Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- leslieke farmerzsebe
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
-
LOGOUT.hu
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kari1
aktív tag
válasz AMD Power #151049 üzenetére
Inkább akkor ne is írj ide. Feltettél egy elvileg rossz kérdést amit persze Zola007 "szokásos" humorával le is csapott (vagyis helyesen megvalaszolt) és még annyi gerinc sincs benned hogy elismerd hogy a tényeg nem jól fogalmaztál.
Amúgy mellékesen ilyen dolgokra nem lenne egyszerűbb csak google-ben rákérdezni, vagy annyira lusta vagy hogy még ezt is megtedd utána meg még neked áll feljebb ha vki nem adja meg a tökéletes választ.
-
Zola007
veterán
válasz AMD Power #151046 üzenetére
A kreatin nem esszenciális molekula, az emberi szervezet nagy részben saját maga állítja elő aminosavakból. Izomszövet kilogrammonként nagyjából 3 gramm van jelen, egy felnőtt férfi vázizomtömege 35-45kg, ami 105-135g kreatint jelent.
Ennél fogva sohasem ürül ki a szervezetből, csak amikor az elveszti a teljes izomtömegét.
Az emberi test dekompozíciójának patológiailag több fázisa van, a belső szervek elfolyósodását a vázizmok követik, mely környezeti körülményektől függően 3-6 hónapot vesz igénybe. Ezt a lebontó szervezetek és az extrém időjárási körülmények nagy mértékben befolyásolhatják, de mérsékelt égövi talajban ez jellemző.
Éppen ezért a kérdésedre adott válaszom kurvagecipontos volt.
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
patex1983
őstag
válasz AMD Power #151049 üzenetére
Szerintem csak arról van szó, hogy kreatint természetes forrásokból is viszel be, ami ezáltal folyamatosan jelen van a szervezetetben és valóban csak akkor ürül ki teljesen, ha az életfunkciók megszűnnek létezni.
Nyilván te nem erre gondoltál és van aki (direkt) félreértiX
-
-
Zola007
veterán
válasz AMD Power #149058 üzenetére
addig örülj, míg a nyaralások után az asszony súlya csökken, nem pedig nő úgy 10-14 kilóval a következő 40 hétben
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Ļantos
aktív tag
válasz AMD Power #148760 üzenetére
Én nem szedtem még. Tegnapelőtt kezdtem. Nem tudom van-e köze hozzá, de a tegnapi edzés után 2x akkora izomlázat érzek ma mint ezekelőtt.
Ürítés is extragyorsan indulAz edzésvolumen is nagyobb volt mondjuk mint a szokásos, üres volt a terem, három gépen/súlyon voltam egyszerre[ Szerkesztve ]
-
j0k3r!
senior tag
válasz AMD Power #148020 üzenetére
Azért az durva, hogy még az intelligensebb embereket is, mint te (úgy rémlik ügyvéd vagy) is meg tudták fertőzni a marketing dumával a táplálékkiegészítő gyártók, hogy még egy nyomorult egy hetes nyaralás alatt is azon járjon az agyad, hogy össze fogsz esni, ha nem eszel BCAA-t
Csatlakoznék Jim-X-hez, hogy szerintem érezd jól magad, felejtsd el az edzést, hidd el nem lesz "látszata", hogy kihagysz pár edzést, és napi 30g-al kevesebb fehérjét viszel be egy hétig
some men just wanna watch the world burn...
-
-
Ijk
nagyúr
válasz AMD Power #147337 üzenetére
Ja amiatt ne aggódj hogy megtartani. Azt még kox mellett sem szokták sokáig.
Azért a magunkfajta dolgozó átlagparaszt messze van a kox + 3 hónap kemény diéta + vízhajtó + szolárium + profi fotós + photoshop + instagram filter kombinációktól, ezekből legfeljebb 1-2 valósul meg ami messze lesz az áhított végeredménytől./人◕ ‿‿ ◕人\
-
válasz AMD Power #147109 üzenetére
Sztem ez olyan dolog, aminek nincs jelentősége. Egyedül azért, mert egy bizonyos testzsír%-hoz egy bizonyos definiáltságot társítunk egy adott számhoz. Azért mondtam, hogy dobj be egy képet felsőtestről és akkor mondunk mi neked egy számot, ami releváns ebből a szempontból
-
tibcsi0407
félisten
válasz AMD Power #147048 üzenetére
Én is fogom, aztán meglátjuk.
Olyan jó volt most az egy hónapos lazítás. Fasza súlyokkal mentek az edzések, rendesen nem volt kedvem sem hazamenni a teremből.
Csináltam ma egy képet a topikba, hogy megosztom, de annyira hülye fejem van rajta, hogy muszáj cenzúráznom.[ Szerkesztve ]
utdetailing.hu
-
Zola007
veterán
válasz AMD Power #146457 üzenetére
Ezek szerint nem volt elég direkt a szarkazmus , de fokozhatom ha igény mutatkozik rá
-
válasz AMD Power #146330 üzenetére
Majd akkor szólj, ha eredménye is van
Volt egy faszi tegnapelőtt a teremben, ilyen 50 fölötti, nem magas, cserébe szép kerek pocakos meg jó szőrös mindenhol. Mondja ott nekem, hogy milyen hülye már így idősen, elfelejtett hozni tusfürdőt meg egyebeket a zuhanyzáshoz.
De nem akarja összeizzadni a poloját. Viszont nincs gond, mert már msot olyan formája van, hogy ki mer menni félmeztelen az utcára, bezzeg pár hónapja, mikor 15 kilóval több volt...
Felhúztam a szemöldököm sztem a hajamig
A telifosott búvárruhánál kicsit szarabb formája volt az öregnek. Ha nem is a 10% tzs-t célozzuk, (mert izom sem nagyon volt rajta), de mondjuk legyen egy átlag testalkat, 20-22% körüli zsírral, ahhoz is kellett volna még neki vagy 20-25 kilo sztem.
Meg hát amúgy sem szokott az utcán csak úgy félmeztelenül grasszálgatni az ember, még ha jól is néz ki, kivéve ha tengerparton vagy hasonló üdülőövezetben van.
De felkapta a táskáját és kisétált nagy boldogan az öltözőből félmeztelen, majd ment ki az utcára.
Nyugtáztam egy bólintással a dolgot, neki biztos nincs megfelelési kényszere, egészséges az önbizalom[ Szerkesztve ]
-
Woodslave
félisten
válasz AMD Power #146325 üzenetére
én ha egyszer vennék (illetve régebben lehet vettem én is meg egyszer a nutriversumos rendelésnél kellett pár száz forint az ingyen szállításhoz és vettem 5 tasakot) akkor biztos hogy csak edzés közben.
igaz kb. annyit ér mintha cukrot ennél, mondjuk ha ízesítetlen
[ Szerkesztve ]
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
Apollyon
Korrektor
válasz AMD Power #146318 üzenetére
"Ezert is tehetek meg ilyesmit barmikor amikor jol esik!"
Ez pontosan így van! Viszont, akárhányszor idejön valaki a bcca-t vettem témával, úgy képzeld el, mintha minden alkalommal megnyomná a topik atombombát indító gombját. "Triggered" ;p
Jópár éve én is lenyomtam pár doboz bcaa-t, kb. annyi haszna volt, mint a kreatin egy olyan embernek, aki még képen se látott súlyzókat és rendes kaját. A vizet gereblyézés kategória.
Szóval ne csodálkozz, ha szétszednek mert erre szórod a pénzt Így lesz ez majd máskor is. Inkább vettél volna egy norbi update pizzát
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
gyuri860213
tag
-
-
gyuri860213
tag
válasz AMD Power #146109 üzenetére
Ha nem diétázol (nagyon) akkor nem baj, leöntöd róla, átrakod papírtörlőre, aztán lehet enni. Én egy időben lidl olajos makrélát ettem sokat, olajat leöntöttem róla, aztán forró víz alatt leöblítettem a maradék olajat is majd a bőrét is lekapartam (mint az ázott wc papír kb) óvatosan mert sok zsír van alatta, aztán meguntam a macerát és azóta is tojást eszek
-
-
addikt
válasz AMD Power #145758 üzenetére
Én munka + család miatt nagyrészt kora reggel járok munka előtt. /6:30-7:00 magassága/. Edzés előtt nem megy semmi, közvetlen edzés után tömegnövelő + creatin. Edzés után fél órával reggeli, itt mikor mi, melóban vagyok és büféből kell enni, akkor 3 tojásos rántotta + ubi + paradicsom /kenyér nélkül, ha otthon, akkor gm zab + natur yoghurt + gyümölcs / mostanság eper ill áfonya, télen fagyasztott gyümik/.
Számomra vhogy elképzelhetetlen, hogy kaja után fél-1 órával a terembe menjek, persze kinek mi."It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo
-
Zola007
veterán
válasz AMD Power #145405 üzenetére
Szénhidrátot mindenképpen egyél, különben megterheli a veséd a sok fehérjemolekula, ami a zsírból szabadult fel.
-
dragonfx
veterán
válasz AMD Power #144834 üzenetére
Vannak jó cikkeik.de lerágott csont.ahonnan több szponzori pénz jön azt nyomják pláne ha valami új cucc jön be scitec biotech....
last update>>én most tudtam meg a protein buzz a biotech olcsosított márkája.nincs tulhipeolva.jó MolnárPeti promozza rendesen.de amugy glutaminba mellénbyulni nem tudsz.de asszem a myprotein olcsobb volt mikor mg ment a bolt a keletinél.de ehhez vegyél ízesített bcaa.t mert máskpp széthányod magad mire a fél kilo elfogy.
én a nutriversumnál vettem.nem érzem xar lenne.ki mit gondol róluk??
144849>> úristen remlélem ezzel büszkélkedni akartál....
[ Szerkesztve ]
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
Zola007
veterán
-
-
Zola007
veterán
válasz AMD Power #145364 üzenetére
És mit csinálsz a fölösleges 20 másodpercben?
#145355) kk831228 : én tudnék változtatni az izmaid tapadási pontjain, de a bíró nem biztos hogy testépítő szemmel értékelné a kivitelezést
-
Radnix
senior tag
-
válasz AMD Power #144926 üzenetére
Pont akartam kérdezni, hogy hogy tudsz te két izomcsoportot leedzeni egy héten heti 4 edzésből, de ha nincs láb, úgy azért megoldható. Csak néha ellenőrizd le, hogy nem kívánod-e a fiúkat
Régen én is kétszer edzettem le a mellet meg a hátat és pont azon gondolkoztam, hogy hogy tudtam megcsinálni és rájöttem, hogy úgy, hogy akkor még heti 5 edzésnapom volt. De így is csak a mell és a hát fért bele 2x.Hétfő: Mell-bicepsz
Kedd: Hát-tricepsz
Szerda: Váll-has
Csüt: Láb-vádli
Péntek: Mell-hátés ezek legalább másfél órás edzések voltak
-
Zola007
veterán
válasz AMD Power #144955 üzenetére
Ízületet védő porból nekem a bassanit bevált.
Általában 6 hét volt a kúra, de röntgenfelvétel függőMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Babyliss AirStyle meleglevegős hajformázó szett új6hó jótállás!
- DJI Mavic 2 Pro Fly More Combo FMC drón - 1" Hasselblad kamerával (2 akkuval)
- DJI AVATA 2 Fly More Combo drón - 3 akku, Care Refresh, FPV Controller, ND Filter szett
- DJI Mini 4 pro RC2 drón
- DJI Air 2s FMC RC (Fly More Combo) drón - kijelzős távirányítóval
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest