- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Egy Biztonsági őr kalandos útja.
- Játékba csomagolt malware 85 GB-ban
- Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Fogadj örökbe egy szervert, avagy hogyan építsünk otthoni labot II. (Avagy miért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
A topic lényege, amire való:
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
PixelPaja
kezdő
válasz
KillHates #65681 üzenetére
Ma megint fogok arra járni és ha időm engedi megint rápróbálkozok egy sorozattal a javaslataitok alapján. Nem hagy nyugodni amit mondtatok, míg ki nem próbálom.
Ha nem gond akkor újra előveszem ezt a képet, csak most új fények, új napszak és talán több géppel (Olympus E410, Nikor kompakt, Xiaomi telefon), és több beállítással is csinálok képet, hogy lássam a különbségeket. Első körben semmi utómunkát nem csinálok vele, csak a natúr .raw képet mutatom majd be, illetve a másik gépekről a .jpg fájlokat. Köszönöm a tanácsokat.
Amikor kijössz a moziból csak annyit mondasz, könyvben ez sokkal jobb volt. Törekedj arra, hogy amikor megnézel egy képet ne azt mond, hogy élőben sokkal szebb volt. - (saját mottó)
-
Wa2x_
veterán
válasz
deny330 #65675 üzenetére
Első tök jó lett, tetszik.
Második is, bár innen már szedtem volna le zavaró dolgokat, pl. vezetékek, villanypózna. Illetve zaj van azért, főleg a fényes részeken.
Harmadik, ha ülne ott egy madár rendben van a kép, de így számomra nem érdekes, pedig a kompozíció rendben lenne, illetve az a bot sztem kiégett, legalábbis úgy látszik vagy nagyon fehér.
Negyediknél nekem nagyon átment a zöld helyenként kékbe, kompó nem rossz.
Öt és hat tetszik, nekem is itt max a color grading hiányzik, de ez már csak ízlés kérdés.Mivel fotóztál?
[ Szerkesztve ]
..: Old Honda's never die - they just get faster :..
-
Lassú Víz
addikt
válasz
KillHates #65681 üzenetére
Ez egy 4/3 méretű szenzor. Elég kicsi ahhoz, hogy tisztes háttérelmosás ne legyen (főleg kit objektívekkel), de elég nagy ahhoz, hogy észrevedd, ha félre ment a fókusz és emiatt a kép kuka. PixelPaja már többször leírta, hogy ez fért bele a költségvetésébe.
Mivel itt utólag vagdosták sokan a képet, ezért max az lehet a tanács a háttérmosáshoz, hogy nagyobb zoommal, ugyanonnan, komponáláskor megcsinálva a szűkebb kivágást talán jobb lesz a háttérmosás. Azért talán, mert a kit tele fényereje f4-5.6, azaz szűkebb lesz a rekesz és az fordítva hat a DOF-ra.
Egyébként az a szobor egy kihívás. Melyik napszakban milyen beállításokkal és nézőpontból lehet szarból várat építeni. Fontos az utómunka, de még fontosabb az, ami az expogomb lenyomása előtt történik egy ilyen témánál. Az "ideértem" kép sosem lesz hűha.
A mérnökkel már egy órája vitatkozol valamin, mire rájössz, hogy ő ezt élvezi.
-
válasz
PixelPaja #65679 üzenetére
Szerintem alapvetően az a probléma a képpel, hogy a téma nem különül el a háttértől eléggé, azaz minden éles, minden csíkos az árnyékoktól. Nagyon-nagyon nehéz úgy jó képet lőni, hogy az ágak vagy a fák lombján átszűrődő fénypacák, árnyék-csíkok festik meg a kép előterét és hátterét is (arról nem is beszélve, hogy ilyenkor szeret a fényképező fénymérő rendszere is hülyét kapni)
Ilyen esetben talán a mélységélességgel való operálás az ami meg tudja menteni a képet:
foltos kutya a foltos háttér előttHasználj ilyenkor nagy rekesznyílást, vagy ha telefonnal lövöd, akkor állítsd PORTRÉ üzemmódra és pontosan fogd meg a téma élességét!
Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
kk831228
addikt
válasz
PixelPaja #65674 üzenetére
Nem olyan rossz ez azèrt szerintem. Próbáltam èn is Balatonfüreden szobrot fènykèpezni , de dèl körül volt nyáron , nem igazán lett jó egyik se sajnos.
"Legjobb lesz ha elverem egy kis csalánnal... Az lesz a legjobb... " by Dallas parody az örök klasszikus!! : ----> https://youtu.be/HL7Wp9ltweo?t=317
-
PixelPaja
kezdő
válasz
kerobi #65676 üzenetére
Óóóó... Nem is reménykedem én díjazásban.
Egyszerűen csak magamat próbálgatom és a véleményetekből tanulok. Nincs lehetőségem más oktatást igénybe venni ezért tőletek a ti véleményetekre hagyatkozva okulok a hibáimból! Persze, hogy elengedem, hisz ez csak egy kép, ami vagy sikerül, vagy nem.
A lényeg az volt, hogy a ti meglátásotokból okulva legközelebb hogyan közelítsek meg egy ilyen témát.
Köszönöm a véleményeket és a kritikákat, ha lesz jó témám, akkor megint jövök.Amikor kijössz a moziból csak annyit mondasz, könyvben ez sokkal jobb volt. Törekedj arra, hogy amikor megnézel egy képet ne azt mond, hogy élőben sokkal szebb volt. - (saját mottó)
-
deny330
aktív tag
válasz
kerobi #65676 üzenetére
Az egyedi nézőpont jó ötlet, de azzal vitatkoznék, hogy csak különleges időben/napszakban lehet egyedit alkotni. Láttam már verőfényes napsütésben is szép tájképet, persze az igaz, hogy nehezebb szépen és egyedin kivitelezni olyankor, de nem lehetetlen. Pont a sok naplementés/napfelkeltés fotó manapság a tucat, legalábbis ami a fotó megosztókon szembe jön ez a tapasztalat.
-
-
PixelPaja
kezdő
válasz
kk831228 #65671 üzenetére
Elvittem a hátteret sötétbe. Mi a vélemény? Javult, vagy rontott az összképen? Nekem már összefolyik minden.
Amikor kijössz a moziból csak annyit mondasz, könyvben ez sokkal jobb volt. Törekedj arra, hogy amikor megnézel egy képet ne azt mond, hogy élőben sokkal szebb volt. - (saját mottó)
-
Penész a macska.
Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
PixelPaja
kezdő
válasz
kk831228 #65671 üzenetére
Igen ez már jobban tetszik. Az ablak a háttérben még mindig zavar egy kicsit, de már közel sem annyira mint az első képeken. Talán a hátteret, egészében kéne elvinni sötétebb tónusba ezáltal a szobor hangsúlyosabbá válna. Mi a véleményetek? Kicsit később, ha lesz időm akkor kipróbálom.
-
PixelPaja
kezdő
válasz
vakablak93 #65668 üzenetére
Az ablakkal egyetértek, nem is tudom miért hagytam benne. De a vágás nekem kicsit túlzásnak tűnik, olyan érzésem van, mintha egy félbehagyott dolog lenne. Nekem a szobor, talapzattal együtt szobor. Rosszul látom? Nyugodtan mondjátok, hogy ha nem jól gondolom. A meglátásotokból, csak tanulhatok, hiszen ezért vagyok itt.
-
vakablak93
őstag
válasz
PixelPaja #65667 üzenetére
Ha megengeded hogy beleszólok, nekem még mindig kicsit sok az egész.
Én megvágnám kicsit, hogy csak a szobor álltal mutatott emberi kifejezések legyenek láthatóak, illetve az ablak a háttérben még mindig egy sötét folt, kissé elvonja még mindig a figyelmet.
Megpróbáltam kicsit mobilon megpiszkálni amennyire tudtam.[ Szerkesztve ]
-
PixelPaja
kezdő
válasz
Adamis #65666 üzenetére
Morfondíroztam, hogy megéri e a fáradtságot, de arra jutottam, hogy a hibákból tanul az ember, ezért aztán belevágtam. "Én" így látom a javaslatod alapján, de lehet még van mit alakítani rajta, sőt biztos, de kicsit elfáradt a szemem már. Azért a véleményetekre kíváncsi lennék még akkor is ha az negatív.
-
Adamis
őstag
válasz
PixelPaja #65665 üzenetére
A gép csak az egyik tényező.. Nekem egy Canon SX150IS bridge volt az első gépem, nem profi egyáltalán! De a kreativitást kerestem akkor is, a részleteket, ahhoz pedig ez a gép is jó volt!
Pl.: (nem mondom, hogy hibátlanok, de valami érdekesség van bennünk - szerintem legalább is...
)
-
PixelPaja
kezdő
válasz
Adamis #65664 üzenetére
Sajnos egy gyenge és öreg gépem van. Olympus E410 és rajta egy Zuiko 40-150 F1: 4-5,6 objektívvel. Ez van... csak hobbi szinten fotózgatok és a keretem ennyit enged meg
A tanács viszont nagyon jól jön, mert ebből tanulhatok. Ha arra járok, megpróbálok a javaslatod szerint ráközelíteni, hátha javul valamit.
Köszönöm a javaslatot és a véleményt.Amikor kijössz a moziból csak annyit mondasz, könyvben ez sokkal jobb volt. Törekedj arra, hogy amikor megnézel egy képet ne azt mond, hogy élőben sokkal szebb volt. - (saját mottó)
-
Adamis
őstag
válasz
PixelPaja #65662 üzenetére
Nem, ez a kép sajna sehogy nem jó.. kusza, össze-vissza minden, nincs benne semmi érdekes, a szelektív színtelenség sem segít rajta..
tipp: nem tudom, milyen obit használsz, de én eleve közelebb mennék, rámennék valamilyen részletre, a rekeszt meg levinném 1.8-2.2 közé valahova, hogy mosódjon a háttér..
[ Szerkesztve ]
-
PixelPaja
kezdő
-
actsy__farang
csendes tag
-
PixelPaja
kezdő
Ma is lőttem egy képet a helyszín ugyan az mint az előző.
Ez az eredeti kép:
Itt a háttérben van egy zavaró telefonfülke amit kivettem
És az egészet átfordítottam fekete-fehérbe, valamint elhomályosítottam egy kicsit a környezetet, hogy a szobor legyen a középpontban:
Szerintetek melyik lett a jó megoldás?Amikor kijössz a moziból csak annyit mondasz, könyvben ez sokkal jobb volt. Törekedj arra, hogy amikor megnézel egy képet ne azt mond, hogy élőben sokkal szebb volt. - (saját mottó)
-
PixelPaja
kezdő
válasz
kk831228 #65657 üzenetére
Igen a megvágásra én is gondoltam, csak azért hagytam meg, hogy látható legyen az eredeti kép. A módosítottról meg nem vágtam le, hogy a véleményeket lássam. Igen az oszlop és a sarokban lévő pad zavaró, azokat leveszem és talán jobban fog kinézni.
-
kk831228
addikt
válasz
PixelPaja #65653 üzenetére
Nekem tetszik a màsodik is , talàn megvàgnàm hogy a jobb oldali sarkot, meg baloldalról az első villanyoszlopot levâgnàm , a többi kuka annyira nem zavar engem , meg a 2 sétàló nekem nem annyira tetszik ,ha egy ember ült volna a jobb oldali padon , az adta volna a legjobban .
"Legjobb lesz ha elverem egy kis csalánnal... Az lesz a legjobb... " by Dallas parody az örök klasszikus!! : ----> https://youtu.be/HL7Wp9ltweo?t=317
-
Kristof93
senior tag
Köszönöm
A 2. majdnem kidobódott. Az AF nem nagyon működött a ködben, a raw képen nem is nagyon látszódtak a fák. A dehaze mentette meg.
@PixelPaja szerintem hiányzik a téma (egy ember, biciklis, valami érdekes).
-
j.bravo
addikt
válasz
PixelPaja #65653 üzenetére
Simán lehet h a többiek máshogy gondolják majd, de nekem az elsőn a fényeket, színeket tekintve jobban átjön a hangulat.
Jó gondolat a zavaró elemeket leszedni, de a két ember szerintem inkább hozzátett a képhez (itt most nem pontosan felel meg a definíciónak, de keress rá arra hogy “hamis téma”); az emberek helyett inkább a kukákat szedtem volna ki.Miiinden lehetséges. Meg az ellenkezője is.
-
PixelPaja
kezdő
A minap sikerült egy szerintem jó képet lőnöm a kalocsai kórház előtt lévő fasorról. Mi a véleményetek róla? (Mit kéne alakítani rajta, hogy jobb legyen?)
Ez az eredeti kép:
És ez pedig a módosított változat:
-
PixelPaja
kezdő
válasz
Kristof93 #65649 üzenetére
Nekem totál bejött az összes kép... Én is rápróbálkoztam a minap egy ködös reggelen, még pihennek a képek, ha elővettem őket, akkor feltöltöm őket, hátha...
-
Kristof93
senior tag
Ködös-nyírfás
-
rekid
addikt
Gyáva népnek nincs hazája!
-
kerobi
senior tag
válasz
balazs1022 #65643 üzenetére
szoval addig, mig a rozsaszin szék el nem tunik? Eleg pici madar es nagy táv volt a 75-nek. Nemsokara jon a canon fd 200 f4 s.s.c manual, na arra nagyon kiv. leszek.
-
kerobi
senior tag
Fuji X-H1, viltrox 75/1.2 @1.6, ablakon át jelentosen croppolva.
-
yagami01
aktív tag
Most, hogy mondod szerintem én is szoktam, csak nem figyelem, valszeg ösztönösen jön. Mivel régóta valamilyen "művészeti" irányban tevékenykedem így vagy úgy (óvodában és iskolában rajz, ill. kerámia, az elmúlt jó pár évben inkább 2D/3D grafika, s reméljük a minél közelebbi jövőben a fotózás is hozzá lesz csapva), ezért feltételezem ez valamikor út közben kialakult.
De az is igaz sokszor, hogy "a tiszta szem többet lát". Nemrég fejeztem be a CV-m második oldalának szerkesztését. Egy sorozatrész után újra ránéztem, hogy még mindig tetszik-e. Ha igen vagy még jobban, mint azelőtt, na akkor valószínűleg zsír.
-
PixelPaja
kezdő
Na ezért jöttem ebbe a fórumba... Tényleg sokat tanulhatok tőletek. Köszönöm mindenkinek!
-
-
PixelPaja
kezdő
válasz
PixelPaja #65632 üzenetére
Most már látom, hogy kicsit elment kékbe, pedig csak a hó piszkosfehér színét szerettem volna kifehéríteni.
-
PixelPaja
kezdő
Találtam egy régebbi mappát, valamikor 2019 telén az olaszországi Alpok ejtett fogságba.
Ez az eredeti kép:
Ez pedig a változtatott:
Jól csináltam? Vagy valamit másképp kellett volna?
A kép adott volt, csak a csúszkákon szánkóztam.Amikor kijössz a moziból csak annyit mondasz, könyvben ez sokkal jobb volt. Törekedj arra, hogy amikor megnézel egy képet ne azt mond, hogy élőben sokkal szebb volt. - (saját mottó)
-
PixelPaja
kezdő
válasz
Lassú Víz #65630 üzenetére
"amatőrként feleslegesen drágának tartom"
Ezzel maximálisan egyetértek. Keresem az alternatív megoldásokat.
Barátkozom a GIMP legújabb verziójával. A Photoshop és a Photofiltre is kipróbálás alatt van, a Rawtherape is befigyelt már a gépemre, szóval "elkapott a gépszíj" ahogy jó apám monda annak idején. Belenéztem az ajánlott videóba is, tetszetős a dolog, csak sok az infó egyszerre és keverednek a dolgok. Elhatároztam, hogy egyenként veszem őket górcső alá és talán akkor kiigazodom közöttük.
A háttér csere most van műsoron épen, azért nem mertem ennél a képnél bevállalni, mert még elég bizonytalan a dolog. Egy-két nap és azt is vállalható szintre fogom emelni. (gondolom).[ Szerkesztve ]
-
Lassú Víz
addikt
válasz
PixelPaja #65629 üzenetére
Nem vagyok Lightroom hívő. Most emelik/emelték meg az előfizetési díjat. Mert csak és mert piaci pozíciójuknál fogva megtehetik.
Profiknak, tömeges kidolgozáshoz, katalogizáláshoz valószínűleg a legjobb. A generatív AI is majdnem biztos, hogy azt az eredményt adja, amire a legtöbben vágynak. Ugyanakkor amatőrként feleslegesen drágának tartom, ami félig-meddig elveszi a játékomat.
Amióta portolták Windowsra az Affinity Photo 1,5-öt, azóta megvan. Egyszer volt egy upgrade díj amikor 2.0-ra léptek. Most a 2.6 van beta verzióban. Ki lehet próbálni ingyen, de minden próba periódus rövid, hiszen ismeretlen vagy idegen a program kezelése, menürendszere. Ezért ha a felkeltette érdeklődésedet először nézz meg róla videókat, azután vágj bele.
Ha szegény ember vízzel főz, akkor különösen érdemes elgondolkodni azon, hogy mennyibe kerül az előfizetéses rendszer hosszú távon. Persze ott a csábítás a naprakészség, folyamatos új fejlesztések terén, amit a többiek némi lemaradással vagy tudnak követni vagy nem. És sajnos olyan cég is van, hogy alibi fejlesztésekért próbálnak meg upgrade árat kérni. Nem könnyű a választás.A mérnökkel már egy órája vitatkozol valamin, mire rájössz, hogy ő ezt élvezi.
-
PixelPaja
kezdő
válasz
Lassú Víz #65628 üzenetére
Istenkirályok vagytok!
Nem számítottam ennyi segítségre. Köszönöm.
A led egy íróasztal lámpa volt és most tervezek valami normális lámpát beszerezni. Egyelőre a "szegény ember vízzel főz" igaz rám.
A fülbevaló igazából egy háttérben lévő tartalék autó távirányító a falra akasztva, hogy mindig legyen egy amiről tudom, hogy hova tettem.
"Borosta" nem jellemző, de sokszor csak kétnaponta borotválkozom, szóval igen lehet anélkül jobb lenne.
"Minifenyő" Igaz, nagyon nem illik oda, de nem tudtam kivenni, mert a lightroom-om nem 100%-os. Talán később amikor már beletanultam, rászánom magam egy előfizetésre, de most még felesleges.
"Ami a Kelvint illeti csak akkor ha kellően magas CRI indexszel rendelkezik a LED." Nos ezt a részét még tanulnom kell, néhány (sok) részlet még homályos számomra, de tanulgatok, olvasom az irodalmat és próbálom értelmezni is.
Ezek a szembesítések sokkal jobbak mint a száraz irodalom, többet tanulok belőle.
Köszönöm nektek a segítséget. Hálás vagyok érte.Amikor kijössz a moziból csak annyit mondasz, könyvben ez sokkal jobb volt. Törekedj arra, hogy amikor megnézel egy képet ne azt mond, hogy élőben sokkal szebb volt. - (saját mottó)
-
Lassú Víz
addikt
válasz
PixelPaja #65622 üzenetére
Ja, hogy LED. Ha kommersz termék, akkor felejtős, mert egy csomó hullámhossz hiányzik vagy alig van jelen a fényének spektrumában. A hőmérsékleti sugárzóknak azért van egy bája.
Kezdem a legfontosabbal, nem egy gép mögé bújtatott fél arcot látunk a tükörben.
Azonban...
Sok a zavaró elem a képen. Kaptál egy fülbevalót. Ha tényleg hordod, akkor bocs. A környezet túl hangsúlyos a világos foltok miatt. A képekkel dekorált fal éppúgy mint bal fent a mini karácsonyfa(?) sok apró fényforrása. KillHates-sel egyetértek a csuklópánt vonatkozásában. Ami a Kelvint illeti csak akkor ha kellően magas CRI indexszel rendelkezik a LED. A sötét oldal zajos, vesznek a részletek miatta. Ha nem kifejezetten jellemző rád a borosta, akkor inkább anélkül készítsd el a képet. A fény felőli arcban sincs részlet. Oka lehet utómunka hiba éppúgy mint az emelt ISO miatti dinamikavesztés a szenzoron vagy a PH tömör képtárolása.Kicsit játszottam a képpel és ez lett belőle. Nem állítom, hogy ez a lagjobb megfejtés, csupán egy vélemény. Kezeld fenntartásokkal.
Szerkesztés: Olvasom, hogy telefon. Akkor meg is van mi vasalta ki a fény felől az arcodat. Sajnos a telefonok előszeretettel csinálnak porcelánbabát mindenkiből.
[ Szerkesztve ]
A mérnökkel már egy órája vitatkozol valamin, mire rájössz, hogy ő ezt élvezi.
-
PixelPaja
kezdő
Hú... ez nagyon jó lett így. Köszi a tanácsot. Kísérletezgetek még, hogy mit tudnék kihozni magamból. Tudom nem sok mindent, de azért próbálkozom.
Ezt a képet telefonnal (Xiaomi13 pro plus 5g) csináltam. Szóval nincs RAW fájl. Megpróbálok majd állványról is készíteni portrét magamról, mert egyelőre még nem merek senkit beinvitálni modellnek, ahhoz még túl kezdő vagyok.[ Szerkesztve ]
-
rekid
addikt
Hogy ne csak a szám járjon..
Gyáva népnek nincs hazája!
-
-
PixelPaja
kezdő
Meleg fényű volt a led lámpám. Így jó lesz szerinted? vagy kéne még rajta kicsit keményíteni?
[ Szerkesztve ]
-
PixelPaja
kezdő
"Munkádhoz add a neved", helyett én inkább a képemet adom.
Nem tudom fotós szemmel mennyire nevezhető sikeresnek.
Várnék némi kritikát róla/rólam.Amikor kijössz a moziból csak annyit mondasz, könyvben ez sokkal jobb volt. Törekedj arra, hogy amikor megnézel egy képet ne azt mond, hogy élőben sokkal szebb volt. - (saját mottó)
-
Sikerült valami agyhalott pillanatomban letörölni az adattároló SSD-met
Úgyhogy volt egy kis izgalom, mert 1 hónapja backup-oltam.
Úgyhogy neki kellett futnom még egyszer a képeknek, így most nekem ez sikerült a "nagyis" merítésből:Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
válasz
vakablak93 #65617 üzenetére
Na, ha elmondom Fatimének, hogy "lenagyiztad" legközelebb kapsz majd tőle! 😅😅😅
-
vakablak93
őstag
Akkor itt pár a "nagyival", mi a véleményetek?
[ Szerkesztve ]
-
Köszönöm. 🤗
Mókás volt a fotózás, mert LadyD a játékban kb 250 magas a cosplayer lány meg olyan 165 volt, úgyhogy azért kellett alulról fényképeznem és, hogy valami creepy-t vigyek a képbe alsó és éles oldalfényt alkalmaztam. Aztán persze már retus közben láttam, hogy bután néz ki az árnyék amit az orra vetett az arcára... De ez egy ilyen sport, még nagyon kezdő vagyok és kb 120 dologra kellene egyszerre odafigyelni, mint egy vadászpilótának bevetés közben 😅[ Szerkesztve ]
-
válasz
Lassú Víz #65609 üzenetére
Balról a lenyugvó nap sütött be, miközben a jobb nadrágzsebemben egy vaku legyeződiffúzorral volt bedugva, hogy valamelyest kompenzáljam az egy irányból érkező fényt. A kép, point-and-shoot készült nem nekem állt modellt a lány, hanem vakablak93 "hóna alatt" lőttem el a képet. Nekem még a modellek beállítása nem megy igazán és az utómunkát is most tanulom; azaz klasszikus kezdő fotós vagyok.
Általában sötétben szeretek fotózni, játszani a fényekkel. Persze belebambulok egy-egy részletbe és ilyenkor azért nem mindig sikerülnek a képek úgy ahogyan kellene:
ZenlessZoneZero: Jean Doe, cosplayer: Yuri
Resident Evil: Lady Dimitrescu, cosplayer: MayåA fenti képek nincsenek utólag "fényelve", a helyszínen kis LED-es fényforrásokkal szoktam több-kevesebb sikerrel bíbelődni és mindkét kép szuroksötétben, kb -4 fokban készült, tehát iparkodni kellett
Igyekszem mindezek ellenére visszaadni a játékbeli karakter hangulatát.
-
-
-
Lassú Víz
addikt
válasz
kk831228 #65608 üzenetére
Most a modellről beszélgetünk vagy a képről? Utóbbi esetben a B betűt kiérdemeltem abból a bizonyos négy betűs szóból
, de akkor is le kellene sötétíteni a jobb oldali falat.
#65602 KillHates
Balról állandó fényű lámpa volt? Illetve mögötte az árnyékot a te vakud csinálta? A közelebbi kezén illetve a szembében is vannak árulkodó jelek egy második fényforrásról. A modell bal szeméből a bevérzést ki kellene retusálni. Egyébként a hölgy megérne pár napi ajtócsapkodástA mérnökkel már egy órája vitatkozol valamin, mire rájössz, hogy ő ezt élvezi.
-
kk831228
addikt
válasz
KillHates #65602 üzenetére
Az a baj minnél többet nézem annàl jobban adja nekem ez a "Hercegnő..."
Nem kell a tökéletes pózoltatàs , nincs túl sminkelve, nem kell, hogy ki legyen a fél pics...àja és mégis hm......
-
PitLee
őstag
válasz
actsy__farang #65605 üzenetére
A nótát előadtad ?
Egy régi fórumtársam nem volt rest
https://youtu.be/fBxTf_gKCf0 -
actsy__farang
csendes tag
-
A téli Mondocon-on fényképeztem le az egyik hercegnőt.
-
kerobi
senior tag
válasz
vakablak93 #65600 üzenetére
Nekem tetszik, csak azt az illesztesi vonalat tuntetnem el a hatterelemrol hogy homogenebb legyen.
Új hozzászólás Aktív témák
- CPU léghűtés kibeszélő
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Politika
- Konteó topic
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Revolut
- Interactive Brokers társalgó
- A gyári kábelek fontosságára hívják fel a figyelmet az új GeForce-ok gyártói
- Melyik tápegységet vegyem?
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Tamron AF 70-300mm és 18-200mm objektívek Canon gépekhez
- Manfrotto Befree travel tripod (Garis, Foxpost az árban)
- Gopro 9 black Csere is! filterek és rengeteg kiegészítő!
- Canon EOS 200D, 3870 expo,18-55mm III kit obival, 64GB memóriakártyával, 2 táskával
- Canon EF-S 55-250mm IS II és Canon EF-S 55-250mm STM objektívek
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest