Hirdetés
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- Garasoskodás
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Tökéletes töketlenség
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
sanzi89
addikt
válasz zoo8800 #13988 üzenetére
Köszi a választ!
Az, hogy milyen küllő meg küllőanya van benne nem tudom, az Elite TX51 gyári alkatrészei. Amit tudok róluk, hogy feketék. A felni is gyári, lényegében új, elvileg jó. A fogaskoszorú értelem szerűen új, de a fél hajtás cserélődik (fékváltókar, első-hátsó váltó, fogaskoszorú, lánc, agy).
Még egy kérdés a kerékfűzéshez. Van ugye ez az aránylag beszédes ábra:
Ugye a bal és jobb perem távolság nem ugyan akkora, és mivel a keréknek a hátsó villához képest kell középen lennie, ezért a jobb oldalon kicsit rövidebbnek kell lennie a küllőnek, hogy ezt kompenzálja. A kerékből kiszedtem két küllőt, de ugyanolyan hosszú mindkét oldalon. Ezt lehet kompenzálni azzal, hogy jobban betekerem, ha elnyeli a felni/küllőanya nem kell a két oldalra különböző hosszúságú küllő? Illetve a szemmértéken kívül - nincsen céleszközöm - mivel lehetne ezt az egyik oldalra "húzást" pontosan beállítani?
@---Lasali---
Az egyik bringámban SR XCR teló van, az is műanyag perselyes. Oda is szilikonzsír használjak a perselyekhez, szimeringekhez kenésnek?
Minden nap használom 30km-t munkába járáshoz és szerintem beázhatott, barna trutymó jön ki belőle - szerintem rozsdás vizes/zsíros cucc -, úgyhogy megérne egy nagytakarítást.[ Szerkesztve ]
"Mindent azért kell tudni mert kérdezik, nem azért mert hasznos."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szólánc.
- Norton védelmi programok (NAV & NIS & N360)
- TCL LCD és LED TV-k
- Asszociációs játék. :)
- Ukrajnai háború
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- Filmvilág
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest