Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen mosógépet vegyek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- 20241101_080855
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Való Világ: A piszkos 12 - VV12 - Való Világ 12
- Nagy chili topic. :)
- Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT.hu
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Woodslave
félisten
-
Zola007
veterán
válasz AMD Power #130588 üzenetére
--ne vedd magadra--
Meggyőző vélemények vannak fent a saját oldalán, én rendelnék belőle vagy 20 évre valót, amíg el nem kapkodják.
Remélem, hogy a véleményt író Olga mint kívülálló nyilatkozik a terhességről, mert bőven elég belőle ez az egy.
Én a 19.490 Ft-os "NAGY BAKTER Eszesítő" csomagot választanám Robi ajánlásával.
Mindig meg tudnak lepni a tápkiegesek, hogy a f.szba lehet eladni marketinggel ~500 Ft értékű kapszulát húszezerért.
A cég tulaja is elkezdhetné szedni a saját termékeit, mert elég fosul néz ki.
[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Zola007
veterán
válasz AMD Power #130591 üzenetére
Nem attól fogyott, csak nem rendelkezik kellő biológiai ismerettel, ezt meg kézbe lehet fogni és így van mit dicsérni.
Ha jót szeretnél a feleségednek (feltételezem igen , de ha mégsem, akkor is veled vagyunk ),
akkor az árát vagy 1-2 könyvre vagy egy épkézláb edzővel + dietetikussal való konzultációra költitek.
Ha Bp-en laktok, akkor tudok ajánlani dietetikus szakembert.[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
-
Radnix
senior tag
válasz AMD Power #140201 üzenetére
Mehet, ha nem okoz hasmenést.
Feltöltést lehet csinálni, de anélkül is működik.
Nem kell szünetet tartani, 1 évnél tovább tartó kreatin szedés mellett sem találtak semmi negatív hatást.
Szóval nem kell túlmisztifikálni: napi egyszer 5-10 gramm és kész.
Talán mondani se kell, hogy csodát sem szabad tőle várni, az edzés étkezés pihenés mind sokkal előrébb vannak a prioritási listán -
-
Zola007
veterán
válasz AMD Power #140210 üzenetére
Lassan tavasz, nehogy gond legyen a téli-nyári kreatinszámításra való átálláskor.
Március 25-én hajnalban vissza kell venni a 10 grammot 9-re.
-
whitezo88
nagyúr
válasz AMD Power #140355 üzenetére
Tegnap láttam egy helyen hogy az emberünk szerint bizonyos esetben 20-30.000 (nem elírás) mg is kellhet. Mondom jólvan, drágát hugyozol. Illetve nem, mert az pont olcsó.
Btw ma fogyott el a 454-es BT vaníliás fehérje amit adtak az akcióban 2 hete a 2,2kg-shez, az banános. Bourbon Vaníliás volt, de csak névről mert bourbonhoz köze se volt, elég felejthető volt. A banán viszont nagyon jó, egyik kedvencem a citromos és sütikrémes mellett. Kár hogy még így is elég drága, az Iso Whey meg főleg rablás szerintem a kb 8000/kg árával. 100% Wheyben 78% protein van BCAAval, abban meg 82%, de sokkal több az ára ha leosztja az ember.
Ha elfogy, lehet én is rendelek külföldről olcsót, de jót.
[ Szerkesztve ]
-
tibcsi0407
félisten
válasz AMD Power #140701 üzenetére
Azok jók, de elég cukrosak gyakran, nézd meg az összetételt. A Cerbona-nak van most egy újabb fajta termékcsaládja, az már annyira nem cukros.
Van a Biotech-nél is fasza zabszelet, de én a Ma Baker-est is nagyon szeretem. [link]Pont a napokban tettem fel itt a kérdést, de sajnos választ nem kaptam, hogy valaki szokott-e otthon gyártani ilyet, mert jó lenne csinálni házi készítésűt is. Általában a gyümölcscukrok miatt a legtöbb nagyon cukros, ezért lenne jó sajátot csinálni édesítővel.
[ Szerkesztve ]
utdetailing.hu
-
Zola007
veterán
-
Zola007
veterán
válasz AMD Power #140912 üzenetére
Elég gyenge minőségű, sok élesztővel és nagyon laza, nem telít.
Ingyen megeszem, de magamnak nem vennék.Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Zola007
veterán
válasz AMD Power #140929 üzenetére
Ha már kenyér, akkor olyat vegyél, amiben látni a magokat és finom.
Tipikus gyúrósnak azért sem jó a kenyér, mert alacsony a heti fizikai aktivitás*, nagyon kalóriadenz és túl könnyen emészthető.
Nem utolsó sorban pedig cukrok, maláta és ízfokozók nélkül semmivel sem jobb az íze mint egy tál zabpehelynek vagy rizsnek.*igen, jól érted, heti 4x1.5 óra bodybuilding az önmagában kicsi aktivitási szint
[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
válasz AMD Power #140938 üzenetére
kenyeret 2 esetben látom érdemesnek:
► vannak ünnepek/alkalmak és hozzá tartozó ételek, amiket tradicionálisan kenyérrel fogyasztanak. Nagymamát nem illik megsérteni, hogy rizzsel eszed a házikolbászt, amivel megkínálja az unokát.
► könnyű szállítani, fagyasztani, kis helyen elfér. Túrázáshoz, horgászáshoz (csalinak is jó ), nyári dög melegben "vésztartalék" kajának ideális, mert nehezen romlikNekem is szokott lenni otthon, ha nem jut időm főzni vagy valamiért sietni kell és egy tál zabra sincs idő, akkor jobb mint a péksütemények, pizza, Meki, Bélvita Jóreggelt és egyéb sz.rságok
[ Szerkesztve ]
-
David75
őstag
válasz AMD Power #141269 üzenetére
Én leadtam 22 kilót olyan 8 hónap alatt. Az elején szedtem ilyen szarokat aztán abbahagytam és észrevettem, hogy semmilyen jelentőséggel nem bìrnak. Esetleg egy multivitam jó lehet de ott se kell átesni abba a hülyeségbe, hogy külön veszel c vitamit meg zma-t stb. És ez se a fogyásban fog segíteni csak az egészséged megörzésében. Egy dologra kell figyelni az a diéta kalória számlálással. Le kell mérni mindent. A szószok, a kis darab nápolyi, a gyümölcs, a zöldség mind kalória.
iPhone 14 pro | Cube Acid 2020
-
Ļantos
aktív tag
válasz AMD Power #141291 üzenetére
Bármit. Egy evés nálam 10-15 perc alatt magvan. Előveszem a dobozt, megeszem, elrakom. Este/reggel 25 perc alatt megvan csirke, rizs, minden. Kimérni már alig kell, egy evőkanálk rizs kb. 50g, csirke eleve az adagomhoz van lefagyasztva.
Wood: lehet nincs tudományos magyarázat, mégis napi többszörre elosztva nincs éhségérzetem, ebből kifolyólag kevesebb kajával is beéri a szervezetem, magyarul egy diéta sokkal könnyebben megy. Ez a fizikailag tapasztalható részemről.
Én azt nem értem, hogy minden testépítő fórumon ezt sulykolják mindenkibe, a napi többszöri étkezés a testépítés alapja, ennek ellenére jöttök a napi többszöri étkezés haszontalanságával. Elvileg pont a jobb forma elérése a cél, mégis csupán napi 3x étkeztek. Ez nem kötekedés kivételesen, csupán nem értem.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest