Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Gurulunk, WAZE?!
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- bkercso: Tápszűrő-5 SMPS-hez
-
LOGOUT
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Radnix
senior tag
Ki milyen felosztásban edz mostanság?
Nagyon gondolkodom azon, hogy teszek egy próbát a teljes testes edzéssel. Heti 4, de persze abból láb csak szigorúan 2x, mert azért ne legyünk már túl hardcoreok.
Ha valaki nyom ilyen teljes testest, akkor leirhatna, h milyen gyakorlatokat választ, milyen napokon, milyen sorozatszammal, stb, szóval minden részletet. -
Radnix
senior tag
Izesitetlen myprotein kazein: pokoli, sűrű, homokos-iszapszeru borzalom. De akcióban olcsóbb volt mint a tejsavo. Ezt az 5kg-t lenyomom aztán soha többet.
Sztem Arni is azt mondaná, hogy a xart meg csak-csak megeszi, de ezzel hagyják békén.
-
Radnix
senior tag
Tudtok ajánlani okos mérleget? Tudom, hogy nem pontosak TZS mérés téren, de a változás irányát valamennyire megbízhatóan mutathatják, illetve kényelmes, ha szinkronizálja az adatokat és nem kell az adminisztrációval szarakodni.
-
Radnix
senior tag
Ma nagy akció van a myprotein.hu-n. Sajnos az impact whey-re most sincs kedvezmény, bár ez az utóbbi időkben már nem meglepő.
-
Radnix
senior tag
A milliomodik újrakezdésemnél tartok a valaha volt leghosszabb kihagyásom után. Szörnyű izomlázak vannak nevetségesen alacsony volumen mellett. Újra kell tanulnom a gyakorlatokat, nincsen egyensúlyérzékem se.

Ez a 4. hét. 3 edzés/hét láb-húzás-nyomás leosztásban. Szigorúan leadminisztrálok mindent, mert különben kicsúszik az irányítás a kezemből. A kajával még kísérletezem, de úgy tűnik 2500 kcalnál edzés mellett se nagyon igénylek többet legalábbis éhségérzetre. Fehérje 2 g körül ahogy sikerül. Nem meglepő módon még hétről hétre erősödök.
A cél a következő
szándranyárra sovány, de kicsit izmos forma újraalkotása. Elég komoly kihívás lesz a skinny fat 82 kg-ról, de remélem a rutin majd segít.Fegyvereim a myfitnesspal, fitnotes, google sheets, mérleg
Még 1 kérdés:
Keresek agybedugós vezeték nélküli fülhallhgatót ami nem hal meg ha izzadok mint a ló. Tudtok ajánlani?
-
Radnix
senior tag
4% nem volt rossz, de sokan voltak vasárnap 20:00 után, gondolom mivel nem sok terem van nyitva ilyenkor.
Újra fel akarom venni a fonalat, de lemaradtam az utóbbi 1.5 évben, szóval...
Kérdések:
Fehérjéből még mindig a myprotein a befutó ár-érték arányban? (sima tejsavó, nem laktózmentes)
Gyúrós barát makrókkal rendelkező kajákat tudtok ajánlani?
Pl aldiban szoktam venni a sovány túrót, 0 zsír mellett egész jó fehérje mennyiség, ugyanott a light trappista szintén sok fehérje, kevés zsír a sajtokhoz képest. Most az ilyen alap nyers dolgok mint csirkemell, rizs, csicseriborsó konzerv, szárazbab nem érdekelnének, csak olyanok amiket már önmagában lehet fogyasztani. Leginkább lidlben meg aldiban fordulok meg, de ha van vmi jó dolog tescoban amit lehet nagy mennyiségben vásárolni mert eláll akkor oda is betolom a képemet néha. Köszi!
-
Radnix
senior tag
Hali!
XL-es AYCM-val keresek termet Budapesten ami nyitva van ma 20:00 után is.
8., 9. kerület előnyben, de messzebb is megyek ha muszáj.
Nem lehet a keresőjében nyitvatartásra szűrni
Köszi
-
Radnix
senior tag
Na tegnap befizettem a decemberi AYCM részletet, de minek...
-
Radnix
senior tag
Én berendeltem 5 kiló myprotkót, meg 1 kg kreatint, bár félek hogy a termek hamarosan mind bezárnak. Mondjuk a fehérje így is jó ha van, ha esetleg nem lehet kimozdulni majd, és a nemzetközi áruforgalom leállna.
Lehet hogy fegyvert kellene vásárolni, ha megindulnak az éhes munkanélküli hordák rabolni.
-
Radnix
senior tag
válasz
Angel2014
üzenetére
Sracok mar regen megtortent a rendszervaltas. Szabad piac van. Dragabb beszerezni, csokkent a termeles, de a sok panikolo ember meg felhalmoz, ezek felhajtjak az arat. Tovabba nem muszaj ott vasarolni, ahol a legdragabb. Terjunk vissza a hatosagi arakhoz es a hianygazdasaghoz? Allambacsi mondja meg h 1500 a csirkecsecs kiloja aztan alljunk sorba reggel 5-tol hatha jut nekunk is?
-
Radnix
senior tag
válasz
HussarF
üzenetére
Ja ha nincsen előképzettségem, akkor nem igazán értettem volna, hogy merre-hány méter.
Én is végigtoltam az összes witcher játékot, reménykedek benne, hogy egyszer talán lesz egy 4. rész.(#161909) vaakuum: Azt már jó régen olvastam, de emlékeim szerint majdnem ugyan így volt a sztori(k).
-
Radnix
senior tag
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Nagyon király az a sorozat, nézzétek!
Azért mire felvették a 8 részt, alaposan berekedhetett a csávó.
-
Radnix
senior tag
myprot fekete péntek (42%)
Ha már itt vagyok kis sztori: biotech boltban nézelődtünk, laktózmentes fehérje után kutatva, az eladó srác rögtön megragadta az alkalmat, hogy a marhafehérje felé tereljen. Nem bírtam ki, mondtam neki, hogy nem szeretek vagyonokat költeni kollagénre, mire ő, hogy hát igen vannak olyan retek szar gyártók mint pl a myprotein akinek szar a marhafehérjéje, de a biotechnél csuda jó.
-
Radnix
senior tag
Valaki tud valami gyuros etelrendelot, ami irja a makrokat, kaloriat, es nem is tul draga?
Egyaltalan vki probalt mar ilyen szolgaltatast? Egyre csabitobb szamomra hogy kiprobaljam. -
Radnix
senior tag
Valaki jar az arnold gymbe?
-
Radnix
senior tag
2 hete terem közelében sem voltam, de legalább nyaraltam, piáltam, kajáltam.
Ma lemerészkedek és megnézem, hogy az 1 kilós kézi súlyzót még fel tudom-e emelni.
Szörnyű lesz, de mégis várom
Közben lemaradtam Zola képéről is a fene egye meg, pedig most kiderült, hogy lehet-e hinni neki (izmos), vagy hülyeségeket beszél (nem izmos).

-
Radnix
senior tag
Idén a beach body helyett mangalica body lett, tegnap sem álltam meg 3600 kalóriáig

-
Radnix
senior tag
válasz
Soulfly842
üzenetére
"Koffein nálam életforma."
Ebben az esetben viszont érdemes egy szünetet tartani a koffeinnel, mert a hatását nem fejti ki, ha már hozzászokott a szervezeted. Érdekes, hogy az emberek a kreatint szedik "kúrában", pedig pont a koffeint lenne értelme. Igen kapszulában, mert ellenőrizhető, kontrollálható a dózis, egyébként csak tippelgetés lenne, hogy az adott csésze kávéban mennyi lehet. Napi 400-500 mg-ig felmehetsz, mondjuk reggel 200, kora délután 200. A koffeinmentes ~2 hét után azért óvatosan, 100mg-al kezdenék elsőre. -
Radnix
senior tag
válasz
Soulfly842
üzenetére
"heti 4-5 alkalom, két órás intenzív edzések"
Kérlek csak ésszel! Lassan jársz, tovább érsz! 12 hónap 80%-on jobb, mint 2 hónap 100%-on..."Kardió még amiatt sem volt, mert a bokám vacakol"
Nem is szabad ilyen sérüléssel, és nem is indokolt, ha nem éhezel, és szépen mennek lefelé a kilók egyelőre."1,5 hete L-karnitin is került terítékre ez hosszú távon marad is"
Teljesen felesleges pénzkidobás sajnos.
"Does L-carnitine help with weight loss?
Probably only if it helps to reduce fatigue and that leads to an increase in physical activity. It's possible that very low carnitine levels could lead to impaired fatty acid oxidation, but for most people, there isn't a notable increase in resting fatty acid oxidation when taking L-carnitine." examine.com"Scitec Alpha burn (Yohimbe alapú)"
Igen ez valóban jó táplálékkiegészítő volt, de sajnos állambácsi betiltotta, mert mindig van 10 millióból 1 csökkent képességű, aki jó ötletnek gondolja magába önteni az egész doboz tartalmát és feldobni a pacskert.
Az internetről továbbra is beszerezhető, de nem tudom érdemes lenne-e internetes vásárlással kísérletezni, mert ez sem ad túl sok pluszt."Ti mit javasolnátok helyette?"
Koffein."Más táplálékkiegészítőt javasolnátok-e így egy újrakezdőnek?"
Tejsavófehérjével, kreatinnal nem lőhetsz mellé. -
Radnix
senior tag
válasz
Speeedfire
üzenetére
Elnézést a sok közül a Puskás Feri

-
Radnix
senior tag
válasz
Ugariboss
üzenetére
Ha naponta reggel kaki&pisi után ráálsz a mérlegre és felírod a számokat amiket látsz, akkor majd te látod, hogy elég-e. Valószínűleg elég, ha ülőmunkád van és most kezded. Ne csak rizst egyél az isten szerelmére, mert garantálom, hogy még két hét és egy életre abbahagyod ezt az egészet...
-
Radnix
senior tag
válasz
mefistofeles
üzenetére
Én huszonévesen pontosan ugyan erre a következtetésre jutottam. Nem jó móka egy kiadós hátazás után egy kiadós bicepsz edzés. Mármint mókának jó, csak jóval kisebb súlyt tud mozgatni az ember, de megspórolsz egy bemelegítést.
Más: Én már annyira casual, hobbista xar vagyok, hogy elhagytam a guggolást, ma is lábtoló, combfeszítő volt a négyfejű jussa. De nem szégyellem, ebben a nagy melegben örülök, hogy lemegyek egyáltalán lábazni.

-
Radnix
senior tag
Mivel nagy a csönd idézzünk fel egy klasszikust a gomba témában. "Jobb a húsos, mint a gombás."
-
Radnix
senior tag
https://index.hu/techtud/2019/06/17/kaloriat_szamolni_mint_a_kozepkorban/ bocsi telefonrol nem tudom hogy lehet ertelmesen lunkelni (kaloriaszamlalo kutyu)
-
Radnix
senior tag
válasz
Lacy6
üzenetére
Ezt már kifejtettem (talán többször is).
Tökéletesen egyetértek veled abban, hogy a határt meg kell húzni. Magadnak. Nem másoknak.
Nyilván ez a jelenlegi rendszerben visszaütne, már megint az állami egészségbiztosítási rendszerhez kötünk ki...
Ahogyan visszaüt a tiltás is több területen: a feketepiac átláthatósága (korlátozott a fogyasztók tájékoztatása), a "bűnüldözés" költségei, a szabadságvesztések alternatív költsége és közvetlen költségei (eljárások, fegyház fenntartás, stb)Ha holnaptól megvehetnéd a szteroidot, szaladnál a patikába? Ha nem, akkor miért gondolod, hogy a többség úgy tenne?
-
Radnix
senior tag
válasz
Apollyon
üzenetére
El kellene dönteni mit tartunk értéknek. Egy biztos: ebben egyének között eltérés mutatkozik. Ha nekem fontos a heti 3 deadlift edzés, és jól érzem magamat tőle az csodás dolog, de nem jogosít fel arra, hogy másokat is belekényszerítsek ebbe, mert nekik lehet, hogy nem az a boldogság Chimborazoja, ha heti 3-szor a bicepszszakadás és az ájulás szélére kerülnek.
Remélem értitek, hogy mit mondok, a cél nem szentesíti az eszközt. Még ha morálisan alá is támasztható, hogy arra tereljük az embereket, hogy egészségesen és sokáig éljenek, akkor sem tehetjük ezt erőszak alkalmazásával, mert akkor irodalmi nyelven fogalmazva pont szart sem ér az egész. Nem méh kolónia vagyunk, vagy robotok, hanem egyéniségek (plz insert Life of Brian scene).
A másik meg az, hogy mik vagyunk mi, hogy eldöntsük, hogy a mi szubkultúránk jobb mint a többieké? Ha a tetoválást viselők szubkultúrája szeretné elérni, hogy a makulátlan bőrömre tinta kerüljön, akkor két eset lehetséges: udvariasan megmondanám nekik, hogy köszönöm szépen nem szeretnék élni a lehetőséggel. Ha törvényi úton (erőszakkal) szeretnék érvényre juttatni az akaratukat, akkor félre tenném az udvariasság álarcát.
Én sem várom el másoktól, hogy nekem tetsző dolgokat tegyenek, de ez már csak ilyen szélsőséges klasszikus liberális felfogás.
Nézzük egy picit más nézőpontból a dolgot: Ha te és pár cimborád csinál egy gyerektábort, ahol népszerűsítitek a testmozgást és az egészséges táplákozást, hát nosza rajta, amíg nem akarod kötelezővé tenni a részvételt.
Nem is szaporítom tovább a szót, pedig jó téma, amiről napokig tudok beszélgetni
-
Radnix
senior tag
válasz
Zola007
üzenetére
"A probléma az, hogy az esetek döntő többségében sokkal kevesebb energia (értsd: pénz) fordítódik az életmódváltás terjesztésére, mint az ellene dolgozó ipar esetén."
Hát persze, mivel ott van megtérülés. Valószínűleg pl a brokkolitermelők szövetségének nem kifizetődő ilyen kampányokat indítani.
"Egyszer remélem eljut oda az emberiség, hogy betiltja a p.csába ezen termékkörök forgalmazását, azzal tetemes terhet lehetne az egészségügyről is levenni."
1.: Igen az állami egészségbiztosítási rendszerben ez sajnos hatalmas teher, mivel mindenkit csak közvetetten érintenek a költségek, tudomásul se vesszük, hogy lecsippentették a fizetésünkből azt az összeget, amit az egészségügyre fordít az állam. Ha egyéni felelősségi körbe kerülne az egészségbiztosítás, akkor az ember máris jobban odafigyelne magára, mivel közvetlenül érintené a pénztárcáját. Amikor megjelenik a biztosító és látja hogy elfüstölsz napi egy doboz piros marlborot meg lecsúszik hozzá 30 deka szalonna, és megtudod mennyit kell fizetned az egészségbiztosításért, sokan észbe kapnának, és csökkenne a potyautas hatás.
Magyarul kapna egy ösztönzőt a lakosság, hogy egészségesebb irányba mozduljon el. A mostani rendszer ennek az ellenkezőjét valósítja meg!2.: Ide csatlakozik, de szerintem a tiltás NEM megoldás. Felnőtt önálló gondolkodásra képes emberektől NE vegyük el azt a szabadságot, hogy eldöntsék mit kezdenek a saját egészségükkel. Értem a jó szándékot, de akkor sem dönthetjük el más helyett, hogy mit kezdjen a saját szervezetével. Igen a közeli barátaim, családtagjaimat igyekeznék "jó útra téríteni", de nem erőszakkal, vagy törvényekkel, ami gyakorlatilag egy és ugyan az, csak intézményesített formában.
"Én speciel nem stadionokat építenék ennyi pénzből, ahol még kimondani is durva, hogy több 10 milliárdból csak 22 ember tud sportolni, hanem stadionméretű közösségi sportkomplexumokat..."
Ezt meg kell hagyni, hogy a forrásoknak ez egy sokkal jobb felhasználási módja lenne, de lépjünk túl azon a gondolaton, hogy ezt a pénzt el kell költeni valami központi szerven keresztül, ami elvileg a "közös jót" szolgálja és egyéb humbugok. Maradjon az emberek zsebében a stadionpénz, és majd ha igényük van rá, akkor elköltik olyan mozgásformákra amikhez kedvük van, ott ahol ők jónak gondolják, és akkor nem kerülünk olyan perverz helyzetbe, hogy pl a borsodi minimálbéres szja-jából sportkomplexumot építünk a budai villanegyedbe.
Dióhéjban: maximize freedom

-
Radnix
senior tag
válasz
gyuri860213
üzenetére
Én ilyen súlynál be is xartam volna, szóval respect!

-
Radnix
senior tag
válasz
aelod
üzenetére
Ez a rémálmom nekem is, amikor pl meggymagra ráharapok mindig félve túrom szét a félig megrágott falatot fogdarabok után kutatva

Ha csak egy fog tört elöl a metszőkből és csak kis darab, akkor azt 25-ből megúszod kb, ja és ha megvan még a darab, ne dobd ki, lehet felhasználják, bár érdemesebb mesterséges anyaggal felépíttetni, mert akkor ha jól csinálják nem is látszik h törve volt. -
Radnix
senior tag
válasz
HussarF
üzenetére
Végre érdekes dolgokról is beszélgetett a topik népe!
No offence, csak már az eredeti témáról (kondi) minden csontot lerágtunk.
A chartos hozzászólásban az energiaforrásoknál meglepően magasak a halálozási számok, egyedül az atomenergiánál éreztem úgy, hogy ez reálisnak tűnik
-
Radnix
senior tag
válasz
bigmasterg
üzenetére
Milyen akkurátusan ráphotoshopolták a "nem grafitot"

-
Radnix
senior tag
-
Radnix
senior tag
válasz
logaritmus
üzenetére
Elnézést kérek uram, megígérem többször nem fordul elő!
További szép napot kívánok és még egyszer kérem ne haragudjon! -
Radnix
senior tag
válasz
logaritmus
üzenetére
Igen túl van hypeolva. Nem jobb, hiába marketingelik.
Megelőzve a következő kérdéseket... BCAA-t sem érdemes vásárolnod és aminosavat sem.
Kreatin, tejsavó OK. -
Radnix
senior tag
válasz
Speeedfire
üzenetére
Attól függ, hogy melyiket mivel szállítják. Ha a fehér rizst teslával a zablisztet meg trabanttal, akkor biztos!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Radnix
senior tag
válasz
marked one94
üzenetére
A volumen folyamatosan növekszik. Van, hogy kicsit bezuhan egy-egy gyakorlat, pl az OHP-t túl toltam valószínűleg, ezért ismétlésszámba is visszaestem, de ilyenkor úgy vagyok vele, hogy mivel van még egy sorozat és összességében több ismétlés jött ki, akkor azt mondom, hogy hát jól van kicsit túllőttem a célon, de majd a pihenés alatt regenerálódok. Nem volt még olyan, hogy 4. hét előtt deloadolni kellett volna, viszont olyat már éreztem, hogy még belefért volna egy 5. mégnehezebb hét, de lusta getzi vagyok, ezért jött a deload
(#157807) patex1983: Valószínűleg akkor is van egy természetes hullámzás az edzésmennyiségben, ha így kifejezetten nem figyelsz rá oda, de én úgy vagyok vele, hogy akkor már figyeljünk oda rá, mert így sokkal szórakoztatóbb az egész, nem minden héten ugyan azt csinálom, hanem emelkedik picit a kihívás

off: nézzétek el, hogy soha nem zárom le a mondtaimat, csak időnként teszek egy vesszőt

-
Radnix
senior tag
válasz
patex1983
üzenetére
A fent is említett pszichológiai tényező számomra nagyon fontos: emészhető "falatokra" bontja az utat. Könnyebb egy olyan célért tenni (nekem legalábbis biztosan) ami megfogható, rövid időn belül elérhető: pl a mezociklus 3. hetének a teljesítése itt-ott 1-1 plusz ismétléssel a növekedő volumen mellett. Vagy ott van pl a jutalom az elvégzett 4 hét munka után van egy lightos hét, amikor az ember csak lemegy a terembe átmozgatja magát, feltöltődik szellemileg és testileg.
Az már csak a ráadás, hogy ez a módszer még hatékonyabb is, mint a folyamatos konstans terhelés. (ezt alátámasztandó lusta vagyok linkelni, mindenki keressen rá forrást ami alátámasztja/megcáfolja a saját prekoncepciói szerint)![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Radnix
senior tag
válasz
bigmasterg
üzenetére
Nekem van, 4 hét emelekedő volumen 5. hét deload. Bejött, mert van miért hajtani 4 hétig, hogy aztán megérdemelten pihenhessek.
sajnos jelenleg szét vagyok esve, csak igyekszem tartani, mindig lemaradásban vagyok 1-2 nappal a tervben, és így tovább, de amikor tudok fókuszálni a "kondis" életstílusra akkor jól működik. -
Radnix
senior tag
Szavaztatok tegnap gyurmások? Konkrétabbat nem kérdezek, ez intimebb mint a fizetés téma

-
Radnix
senior tag
Mi volt az indítéka a jóembernek, aki megtámadta az Arnit?
-
Radnix
senior tag
-
Radnix
senior tag
válasz
benfolds
üzenetére
Ezekkel a jelenlegi "beállításokkal" eredményeket nem fogsz elérni, azon kívül, hogy minden másnap elfáradsz a teremben (ezzel nincsen baj, van aki csak azért megy le).
Ha így folytatod, akkor változatlanul fogsz kinézni 0.5, 1 és több év múlva is.
Erősödni picit fogsz, talán valami mikroszkóppal kimutatható izommennyiséget magadra is pakolsz közben, de ne számíts szemmel látható változásra.
Ha nem vagy hajlandó számolni a dolgokat, vagy robot módjára ráállni egy egyszer kiszámolt étkezésre, akkor ez a realitás.
Még egy köztes megoldás lehet az általad említett fehérjeturmix fogyasztás, de esetedben az is olyan, hogy adunk a szarnak egy pofont. Kezdő lépésnek azért megteszi, hogy iszol naponta 2x 50g tejsavót, hogy legalább valami értelmezhető fehérjebeviteled legyen, aztán tájékozódj a témában és nézz szembe a realitásokkal, hogy jól programozott edzéssel, aránylag jól betartott étkezéssel is hosszú idő, amíg szemmel látható változást érhetsz el. -
Radnix
senior tag
válasz
attiati
üzenetére
marhafehérje rossz: nem hasznosul, kixarod.
képzeld el ami lehullik az állat feldolgozása során, de nem zsír, na az kerül bele. kap egy csinos matricát hogy beefprotein szuperkomplex, és így lesz a hulladékból profit.
ha beefprotko kell, akkor menj el a henteshez és vegyél egy szép darab marhahúst, abban nem fogsz csalódni. -
Radnix
senior tag
válasz
Ļantos
üzenetére
Szerintem az, hogy egy hölgynek az egzisztenciális biztonság fontos szempont az teljesen természetes dolog.
Potenciális gyermekvállalás: kiesik a munkából, de a gyermekeknek biztosítani kell a szükséges holmikat, és ne kelljen hitelre babakocsit venni, mert hó végén élelemre se futja.
Gondoljunk csak bele, már az ősidők óta így működik a világ, csak régebben leölted a vaddisznót, aztán hazahoztad, jól megettétek és mindenki boldog volt. Most a zsákmány helyett színes papírfecniket hozol haza. Nagyobb zsákmány, nagyobb biztonság, nagyobb kényelem. A természet alaptörvényeivel mennénk szembe, ha nem így viselkednénk. Belénk van kódolva ez a viselkedés és jó okkal, hiszen az életbenmaradásunkat szolgálta. Megkockáztatom, hogy olyan fontos szempont, mint a kinézet, ami az egészséget mutatja, tehát hogy az utódok mennyire lesznek erősek és egészségesek.
Lehet, hogy leegyszerűsítem a kérdést, de meggyőzhető vagyok.
A dumát meg szerintem sokan túlértékelik, tenni kell és nem pofázni. Most pedig hogy befejeztem a pofázást megyek tenni.
-
Radnix
senior tag
aszt halótam hogy a Teszkószterontól megnőnek a pajszerok hónan lehet veni ilyen Teszkószteront???
aszt is halótam hogy ha sokat héderezek akór nyugódt leszek és akkor is megnő a Teszkószteronom??? -
Radnix
senior tag
A deload hét utáni első rendes edzés: a világ legjobb pumpja!
-
Radnix
senior tag
válasz
prannk
üzenetére
Ez nem meglepő, szerintem finoman jelzi a tested, hogy ez SOK. Kézenfekvő lenne kevesebbet dolgozni, vagy munkát váltani... amit nyilván hallani se akarsz, így viszont ez van. Ennyit bír a szervezeted. Ilyen életmód mellett szerintem kellene vagy 9 órát aludni, hogy hosszabb távon tartható legyen az iram, de akkor meg aztán fél órád sem marad "élni"...
-
Radnix
senior tag
válasz
CptAdamica
üzenetére
Aelod: miklos_elod

Én: nem nyomok kontentet, mert se izmos, se izgalmas, se jópicsa nem vagyok
-
Radnix
senior tag
válasz
brownus
üzenetére
Én folyadékot csak édesítőszerrel fogyasztok, különben nagyon könnyen legurulna plusz 300-400 kcal naponta.
A nasi meg a fehér liszt azért kell szerintem, olyan finom, inkább éhezek reggel, vagy este egy kicsit, csak a napi nasi meglegyen!
Azért a havi 1 kg az megfontolt tempó, de te se lehetsz egy égi meszelő ha 70 kg-val 25-30% közé teszed magad.
Csak így tovább! Youtubeon láttam videókat az indiai Goa nevű partszakaszról, olyan lehet mint az Ozora, csak az év 365 napján!(#156663) HussarF: Elvileg egy kis mértékű eltérés természetes, amennyiben az ügyesebbik oldaladon van alacsonyabban a váll. Szóval egyelőre ezzel nem foglalkozom, igyekszem az APT orvoslására, és reményeim szerint azáltal ez a probléma is javulni fog. Beleültettem a bogarat a füledbe és te is észrevetted magadon?
-
Radnix
senior tag
38 napja megy újra a buli, 22 edzéssel a hátam mögött újra felcsillant a remény, hogy nyárra emberi formát veszek fel.

Tömeg: most 82-83 kg között, ami +3 kg (valószínűleg 90%-ban víz, monohidrát rulez)
front
backFehérje 160g, kalória 2700->2500.
Erő: fekvenyomás pl 40x12 -> 80x10, OHP 30x10 -> 40x13Pozitívum: edzéskedv jó, 50%-ban van edzőtárs is, étkezés betartása 80%-90%-ban
Negatívum: Pihenés: nagyon ritkán van meg a 8 óra alvás, többször csak 5, fehérjebevitel nagy szórás: 110-210Cél: strandforma, de legalább 5% tzs ledobása, lehetőség szerint 80kg alá nem csoffadni közben. APT legyűrése, helyes testtartás megszokása.
-
Radnix
senior tag
# [Anterior Pelvic Tilt (APL)]
Valaki találkozott már ezzel a jelenséggel? A medencecsont enyhén megdől, és előre mutat.
Ennek következtében rossz a tartásom: a gyomrom előre áll, a hátsóm meg hátrafelé, amolyan men in black féle űrlényesen.
A youtubeos "kutatásom" alapján az APL jelensége áll a háttérben. Boldog-boldogtalan gyógyulást ígér ha az általa bemutatott gyakorlatsorokat szorgalmasan végzem, amik általában pár izom erősítéséből és pár izom nyújtásából állnak.
Ha valaki megerősítene benne, hogy ez egy valós probléma és lehet ellene tenni gyakorlatokkal, akkor belekezdenék, mert hiába szoktam lediétázni, mert a gyomrom akkor is előbb van mint a csecs meg a gyík.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- ÚJ/BONTOTT Microsoft Surface Laptop 7 ULTRA 7 32GB 1TB
- Apple iPhone 16e 128 GB White 100% Akkumulátor 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 13 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- Lenovo X1 Carbon 13,3" - i5 7300U, 8GB RAM, SSD, jó akku - számla, 6 hó gar
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 3 i5-12. gen-16GB DDR5 RAM 256GB SSD FHD+ gari. 4g modem Érintőkijelző
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest