Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Megérkezett a Android 15 és a HyperOS 2-! (EEA Stable ROM)
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
-
LOGOUT.hu
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
vendingo
veterán
Sziasztok
Infó kellene.
2-3 napja elvoltam kajakozni, gondoltam a szomszéd település strandjára átevezek, olyan közelinek tűnt. (idén ez volt a 2. kajakozásom)
Kicsit elszámoltam magam 10+km lett a táv 4 órán át nyomtam.
Másnap teljesen kába voltam, fájt mind a kettő karom, ami rohadtul nem akar elmúlni a jobb alkaromban.
Nem izomláz szinten, hanem mintha rávertek volna egy vascsővel. Mi lehet? Izomláz nem ilyen, ez konkrét fizikai fájdalom, emelni is alig tudok, és csak a jobb alkarom felső része.Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
vendingo
veterán
válasz benfolds #160793 üzenetére
Én ezt szoktam csinálni.
[ Szerkesztve ]
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
vendingo
veterán
válasz Peterzon94 #160716 üzenetére
Nekem van étvágyam, de nem bírok annyit enni, hogy plusz is származzon belőle. Magas vékony vagyok, gyors anyagcserével.
Próbáld ki valamelyik B komplex tabit. Nálam nem működött, de lehet neked pont jó lesz.
Sportolj, mozogj többet, legyél friss levegőn, túrázzál. Nekem ilyen tevékenységek után mindig jön az ehetnék.
Most ugyanannyit eszek mint mindig, csak tolok mellé extrába napi 1-2 házi kalóriabombát. Havi 1 kiló jön vele, de meg se látszik
30g Fehérje+30-50g carbox+ 100g házi mogyoróvaj, amit olivaolajjal készítek+ 20g kókuszreszelék+90-120g zabliszt. A mennyiségeket szoktam variálni, carboxot és mogyoróvajat nem mindig alkalmazok, napszaktól, tevékenységtől függ a használatuk. Egy ilyen shake durván 600-1200kalória, mennyiségektől, alkotóelemktől függően.
2 fő étkezés között, vagy lefekvés előtt szoktam inni. Akármennyire telinek érzem magam, enni nem bírnék, de egy ilyen erőlködés nélkül "desszertnek" lecsúszik.Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
-
vendingo
veterán
válasz tibcsi0407 #160688 üzenetére
Nekem a protein buzz jött be ár/érték arányban. Tetszik, hogy nem tömény az íze, hanem snassz, nincs túltolva aromával, nehéz megunni. (csokis)
10-11k a 3kg, ennyit bőven megér.Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
vendingo
veterán
-
vendingo
veterán
Milyen vitamin, tápkieg okozhat büdös izzadtságot? Mostanság egy kis izzadástól is olyan szagom van, mint egy szakadt csővesnek a kánikulában. Korábban nem volt szag problémám. Supernova összetételére gyanakszok, azóta érzem.
-
vendingo
veterán
Ez a supernova megint megviccelt... Megittam, 10 perc után kezdtem érezni a niacin, meg az alanin szurkálását, amúgy más egyebet nem. Lementem edzeni, szurkálás elmúlt, nem történt semmi, majd az edzés vége előtt 20 perccel ütött be ez a szar... tegnap 1 óra múlva kezdett hatni, most meg kb. másfél...
[ Szerkesztve ]
-
vendingo
veterán
Gondoltam teszek egy próbát a supernovával koffein ide vagy oda.
Mint a mosott szar, úgy mentem edzeni, 3:50-kor keltem.
Ami furcsa volt, hogy több mint 1 óra volt, mire bármit is éreztem tőle, addig szidtam magam, hogy elherdáltam 5000-et egy ilyen fosra. Már bőven edzés közben voltam mire "beütött", mostanság nem fogok aludni. Szerintem csak a koffein hatása jött ki nálam, mert egyéb leírásokban, véleményekben olvasott misztikus hatások elmaradtak. Valszeg valóban csak kidobott pénz lett, mert ezt egy filléres gyógyszertári koffein is tudta volna.Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
vendingo
veterán
Próbáltam keresni, de nem találok koffeinmentes edzés előtti cuccost. Valakinek tipp?
Már tudom mire ez a nagy fáradtság edzés előtt/közben.. A melóváltás egybeesett a creator- tri creatin malat váltással.
A creatorban volt még pár olyan kiegészítő, ami okozott egy kis bizsergés, kimelegedés, jobb volt vele az edzés. Nem csodaszer, de valahogy nekem jobb volt, hát még meló nélkül... . Anyagi okokból váltottam le.[ Szerkesztve ]
-
vendingo
veterán
válasz Apollyon #160398 üzenetére
Akkor lehet csak elég lenne az alanin, vagy keressek valami olyat, ami tartalmazza?
A legtöbb edzés előtti cucc tartalmaz koffeint, amit nem szeretnék, éppen a hajnali kelés miatt, nem fogom rendesen kialudni magam. Délután 5-6 óra körül szoktam edzeni, de ha valóban hatásosak ezek a készítmények, akkor lehet munka utánra tenném az edzést, akkor meg nem olyan nagy gond a koffein se.[ Szerkesztve ]
-
vendingo
veterán
Az edzés előtti formuláknak van valami valós hasznuk, vagy csak ez is egy termék, amit a marketingeseknek el kell adni? [link] [link] [link]
Az a gondom, hogy újból elkezdtem dolgozni, hajnalban kelek, hiába érek haza viszonylag időben, a reggeli kelés lenulláz úgy, hogy csak dögleni bírok a továbbiakban, edzés meg se fordul a fejemben. A meló nem fárasztó, agyban fáradok el, álmos vagyok, mint amikor influenzás az ember, elszáll az erőm. Van értelme ezeknek a csodaszereknek? A kávé, energiaital meg se karcol...
Most a hétvége se volt sokkal jobb, lepörgetett a sok teendő, 20 perc után abba is hagytam az edzést.[ Szerkesztve ]
-
vendingo
veterán
Creatinos kérdésem lenne.
Most váltok creator-ról, tri-creatine Malate-ra.
Néztem videókat, olvasgattam cikkeket a creatin szedésekről, de mindegyikben voltak eltérések. Nem fogok feltöltést csinálni, már 1 hónapig szedtem normál adagokban creatort.
Ahány cikk, annyi javaslat a napi adagra, illetve a szedési időpontra. A bioteches szedési útmutatója azt írja, hogy fél adagolókanálnyi (4.5g) kell edzés elött 20 perccel, a gond az, hogy az csak ~2 gramm. A valóságban egy púpozott kanálnyi kell belőle.
Amit én leszűrtem cikkekből, hogy bármikor szedhető, de legjobb kajálás elött, mert úgy is raktározódik, semmi értelme edzés elött fogyasztani. Legtöbb helyen 10 grammot írnak 2 részletre szedve, valahol meg csak napi 3-4g-ot.
Most akkor mennyi is az annyi, és mikor? 80kg vagyok, heti 5 alkalommal edzek.Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
vendingo
veterán
Elfelejtettem kimosni a shakert, kegyetlen büdös lett. Kuka, vagy van valami csodatrükk a tisztításához?
-
vendingo
veterán
válasz bigmasterg #159801 üzenetére
Ez már jó beltartalmilag, csak a boltokban kapható gagyi. Mondjuk ennyi pénzből 3 kilót készítek magamnak
-
vendingo
veterán
válasz tibcsi0407 #159779 üzenetére
+15 kiló a cél 1 év alatt. Már csak 14
-
vendingo
veterán
válasz aelod #159762 üzenetére
A mogyoróvajat veszed, vagy készíted?
Én pár boltot végigjártam, mindenhol pálmaolajos szutykokat találtam, ezért nekiálltam készíteni: sótlan mogyi, kis cukor, olivaolaj. Az olajjal remekül tudom szbályozni az állagát, cukorból meg szintén annyit és olyat teszek bele amennyit szeretnék. Árban is olcsóbban jövök ki, mint a bolti vackokkal.
A délutáni turmixom nekem is hasonló: 30g fehérje, 100g zabpehely liszt, ~20g kókuszreszelék, mogyoróvaj ~40-50g. Én nem melegítem, smoothie készítőben összerottyantom.Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
vendingo
veterán
válasz aelod #159752 üzenetére
Az íze miatt teszek bele, amikor kaját "pótolok" akkor szoktam nagyobb mennyiséggel megküldeni.
Ja, a turmix olyan lesz tőle, mintha homok lenne benne, de ízben hoz egy kis extrát.patex1983: Nem jó, 1x próbáltam, értelme nem volt, mert ennyira rottyon lettem tőle, hogy 1 étkezés ki is maradt miatta. Inkább 2 részre szedem, több értelme van.
Próbálok napi 6x kajálni, de van, hogy csak 4 jön össze normális kajálásból, és most hardcore tömegnövelésben vagyok. Zsír nem sok van rajtam, magas vékony vagyok, nem félek, a sok kalóriás turmixoktól. Az a tipikus nehezen hízó vagyok, az extra kalóriák ellenére is csak 1 kiló jött rám 40 nap alatt. Ha cukrot ennék cukorral se jönne rám szinte semmi.[ Szerkesztve ]
-
vendingo
veterán
Üdv. Kérdésem lenne:
Egy ideje magamnak csinálok kalóriadús normális turmixokat, a bolti szar, meg nem is ízlik, az árukról nem is beszélve. Próbáltam googlizni, de nem nagyon találtam lényegi információt a kókuszreszelék ilyencélú felhasználásáról. Állagra fura lesz tőle a cucc, de ízben egy kis változatosság, beltartalomilag meg szimpi laikusként. Szerintetek érdemes ilyen célra fogyasztani? Jelenleg fehérje+házi mogyoróvaj+zabliszt kombót tolok, edzés utánra megy bele egy kis carbox is. Legutóbb sikerült összehoznom házilag egy ~1500 kalóriás turmixot, na az elintézett fél napra, nem nagyon voltam éhes utána.[ Szerkesztve ]
-
vendingo
veterán
üdv
Több mint 1 hónapja kezdtem edzeni, futásnak meg egyszerű súlyzós edzésnek indult, de megtetszett, ezért elkezdtem több gyakorlatot végezni, ezeket kombinálni. Erőben már mutatkozik fejlődés, ezért gondoltam szisztematikusan kéne csinálnom, lebontva több napra. Eddig heti 4-5 napot toltam teljes testedzést, a több jó alapon, de rájöttem, hogy ez így baromira nem jó.Eddigi elképzelésem:
1. nap: hát + mell
2. nap: váll + láb
3. nap: bicepsz + tricepsz + hasSzerintetek ez így megfelelő lehet, vagy valamit érdemes lenne variálni?
A kajára is elkezdtem jobban odafigyelni, szép fokozatossan kezdek áttérni. Ha egyből beleugranék a sűrűjébe, akkor tuti elmenne az egésztől a kedvem.
Ez már a sokadik alkalom, hogy belevágok az edzésbe, de eddig mindig szarul csináltam, meg a hozzáállás se volt az igazi, a motivációról, meg a kitűzött célokról nem is beszélve.
Most kis, könnyen elérhető célok vannak előttem, amiket majd mindig megtoldanék egy kicsivel.A lényeg: itthon edzek, van kettő 1 kezes súlyzóm, egy egyenes rudam, több mint elég súlyom, meg egy gagyi fekpadom. [kép] .
[ Szerkesztve ]
-
vendingo
veterán
Pár hete panaszkodtam, hogy fáj a derekam, nem bírja a futást.... Elkezdtem Core edzéseket csinálni, majd fokozatosan terhelni, abszolút rendben vagyok, minden panaszom megszünt, nagyobb emeléseknél se sajog be a hátam. Továbbiakban se fogom abbahagyni, beleépítem az edzéseimbe, bemelegítésnek se rossz.
Más: Rendeltem fehérjét, aztán láttam, hogy x ezer feletti rendelésnél jár ajándék vitamin, ami amúgy is kellett volna, ezért bedobtam egy creatort a kosárba, hogy meglegyen az összeg, így ingyen lett vitaminom. Soha nem voltam creatin párti, nem is próbáltam soha, de döbbenet mennyire megdobott már az első alkalomnál. Mindenből többet bírtam csinálni, szinte kívántam a gyakorlatokat. Kíváncsi leszek mire viszem a 120 kapszula végére.Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
vendingo
veterán
válasz Soulfly842 #159326 üzenetére
Nekem a térdem kattogott, amikor aktívan bringáztam. NEM Forte-t szedtem, egy idő után elmúlt.
-
vendingo
veterán
A crossfit nem csak a giga izmokról szól.
Nézzél meg egy nemzetközi versenyt, youtubeon sok ilyen videó van.
Vannak versenyek, amikre nem lehet felkészülni, csak ha mindent tudsz csinálni valamilyen szinten. Azt se tudják, hogy a versenyen éppen milyen elmebeteg megpróbáltatások lesznek, ezért mindig mindenre próbálnak edzeni. Valahol a nagy izom dominálna, de a következő gyakorlatnál meg hátrány és inkább a fittség, fürgeség számít.
Bátyám éveken átt crossfitezett, versenyzett, meg a svéd vb-n volt bíró.
Mindig az én gépemen nézte a közvetítéseket, ezért láttam pár beteg gyakorlatot, meg hogy szó szerint összeesnek a versenyzők, meg a mentő viszi el őket.Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
vendingo
veterán
válasz benfolds #159301 üzenetére
Van egy enyhe gerincferdülésem, magas vékony vagyok, soha nem sportoltam, csak bringáztam. Az a baj, hogy fél éve nem csinálok semmit, szó szerint semmit. Nyomtam a számítógépet, motoroztam, horgásztam. Most kezdtem el aktívabban mozogni, amire nem volt felkészülve a testem. Teljesen visszavettem az eddigi edzésekből, és előről kezdek mindent az alapoktól. Ma csináltam core edzést, érzem is az összes olyan izmomat, amikről nem is tudtam, hogy léteznek.
-
vendingo
veterán
válasz Angel2014 #159294 üzenetére
Magnézium, fehérje, vitaminok megvannak, folyamatosan szedem őket.
Most, hogy 2 napja pihentetve van, a mai úszást nem számolom bele, mert kb 2-300 méter volt, holnap megpróbálkozok ezzel a core izom erősítéssel. Ha bármi jellegű fájdalmat érzek abbahagyom. Esetleg masszázs?Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
vendingo
veterán
Beleestem a kezdők hibájába, nagyon az elején vagyok és kicsit túlzásba vittem a dolgokat, túlvállaltam magam.
Magas, vékony alkatú vagyok, elkezdtem futni, edzeni úgy, hogy semmi alapom nem volt, egyből maximumra járattam magam. Meg is lett az eredménye a sok futkosásnak, fáj a derekam, ményhátizmom... tartottam 2 pihenőnapot, de nem lett sokkal jobb. Ma elmentem úszni, hogy majd az egy kicsit kilazít, de nagyon nem esett jól, csak a hátúszás.
Mi a teendő? Pihenjek, amíg teljesen tünetmentes nem leszek, vagy csináljak core, mélyhátizom erősítő gyakorlatokat?[ Szerkesztve ]
-
vendingo
veterán
válasz tibcsi0407 #159258 üzenetére
Frankó... ezt nem is néztem. Sebaj, edzés elött betolok fél adag Bcaa-t, utána a másik fele meg bejön a fusionból.
Egyedül ezt a fehérjét, meg a meal replacement-et fogadja be a szervezetem, a többi fosat.Jó üzletet csináltál
Én edzés közben sima magnézium pezsgőtabit iszok.Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
vendingo
veterán
válasz aelod #159256 üzenetére
Ismerősé az üzlet, ő isotonicot mondott elsőre, én argininre gondoltam, végül bcaa lett belőle itteni ajánlásra. Iszok még magnézium pezsgőtabit, meg szedek sima multivitamint. Edzés után ha nem egy tálca tojás a menü, akkor iszok fehérjét.
-
vendingo
veterán
válasz aelod #159249 üzenetére
Erőnlét, állóképesség növelés. Szeretnék majd jelentkezni a honvédséghez, de van még mit fejlődnöm. Nem csak futok, végzek más gyakorlatokat is.
Speeedfire: Ma voltam fehérjét venni, megláttam a Bcaa-kat, és ha már említve volt, gondoltam miért ne? Vettem egy dobozal, kíváncsi leszek.
A boltos ismerős is ajánlotta, hogy érdemes kipróbálni.Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
vendingo
veterán
válasz Speeedfire #159244 üzenetére
Nem nagyon szeretnék ilyen készítményekre költeni. Protein fusion 85 fehérjét szoktam fogyasztani néha futás után.
-
vendingo
veterán
válasz Speeedfire #159240 üzenetére
Idő lenne, csak ébredés után jobban esik a futás, na meg akkor még nincs olyan meleg.
Ma csak egy kávét nyomtam indulás elött, éreztem is. Holnap betankolok banánból.Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
vendingo
veterán
Reggelente járok futni. Mikor kéne kajálnom? Előtte, aztán kis pihenő után go a pálya, vagy ébredés után összevakarom magam, egyből megyek futni, utána zaba? Esetleg egyek valami jelképeset előtte (banán+müzliszelet), aztán futás utána zaba?
-
vendingo
veterán
válasz Ļantos #159201 üzenetére
Köszönöm a tanácsot, megfogadom. A futást már most is kidöglésig nyomom, mert a kitűzött cél még kicsit messze van, de napi 2 részletbe, reggel/este összejön, aztán remélem mihamarabb összejön 1 szuszra. A többi gyakorlatot is erőltetem, ha kell több részletben, kifulladásig. Az elhatározás megvan.
-
vendingo
veterán
Üdv
Állóképesség növelés után érdeklődnék.
Viszonylag rövid, 1-2 hónap alatt szeretném növelni jelentősen az állóképességem.
Alap gyakorlatokat végzek, futás, fekvőtámasz, felülés, súlyzózás egykezes súlyzóval.... Hogyan jobb? Napi 2x közepes intenzitású edzés, vagy 1x egy erőteljes kifulladásig? Nem nagy erőkifejtés a cél, hanem alap gyakorlatog hosszú sorozata.
Hogyan lenne jobb? Az összes gyakorlatot csinálni minden nap, vagy szétdobni napokra különböző edzések keretében? Tudnátok segíteni az összeállításban, hogy mit mikor miért?A napi kajabevitelt megnöveltem, igazából kellett is, mert jobban is kívánom, ezenkívül szedek multivitamint, meg sima fehérjét.
Leginkább a fekvőtámaszokkal van gondom, karban elég gyengusz vagyok, felülésektől meg hajlamos megfáájdulni a hátam.
Futással nincs gond, azt csak nyomatni kell minden nap, aztán javul. Soha életemben nem futottam, most reggelente nyomok pár kilométert, ameddig bírom, aztán csak javul a szintidőm. Elég hamar elkezdenek beégni a lábaim, pedig még nyomnám.Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
vendingo
veterán
Nem opció, pedig tudom, hogy jobb lenne. Nagyon gyors az anyagcserém, sokszor kell ennem, és napi 5-6 alkalommal nem tudom megoldani a kajabevitelt, ezért fehérje+zabpehelyliszt kombinációval szoktam kiváltani 1-2 kajálást, amit néha megfejelek túróval, túrókrémmel, müzliszelettel és hasonlókkal.
aelod: mi a gond velük?
Bioteches beef proteinre gondoltam, de lehet tényleg valami egyéb összetevőt nem bírok benne, ezért fosat meg. Mondjuk az iso whey zero is fosatott.
Erre a carnivorra ránézek.Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
vendingo
veterán
Sziasztok.
Olvastam, hogy túróval lehet lassítani a fehérjék felszívódását. Mekkora mennyiségű túró kell ilyenkor? Elég ha eszek egy túrórudit, vagy egy krémtúrót, vagy ennél komolyabb mennyiség kell a hatásos lassításhoz?Illetve a jelenlegi fehérjémtől (protein fusion 85) eléggé megy a hasam néha. Korábban más készítményekkel (meal replacement, hyper/ muscle mass) nem volt gond, de ez feladja a leckét. Ha állati fehérjét vennék, akkor elvileg azzal nem lenne gond? Amúgy se tejérzékenységem, se laktózérzékenységem nincsen, szóval nem értem a dolgot.
Nekem közepes/lassú felszívódású fehérjére lenne szükségem, de ezek után a tiszta caseint nem merem kockáztatni, ezért gondoltam pl beef protein+túró kombinációra.
Végső esetben visszaállok a meal replecementre, de az nem gazdaságos, meg utálom hogy sok víz kell hozzá, kettészedni meg nem akarom.
Előre is köszi.Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
vendingo
veterán
Ismét én. Vennék fehérjét, viszonylag lassú felszívódásút biotech kínálatából. Protein fusion 85 most akciós. Ezt vehetem, vagy egyéb tipp?
-
vendingo
veterán
válasz Ļantos #146570 üzenetére
Ektomorf alkat vagyok, gyors anyagcsere, kis étvágy, válogatok, azt eszem, amit éppen kívánok. Hiába eszek meg egy mázsa kaját egybe, 2 óra után már éreztem, hogy egy süti, csoki, valami lecsúszna, mert kezdek éhes lenni. Legtöbbször ittam ilyenkor egy kávét, aztán elnyomta az étvágyam. Arra volt elég az étkezésem, hogy ne fogyjak le, de nem is híztam egy grammot se.
Zabból van itthon a létező összes kiszerelés. Nagy, darált, liszt. Bevásároltam.
Szerda óta nem iszok kávét, sokkal jobb az étvágyam, többet is eszek, meg már jobban figyelek arra, hogy mit és mikor viszek be.Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
vendingo
veterán
válasz tibcsi0407 #146565 üzenetére
Vettem sima zabpelyhet, meg daráltat (liszt szerű).
Esetenként dobok majd mellé egy banánt is, aztán turmixolok.Zola007: Köszi
Anyagilag is jobban járok így.[ Szerkesztve ]
-
vendingo
veterán
válasz gyuri860213 #146563 üzenetére
Sajna nem mindig van módom rá, hogy normálisat egyek.
Nem ragaszkodok a cukorhoz, meg a bolti tömegnövelőkhöz, de könnyebb bevinni gyorsan folyékonyan, mint nekiállni kaját gyártani, amikor melóban sokszor enni is alig van időm.
Napi 3-4 alkalommal simán megoldom a főétkezést, ezt pótolnám ki a már említett dolgokkal.Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
vendingo
veterán
válasz tibcsi0407 #146560 üzenetére
Akkor ne vesződjek külön spéci szénhidrát porokkal, toljam meg zabbal aztán ennyi?
-
vendingo
veterán
Létezik kreatin nélküli tömegnövelő?
Vagy egyszerűbb, ha veszek jobb fajta fehérjét, és igény esetén keverek hozzá szénhidrátot?Olvasgattam a topicot, netet meg megfogadtam a tanácsaitokat. Bevásároltam nem kevés kaját, kiegészítőt.
Ha jól szűrtem le a dolgokat, akkor elvileg napi 5-6 alkalommal kell ennem a gyors anyagcsere miatt, az eddigi 3-4 alkalom helyett, és akkor jön rám valamicske.
Vettem Meal Replacement-et, illetve hyper mass-t kapuccsínós ízben, mert ebben van koffein is, így kitudom váltani vele a kávét. Amióta nem kávézok, sokkal jobb az étvágyam, ilyenkor próbálok valami normálisat enni, vagy 1-2 krémtúrót cukormentes mindenféle magvakkal, mazsolával ellátott zabpehellyel. Közbe közbe 1-1 banán, alma. Jelenleg napi 5x kajálok+ 1-2 turmix+ müzliszelet, csoki.
Mozgásnak meg újból elkezdtem kerékpározni, ha jobb idő lesz, akkor bringával strandra, ott meg úszás, na meg a meló.[ Szerkesztve ]
-
vendingo
veterán
Köszi a sok mellék infót, és tanácsot, de maradnék az eredeti kérdésem mellett, hogy melyik készítmény lenne a jobb választás.
Előre is köszönöm.[ Szerkesztve ]
-
vendingo
veterán
válasz bigmasterg #146135 üzenetére
Ott kezdődik a történet, hogy csirkét nem is eszek, csak sertés és marha. Szalonna, kolbász, sonka csúszik, szeletelt sertésből is csak a tarját, lapockát eszem.
A legfőbb gond az étvágytalansággal van, főleg a nagy melegben, illetve összevissza dolgozok és vagy annyira fáradtan esek haza, hogy csak bedobok valamit gyorsan, hogy mégse üres hassal feküdjek le, vagy melóban nincs időm enni.Most próbálok többet enni, de mindenképpen szeretném megtámogatni az étkezéseket extra kalória bevitellel gyorsan turmix formájában.
-
vendingo
veterán
Sziasztok.
Ismételten lenne kérdésem.
Elég gyors anyagcserém van, nehezen hízok, illetve gondot okoz a megfelelő kalória bevitel is, sokszor nincs étvágyam, nincs időm enni...
Dohányzásról leszoktam, gondoltam, majd megindulnak a kilók, de fél év alatt +2-3 kiló nem nagy eredmény.
Jelenleg rendszeresen szedek vitamint, magnéziumot, kalciumot, illetve a héten kezdtem fogyasztani a multi hypotonicot a nagy meleg miatt.
Keresek olyan terméket, amivel plusz "étkezést" tudok bevinni, illetve kaja mellé fogyasztva plusz kalória bevitelt tudok elérni.
A lényeg, hogy nem csak cukrot és azok különböző fajtáit akarom zabálni, mert abból bárki tud sok kalóriát bevinni. Nem zárkózom el a cukortól, de ne csak azért legyen benne sok kalória, mert tele van vele.
Anno zöld jumbot szedtem ilyen célra megtámogatva rengeteg túróval és tejtermékkel, pikpak felugrott 4-5 kiló, de annyira undorodtam a cukortól, meg a jumbo émelyítő ízétől, hogy abbahagytam.
Edzeni nem járok, de melóban pár tonnát megmozgatok apró részletekben.
Amikre gondoltam:
Meal replacement: Ebben nagyon kevés cukor van, pár gramm egy adagban.
Jumbo hardcore: Ez kicsit gyanús nekem, mert sok kalória van benne és csak 13g cukrot írnak.
Hyper Mass: Ebben elvileg nincs hozzáadott cukor, csak természetesen előforduló cukrot írnak, de arra nem találtam utalást, hogy pontosan mennyit.
Esetleg Muscle Mass?Ezek közül melyik lehet a jobb választás, vagy egyéb ötlet, tanács?
-
vendingo
veterán
Sziasztok.
Tudnátok ajánlani gazdaságos kiszerelésű, árú izotóniás italt/port/pezsgőtablettát?
Nagyon meleg helyen dolgozok, kéne valami. Isotonicot, poweradet szoktam inni, de drága mulatság napi 1-2 adagot, flakont meginni.
Illetve valami táplálék kiegszítő is kéne. Könnyű fizikai munkám van, eléggé pörgős, ebbe a melegbe sokszor nincs étvágyam. Jó lenne meló közben, után valamit extrába bevinni.
Nem tömény cukor jumbora, nitro gainre gondoltam, valami lightosabbal beérném. Anno wod crusher balanced recovery-t ittam, de most látom, hogy már nem kapható.Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen switch-et vegyek?
- Politika
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- OLED TV topic
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Asszociációs játék. :)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest