Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Rák
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
Új hozzászólás Aktív témák
-
waszabi07
aktív tag
-
Semin
őstag
+1 a Modular Ultrára, nekem is ez az alap számlapom.
Kophat, nem kophat, nekem a fekete nagyon adja :
-
CrAzY88
aktív tag
válasz
waszabi07 #1326 üzenetére
*Úgy tudom hogy a titán a súlyáról, hőtágulási együtthatójáról, mágnesezhetetlenségéről, illetve a szerkezeti merevségéről ismert, mintsem a keménységéről, karcállóságáról.
Cserébe, (adott esetben) egy erősebb fizikai behatás ellenére sem sérül az üveg.
*bármiféle eltérés a valóságtól, csak a véletlen műve lehet. A tévedés jogát fenntartom. -
waszabi07
aktív tag
Van aki használt s10et is és ultra 2-t is?
volt ultra 2-m, 2 napot simán bírt az akksi, viszont kipróbáltam a samsung vonalat sajnos így eladtam. Most a 15pm mellé szeretnék újra aw-t. Tetszik a s10 natur titan is, de akksiban milyen lehet? (A gyári adatokat ismerem)
Gondolkozom hogy s10 titán vagy u2 legyen újra.
U2-n nekem elég könnyen lett pár karc a kereten annó, az picit csalódás volt. S10 annyibol jobb talán hogy nincs a kijelző körül titán keret ami karcolódni tudna.
Szóval nehéz dönteni, árban meg nem sokkal drágább az u2. -
-
smallmer
őstag
Sziasztok!
Van olyan, hogy Apple Watchot letilt az apple? Gondolkodom abban, hogy “neppertől” vásárolnék hardverapróról egy Ultra 2-tőt.
-
jacis
nagyúr
Döbbenet mennyire jól meg van csinálva a watch OS. Nagyon komoly szimbiózisban van az iOS-el. Ez az óra nem is mérhető a többi okosórához szerintem. Egyrészt az óra rendszere olyan sima és olyan effektekkel van teli ami egy órához képest szerintem pazar. A másik az, hogy egy Wolt által megcsinált dynamic island jelzés automatikusan megy át az óra okos kártyái közé ami egy olyan figyelmesség a gyártó részéről amit másik gyártók órái nem tudnak. Nagyon elégedett vagyok eddig.
-
A modular ultra-t én is szeretem, viszont így lecsupaszítva, szerintem így jobban olvasható.
A másik, amit használok, az nekem is az infograph.
Viszont tartok egy harmadikat is készenlétben, amikor időnként teljesen csak az órát akarom látni.
(Azt értem, hogy az eredeti kérdés az ultra specifikus számlapok voltak, de érdekes látni, hogy ki hogy használja) -
nokia123
aktív tag
Sziasztok! Már érdeklödtem hogy ki milyen óra számlapot használ,de nem nagyon válaszoltatok 1 kivételével. Akkor ugy kérdezném hogy a 8-9-10-es watch hoz képest mások az óra számlapok vagy uyan olyanok? Köszönöm
-
smallmer
őstag
Uraim!
Köszönöm az eddigi válaszaitokat!
Lenne még egy pár kérdésem:
- A Titán vagy a fekete színű kophat kevésbé?
- Létezik valami átlátszó védelem rá, amiben biztosan nem fog megkarcolódni?
- Kijelző védőből mit javasoltok rá? -
jacis
nagyúr
Imádom 😍
-
rbalint88
addikt
válasz
Fritz Teufel #1303 üzenetére
Elmeletben igazad van, gyakorlatban viszont az ilyen sufnituning uzletek mogott sokszor cserelodik a ceg, illetve nem gyartoi garanciat kapsz, hanem forgalmazoit, ami sokszor azt jelenti, hogy Pistike a hatso helyisegben javitja AS szabvany szerint a cuccodat. Plusz akarmilyen regi jo ceg arulja adott esetben a ketszer megafazott traderes termeket, ilyen esetben lesz majd nagy pingvinezes, hogy hat ok nem tudjak, hat ez igy, hat ez ugy. Es a fogyved emlegetesere se emelkedik a pulzusuk, altalaban a frontvonalban allo, legtobbszor alulfizetett es motivalatlan ertekesitok pont leszarjak, hogy rajuk kuldod a fogyasztovedoket. Es igazabol a problemat se oldja meg, csak jarkalhatsz aztan te is bekelteto testulethez, meg ide-oda…
Bocsanat, hogy rantelek itt, de lattam ezt a dolgot elegge melysegeben es eleg sokat kuzdottem erte, hogy a szurkezo-feketezo cegek tunjenek el a piacrol, plusz abban is van par evem, hogy a volt munkahelyem hivatalos viszontelado lett
Jelenleg 380ezer Ft alatt nincs az arukereson hivatalos viszonteladotol AWU2, pont. Hivatalos viszonteladok: media markt, euronics, alza, notebook.hu es az emag, ha meg csinalja es naluk nagyon figyelni kell ki az elado.
Plusz ugye az apr-ek: istyle, icentre. -
jacis
nagyúr
Az eddigi Samsung órámhoz képest ez az U2 nagyon jó akksi szempontjából (is).
Vasárnap késő délután volt feltöltve 97%-ra és most van 40%-on. Ez számomra hibátlan. -
Fritz Teufel
addikt
Ha Magyarországon vásárolod, akkor ide az itteni törvények érvényesek. A jótállás időtartama a számlán szereplő ártól függ. Ebben az esetben ez 250.000 Huf-nál nagyobb összeg, vagyis 3 év vonatkozik rá. Mindegy kinél, hol vásárolom, a sufnituning cégekre is érvényes. Maximum, ott nehezebb behajtatni, de természetesen megoldható. A Rufusz egyébként régi cég, jó híre van.
-
smallmer
őstag
válasz
Fritz Teufel #1296 üzenetére
Szuper. Köszönöm!
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
smallmer #1295 üzenetére
Mindegy, nem az határozza meg. A kötelező jóállás mértékét egy kormányrendelet határozza meg.
-
smallmer
őstag
Akkor ez kell nekem. A héten meg is veszem, viszont még egy dolog.
Elvileg 3 év garancia jár a termékre, ha iStyle vagy Icentre vagy apple oldalon rendelem.
Viszont itt jóval olcsóbb: https://www.rufusz.hu/okosora/apple-watch-ultra-2-49mm-titan-tok-gps-cellular-zold-szurke-terep-pant-s-m--mrf33-p233312.html?ak=0&aku=78c82bbff2d92c81f0392bcb1bb8e6c4Megvegyem itt? Annyi, hogy nem lesz jó a szíj a csuklómra, de azt veszek másikat amúgy is.
-
smallmer
őstag
Sziasztok!
Jelenleg egy 7-es watchon van és az őrületbe kerget, hogy folyamatosan minden nap lemerül.
Gondolkodom, hogy vásárolok egy Ultra 2-tőt.
Mennyi időt fog ez nekem kb kibírni? A kijelzőnek nem kell állandóan világítania, csak ha az arcom felé fordítom.Nagyon gondolkodom, hogy garminra váltsak-e.
Köszönöm
-
nokia123
aktív tag
Sziasztok! Bocsi nem tudom volt már e, de megkérdezem hogy ki milyen óraszámlapot használ?
-
Asszonytól kaptam egy Nomad titán szíjat - én biztosan nem adtam volna ki érte ennyit
- de egyébként nagyon jó minőségű, kellemes viselet.
-
jacis
nagyúr
Az Apple Watch-okban nincs fényérzékelő?
-
jacis
nagyúr
Talán az kavarhat be nálam, hogy a telóm 18.5 beta 2-es szoftverrel megy. Másra nem tudok gondolni.
-
Fritz Teufel
addikt
Vibert használok, nálam is vízválasztó volt. Minden üzenet azonnal megjön.
-
jacis
nagyúr
Az a rohadt bosszantó hogy a xiaomi robotporszívó ha végez az az értesítés meg szépen megjön. Minden alkalommal.
-
jacis
nagyúr
A héten bemegyek egy alma boltba valahol és megmutatom nekik. Minden beállítást átnéztem már de továbbra sem rezzen illetve most már ki sem jelzi az értesítéseket.
-
jacis
nagyúr
Megjön minden de nem rezeg semmi. Nem értem ezt az egészet hogy miért ilyen ez.
-
Azt, hogy a whatsapp és a viber támogatja-e, mert simán lehet, hogy nem. Viber főleg, az nekem sosem küldött órára sajnos, pedig be van kapcsolva. Szóval érdemes rákeresni neten.
Amúgy Watch app - notifications és ott vannak sorban az appok. Lent pedig, hogy mit tükrözzön iPhone értesítésekből (csak sajnos, mint Vibernél is, hiába van bekapcsola, nem jelez semmit).
-
jacis
nagyúr
Ma kaptam egy Ultra 2-t és azt vettem észre hogy minden értesítést megkapok kivéve a Whatsapp és viber üzeneteket. Mit kellene megnéznem?
-
nokia123
aktív tag
Sziasztok! Apple Watch Ultra 2 miben tud többet mint a Apple Watch Series 10?
-
CrAzY88
aktív tag
Ez csak külső alkalmazással tudod megoldani.
[Cloud Battery] például, egy a sok közül.
App Store keresőjébe írd be hogy: Battery watch, aztán lehet szemezgetni. Illetve azt nem árt tudnod hogy az összes eszközre telepítened kell amiknek szeretnéd tudni a töltöttségét, illetve arra is amelyikről nézni szeretnéd.
Azt mindenképp ellenőrizd hogy az kiszemelt alkalmazásnak van-e Apple Watch alkalmazása, ugyanakkor értelemszerűen a számlapra is ki tudod-e tenni. -
jacis
nagyúr
Srácok, létezik olyan watch face amin ki tudom rakni a telefon töltöttségét?
-
válasz
BobChemistry #1248 üzenetére
Málam AoD-vel, eSIM-mel, viszonylag gyakori telefonálással max 2 nap. Most már több mint másfél évesen rendesen érződik, hogy jóval kevesebbet bír, mint új korában.
-
domos
senior tag
válasz
Nálam AOD + eSIM rajta, ha használva van akkor 3 nap. Ha csak "hordom" akkor 4.
-
válasz
Nálam AoD és zajfigyelésen kívül minden be van kapcsolva, 24 órában hordom, bőven 3 napot bír a mindennapos használattal, olyan 74-76 óra körül. Ha GPS-es edzés, bringázás, túrázás van, akkor kb. a fele, de egésznapos aktivitással is bírja az 1 napot, ami nekem fontos volt.
Akkor van értelme az óra eSIM funkciójának, ha gyakran használod telefonkapcsolat nélkül - én sokszor használom így, sok esetben nem viszek magammal telefont, de így is elérhető vagyok, ha hívnak, üzennek, emailt, Messenger üzenetet kapok, stb. Ilyen esetben természetesen jobban merül, mivel nem kis energiájú BT/WiFi kapcsolatot kell fenntartania, hanem önállóan kapcsolódik az adótornyokra.
-
BobChemistry
őstag
Sziasztok.
Nagyjából meddig bírja az akkumulátor? Tudom, felhasználófüggő. A korábbi órám (Apple Watch 7, GPS) esetén kb. 2 nap volt, amivel nem kimondottam voltam elégedett. Képernyő csak érintésre kapcsolt be, csak messenger és e-mail értesítés volt aktív, szóval meglehetősen visszafogott beállításokkal ment.
Nagyjából az Ultra 2 esetén is ilyesmi felhasználói szokások lennének. Mivel itt csak LTE modell van, a GSM funciót ki lehet kapcsolni? A telefonom (13 pro) egy fizikai SIM (céges) és egy eSIM (privát) kártyával üzemel, nem tudom így az óra eSIM funciójának van-e értelme. -
jacis
nagyúr
Sziasztok, valaki vett már kamu milánó szíjjat az ultrához? Ha igen mennyire gagyi illetve a másolatokból melyik az ami a legjobb minőségű?
-
rbalint88
addikt
válasz
TheProb #1242 üzenetére
Mivel az Ultra egy oriasi krumpli, ezert fizikailag keptelen barmennyire is elegans orakent kinezni
Nekem eleg vastag csuklom van, de meg igy is latszik, hogy ez egy nagy ora, raadasul vastag is, igy pl ingujj ala biztos nem csuszik be, de meg akar zakon is fennakad.
Az Oras topikban szivesen segitenek/segitunk elegans orat valasztani. -
TheProb
veterán
Sziasztok!
Jelenleg SE2-t használok és szeretnék valami elegánsabb megjelenésű vekkert. Felmerült, hogy használt/refurb-olt ultra 1-et vennék, az szerintem tud kulturáltan kinézni egy értelmes szíjjal.
Rejoy-on kívül hol érdemes még refurb órákat nézni? -
AWU2, azt hol tudom kikapcsolni, hogy ha a telefonon, vagy az Carplayen keresztül zenét hallgatok, akkor azt át tegye az órára? A wazch appban a hand-off ki van kapcsolva, úgy tudtam, hogy azt kell kikapcsolni, de ez nem jött be.
-
atees
őstag
Sziasztok! Járt már valaki ultra 1el, hogy az EKG nem jó? Ha el is indul a mérés kell probálkozni vele 10-15öt.
Már mindent csináltam az órával, de nem lett változás, egy fél éve még simán ment. -
rbalint88
addikt
-
Tudom, ne nézegessem - de megnéztem
Bő 16 hónapos a U2-m, most váltott le az akku állapot 99%-ra.Előzményekhez: natúr titán, az a legszebb.
-
domos
senior tag
válasz
Gyufaaa #1223 üzenetére
Két előnye van: lehet "saját száma", szóval nem kötelező hogy az eSIM a telón is fent legyen (és nem csak Telekomossal működik), meg van rajta rendes böngésző (néha jól jött).
A nagy hátrány nálam az volt, hogy az adatokat csak a Samsung Health-be gyűjtötte, máshova nagyon macera lett volna áttöltögetni. Akksiban is kevesebbet tud mint az AW. -
domos
senior tag
Visszatértem én is egy fekete Ultra 2-vel. Hiányzott az Apple téma. A Galaxy Watch Ultra is nagyon jó, de nem az az élmény.
-
zipcss
tag
Sziasztok, én is beköszönnék egy ultra 2-vel. Alapvetően zöld alpesi szíjjal vettem, fekete titánban, de szeretnék hozzá egy fekete, titán milánói szíjat is. Van jó alternatívátok erre, nekem kicsit kétséges, hogy az eredeti megérne közel 100e FT-ot. Temu, ali vagy bárhonnan rendelt bárki ilyet?
-
Krisz79
őstag
válasz
Silent77 #1212 üzenetére
Ultra 1-be, Sajna, már szinte "csak" régi órák vannak.
(gari szűkében és több kézen átment órák)
Ezért gondoltam az ulltra2-t.
Feketébe pedig milánói szíjjal sztem Nr1.
Gondoltam elhozom szolgáltatótól, de 360e kicsit borsos szerintem érte.
Amit lehet, még be is vállalnék, de be kellene áldoznom + havi 4200-ért 1 olyan feltöltőkártyám, előfizisre, ahol 99%-ba csak hívást fogadok és nem kezdeményezek... -
-
Krisz79
őstag
Kinek melyik jön be jobban?
-
Krisz79
őstag
-
válasz
Krisz79 #1205 üzenetére
A nagyobbik sima watch-okhoz valo szijak jok az ultrahoz is, de nemelyik kicsit keskenynek nez ki a nagyobb orahoz.
Szerintem is premiumabb a natur titan, a fekete feluletkezeles elrejti az igazi szinet, texturajat meg a formajanak a reszleteit. Ebben az ultra mas a sima AW-hez kepest, annal nekem is kicsit gagyinak tunt a sima szurke, es a fekete valahogy javitott rajta. (Meg van ugye az, hogy a feketen jobban latszanak a serulesek, bar az ultra talan kevesbe serulekeny.) -
Krisz79
őstag
Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy az Ultrákhoz 1,2,
a szíjak jök Apple watch -ról?
Jelenleg van pár watch 8 szíjjam.véleményetek szerint az ultra2 Black nagyobbat szól kinézetre, mint az elődje a natúr titán?
-
Krisz79
őstag
válasz
gretzky77 #1201 üzenetére
Szóval.
Ma jártam egy telekom üzletbe.
Magenta 1 előfizim mellé jövő év márciusban tudok bármit részletre vásárolni. Ergo, 3 hónappal hamarabb, mint ahogy kifut az Iphone részlet....
Marad a 2 feltöltő kártyám valamelyike.
Be tudom vinni előfizibe és akkor lehetséges az órát részletre elhozni.
Itt net és havidíj: KB: 4100Ft -
gretzky77
veterán
válasz
Krisz79 #1200 üzenetére
Easyupgrade-nek olvass utána azért az nem lesz 0% thm-es sztem.
Pedig a Telekomos sztem rosszul mondta! Magenta 1es vagyok én is, 3 mobil+tv+net. 2db iPhone részlet fut 1 éve, június vagy július körül vettem az órámat szintén részletre, majd kiderült, hogy a tv előfizetésem hűsége külön fut a többitől, és azt hozzácsapva a többihez újraindult a hűség mindenre és kihoztam 2 Tabot még szintén részletre. Semmi korábbi cuccot nem kellett kifizetnem előbb! A dátumok nem feltétlen pontosak és volt amikor változott a díjcsomag felfelé! Annyi, hogy kedvezményt nem kaptam pl az óránál, mert a hűség lejárta előtt újrakötöttem és volt kötbér de a kedvezmény és a kötbér kiegyenlítette egymást. Így teljes áron vettem, de részletre 0 % thm-mel!
Azért én már nem egyszer jártam úgy hogy az egyik Telekomos ezt mondta a másik meg simán megoldotta!
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ez az Apple első próbálkozása arra, hogy dedikált sportórát csináljon okosórájából. Apple Watchként tökéletes, sportóraként még van hova fejlődnie.
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm S9 Series 9 Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple.
- Samsung Galaxy Watch5 Pro,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Titanium Szíjjal 49 mm Használt, újszerű
- Huawei Watch GT2, 1 Év Garanciával
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- AKCIÓ! ASRock B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Fractal Design Nano S 600W
- iKing.Hu - Honor Magic 6 Pro - White - Használt, karcmentes
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest