- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
-
LOGOUT
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
benfolds
őstag
válasz
vendingo #160552 üzenetére
az aszalt gyümölcsről lebeszéltek, de egyébként sem szoktam különösebben enni belőle. hálisten azt meg mindig utáltam, ha valaminek a tetején cukor van, lehet az sütemény, aszalt gyümölcs, akármi. a másik hasonló dolog, amitől falra mászok, amikor kenyér tetejét így dekoráció gyanánt meglisztezik. kapargathatom lefele...
-
rwin5
őstag
válasz
vendingo #160539 üzenetére
Én ezt személyes tapasztalatból írom.
Kortizol szint felborul az is tud ilyet okozni, az emberi anatómia olyan csodás, hogy bármi lehet, bővebb kivizsgálás nélkül találgatni szokás csak.
C-vitaminra is szokták mondani, de azzal kapcsolatban sose volt ilyen tapasztalatom, B-vitamin komplextől volt ilyen.
De ha guglit felcsapod, akkor 2-3 oldal múlva eljutsz oda, hogy rákos vagy, ha nagyon zavar menj el dokihoz. Bár azokat itt üldözik a topicon
-
tibcsi0407
félisten
válasz
vendingo #160484 üzenetére
Úgy kellene meginnod, hogy előtte legalább 1 órának kell eltelnie evés után, különben lassan szívódik fel. Nálam fél óra alatt bármilyen pörgető beüt, ha jól időzítve iszom meg.
De a Supernova egyébként is egy szar. Próbálkozz jobb minőségű pörgetőkkel. NO Xplode, Napalm, vagy simán egy adag AAKG + Kávé kombó is nagyot üt. -
patex1983
őstag
válasz
vendingo #160401 üzenetére
Nem akarok nagyon belemenni, mert nyilván mindenkinek más a mentalitása, de:
Ha igazán változtatni akarsz az életeden, a külsődön, akkor csinálod.
Ha csak azért mész a terembe, mert muszáj, akkor nem fog menni, mindig lesz kifogás... Hideg van, meleg van, álmos vagyok, más dolgom is lenne stb...
Szerintem az alap gondolkodást kell ilyenkor megváltoztatni. Gondolj arra, hogy mit kapsz, ha elmész edzeni.
Jobb külsőt, elismerést mástól és saját magadtól, önbizalmat, energiát, motivációt, egészséget és még sorolhatnám....Csak a saját példám (és ez most nem önfényezés lesz), hidd el, korábban én sem hittem, hogy ilyen irányba fog változni az életem és hogy képes leszek mindarra, amit már elértem:
Gyerek, asszony, meló, korai kelés (5:00 óra), válás, szingli apuka, költözés, meló, korán kelés, gyereknevelés, de soha, tényleg SOHA nem hagytam ki amiatt edzést, mert nem volt kedvem... Pedig volt pár mélypont az életemben.
Nekem ez ad erőt, ez ad tartást ez adja meg az egész életem ritmusát.
Hobbigyúrós vagyok, semmi extra, semmi verseny, vagy ilyesmi, de én így szeretem, így élvezem. -
Hansomester
tag
válasz
vendingo #160401 üzenetére
Saját tapasztalatok:
Én kifejezetten kedvelem az edzés előtti pörgetőket.
Animal Fury. Nálunk az asszonnyal ez a top. Miután megiszod pár perccel utána érzel vmi szúrást a karjaidban ahogy "szétterjed" . Tök jó érzés, és ha kocsiban edzésre menet hallgatsz vmi kedvenc zenét akkor iszonyatosan motivál is.
A top az Animal Rage. Az ára miatt ezt még nem próbáltam.
Endo Rush- semmi pörgető hatása nincs és fos az íze is sajnos
FA napalm shot- ez egy fél adagos shot. Na egy ilyet egyszer megittam du 2 kor, Edzés után még elvittem a kutyát futni, pedig nem is szoktam futni és lefutottunk 4 km-t. Majd még hajnali 2-3 ig nem tudtam aludni és dolgoztam... -ezt nem ajánlom ha az alvás fontos.
