Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 10 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2020-05-31 14:25:16

LOGOUT.hu

Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#95660) Wolfskin válasza #54072192 (#95624) üzenetére


Wolfskin
őstag

Megnéztem, 1607-es build. Egyelőre úgy állítottam be a frissítéseket, hogy nincs teljesen letiltva, hanem csak jelez, hogy vannak. De unalmas naponta kilőni a felugró ablakot. Nem tűnik bugosnak a rendszer, teszi amit kell, ha széthullik, legfeljebb visszateszem a telepítés után csinált image-t. Majd a laptopom újrahúzom, ott megnézem milyen az aktuálisan trendi win10. De tényleg nem szeretem a meglepetéseket. Olvasom itt is néha, hogy az új verzióval ez meg az eltűnt, máshova került, nem megy. A kocsimba sem szeretnék reggelente úgy beülni, hogy na, ma vajon melyik az index és hol lehet a fékpedál? :D
Pedig biztos izgalmasabb lenne az életem... Ahogy megvetem az első note telefonom, a 3-t, letiltottam mindent, még ma is a kitkat fut rajta, ha bekapcsolom, stabil, hibátlan. Sajnos a 4-en mér ravaszabb volt a samsung :W Már kiskoromban sem értettem, mit élveznek a többiek annyira a tamagocsin. A mai kütyük ugyanazt azt élményt adják hatványozottan. Becsatornázzák a fókuszod meg az idődet.

A linuxot elengedtem még az elején, amikor a legegyszerűbb problémára, mondjuk bezárni egy ablakot, ami itt egy klikkelés, azt a megnyugtató választ kaptam az értőktől, hogy ugyan, ez a legegyszerűbb dolog a világon, csak begépeled ezt a 10 parancssort egy konzolba, lefuttatod és már kész is :W Meg sosem csatolta be a meghajtókat, nem szerettem meg. Ma már biztos felhasználóbarátabb, de az összes programom wines, a 95% portable, csak behúzom a linkjeiket a start menübe, és (újra)telepítés után 5 perccel pont ott folytatom, ahol előtte abbahagytam (pár évente). Sajnos a praktikus, gyors megoldások híve vagyok, különösen a munkaeszközöknél, ezért ez a fogyasztásra kihegyezetlen ipari és állandó változásból élő marketing környezet nem az én világom :(.

De köszi a segítséget, ez nem valami biztató így :R

[ Szerkesztve ]

''Irén nem válaszol mert mosni, és főzni kell!'' (CsT)

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 10 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.