Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sziku69: Szólánc.
- Sundesz: 20 éve a PH!-n
-
LOGOUT
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
sanzi89
addikt
válasz
zoo8800 #13988 üzenetére
Köszi a választ!
Az, hogy milyen küllő meg küllőanya van benne nem tudom, az Elite TX51 gyári alkatrészei. Amit tudok róluk, hogy feketék.
A felni is gyári, lényegében új, elvileg jó. A fogaskoszorú értelem szerűen új, de a fél hajtás cserélődik (fékváltókar, első-hátsó váltó, fogaskoszorú, lánc, agy).
Még egy kérdés a kerékfűzéshez. Van ugye ez az aránylag beszédes ábra:
Ugye a bal és jobb perem távolság nem ugyan akkora, és mivel a keréknek a hátsó villához képest kell középen lennie, ezért a jobb oldalon kicsit rövidebbnek kell lennie a küllőnek, hogy ezt kompenzálja. A kerékből kiszedtem két küllőt, de ugyanolyan hosszú mindkét oldalon. Ezt lehet kompenzálni azzal, hogy jobban betekerem, ha elnyeli a felni/küllőanya nem kell a két oldalra különböző hosszúságú küllő? Illetve a szemmértéken kívül - nincsen céleszközöm - mivel lehetne ezt az egyik oldalra "húzást" pontosan beállítani?
@---Lasali---
Az egyik bringámban SR XCR teló van, az is műanyag perselyes. Oda is szilikonzsír használjak a perselyekhez, szimeringekhez kenésnek?
Minden nap használom 30km-t munkába járáshoz és szerintem beázhatott, barna trutymó jön ki belőle - szerintem rozsdás vizes/zsíros cucc -, úgyhogy megérne egy nagytakarítást.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Mobil flották
- Autós topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos cigaretta 🔞
- Hobby elektronika
- Nők, nőügyek (18+)
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- További aktív témák...
- DJI Mini 4 pro drón - új állapotban, 2027-ig garanciával
- DJI Mini 3 Fly More Combo RC - GARANCIÁLIS drón szett +koffer
- Új, felbontott Philips Series 7000 BHS752/00 kerámia hajvasaló - 2 év magyar bolti garival! -
- DJI AVATA 2 Fly More Combo drón - 3 akku, garancia, FPV RC 3, ND szűrők
- Ùj - DJI FPV Drone - 0h repülési idő
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E550 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I DVDRW I 15,6" HD I CAM I W10 I Garancia
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest