Hirdetés
-
LOGOUT.hu
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Angel2014
addikt
válasz Apollyon #149038 üzenetére
Hasonló
De az már biztos,hogy mióta lééédiétán is vagyok jobban fogyok...
Végül is mikor Nagy Sándor is elindult Bukefallosz lován meghódítani a világot ,és elfogyott a vizük csak bort ittak ott meg az egész sereg kiszáradt ,mert ugye az alkohol vizet hajt.
Csak a Weider ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
Angel2014
addikt
válasz vendingo #149039 üzenetére
Én úgy csinálom este hogy 200-250 g túróba teszek egy adag fehérjét és 3 evőkanál zsírszegény joghurtot. Ezt ízesítem biotechhes csoki szósszal , vagy édesítőszerrel.
Így gyors is ,meg lassú felszívódású is és sűrít meg kipufog utána.
[ Szerkesztve ]
Csak a Weider ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
AMD Power
titán
Megmértem magam most miután haza értünk a repülőtérről.....
89.1 kg voltam egy hete amikor elmentünk. Most igy napközben ruhástól 91.1kg voltam. Reggel üresen kíváncsi vagyok mennyi leszek!
Asszony 20dkg könnyebb mint egy hete.
-
Zola007
veterán
válasz AMD Power #149058 üzenetére
addig örülj, míg a nyaralások után az asszony súlya csökken, nem pedig nő úgy 10-14 kilóval a következő 40 hétben
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Zola007
veterán
válasz HussarF #149061 üzenetére
Már Szókratész is megírta az ókori Effotok történetében, hogy ha egy csinos Pina-dorosz sok bort Iszok-ratész, akkor abból este egy Bukke-fallosszal garantáltan Szopo-klész vagy Epi-kúrosz lesz.
[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Zola007
veterán
válasz HussarF #149066 üzenetére
Facebookon posztolta a ki a Théba Gymből mikor megjelent, szóval tuti eredeti!
[ Szerkesztve ]
-
aelod
veterán
Scitec Megatesztre nem jelentkezik senki?
"It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
inferno88
őstag
Rendeltem a stillmass-től csokis banán steviat és vanília steviat(ezt inkább sütikbe). A 2kg koxxxsz 6200 szállítással. Ha ízre nem jönne be, sütibe sütéshez jó lesz.
Semper fi!
-
aelod
veterán
válasz marked one94 #149072 üzenetére
Pedig jó buli volt. Baszki 3 éve volt amikor én voltam. A mastodonos póló amit akkor kaptam hátőő elég kicsi rám már.
-
addikt
válasz aelod #149073 üzenetére
Minél kisebb, annál jobb. Van nekem is egy pólóm, tetszett, felpróbáltam, jól állt. Kicsit jobban feszült, mint a többi, de még így jobb is volt. Nagyon meg is lepett, hogy egyébként L-es. Az S-esek sem mindig feszülnek így. Aztán rájöttem, hogy áttévedtem a boltban a gyerekosztályra Természetesen megvettem
-
aelod
veterán
válasz HussarF #149075 üzenetére
Az illúziók sportja, kétségtelen.
Én a napokban öltönyt próbáltam. Hát kevés sikerrel kar és a zakóhoz tartozó nadrág comb részével voltak gondok
(#149074) Radnix
Sokat dobott a teszt is azért ha megnézed a képeket.
[ Szerkesztve ]
-
Apollyon
Korrektor
válasz aelod #149076 üzenetére
Azért valljuk be, hogy nem a tápkiegek dobtak annyit a formán, hanem hogy a jelentkezők jobban odafigyeltek az edzésre meg a kajára, mivel volt már tétje...
Persze Jenőből meg Bunnyból kiindulva tudjuk, hogy a BCAA meg satöbbitől lesznek sokkal izmosabbak az emberek, de úgy rémlik, egy nagyon picit a fénnyel is trükköztek a scitec fotózáskor.#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
aelod
veterán
válasz Apollyon #149077 üzenetére
Ez részemről nem igaz. Akkor rohadtul nem figyeltem a kajára max anyiban, hogy mindig egyek valamit. Volt olyan két hét amikor 3 adag (értsd 150g) jumbo hc ment be a kazánba.
A fényjáték része meg annyi, hogy utolsó fordulónál én le voltam fújva barnítóval.
-
addikt
válasz aelod #149078 üzenetére
Sokat számít mert sötétebb bőrön jobban látszanak a tónusok. A kezed is magasabbra ki van emelve, hogy a hát jobban szét legyen húzva. A lábaid is kintebb vannak fordítva, hogy a négyfejű domborulata oldalról látszódjon és jobban kerekedjen a képen. Vannak azért itt trükkök bőven.
-
addikt
Amúgy nem tudom, hogy rostokat, zöldségeket hogy szoktatok bevinni, én legtöbbször zöldséget párolok. Mindig az a bajom, hogy eléggé el tud ütni az ízvilága a jól fűszerezett, finom csirkerizstől.
Most viszont találtam egy jó gyártót, a Frostát. Itt egy teljes lista, én eddig a toszkánát és a provance-t próbáltam próbáltam.Úgy vettem észre, hogy ők fűszerezik, meg némi olajat is adnak hozzá, ezért finomabb, amit készítenek.
Még érdekesebb, hogy nagyon alacsony értéket adnak meg a tápanyag táblázatnál. Más gyártóknál az ilyen nem zöld zöldségek ch értéke legalább 3x-osa szokott lenni. Szóval élek a gyanúperrel, hogy az alacsony ráírt adatok ellenére ezt sem szabad kétpofára zabálni. Meg talán rámutat arra az anomáliásra is a dolog, hogy az, hogy milyen makrókat írnak rá egy termékre, az nem teljesen egzakt tudomány. Na mindegy.
Hogy kiküszöböljem azt, hogy túl sok ch-t viszek be esetleg fals adatok miatt, ezért brokkolival szoktam keverni ezeket, mikor elkészítem. Így megmarad a finom fűszeres íz is, a tápanyag tartalom is biztos, hogy nem lesz magas, meg legalább nem magában kell ennem a csirkerizshez hol túl vizes, hol túl sós brokkolit, hanem pont kiegyensúlyozott lesz a párolt zöldség ízvilága. -
gyuri860213
tag
válasz Woodslave #149085 üzenetére
most én is elgondolkodtam hogy jelentkeznem kéne, bár aug végéig még diétában vagyok, ha akkor fotóznak majd 12 hét után újra mikor már vizesebb/zsírosabb leszek az tökönszúrás lenne, ha meg maradok deficitben még 12 hétig akkor semmi változás nem lesz a végére. van értelme?
plusz kétlem hogy 12 hét alatt bármit fel tudnék mutatni a jelenlegi formán felül.[ Szerkesztve ]
-
Ijk
nagyúr
válasz gyuri860213 #149087 üzenetére
Jobban járnál diéta előtt és utáni, kb. egy 8%-os testzsír mondjuk 16% utáni összevetéssel, csak ugye akkor a kilók fogynak az adatlapon. Az meg kb senkit nem érdekel hogy lesz címlap fizikumból michelin baba forma.
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
bigmasterg
addikt
Ez megvan?
Teenager Attacked by Stranger for Deadlifting
OK, eléggé lebaszta a gyerek a súlyt, de a másik csávó iszonyat paraszt, durván lép közbe nagyon.
-
tibcsi0407
félisten
válasz bigmasterg #149089 üzenetére
Elég suttyó módon közölte vele. Nem hiszem, hogy nem lehetett volna megkérni, hogy ne baszkodja a súlyt le annyira durván.
utdetailing.hu
-
Zola007
veterán
Edzőterem, nem múzeum
Aki csendet és belső békét akar, az menjen jógázni vagy az Antarktiszra.Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
aelod
veterán
Erről írtam is posztot fészen. Lehet, hogy visszakézből úgy megsirittettem volna a faszit, hogy egy hétig aprószeget szarik. Úgy van ahogy Zola írta, ez nem könyvtár.
-
nagyúr
válasz Jorus #148136 üzenetére
Az elmúlt 1 hónap diéta mérlege: 3 centi mínusz derékban, 3 kg plusz tömegben. Lassan lesz ebből gazella test.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
varsam
őstag
sziasztok,
tegnap este guggolás közben meghúztam a derekam, de nagyon. Egy pillanatra nem figyeltem oda, rosszul mozdultam és megvolt a baj. Most pedig fáj minden mozdulat. alig tudok felállni kb vagy megfordulni az ágyban.
Van valakinek valami jó módszere, amivel segíteni tudom a gyógyulást? Kencefice, mozgatás akármi... Most Flectorral kenem egyelőre, de biztos van jobb is. Nem csak a tünetet/fájdalmat szeretném csökkenteni, hanem a regenerálódást gyorsítani.
köszi
-
Apollyon
Korrektor
válasz varsam #149094 üzenetére
Idővel meg kéne gyógyuljon. Valszeg most guggolás off, de lehet, hogy a komplett edzés is. Nekem volt már komoly derékproblémám, nem játék.
Olyanokra figyelj oda, hogy pl. ne aludj a hasadon, inkább oldalt fekve. Derékból ne csinálj semmit. A krémek egyéb gyogyók csak a tüneteket fogják elmulasztani ideiglenesen, a problémát nem. Azzal pedig súlyosbíthatod is a dolgot, ha nem fáj éppen a krém stb. miatt, és mégis mozgatod ahogy nem kéne.
Mivel csak meghúztad, pár nap alatt rendbe kéne jönnie.
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
seadrone
őstag
sziasztok!
a könyökömnél valami húzódik 2-3 hete, néha érzem csak, gondoltam egy ilyen gumis izé nem lenne rossz rá. mint a fásli.
milyen cuccot ajánlanátok rá? pihentettem, de most kicsit edzenék.
a felkaromnák a hjátsó részen érzem.
esetleg ezt a részt kíméló kargyakorlatok érdekelnének, illetve mellizomra is jöhetne valami, ha van ötletetek
köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Facebook és Messenger
- Akciófigyelő: Most kell bringát venni? A OneSport akciósan kínál két biciklit is
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- BestBuy topik
- Hobby elektronika
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.