Hirdetés
-
LOGOUT.hu
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
aelod
veterán
válasz tibcsi0407 #148650 üzenetére
Na ja, én sem vagyok egy érsebész polgári család sarja, azonos halmazból válogattam
Asszony szokta mondani valamire amit nem tud, hogy nekem nem kell tudni mert nagy a mellem"It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
kk831228
addikt
válasz Apollyon #148646 üzenetére
nem csak a 45 + ezres gépbe érdemes jó kávét rakni... kotyogóba is érdemes... Amúgy a 45000 az még... Nagyon gyér...
"Legjobb lesz ha elverem egy kis csalánnal... Az lesz a legjobb... " by Dallas parody az örök klasszikus!! : ----> https://youtu.be/HL7Wp9ltweo?t=317
-
Apollyon
Korrektor
válasz kk831228 #148652 üzenetére
Azért írtam, hogy 45+, de nem akarok kávésznob lenni. Amivel nincs bajom amúgy, csak sok pénzbe kerül.
Kotyogósunk van otthon, de rohadtul utálom már mosogatni... Abba te milyen kávét veszel, Dalmayr? Vagy ilyen proli xarra rá se nézel?#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
kmisi99
addikt
válasz Zola007 #148641 üzenetére
Hát nem a legtutibb a térdem, viszonylag laza, rohadt hajlékony vagyok egyszerre mindkét lábam a nyakamba tudom rakni szóval az ínszalagok nem atom feszesek. És naponta többször oldal irányba helyre roppantom a térdem. Van rá külön ajánlott edzés, hogy a térdet megerősítsem?
-
kk831228
addikt
válasz Apollyon #148653 üzenetére
nem a márka a lényeg, hanem hogy friss pörkölés legyen...
amit a boltokban kapsz döglött mind szinte...
van pár magyar pörkölő, tőlük szoktam(unk) vásárolni...
van kotyogósom is (brikka) , de azt nem nagyon használom, viszont ugyanúgy megiszom én is a bravos-t a haverokkal, üresen, csak sokszor már hányinger kerülget, és nem azért mert nincs benne cukor/édesítő...
[ Szerkesztve ]
"Legjobb lesz ha elverem egy kis csalánnal... Az lesz a legjobb... " by Dallas parody az örök klasszikus!! : ----> https://youtu.be/HL7Wp9ltweo?t=317
-
inferno88
őstag
válasz aelod #148651 üzenetére
"nekem nem kell tudni mert nagy a mellem" - ez kérlek szépen axióma.
@kmisi99: Én is alapból hajlékony vagyok, spárgázni is tudok gond nélkül, de szerencsére nem fájnak az ízületeim (még, de nem hiszem, hogy megúszom).
@Zola007: Te talán nagy penge vagy a témában. Van egy fasza lúdtalpam(kár, hogy nem Matyi vagyok), egy futás után 2 éve volt egy bőnye gyulladásom, alig bírtam reggelente talpra állni pár hétig. Azóta minden cipőben egyszerű lúdtalp betétet használok, guggoláshoz és felhúzáshoz is(előtte mezítláb nyomtam az utóbbit). Mi lenne a legoptimálisabb megoldás? Kéne valami egyedi betét a sporthoz vagy jó ez így? Ma reggel a guggolás végefelé kicsit éreztem a talpam, azért jutott eszembe.
[ Szerkesztve ]
Semper fi!
-
kmisi99
addikt
válasz marked one94 #148655 üzenetére
Szuper, köszi.
-
-
Zola007
veterán
válasz inferno88 #148657 üzenetére
talpboltozatot kellene erősíteni és korrigálni
lábgyakorlatok alatt is ügyeljDean Somerset nagy penge a témában, ebben a videóban elég jól összefoglalja a talpkorrekciót terhelés alatt.
egyébként mezítlábas futás emelkedőn séta jó hatással van a talp és lábszár izomzat balanszára, de ortopédus szakember tudja megmondani, hogy mennyire örökletes vagy rögzült deformitás és mennyire korrigálható erősítésselhttps://youtu.be/4vhWqDTbNr8
[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Ijk
nagyúr
válasz Apollyon #148653 üzenetére
Sajnos nem kell kávésznobnak lenni hogy elcsapj szemmeresztő összegeket.
Ha megbírod inni az előrecsomagolt, ledarált porokat akkor olcsón megúsztad. A buli ott kezdődik ha kicsit többre van igényed, és itt nem arról van szó hogy a millás karosgépen a barista által lehúzott kávét bírod meginni.
Én Nespressot vettem, napi 2-3 kávé még nem anyagi csőd, a minősége nekem jó. Nincs időm külön darálóval, főzéssel, mosogatással bohóckodni, főleg hogy otthon annyit vagyok hogy hétvégén iszok két kávét. Arra meg nincs jobb mint a kapszulás.
Itt a cégnél egy jó felújított automata lenne a praktikus, de közös lónak túros a háta, így marad a drágább de megbízható verzió.aelod: Nem létezik igazi, ezért is esnek pofára. Ez kb. olyan mint a boldogság. Elkölthetsz te több milliárdot is, az eredmény az hogy jó ha életed 1%-ban vagy úgy igazán boldog. Ha szerencséd van akkor a napok túlnyomó többsége meg kiegyensúlyozott. Az élvezetek hajszolása is minden új impulzussal csak felnyomja az ingerküszöböt, ezért van az arab milliárdosok (kölkeinek) 20 sportkocsijuk, de már mind unalmas.
[ Szerkesztve ]
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
Lacy6
senior tag
Otthon nekem is kapszulás van, de igazából már alig használom mert nagyon drága bele a kapszula.
Szüleimnek automata kávéfőző van, szerintem az a legjobb.
Korábban egy olcsóbb 60-70 ezres volt és még a brutál kemény csapvízzel használtuk. Az úgy 3-4 évet bírt és időközben is voltak vele problémák. Most 130-140 ezres van nekik és tisztított vízzel használva olyan mintha új lenne. 1 gombnyomás a kávé, és töredéke a kapszulásnak. Tiszítása, utántöltése is baromi egyszerű.
Rengeteget van használva és még tökéletes állapotban van, finom kávét főz. Egyszer egy nagyobb kiadás, de utána évek alatt megtérül az az összeg véleményem szerintÉn vagyok Isten büntetése. Ha nem követtetek volna el nagy bűnöket, Isten nem küldött volna engem büntetésként rátok!
-
kk831228
addikt
válasz Lacy6 #148666 üzenetére
kapszulás úgy ahogy Ijk is írja 2-3 kávénál még elmegy , de ha több fogy nagyon nem éri meg, csak addig amíg be nem éri a főző ára a komolyabb főző /daráló szettet... vagy esetleg egy jobb automata árát...
[ Szerkesztve ]
-
aelod
veterán
"It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
gyuri860213
tag
-
aelod
veterán
válasz gyuri860213 #148674 üzenetére
..és az anyajegyek később nem jöhetnek elő.
Pedig ő az"It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
gyuri860213
tag
válasz aelod #148675 üzenetére
Direkt néztem az arcát, facen van közeli, bal orcáján van 3 szemölcs szerű düncs, a filmekben tök sima az arca, az is kinőtt rajta? szerintem valaki vagy genetikailag hajlamos az anyajegyre/szemölcsre vagy nem. páromon pl 10 év alatt se anyajegy se szemölcs nem nőtt, ahogy rajtam se nőtt új szemölcs, csak anyajegyek vagyok gyerekkorom óta. Tény hogy nagyon hasonlít rá de engem nem győzött meg talán ha raknak fel a csunyájáról egy frisset akkor okosabbak lennénk
-
Jim-X
őstag
válasz gyuri860213 #148676 üzenetére
Azt a videot amin o volt mar leszedtek... amik ott vannak azok masok...
A játék az nem játék!
-
kk831228
addikt
válasz gyuri860213 #148672 üzenetére
az szép...
de az még édes kevés sajnos.... ha csak ennyi lenni az alapja a jó kávénak, de jó lenne...
[ Szerkesztve ]
-
gyuri860213
tag
válasz kk831228 #148679 üzenetére
Találhatsz ebay-en espresso képes kézidarálót vagy akár itt mo-n is van erre alkalmas vétel. a kávé meg 3.5-4k-ból megvan. Link
Én anno építettem egy 500g kapacitású forgódobos kávépörkölőt is. 3 évig pörköltem a kávét az erkélyen, télen nem volt jó 20 percig ott állni -
AsakuraDave
őstag
[link] Generation Roid 3
There's only one thing that hurts people more than lies. It's saying out loud the truth and facts.
-
aelod
veterán
válasz AsakuraDave #148683 üzenetére
Kettő még jó volt, de ez? Nem tudom
[ Szerkesztve ]
-
aelod
veterán
válasz tibcsi0407 #148686 üzenetére
Azt olvastam valahol, hogy nagyot hall és ordít folyton. Nem tudom mennyire lehet ez igaz.
Bár vicces, hogy nem tud versenyezni az USA-ban most...."It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
gyuri860213
tag
Slow and controlled reps... mind-muscle connection
Vajon ha nem bcaa-znak akkor is fejlődtek volna ilyen rángatás mellett? -
aelod
veterán
válasz tibcsi0407 #148690 üzenetére
Ameddig a bírók nem pontozzák le őket addig felesleges ezen rinyálni. Régen is megvoltak az open kategória szörnyei: Rühl, Dilett, Nasser, Schlierkamp, Atwood egyik sem nyert sosem. A szörny kinézetet mindig a genetikai hátránnyal küzdők kezdték el felépíteni. Ott volt Nasser. A semmiből jött és úgy volt, hogy lehet, hogy O-t nyer? Használta szépen a növit, inzulint stb. Levrone-ék meg csak néztek, hogy ki ez honnan mászott elő. Aztán ők is elkezdték használni amit Nasserék és a standard így ment feljebb és feljebb.
[ Szerkesztve ]
-
kk831228
addikt
válasz gyuri860213 #148682 üzenetére
köszi, egyelőre ennyi nekem elég...
[ Szerkesztve ]
-
tibcsi0407
félisten
válasz aelod #148691 üzenetére
Így van, de ma már, ha nem vagy amerikai, akkor nem leszel Mr. O. Régen még lehettél, ha brutálisan verted a mezőnyt, de ma már egyáltalán nem. Én személy szerint tavaly már Ramy-nak adtam volna a címet. (nyilván laikus szemmel nézve)
Bonac is évről évre jobb, de sosem fogja kiütni Phil-t.[ Szerkesztve ]
utdetailing.hu
-
aelod
veterán
válasz tibcsi0407 #148693 üzenetére
'65-óta csak 5x nem amcsi nyerte az O-t.
Vicces amikor kérdezték most Dextert arról mit gondol, hogy Flex Lewis felmenne openbe. Azt mondta, hogy kicsi oda a nagy fiúk közé. Dex 5.6 láb Flex 5.5. Flex ugye 212 fontban versenyzik de mivel épp, hogy befogynak aztán töltenek ennél több szinte biztosan a színpadon. Dexter valahol 220-230 között van. Nagy fiú LoL. Bár én bírom a faszit. Bonac mellett volt valami pózolás Chopannal...háát..odab.. a faszi. Flexet is csak azért nem veri meg mert nem engedik ki irániként az USA-ba.
-
Ļantos
aktív tag
Régóta úgy érzem, innen szerkeszti valaki a napiszart
-
kk831228
addikt
válasz Ļantos #148696 üzenetére
megy még az az oldal...?
zola lehet benne van üzemeltetői részlegében...
innen lehet szerezni nyersanyagot néha...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest