Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2016-08-09 20:41:24

LOGOUT.hu

- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#149083) HussarF

Amúgy nem tudom, hogy rostokat, zöldségeket hogy szoktatok bevinni, én legtöbbször zöldséget párolok. Mindig az a bajom, hogy eléggé el tud ütni az ízvilága a jól fűszerezett, finom csirkerizstől.
Most viszont találtam egy jó gyártót, a Frostát. Itt egy teljes lista, én eddig a toszkánát és a provance-t próbáltam próbáltam.

Úgy vettem észre, hogy ők fűszerezik, meg némi olajat is adnak hozzá, ezért finomabb, amit készítenek.
Még érdekesebb, hogy nagyon alacsony értéket adnak meg a tápanyag táblázatnál. Más gyártóknál az ilyen nem zöld zöldségek ch értéke legalább 3x-osa szokott lenni. Szóval élek a gyanúperrel, hogy az alacsony ráírt adatok ellenére ezt sem szabad kétpofára zabálni. Meg talán rámutat arra az anomáliásra is a dolog, hogy az, hogy milyen makrókat írnak rá egy termékre, az nem teljesen egzakt tudomány. Na mindegy.
Hogy kiküszöböljem azt, hogy túl sok ch-t viszek be esetleg fals adatok miatt, ezért brokkolival szoktam keverni ezeket, mikor elkészítem. Így megmarad a finom fűszeres íz is, a tápanyag tartalom is biztos, hogy nem lesz magas, meg legalább nem magában kell ennem a csirkerizshez hol túl vizes, hol túl sós brokkolit, hanem pont kiegyensúlyozott lesz a párolt zöldség ízvilága.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.