Allnutrition red shot- Ez inkább szellemileg tölt fel, egyetemistáknak vizsgaidőszakban ajánlott.
Allnutrition pump shot- vidéki edzőtermekben most ez a top, ezt isszák tipli helyett a helyiek és kb széttörik a rudat tőle
Annyi, hogy én aerob és kardio edzéseket végzek és állóképesség kitolása, illetve fáradtság ellen tolom, és wakeboardozok, ami koncentrációt igényel.
Nekem a Fury a top, ha pörgető kell és aludni is akarsz. Érdemes pár egy adagosat levadászni belőllük és kipróbálni. -
t256
őstag
válasz
vendingo #160396 üzenetére
Hasonló a problémám nekem is. Hajnalban kelek, hogy beérjek időben. A délutáni edzésre fáradt vagyok, habár le tudom nyomni. Átlag egy órás edzések.
[Ezt] régebben próbáltam.Semmi extra, ki tudtam préselni még egy-két ismétlést a sorozatok vége felé.
Elvileg [Ez] most a csúcs. Adagonként van benne 300 mg koffein. Nem inném, hogy túl egészséges.
Energiaitalnak nincs helye edzés előtt. Kávénak én csak a vízhajtó hatását tapasztaltam edzés közben.Délutáni szundi, majd esti edzés nem opció?
-
johniee
senior tag
-
bigmasterg
addikt
válasz
vendingo #159769 üzenetére
Nekem most ilyen myproteines van.
"Ingredients
Crunchy: Peanuts (100%) (Whole skin on)."
Na ennek tényleg full natúr mogyoró ize van. Kicsit szokni kellett elsőre, de már ízlik.Pontosabban igy vettem múltkor, valamelyik nagyobb akciókor. 20 ezer ft alatt volt így pakkban 5kg fehérje, 1kg mogyi és a fém shaker).
-
gyuri860213
tag
-
t256
őstag
válasz
vendingo #159312 üzenetére
Azzal tisztában vagyok, hogy a crossfit nem a giga izomzatról szól.
Egyszer elkezdtem nézni egy versenyt, ott a srácok azon tanakodtak, hogy miért kellett fürdőnadrágot hozni.
10 perc után kikapcsoltam, nem köt le a crossfit.Mostanában a BBTV régebbi adásait nézem. Fura volt látni, hogy milyen jól nézett ki a Bunny.
Az újabb részekbe belenézegettem, szigorúan hosszúnadrágban van és pulóverben. Nem véletlenül. Nincs már meg a forma. -
mayday00
őstag
válasz
vendingo #159303 üzenetére
Akkor neked nem ajánlom a dragon flag gyakorlatot. [link](sárkány zászló) Bruce Lee kedvenc gyakorlata volt. Nagyon gyilkos, egyik legnehezebb gyakorlat. Csak haladóknak. Nagyon nehéz, de cserébe idővel nagyon megerősödik a gerinced,hátad, törzsed. Golyóálló lesz a hasad.
De ha van kedved próbáld ki. Először szigorúan behúzott térdekkel. Be fogsz szarni olyan nehéz, de ne add fel.
Először behúzott térdekkel, próbálj meg lent lengeni mint a zászló.
-
benfolds
őstag
válasz
vendingo #159303 üzenetére
valszeg egyelőre tényleg jobban jársz vele, mint a futással.
----
na én most dőltem ki, a tegnapi etap egy kicsit erős volt a 35 fokban. a mai napi edzést ki is hagyom, majd holnap. így négy nap lesz két gyúrás között, de ma tényleg ko vagyok. ezek a 100 km-ek mindig jobban leszívnak, mint egy akármilyen intenzív súlyzós edzés.
----
marked one94 ne hagyd abba, engem inspirálnak ezek a videók. -
benfolds
őstag
válasz
vendingo #159293 üzenetére
szerintem nem feltétlenül kéne, hogy fájjon a derekad a futástól, csak azért, mert kezdő vagy (hiába viszed picit túlzásba). nekem az egyik ilyen első derékfájásomat követő kivizsgáláson derült ki, hogy gyárilag nagyon szar a derekam (meg van csavarodva a gerincem, és a csigolyák távolsága sem megfelelő az alsó részén). lehet a te gerinced sem teljesen oké. vagy pl. szar a cipőd, aszfalton futsz stb. próbáld meg az úszást vagy a biciklit, ezek kíméletesebbek (bár a bicikli nem feltétlenül derékkímélő).
-
benfolds
őstag
válasz
vendingo #159290 üzenetére
a téli biciklizés helyett az kéne, csak nem nagyon szeretem a sok macerát, jövés-menés, öltözés, szárítkozás, kis faszom. a járulékos időben letekerek legalább 20 km-t. és a klóros vizet is utálom.
ma nyomtam 108 km biciklit + 1 km úszást. fú de rohadt éhes voltam, mire hazaértem... (vittem magammal pár szirszart, de kevés volt).
-
Angel2014
addikt
válasz
vendingo #159296 üzenetére
Persze az is jó...de azért javasoltam,és nem tudom volt már valaki itt így ,hogy fájt a dereka pl: és a felhúzástól elmúlt...ha pihenteted újra belesétálhatsz és kezdheted elölről. Én azt mondom csináld de ha nem bírod vedd vissza a súlyt,és a terhelést de akkor se hagyd abba.
-
-
tibcsi0407
félisten
válasz
vendingo #159257 üzenetére
Abban a fehérjében benne is lenne a BCAA adag, amire szükséged van.
Most rendeltem Tápkiegnagykertől 3 doboz kreatint. Kóla ízűt, mert szeretem.
Kaptam egy doboz kóla ízű BCAA-t helyette.
Mentségükre szóljon, hogy azonnal feladják a kreatinokat és a BCAA-t megtarthatom. Ha már itt van, akkor meg is iszom, edzés közben jó lesz a flakonba. -
Ļantos
aktív tag
válasz
vendingo #159198 üzenetére
Kifulladásig amíg bírod, kardiószerűen csinálva. Súlyzós edzéseket szigorúan szünetek nélkül, nem ellógva.
Állóképességre napi 2x is mehet de nincs olyan hogy "közepes", bassz oda neki rendesen. Fekvőtámasz, négyütemű, futás, közbe lenyomsz párat majd megint futás, ezek az alap dolgok ha az állóképességed akarod növelni. Ha érzed, hogy jobban megy, tegyél bele lépcsőn futást, hegyre felfutást, mindig terheld jobban magad.
-
-
-
Ļantos
aktív tag
válasz
vendingo #146559 üzenetére
Van rengeteg tömegnövelő, direkt szénhidrátos fehérje is.
Chris Ho például napi 3x eszik és nem néz ki szarul. Én 5x kajálok, ezt vallom, de ellenpélda is van. Bróbálni kell. Ha csak 2-3x ettem, a belem olyan volt mintha szét akarna szakadni és hamarabb éhes lettem. Így áttértem a többszöri kajára. Kinek mi.Zabból van a nagy, a darált meg a liszt. A liszt az jó ha sütsz valamit, én a daráltat veszem, tejjel, akármivel kicsit áztatva nagyon finom.
-
gyuri860213
tag
-
medica
senior tag
válasz
vendingo #145987 üzenetére
Gyártó függő. A hipotóniás gyorsabban szívódik fel és kevesebb benne a szénhidrát mint az izóban (ezért a hipotóniás ital a legjobb választás akkor, ha a fő célod a hidratáció, és nem a nagy energia bevitel, fő célja az izzadással elvesztett folyadék és elektrolit pótlása.) Melegben van aki az izót hígabbra veszi és kész de ott figyelni kell a só arányra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Linux Mint
- Vicces képek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fujifilm X
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- 100.000 ft -tól Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ASUS ROG Strix G18
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE VEGA 64 8GB HBM2 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest