- Internet fejlesztés országosan!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- SCYROX V8 gamer egér
- Samsung Galaxy SmartTag2-esek a tolvajok ellen!
- Érdekes történések a hardveraprón...1.
- Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
csernak75
senior tag
válasz
bossbob #1523 üzenetére
Szia, Pont hogy az 56 ban várható új proci 2-3 generáció óta most lesz igazán előrelépés.
Szóval az 56 elvileg már jelentősen jobb lesz legalább is teljesítményben.
Én aki A51-et cserélt 55 re egy szavam sincs annyival jobb. De párom A52S 5G jétől azért annyival nem jobb az A55 de az 56 már érzékelhetőbb javulás lesz. -
bossbob
tag
válasz
GEPESZ66 #1522 üzenetére
Helló! Tekintettel arra hogy az A56-nál sem kell szímtani komolyabb előrelépésre, így az A36-nál sem érdemes ezt elvárni.
Mivel az A53 nem sikerült annyira jól teljesítmény terén (van a családban és hát napi használatban már nem annyira fickós), ezért ha kaphatsz új céges telefont, szerintem mindkettő előrelépés lesz az A53-hoz képest. Nyílván az A56 jobb telefon lesz mint az A36, szóval ha lehet, azt próbálj intézni magadnak.
Viszont az A53 még pont megkapja a OneUI 7-et, így azzal is kalkulálhatsz, hogy ha még nincs gond az A53-mal, akkor egy év múlva ha A57-re váltasz, az egyértelmű előrelpés lesz az A53 után.A magyarok postájától ments meg uram minket! (MPL kivétel ezalól, mivel az külön entitást képez)
-
GEPESZ66
veterán
A Samsung A36 lesz olyan jó, mint az A55?
Vagy csak az A56 az előrelépés?
Nekem most A53 van.
Március végén már kérhetek új céges telefont. -
zombei
aktív tag
válasz
Szaszabond #1465 üzenetére
Nem lehet, ezen nem lesz soha call record, max az új ilyen leírásos funkció ami bemondja, hogy rögzíted.(Ha azt megkapja.)
Ezek a CSC kódok érhetők el a hazai A34/A54/A35/A55-ökön : [link]
-
bossbob
tag
válasz
dionaea #1518 üzenetére
Igen, egyetértek a kollégával. Kamera téren szerintem úgy kb. 90%-át tudja az S szériának. Most ugyebár itt csak a főszenzorról beszélek.
Sokat filóztam én is azon hogy S24 legyen vagy inkább az A55. Végül azért döntöttem az utóbbi mellett, mert ha belegondolok, hogy azt a néhány szituációt leszámítva, ahol ki tudnám használni az S24 kameráit, a pénztárcámon kívül más nem igazán venné észre a "jobb" telefont.
Nagyon sajátos (skótos) értékbecslés, de egy másik megközelítés az volt, hogy az A55-öt meg tudom venni kb. 2-3 nagyobb Lidl bevásárlból, az S24 meg olyan 6-7...
[ Szerkesztve ]
A magyarok postájától ments meg uram minket! (MPL kivétel ezalól, mivel az külön entitást képez)
-
dionaea
őstag
válasz
Redneck #1517 üzenetére
Flagship az flagship. Én ez elött s22,s20fe,s8,s7. Tovább nem írom de kb mindig hasonlók voltak kb 2000 óta.
Ez az a55 viszont nagyon jó szerintem a kamera gyengébb de használható teljesen. A méret nekem kis kezem van de megszoktam jobb a fogása mint s20fe nek ami volt. Úgyhogy ezt mindenkinek magának kell tudni hogy mennyit áldoz rá. Nekem nem adna többet amire használom az s25 kivéve a kamera. Ott ugye van expert raw. És ki is tudja használni PL több perces záridő. -
Redneck
nagyúr
Gondolkodom hogy mit kéne most vennem, szolgáltatás mellé az 5 éves A50 helyett. Alapvetően az S25 tetszik, mert egy kompakt telefon, és nem nagyon csípem ezeket a tepsiket.
Az ár/érték aránya miatt azonban az A55 is játszik. Harmad áron van az S25-höz képest, és elég minőséginek tűnik. Ugyan kicsit nagyobb mint a mostani, de elgondolkodtam rajta.
Megér vajon a komolyabb modell 300 rongyot, vagy az A55 is jól sikerült, és ti sem költenétek feleslegesen egy telefonra?
Tudom, kicsit almát-körtével...Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
gerner1
nagyúr
Nekem, hosszú évek óta, hiba nélkül működik ez a sorrend :
1., Készülék kikapcs ... - Majd, (én) balkézzel :
2., HANG-FEL lenyom (& nyomva tart)
3., Bekapcs lenyom a HANG-FEL mellé, és miközben ebben a sorendben (!) lenyomásra kerültek (ezzel & ekkor nyit a Recovery idő-ablaka) ... - ekkor :
4., Csatlakoztatom (jobb kézzel) az USB kábelt.Ja, és amióta a 'Recovery -hez szükséges az USB kábel * ', azóta ugyan így megoldható gyári USB -s fülessel is . Tehát, vagy PC -hez USB -vel, vagy egy gyári USB -s füles .
* Nálam 100% work, az összes Samu típussal .
-
bossbob
tag
Nekem sem lépett be sehogy sem a recoverybe. De aztán rájöttem hogy csak a következő módon hozható be:
1. először csatlakoztattam az USB-t a telóba és a kábel másik véget a gépbe.
2. hangerő le és bekapcs gombokat folyamatosan nyomva tarva újraindítom a telót.
3. amint elsötétült a kijelző, a hangerő fel és bekapcs gombokra kell váltani addig amíg bejön a recovery.[ Szerkesztve ]
A magyarok postájától ments meg uram minket! (MPL kivétel ezalól, mivel az külön entitást képez)
-
Atish19
őstag
Nem nálad van a hiba. Még nem jöttem rá a miértjére, de mindkét itthon lévő példánynál kínkeserves a belépés Recoverybe. Én is próbáltam több kábelt is, de nem azon múlt. Nagyon sokadjára egyszercsak sikerült belépnem mindkettőn (gyári mellé adott kábellel). Updatek után szoktam minden Samsungunknál Wipe cachet tolni, de az A55-nél ezt a hagyományt megszakítottam. Nincs annyi felesleges hajszálam. 😅 Ha esetleg rájössz az okára ne légy rest megosztani.
Éves Alza+ 20% kedvezmény referencia kód: RrJbRREnazEc
-
Zototh64
őstag
Mondjuk, feltételeztem, hogy jól csinálod, mert nem most láttál androidot először!
Furi, hogy 22-23 megy ezzel a kábellel, ez meg nem akar.
Elvileg akkor mennie kellene.[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S25 Ultra, Samsung Galaxy S23 Ultra 5G (ez eladó lesz, az S25 miatt), Huawei Mate 20 Pro, Garmin Fenix 7X Pro Sapphire, Garmin EDGE 1040
-
gjoco1
addikt
válasz
Zototh64 #1508 üzenetére
Igen , jól . Nem először csinálom . ( bizonyosság képpen YT videókat is átnézetem )
S22U - S23U félévente csinálom ugyan azzal a madzaggal .
Érdekes . . . .
( ugyan ezzel a telcsivel volt a múlt héten egy attak . Kikapcsolt és csak több óra töltés után ugyan ezzel a gomb kombinációval sikerült beindítani ) .De majd még egy másik kábellel megnézzük legközelebb .
"A gyakorlat a legjobb tanitó mester" /Publius Syrus/
-
Zototh64
őstag
Amennyiben jól csinálod, akkor még lehet, hogy másik kábellel kellene megnézni.
Van olyan, ami nem kompatibilis a samuval.[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S25 Ultra, Samsung Galaxy S23 Ultra 5G (ez eladó lesz, az S25 miatt), Huawei Mate 20 Pro, Garmin Fenix 7X Pro Sapphire, Garmin EDGE 1040
-
gerner1
nagyúr
Amennyiben a leírásod hiánytalan, és pontos.... - Akkor a tippem:
"... kikapcs gomb és hangerő fel nyomva..."
után (⇑) csatlakoztasd az USB kábelt (ne korábban !) , és a Recovery menüjéig tartsd is lenyomva a hang-FEL gombot .
Ugyanakkor, az USB csatlakoztatására sincsenek másodpercek. Szóval, ha az, kifut az időablakából, akkor csak újraindul a teló.[ Szerkesztve ]
-
gjoco1
addikt
Sziasztok !
Tudja esetleg valaki miért nem tudjuk elvégezni a Wipe Chace Chace Partitiont ?
Mindent úgy csinálnk , mint a videókban . Laptopon kábelen a vas - kikapcs gomb és hangerő fel nyomva . Recoevery nem jön be , hanem símán újra indul . 10/10 .
-
$atirka
őstag
Rendben, köszi Nektek, ki fogom próbálni
"Nyugalom, a hosszú élet ritka!" - Besenyő Pista bácsi - :-D
-
$atirka
őstag
válasz
Szaszabond #1500 üzenetére
Köszönöm!
Ez mennyire ér ki a széléig?
Most telekomos hidrogél van rajta, de olyan fátyolos a kép tőle, hogy..."Nyugalom, a hosszú élet ritka!" - Besenyő Pista bácsi - :-D
-
$atirka
őstag
Sziasztok!
Elnézést, lehet már volt többször kérdés, bár a kereső nem hozott csak egy találatot...
Kérdés, hogy van valami jól bevált ajánlott üvegfólia erre a típusra?
Hazai & Alis is lehet...
Köszönöm"Nyugalom, a hosszú élet ritka!" - Besenyő Pista bácsi - :-D
-
Vikooo
addikt
Sziasztok!
Meddig lehet levinni most az árát ennek a telefonnak, AYCM + SHOPAPP kuponokon felül, melyik kupont lehet használni?
Készülékbeszámításnál van azonnali kedvezmény + ha elfogadom az ajánlatot akkor visszautalás?
Köszönöm!
-
Quqesz
nagyúr
Valami szoftveres bug a droidban. Igazából nem láttam még magyarázatot erre miért lehet. Az biztos nem gyártó függő.
Nekem pl LG telefon csinálta, hogy feldugtam pc-re és elsötétült tőle, majd semmire sem reagált, ez segített.[ Szerkesztve ]
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
gjoco1
addikt
Tegnap megvolt .
Javasoltam , hogy hagyja a töltőn órákig , makd a bekapcsoló gomb és a hangerő fel be is indította . . . Azóta stabil .
Remélem ennyi volt csak . Majd csinálok még neki egy wipe chace cleanert .Köszi !
-
gjoco1
addikt
Sziasztok !
Ismerősöm telefonja egyik pillanatról a másikra kikapcsolt és azóta agyhalot . Be sem tudja indítani . ( fel volt töltve )
Mi lelte ugyan ?
-
Sonja
nagyúr
válasz
George2077 #1485 üzenetére
Gyorsan csináltam 4K felvételt.
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
Morph33
tag
válasz
George2077 #1485 üzenetére
Szia!
Igaz csak fullHD, de a 4k-sat, amit tesztként lőttem gyorsan már nem sikerült a céges laptopomra másolni, mondván nincs hozzáférése az eszközhöz (a céges gép usb portjai le vannak tíltva adatvédelmi okokból, de eddig a szintén céges A55-ről simán tudtam képet/videót másolni). Privát gépem nincs.
Szóval a fullHDnál: 254 kb/s, 48 kHz sztereó
-
George2077
csendes tag
Sziasztok! Valaki tudja-e, illetve meg tudná-e nézni, hogy 4k videóknál milyen hangminőséget rögzít az A55? (Ha gépre másolod a videót, jobb egér gomb és részletek) Nagyon Köszönöm
A legtöbb Samsung 48Khz, 256bit sztereó. Kíváncsi vagyok ez is?
[ Szerkesztve ]
-
Kofka04
tag
Nem tudom mi a menete ha telón vagy bejelentkezve vagy ha pc-n, hogy milyen módon tudnak bejutni, de logikus amit írsz, hogy a telót kell feltörni. Csak tippelni tudok hogy milyen módon lehetséges ez. Ketten azt írták, hogy valószínűleg otthon tartózkodtak az eset alatt és wifin voltak. Gondolom a rootert hackelték meg vagy nem tudom. Laikus vagyok ezen a téren
A témában járatos barátom mesélt cifra dolgokat, milyen frappáns megoldások vannak erre, amikhez még ő sem ért. -
bossbob
tag
Hölgyek, Urak, One UI 7 ezen telefonon leghamarabb szerintem csak márciusban lesz...
https://www.sammyfans.com/2025/02/03/samsung-support-one-ui-7-update-current-status/A magyarok postájától ments meg uram minket! (MPL kivétel ezalól, mivel az külön entitást képez)
-
Nekton
aktív tag
válasz
donhellner #1473 üzenetére
Ezen az is segíthet, ha elaltatod, nem?!
Kofka04
Ezt értem, de ha belépve maradsz egy készüléken, akkor magát a készüléket kell feltörni ahhoz, hogy valaki hozzáférjen a fiókodhoz (vagy távoli hozzáféréssel elérni) Ez esetben viszont minden app, amibe be vagy lépve, veszélyben van. Nekem is jöttek belépési kísérlet értesítések, de a 2FA miatt úgysem tudnak belépni. Ha a telefonhoz hozzáférnek, akkor meg oda a 2FA is. Pl. a google fiók sokkal érzékenyebb adatokat tartalmaz, mégsem lépegetünk ki a google fiókból egy Androidos eszközön.
-
Lootolok
tag
Sziasztok!
Nem tudja valaki, hogy mi lehet a probléma abban az esetben, hogy, amikor USB kábellel számítógépre, vagy autóra dugom a telefont, akkor egyik napról a másikra miért kezdett el másként viselkedni az eszköz? Most mindig kéri, hogy oldjam fel a relefont, és csípős is értesítési hanggal.
Eddig ez nem volt szükséges, mindig automatikusan csatlakozott. Külön beállítást erre nem talaltam, de az Android Autó menüben ki van calsfztva, hogy automatikusan csatlakozzon, lezárt készülék esetén is.
Újraindítás sem segített.Köszi előre is.
-
Kofka04
tag
Neked válaszolok, de a többiekhez is szól akik furcsállják ezt a szokásomat.
Gondolom előfordult már néhányatokkal, hogy egy ismerősötök jelzett hogy feltörték a fiókját és egy új profilról lettetek újra ismerősök. A sokadik pórul járt ismerősöm után a következőket megkérdeztem erről, és kivétel nélkül egyikük se jelentkezett ki ha éppen nem használta a Face-t. Egy amolyan amatőr hacker barátom adta korábban ezt a tippet, hogy mindig jelentkezzek ki pc-n és telón is a Facebookról, mert aki egy kicsit is ért ehhez, annak "nyitva az ajtó" és nagyon könnyen bele lehet nézni akármibe, az üzenetekbe is. Feltörni már nehezebb, de ha nem vagyunk kijelentkezve, az jelentősen megkönnyíti a dolgot. Ezért jelentkezek ki mindig, ha éppen nem használom. Velem nem sokszor fordult elő a 15+ év alatt mióta regeltem Face-re hogy kaptam az e-mail-t hogy be akartak lépni, kb.6-8 alkalommal, de tavaly novemberbe 2x is szólt a Face, hogy Debrecenből (Bp-i vagyok) és Horvátországból be akartak lépni a fiókomba. -
bossbob
tag
válasz
Tudom hogy körülményesnek tűnik, de lehet ideálisabb megoldás lenne erre akkor ha böngészőben használná az ember a fészbúkot.
Nekem a kukim ki van már azzal hogy a mobilomon csinálni akarok valamit akkor a levegővételhez is applikáció kell ami tudni akarja hogy milyen volt a bizonyítványom nyolcadikban.
Én ezért használok mobilon Firefoxot ublock originnal, direkt nem Chromeot.Tudom eggyel több lépés így használni dolgokat, de adathasználat és miegymás tekintetében biztosabb.
[ Szerkesztve ]
-
Chris0321
veterán
válasz
Lényegében csak feleslegesen bonyolítja a saját dolgát, de ha így akarja csinálni akkor csinálja.
-
Nekton
aktív tag
válasz
donhellner #1470 üzenetére
Segítsetek megérteni, hogy ennek milyen előnye van, hogy kiléptek a fiókból, amikor nem használjátok az appot?
-
Kofka04
tag
válasz
donhellner #1470 üzenetére
Először nem találtam ezt a menüpontot, mert nem volt aktív nekem, de meglett és végre nem fogom többé látni azt az értesítést
Soha nem találtam volna ki ezt a megoldást, pedig idáig azt hittem perfekt vagyok minden gyártó Android menüjébe. Mindig tanul valami újat az ember. Köszönöm szépen a tippet és a segítséget
-
Kofka04
tag
Sziasztok!
Van egy jelenség ami eléggé idegesít és kíváncsi vagyok hogy valami anomália ami csak nálam jelentkezik, vagy ez van és együtt kell élnem vele, legalábbis az adott alkalmazás vagy a rendszerszoftver frissítéséig, ami talán megszüntetné ezt. A jelenség a Facebookkal és a Messengerrel kapcsolatos, de leginkább a Messengerrel. Én a Face alkalmazásból mindig ki szoktam jelentkezni ha már nem használom és egy érintéssel újra bejelentkezni ha be szeretnék lépni. A problémám az, hogy amikor bejelntkezek, minden alkalommal kapok egy értesítést Messengertől hogy egy telefonon több fiókkal is be tudok lépni. Zavar hogy minden alkalommal az értesítés hangjelzése kíséri hogy beléptem Facebookra. Másnál is előfordul ez? Használja valaki a Face-t így mint én, hogy ki/be jelentkezik, mert csak ilyenkor jön az értesítés. Ilyen szükségmegoldásokat nem szeretnék alkalmazni hogy némítsam le a telefont vagy ne jelentkezzek ki Face-ből vagy kapcsoljam ki a Messenger értesítéseket. Korábban volt két fiók a telón, de már csak a sajátom van rajta. Akkor még elfogadhatónak találtam ezt az értesítést, de mióta csak egy fiók van, zavar hogy nem szűnt meg. Előre is köszönöm a segítséget. -
Sanyi19
őstag
válasz
Szaszabond #1462 üzenetére
Nekem is van spamszűrés. Telekomtól vett teló, EUX/-/EUX/TMH, eSim, + még egy céges One sim benne.
“Az élet nagy titka az, hogy nincs nagy titok. Bármi legyen is a célod, elérheted, ha hajlandó vagy érte tenni.” (Oprah Winfrey)
-
gerner1
nagyúr
válasz
Szaszabond #1465 üzenetére
Sehogy. Ennél a típusnál sem létezik már XEH régiókód .
-
Szaszabond
aktív tag
Nos azt olvasgattam máshol, hogy EUX az olyan EU Általános és nincs országhoz kötve, és a GDPR miatt nincs aktiválja, mert vannak országok az EU-ban ahol ez nem megengedett.
Tehát újabb kérdés, egyszerűen hogyan tudom átállitani a telefont mondjuk XEH -ra? -
gerner1
nagyúr
válasz
Szaszabond #1462 üzenetére
Akkor az inicializálási-CSC -hez kötöttség is kilőve ...
Amennyiben nem eSIIM -et használsz.... - a SiM-1 -be áthelyezve is ugyan ez van ?
[ Szerkesztve ]
-
gerner1
nagyúr
válasz
Szaszabond #1460 üzenetére
Ahol az EUX -ot látod... - ott, mi a teljes kódsorod ?
-
-
gerner1
nagyúr
válasz
Szaszabond #1452 üzenetére
Ennél a típusnál (A55), Telekom -os SiM -mel elképzelhető, hogy inaktív ez a funkció.
Az említett S21 -en akkor inaktív , ha annak TMH az aktív-CSC -je, szóval valszeg a tiéd nem azon a régiókódon van azon a készüléken .[ Szerkesztve ]
-
Polgesz
tag
válasz
[ Szerkesztve ]
-
Sonja
nagyúr
válasz
Nekem van, és használom is.
Vodafone-os SIM kártyát használok egyébként.
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
Szaszabond
aktív tag
Sziasztok.
Keresném a készüléken a hívóazonosító és spam védelem menüt de nincs. (Telefon/beállítások alatt lenne) ...Esetleg samsung smart call...
S21-en van és a Google szerint kellene lennie A55-n is. Nektek van?
Egyébként erről afunkcióról lenne szó [link]
Szóval mit kellene tennem? Telekomos a SIM kártya.
-
bossbob
tag
A feleségem is csatlakozott a klubba. Azt hittem majd A56 lesz neki de persze most adta meg magát az 5 éves Xiaomi usb C foglalata, így kellett most új telefon.
Kapott hozzá még egy színben illő Fixed tokot és egy GrizzGlass ultrasin hátlapi fóliát.
-
-
dzf007
aktív tag
Megérkezett a januári frissítés!
-
csubííí
senior tag
GoodLock és moduljaira jár a pont. Igaz csak párat használok, de azokkal nagyon elégedett vagyok.
Már annyira megszoktam, hogy nem is váltanék olyan készüléke amire nem telepíthető.
Nagyon megkönnyíti a kezelést, sokminden állítható vele. Szeretem, hogy saját ikonokat csinálhatok, ami a készülékemet egyedivé teszi. Gesztusvezérléseket állíthatok be, így egyáltalán nem kell a készülék tetejét használom, és bármi van megnyitva mindig elérhető akár mindkét oldalról.[ Szerkesztve ]
-
gjoco1
addikt
válasz
Sanyi.mTs #1444 üzenetére
Én minden Samsung telefonomon [ezt] használtam és most is ez van fent két eszközömön . Elengedhetetlen alkalmazás ugyan úgy , mint a GoodLock és moduljai .
Felemelésre nem , de beállíthatod , hogy koppintásra , vagy új értesítésre villanjon fel a kijelző + szövegesen is láthatod az értesítéseket . Betudod állítani , hogy a kamera körül eltérő színekkel villogjon . De lehet a kijelző széleit is villogtatni ha az jobban tetszik .
Rengeteg beállítási lehetőség van benne .
Jól el lehet vele szórakozni . . .[ Szerkesztve ]
-
Sanyi.mTs
addikt
beállítható, hogy
- felemelésre bekapcsol az AOD?
- értesítésnél villanjon (akár csak oldalt) a kijelző? esetleg az értesítés villanjon fel? -
bossbob
tag
Ez feltételezem a Google Play Services-t és a minden hozzá tartozó dolgot frissít...
-
dzf007
aktív tag
Új Play rendszerfrissítés van!
-
bossbob
tag
Nem biztos hogy pontosan fogalmaztam mert az opció neve igazából animációk csökkentése. Nekem angolul van a telefon menüje ott így lehet elérni
Accessibility->Vision enhancements->Reduce animations.Ez elvileg nem kapcsolja ki teljesen de nekem úgy tűnik.
-
bossbob
tag
Én is egy Xiaomi Mi 9 T-ről váltottam. Az 2019-ben még Flagship killer-ként volt reklámozva és valóban elégedett voltam vele. Az mai napig nem laggol még működik.
Azért váltottam mert ugyabár 5+ év után az akksi úgy öregszik mint egy jó tej, illetve ahhoz 2021 eleje óta semmilyen update nincs.Én sem játszok rajta, fél év használat során eddig semmilyen akadást nem tapasztaltam. Az animációkat tejlesen kikapcsoltam, így a legtöbb dolog közel azonnal megnyílik. Inkább csak azok az alkalmazások lassúak ahol az applikáció a szerverre vár (mondjuk a kapunyitó - TMT Chow).
Számomra egyedül a fotós teljesítmény az ahol nem 100% hanem olyan 90-95% az elégedettség. Minden mással boldog vagyok.
[ Szerkesztve ]
-
-
-
virib
csendes tag
Sziasztok!
Szemezek ezzel a telefonnal. Meg sohasem volt Samsungom. Az utóbbi években középkategóriás Xiaomi telefonjaim voltak, elégedett voltam velük. Tényleg igaz, hogy lassabbak a Samsung telefonok? (Egy techfil ismerősöm szerint a Samsungok csak felső kategóriában jók.) -
kutga
nagyúr
válasz
bossbob #1423 üzenetére
Szerintem felesleges emiatt aggódni, ha meg valami olyan sérülékenység ütné fel a fejét, ami sürgős megoldást igényel, a google úgyis kiadja a javítást a Play rendszerfrissítésen keresztül.
'They bid me take my place among them in the halls of Valhalla where the brave may live...forever..' 13th warrior
-
bossbob
tag
Nem áll meg az élet. Akkor sem állna meg ha mostantól semmilyen frissítés nem jönne a telefonra. használható maradna.
Ettől függetlenül a márkát nem ezért választottam. Tűnődöm hogy mi lesz később ha már akkor több havi frissítés csúszik amikor ez a modell még az aktuális generációnak számít...
-
Sanyi19
őstag
Az "automatikus keretezést" (auto tracking) próbáltátok már videózás közben? Úgy fókuszál/zoomol rá a kamera a követendő személyre mint ha utána fordulna. Érdekes és látványos funkció. S24 Ultra videóba láttam és meglepődve jöttem rá, hogy az A55 is tudja.
“Az élet nagy titka az, hogy nincs nagy titok. Bármi legyen is a célod, elérheted, ha hajlandó vagy érte tenni.” (Oprah Winfrey)
-
bossbob
tag
Költői kérdés: januári biztonsági frissítést vajon megkapjuk-e még februárban?
-
csubííí
senior tag
Samsung saját alkalmazása aminek jópár modulja van, van ami nagyon jó és könnyíti a kezelést.
Store-ban fent van.
Pár példa, amiket használok.
Saját ikonokat lehet szerkeszteni (forma, méret, kinézet), sok gesztus vezérlést lehet beállítani, kezdő képernyő és alkalmazások rácsa és mappák változtatása, státusz báron mi legyen látható óra átrakható jobbra is, navigációs sáv variálható, alkalmazás váltó is átrendezhető.[ Szerkesztve ]
-
kutga
nagyúr
válasz
Sanyi.mTs #1409 üzenetére
- 20% akku töltöttségnél kapcsoljon energiatakarékos módba
Készíts rá egy rutint, pár hete valaki pont linkelte is talán, magától 15 százalék alatt kapcsol.
- mutassa a hálózati sebességet a statusbaron
Külön alkalmazással, vagy talán a GoodLock alatt van ilyen.
- folyamatosan mutassa az nfc ikont a statusbaron?
Lásd az előzőt, bár szerintem ezt egyik sem tudja.'They bid me take my place among them in the halls of Valhalla where the brave may live...forever..' 13th warrior
-
Sanyi.mTs
addikt
hol lehet beállítani, hogy
- 20% akku töltöttségnél kapcsoljon energiatakarékos módba
- mutassa a hálózati sebességet a statusbaron
- folyamatosan mutassa az nfc ikont a statusbaron? -
bossbob
tag
Így hogy már hivatalos az S25-tel a ONE UI 7 meg az Android 15, lassan már kiadhatnák a készülékekre.
Gyanítom hogy mi, A55 felhasználók február végéig vagy március elejéig nem látunk belőle semmit.
Egyébként elnézve azt hogy mennyi "újdonság" lett az S25-ös szériában, az A56 valószínűleg még egy A54 tulajnak is felejtős lesz.
[ Szerkesztve ]
-
dzf007
aktív tag
Ma reggel ezt írta a play rendszerfrissítésnél...
-
kutga
nagyúr
Az IOS gyári billentyűzet az egyik fő ok, amiért nem használom azt a rendszert. Én anyámnak vásároltam a telefont a régi A71 helyett, szerintem is jó lesz pár évig.
'They bid me take my place among them in the halls of Valhalla where the brave may live...forever..' 13th warrior
-
Ngtx
aktív tag
Sziasztok! Egy pár napig kénytelen voltam konkrétan ezt a telefont használni és hát kellemes csalódás azt kell, hogy mondjam.
A kamerája úgy szar ahogyan van,de ettől függetlenül mindenben hibátlan ennyi pénzért.
Ez a gyári billentyűzet amit ahogyan tud ezerszer jobb, mint IOS-on.iPhone 16 Pro Max Natur Titanium
Új hozzászólás Aktív témák
ma Konzervatív és drága lett az A55, közel egy sokkal jobb Galaxy árához.
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Friss fejlemények helyezik új megvilágításba a leégő tápkábelek ügyét
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- AliExpress tapasztalatok
- Politika
- Internet fejlesztés országosan!
- PlayStation 5
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest