyam van, ezzel az F1-et leszámítva lehet, hogy meg lehetne csinálni mindent, lehet, hogy ki fogom számolni
A heti TT-ken szinte mindig a B-ben voltam, azzal elég sok aranyat tudtam szerezni, ez hiányozni fog majd.
Nekem is nagyon sok éve a mindennapjaim része (11 év kb), de az utóbbi időben már kicsit untam, főleg az LTS-eket, amik már amúgy is megvoltak. Most mégis szomorú vagyok, ha vége lesz. -
Szbtms
csendes tag
válasz
szaszyka
üzenetére
Az Assoluto Racing-et megpróbáltam megint, de valamiért nem igazán jön be. A GRID Autosport-ot megnéztem, de nem mélyültem el benne. Ha jól emlékszem, akkor egyszeri fizetős és választhatsz, hogy milyen kategóriát szeretnél megvenni.
Viszont a Gran Velocita eddig megfogott. Inkább szimulátor, mint a RR3, vannak különböző beállítások, de még nem tapasztaltam meg teljesen, hogy mennyire befolyásolja az autó irányítását. Aránylag új játék és vannak még benne bőven bugok. A legrosszabb talán, hogy egy M1-es iPad-en közepes grafikával is rettentően melegszik a gép és nagyon gyorsan merül. Illetve tele van reklámmal
Minden verseny előtt és után dob egyet, még egy azonnali restartnál is. És elég drága a reklámmentesség, 5 dollár HETENTE…
Viszont a grafika nagyon jó, a hangok iszonyat jók (a RR3-hoz képest mindenképpen). Az utcai autók irányítása szerintem borzasztó, de örülök, hogy nem adtam fel egyből, mert a GT4 és a GT3 már nagyon jó.
Van benne valami bajnokság szerű, de sok értelme nincs. Van szabad verseny, kör alapú és endurance (30 vagy 60 perc). Illetve óránként van egy challange, ami az autocross-nak felel meg és ha első vagy, akkor 15000-et kaphatsz érte, amit reklámmal megduplázhatsz. Így nagyon hamar meg lehet venni az összes autót és fullozni is lehet ebből a “pénzből”. -
válasz
Gumi.kacsa
üzenetére
Hú... és tényleg.
11 év... -
Faur
csendes tag
Én most elkezdtem szórni az aranyat, és megkísérlem a lehetetlent, hogy végig viszem,. Bár ~ 3100 hátralevő futam sok, és nem lesz annyi idő, és arany rá szerintem.
Gondolkodtam új tablet vásárláson, de egy játék miatt így már lehet, hogy lemondok róla. Nem tudom mi lesz ha fullra letöltöm a játékot, akkor márc.20-án már el sem indul vajon?
Talán kapunk még infót, vagy megoldják hogy offline játszható maradjon. Aztán lehet nem működik technikailag. Sokan meg is vennék a végleges verziót, remélem eszükbe jut.
Nekem 276 napom van benne...
-
Aladdin
aktív tag
Elszomorító dolog ez

-
Petya25
őstag
Én 206 napot tettem bele, majdnem a megjelenés óta játszok vele, igaz az utolsó 5 évben már csak a megszerzős dolgokat toltam meg a tt-t. Voltam 100%-on, most már csak 63%. Az F1 és a FE gépek között hiányzik csak pár, a többi a garázsban (2,9 Mrd)... Hiányozni fog, gondolom új telóra nem lehet majd átvinni...
-
Gumi.kacsa
újonc
Én az elmúlt napokban tök lelkesen játszottam reklámoztam, mondom jól befarmolok aranyból, az elkövetkező eventekre. Mikor megjött a két körös friss etap, jó sok ajcsival, még akkor is csak arra gondoltam, hogy rápihentek az év végére, na meg megszórnak minket ajándékkal. Sőt ma játék közben kaptam 1500 aranyat (1000 arany, ill. két verda ára) tökre megörültem, bár az üzenet címe már gyanus volt... Gondoltam, ha nem jön több frissítés, nem baj, van még tartalom a játékban, pár évig még el leszek vele.
Erre most full sokkba vagyok, mert nem hogy nem jön frissítés, hanem mától már letölteni sem lehet, illetve ha jól értettem, márciustól nem is lehet vele játszani. Ráadásul holnap veszek új telefont... amire már nem is tudom át tenni.Az okát nem nagyon értem, miért nem maradhat az áruházban, miért nem lehet tovább játszani?
-
Most elindítva koszonetnyilvanitas és 1000 gold jött.
-
szaszyka
senior tag
Végülis csak 189nap játékidőt tettem bele, de "szerencsére" csak 699Ft-ot költöttem benne az évek során. Remélem azért lesz majd valami utódja...
-
baéd
csendes tag
Legyen igazatok. Csak elgondolkodtató, hogy 41 napra 2 autó jó nyereményekkel.. De se multi se idő futam.
-
Faur
csendes tag
Lehet, hogy kárpótlásként, vagy az ünnepekre való tekintettel, de elég sok a jutalom arany. Ennyit nem szoktak csak úgy osztogatni. (625 gold)
Ebből a két eventből pedig fullra kijönnek a VP pontok.
Időmérő sincs!? Karácsonyi sale? -
baéd
csendes tag
Szeretnék optimista lenni, de ez nem néz ki jól. Ennyi lenne az egész 3. forduló?
-
szaszyka
senior tag
Sziasztok, nektek is 3 arany jön most a reklámokból?:
-
ak05
tag
Volt ma frissítés,
ad 50 aranyat ha rányomsz az NFS no limit reklámra, play store-ra átdob, onnan csak vissza kell lépni, nem kell telepíteni a játékot. -
Petya25
őstag
Ma megcsináltam a Radicalt, két szervizzel lement, egész jó gép.
A heti TT-n is a B elején vagyok, az sem volt rossz. -
Aladdin
aktív tag
Ez a Radical ez nem rossz. Nem eszetlenul gyors, cserebe jol kanyarodik es fek is van rajta.
-
Aladdin
aktív tag
válasz
Petya25
üzenetére
Áhh, szar vagyok
Tegnap mentem egy olyan időt, hogy a legutolsó S kanyarban még csak 6 tizeddel voltam lemaradva, és ott elkúrtam az egészet. Vagy kisodródom, vagy nagyon lassú vagyok, vagy levágom a kanyart. Azt nem tudom jól bevenni. Ha az menne, simán megvolna az A. Mindegy, örülök ennek is
Jaja, 3 fékezés, nem több. Bízni kell ebben a szarban, piszkosul jól kanyarodik
-
Aladdin
aktív tag
0,13-ra vagyok az A-tol, perpill 25. vagyok a B-ben. Tok jo lenne bekerulni az A-ba. Asszem a 11 ev alatt ketszer sikerult
-
Aladdin
aktív tag
Ereztem en, hogy a mostani wtt-n be kell mennem a B-be. Sor3 a Lancia, futottam egy jot, most eppen az 500. vagyok, 2,8-as splittel. Probalkoztam egy parszor 😂😂
-
szaszyka
senior tag
Wow, jól nyomjátok, nekem a fullos Astonnal sikerült kínkeservesen egy D közepét összehozni, 18700. pozícióval a listán. Sor3 Emirával pedig a közelébe sem érek az Astonos időnek.
-
A mostani WTT nekem durva.
Azért, mert hol B-ben utolsó, hol C-ben első vagyok.
Hét elején még 0,4s volt a távolság a B-től, most ránéztem, és ott billegek a két csoport között.
Mondjuk inkább lennék utolsó B-ben, mint első C-ben.
Lehet, hogy futni kellene még pár kört... -
ataaa
csendes tag
Ezt az Audit büntetésből kaptuk?
-
Aladdin
aktív tag
Na, az Audi megvan. Bo masfel ora volt. Sor 3 nem eleg, sajnos. Maga az auto eleg fos…
-
szaszyka
senior tag
Most jött meg a frissítés ios-re.
-
Faur
csendes tag
Ma este 10-kor jön ki elvileg.
Igen, eddig 6 hetente volt, de a legutóbbi kettő már 8 hetes lett. -
Érdekes. Ma új frissítés kellene, de a play-en nincs.
Lehet, hogy gond volt vele, és még várni kell? -
Aladdin
aktív tag
Vicces ez a Huracan a WTT-ben. 300 km/h-s sebesseg folott a fordulatszam mar nem valtozik, csak a sebessege no. CVT valto van benne 😂😂
-
ataaa
csendes tag
Sziasztok!
Nekem lassan egy hete duplán fizet reklámnézésért.
Volt már nektek ilyen? És ha igen, meddig tart.
Azért remélem nem veszik vissza a végén a plusz aranyakat.
-
WilliamG
csendes tag
Én nagyon hasonlóan vagyok, mint Faur, azt leszámítva, hogy nálam csak 71-73% körül mozog a teljes haladás és onnan esik vissza frissítéseknél. De nagyon egyetértek azzal, amit írtál. Persze az Exlusive seriesben lehetne haladni, de az meg valamiért nem motivál. Leginkább csak az új autók és a pályák miatt nyomom még, de már többször letettem, mert hatalmas időrabló. Az meg, hogy a már megszerzett kocsit egy flashback eventben újra végigvigyem számomra felejtős.
-
Faur
csendes tag
válasz
Petya25
üzenetére
Én annyira viszem végig amíg a PR engedi. Így vagyok most kb 90% körül az össz játékot tekintve. Ez nagyon lassan nő, és amikor frissítés jön, akkor visszaesik 1-2%-ot.
Az új autókat addig tuningolom amíg kell hogy megkapjam. Ezután csak várakozás, és csak akkor tuningolok maxra egy autót amikor sale van, és ha mákom van akkor be tudom fejezni a régi eventeket, amikből kb minden esetben csak pár futam van hátra.
Nekem csak az új autókra kell költenem, vennem már nem kell mert 1-2 kivételre (Formula-e) nincs szükség. A meglévő kocsikból 70% maxon van.
Így gyűlik szépen az arany, +időmérő, szintlépés, reklám, egyéb jutalmak. Mondjuk ez olyan soha végetnemérős dolog úgy érzem....
Egyébként pedig nagyon unom már....
A csapat kihívásokat kijavíthatnák, mert az még talán motiválna egy kicsit. -
-
Petya25
őstag
Na, nem túl nagy itt a mozgás.
Van aki vegigtolja az összes eventet?
Én csak a kocsikat szoktam összehajtani. -
lansone79
csendes tag
Bakker... Csinálja most valaki az éppen aktuális eventet a Radical-al?
A 4/2-nél érdekes feladatba botlottam, be kell taszigálni Natalia-t a célba adott idő alatt.
Gyerekek, ilyen nincs... A csaj épphogy nem tolat, annyira lassan megy
Elképzelésem sincs hogy fogom ezt megoldani, végtelenül idegesítő... Minél jobban tolom, annál jobban fékez. Ide egy Kraz kellene, nem ez a fos Radical
Komolyan nem értem, hogy az ilyen kihívások mire jók
-
szaszyka
senior tag
-
szaszyka
senior tag
válasz
nagysandor79
üzenetére
Ha elinditasz egy versenyt, azonnal ki is lépsz, utána sem?
-
nagysandor79
aktív tag
valami gebasz van megint, újra nem adja be az aranyat és nem lehet gyűjteni.
-
Aladdin
aktív tag
Pininfarina sor 3 tuninggal nem volt igazabol kihivas.
-
szaszyka
senior tag
Na, megjött a frissítés. Kérdésem, hogy csak nekem tűnnek furcsának az animációk a menüben lépegetés közben, vagy ez eddig is ilyen volt, és csak most vettem észre? Gyorsan mentem egy kört az új wtt-n, és a Speedtail is olyan furán mozog.
-
Petya25
őstag
válasz
szaszyka
üzenetére
Nem tudom mi alapján rotálják a pályákat, de pl Brands Hatch-t évek óta nem láttam....
-
szaszyka
senior tag
Sebring 4490-ért? Ajándék....
Kíváncsi leszek rá, biztos jó lesz rajta menni, de jó lenne, ha több helyre bekerülne, nem úgy, mint Interlagos...
Új hozzászólás Aktív témák
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- Lenovo L13 Core I3-10110U / 8GB DDR4 / LAPTOP 2
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3576
- FIFA 16 Playstation 4
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

A heti TT-ken szinte mindig a B-ben voltam, azzal elég sok aranyat tudtam szerezni, ez hiányozni fog majd.
Tegnap mentem egy olyan időt, hogy a legutolsó S kanyarban még csak 6 tizeddel voltam lemaradva, és ott elkúrtam az egészet. Vagy kisodródom, vagy nagyon lassú vagyok, vagy levágom a kanyart. Azt nem tudom jól bevenni. Ha az menne, simán megvolna az A. Mindegy, örülök ennek is