- Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- Keychron B6 Pro billentyűzet az iPad mellé
- WLMouse BEAST X MAX Gamer egér és WLMouse Xsoft L egérpad
- Intel Core Ultra 5 245KF teszt - az alsó középkategória csúcsa átlagosan közepes
- Fizetőssé teszi a start gomb megnyomását a Microsoft?
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Sokat késik a vonatod? Itt a megoldás! [mávtp]
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
-
LOGOUT.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
sanzi89
addikt
válasz
zoo8800 #13988 üzenetére
Köszi a választ!
Az, hogy milyen küllő meg küllőanya van benne nem tudom, az Elite TX51 gyári alkatrészei. Amit tudok róluk, hogy feketék.
A felni is gyári, lényegében új, elvileg jó. A fogaskoszorú értelem szerűen új, de a fél hajtás cserélődik (fékváltókar, első-hátsó váltó, fogaskoszorú, lánc, agy).
Még egy kérdés a kerékfűzéshez. Van ugye ez az aránylag beszédes ábra:
Ugye a bal és jobb perem távolság nem ugyan akkora, és mivel a keréknek a hátsó villához képest kell középen lennie, ezért a jobb oldalon kicsit rövidebbnek kell lennie a küllőnek, hogy ezt kompenzálja. A kerékből kiszedtem két küllőt, de ugyanolyan hosszú mindkét oldalon. Ezt lehet kompenzálni azzal, hogy jobban betekerem, ha elnyeli a felni/küllőanya nem kell a két oldalra különböző hosszúságú küllő? Illetve a szemmértéken kívül - nincsen céleszközöm - mivel lehetne ezt az egyik oldalra "húzást" pontosan beállítani?
@---Lasali---
Az egyik bringámban SR XCR teló van, az is műanyag perselyes. Oda is szilikonzsír használjak a perselyekhez, szimeringekhez kenésnek?
Minden nap használom 30km-t munkába járáshoz és szerintem beázhatott, barna trutymó jön ki belőle - szerintem rozsdás vizes/zsíros cucc -, úgyhogy megérne egy nagytakarítást.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Samsung S23 Ultra 256/8GB Fehér / Új állapotban / Áfás számlávál / 12 hónap jótállás
- MÉG ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13600KF 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB CM CMP 510 Corsair 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest