- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto VI - Érdekességek, látványosságok, képek, infók egy helyen.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
-
LOGOUT
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tamoo
nagyúr
válasz
tibcsi0407 #148198 üzenetére
Jobb helyeken izzadni is tilos.
-
válasz
tibcsi0407 #148191 üzenetére
Én két széria között általában igyekszem életben maradni - csőlátás, beszűkült tudat, segglégzés.
A tenyeremről vagy dől a víz és így nem ismerné fel a teló az ujjlenyomatom, vagy tiszta magnézia, akkor meg összab*sznám a telót is.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
Coccolino_O #148194 üzenetére
Úgy látszik ez sehogy sem jó.
Edzőpartnerrel a legjobb egyébként edzeni, de sajnos az nincs mostanában.Egyébként az életem távol van az ürestől. Van egy szép feleségem, ha minden jól megy, akkor 1-2 éven belül gyerek is lesz. Van egy faszául futó vállalkozásom (szerencsére most jó az építőipar, persze ez sem tart örökké..), egy szép házam, nagy kutyám (bordeaux-i dog), de ettől függetlenül mégis halálraunom magam a pihenőidőben.
Már akkorákat nem edzek, mint régen, hogy kapkodtam a levegőért, meg kéthetente megsérültem valahol, mert nincs értelme. Akkor sem fejlődtem jobban, mint most 31 évesen közepesen gyilkos edzésekkel. Akkor minek?
Ha lepucolom végre a zsírt, akkor lesz egy normális alkatom is, mint régebben, ami bőven átlagon felüli. Szóval ja, azt hiszem az a pár perc telefonos nyomkodás és hülyegyerekeken röhögés belefér az edzéseimbe. -
Coccolino_O
őstag
válasz
"Az jobb, amikor valaki csak néz kifele a fejéből értelmetlenül?"
Azt nem tudhatom, de az szinte biztos, hogy a telefon/szociális média függőknek üres az élete, ezért nézik másokét. Általánosságban, nem kifejezetten rád gondoltam, még mielőtt megversz.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
aelod #148192 üzenetére
45 az sok, annyit nem szoktam várni. Amint úgy érzem, hogy kezdeni kell a következő szériát, rögtön kezdem. Érzed úgy is, hogy mikor fárad el az izom. Ma is a mell-kar edzés nem volt több 1,5 óránál, pedig 4 mell és 3-3 kargyakorlatot megcsináltam, minenhol legalább 4-4 széria.
Nem gondolom azt, hogy ennél többre van szükségem.
Jó lenne egész nap a teremben vakargatni a seggem, de még így is hajnalig dolgozok szinte minden nap. -
aelod
veterán
válasz
45mp-es pihenőidők nem csak csepelen divatosak ezek szerint?
-
tibcsi0407
félisten
válasz
D3W1L3 #148190 üzenetére
Miért nem fér bele, ha mondjuk 20-30 másodperc alatt átpörgetem az email-em és itt a kommenteket? Az jobb, amikor valaki csak néz kifele a fejéből értelmetlenül? Kb egy és ugyanaz a kettő.
Nem szoktam percekig pihenni, mert arra végképp nincs időm.
Lassan 9 éve edzek, hidd el, hogy nem fogom edzésen a telefonnyomkodást előtérbe helyezni.
Nálad a pihenő miből áll? Becsukod a szemed, vagy a plafont nézed? Vagy Te nem is pihensz, annyira profi vagy? -
D3W1L3
tag
válasz
tibcsi0407 #148187 üzenetére
egy normális edzésbe nem fér bele a telefon nyomkodása... rajtad ugyan úgy röhög valaki, vagyis nem mert a saját edzésével van elfoglalva
-
aelod
veterán
válasz
tibcsi0407 #148187 üzenetére
-
tibcsi0407
félisten
válasz
Apollyon #148186 üzenetére
Muszáj a pihenőben nyomkodni,mert kocka és gyúrós vagyok.
Egyébként már nem tudok olyan irányba nézni,hogy ne röhögjek valakin.
Sosem fogom megérteni,hogy miért nem lehet legalább minimálisan utána járni valaminek, amit csinálni szeretnénk. Idejön és kinevetteti magát. -
Apollyon
Korrektor
válasz
tibcsi0407 #148183 üzenetére
De te is, ha a teremben nyomogatod a telefonod, ahelyett hogy edzenél.
-
aelod
veterán
válasz
tibcsi0407 #148183 üzenetére
Vagy már az és nem tudsz róla.
-
tibcsi0407
félisten
Tag mellettem a +30 fokos padon csinál a felülést. Tuti személyi edző lesz egyszer.
-
kk831228
addikt
válasz
Walter_White #148155 üzenetére
kb ilyen alacsony vagyok én is, a 64 nekem már etióp forma volt...
-
válasz
Látom, aránylag fehérbőrű vagy. Engem az érdekelne, hogy a tetoválás az a leégés ellen is véd? A karod, ami végig van varrva, az is ugyanúgy le tud égni, mint a másik? Vagy a festék fogja valamennyire a napot? Elméleti kérdés, ami így felvetődött bennem egy napon töltött hét után.
-
válasz
inferno88 #148153 üzenetére
Ennek a videónak sztem 4:57-nél van a lényege.
"Ha tényleg keményen edzel és komoly guggolóedzésed lesz, akkor már reggel úgy kelsz fel, hogy gyomorideged van és félsz"
Ezt éreztem én is mindig, bazdmeg! Már hétfőn amiatt voltam ideges, hogy csütörtökön lábnap és be kell állni 200+ kg alá. Bár nem versenyeztem már, egyszerűen nem tudtam megengedni magamnak, hogy ne a maxot nyújtsam. Valahol ezért is éreztem megkönnyebbülést kicsit, mikor szétment a derekam. Nem kell többé ezt csinálnom.
Persze, azóta kiderült, hogy egy lábedzés mindig fájdalmas, nagy súlyok nélkül is kikészít. Szóval korai volt az "öröm", de azért egy fokkal talán jobb.Kathi Béla a lelkitársam
-
válasz
bigmasterg #148070 üzenetére
Vágd minél vékonyabb szeletekre. Érdemes előtte betenni a fagyasztóba, hogy kicsit megfagyjon, úgy könnyebb szeletelni.
Ha van rajta zsír, azt szedd le róla (az megavasodhat rajta, csökkenti a tartósságát).
Utána be a sütőbe, 60 fok körül, légkeverés, meg résnyire hagyd nyitva a sütőajtót, hogy szépen ki tudjon száradni. És úgy 8 órára beteszed. Én este szoktam és akkor veszem ki, mikor reggel kelek.Én most csak villámtempóban csináltam, mert a sok meló miatt az utolsó percre maradt minden. Kicsit vastagabbra sikerült, mint kéne, meg a zsírt sem szedtem le róla, de pár napot így is kibír.
Így, hogy ezt ettem 4 napig, olyan izomláz lett a rágóizmaimban, meg a fogágyam is sajog. Szóval gyúrtam az EFOTT alatt arcra is(#148124) MATEO6600
Nálam úgy nézett ki a rutin, hogy reggelire a beef jerky abonettel. Aztán kora délután az efottos Lidlben vettem csirkés rizottót, amit csak be kellett dobni a mikróba a bolt mellett (mondjuk a rockmaraton gondolom ennyire nincs felszerelve). Teljesen jó makrói voltak, gyakorlatilag csirke-rizs volt zöldségekkel. Késő délután vettem ugyanitt salátát meg light mozzarellát, és ezt ettem a beef jerky + abonett kombóhoz. Este 10 fele, mikor már kezdtem megint megéhezni a buliban, akkor meg vettem egy gyros box-ot, krumpli nélkül, tehát csak sali meg hús. És kb így minden makrómon belül is voltam.
Nem is igazán romlott a forma, viszont végre halottfehérből kicsit piszkosfehér színű lettem, szóval haladok az optikai tuning útján(#148128) Zola007
Látogasd majd meg a Paks2 kamiont. Van valami egyszerű nyereményjáték, amivel a következő fesztre is nyerhetsz jegyet, amire megy a kiállítás. Asszem az East fest lesz az.(#148142) Angel2014
Na bazdmeg, pont itt voltam tegnap a velencei korzón én is. Bnőm innen nem messze lakik és efottra nem jött, de itt kint találkoztunk és strandoltunk egyet. Ha tudtam volna, hogy te is itt vagy, akkor nézelődtem volna, hogy vajon merre van Angel papa(#148151) MATEO6600
Faszom, nem is tudtam, hogy crossfites vagyok -
DrDobos
őstag
Jol emlekszem, hogy myprotein impact whey protein volt valamikor citrom sajttorta izben is?
-
aelod
veterán
válasz
Ájj az a tetoválás....
-
bigmasterg
addikt
válasz
Angel2014 #148147 üzenetére
Ittam belőle csokit és vaníliát,
Vanlíia nekem ízlett, elvileg "átcsomagolt" biotech.
Valami 9ezer körül volt bevezető áron, azt simán érte.(#148149) aelod
Ettől nekem semmi bajom nem volt, ellenben a nutriversum-os pure whey pro -tól, attól instant fosás volt.
De az alap gymbeam-es "TrueWhey"-el sem voltam annyira jóban. (ezeket el is adtam ismerősnek fél áron)
Egy drágább "Just Whey" nevű gymbean-estől meg semmi bajom sem volt. Myproteinből is megettem már sok-sok kg-ot, és teljesen jó.Mióta meg ketogén diéta megy, el is hagytam teljesen a fehérje port.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Robot fűnyírók
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Le Mans Ultimate
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Asztalos klub
- Milyen TV-t vegyek?
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI PRO Z690 i7 14700K 64GB DDR4 2TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design Meshify C CM 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest