Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Real Racing 3 - Freemium csoda
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
LendvaiFeri1 #96498 üzenetére
Elérhető: Xbox One.
Az eszköz amire utal az nem egy PC.
-
LendvaiFeri1
addikt
Tiszteletem!
Microsoft storeban vettem game passt, minden gond nélkül sikerült letölteni és telepíteni a Forza Horizon4-et. Szerettem volna a Shadow of the Tomb Raidert is letölteni, de azt írja, hogy Telepítés az eszközeimen > Úgy tűnik, hogy nincsenek hozzácsatolva megfelelő eszközök a Microsoft fiókjához. A telepítéshez jelentkezzen be egy eszközön a Microsoft fiókjával.
Be vagyok jelentkezve, a Gears of War 4-et minden gond nélkül le tudnám tölteni, de ezt nem engedi.
Ötlet?
-
törölt tag
válasz
z123456789 #96496 üzenetére
Szívesen, mondjuk nekem elsőre a hivatalos oldalt adja ki, azzal nem hiszem, hogy gondja lenne. De mindegy, a lényeg, hogy működik
-
z123456789
addikt
válasz
#54072192 #96495 üzenetére
Azt hiszem, a google első találata valóban egy olyan telepítőre mutatott, ami nem ajánlatos, mert a másik 3-mal semmi baja nem volt a windowsnak.
Kicsit túlpörögtem, és meglepő, hogy az első találat, pont hibás/vírusos.A zöld pipa eltűnt. Marhára idegesített.
Ezer hála, és köszönet.
-
törölt tag
válasz
z123456789 #96483 üzenetére
A SmartScreen írja nálad, valószínűleg okkal. Ha valamivel ismert probléma van, akkor tiltja a futtatást (amit ettől függetlenül engedélyezhetsz). Kikapcsolni a Windows Biztonság > Alkalmazás- és böngészővezérlés alatt tudod.
Az UAC viszont ne legyen kikapcsolva. Nem idegesítés céljából létezik, hanem mert a Vista óta nem futtatunk mindent rendszergazdai jogosultságokkal (és más rendszereken sem). Még vírus sem kell, elég egy programhiba is, aztán véletlenül elállítódik ez-az, vagy feltelepül valami, stb. Védett mappákba csak okkal írunk.A zöld pipát az ikonokra a OneDrive rakhatja, illetve egyéb programok (pl. a Norton-ra írják). Ha az asztal frissítése után is ott van, akkor nézd meg, hogy nem-e szinkronizálod az Asztal tartalmát. A Defender sosem rak semmit az ikonokra.
-
z123456789
addikt
Ezt a pipát mi rakja oda, és hogyan tudom megszüntetni?
Sosem találkoztam még vele. És egyelőre még vírusirtót sem telepítettem. Szóval ez valami Windows-os security dolog lehet. Pont olyan ami nem engedi telepíteni nekem a programokat, mondván, hogy a rendszergazda (én) megtiltotta nekem... -
PitLee
őstag
válasz
Ice&Lime #96490 üzenetére
Azért kérdeztem nem-e az okozza esetleg vibrálást,
ahogy a processzor teljesítmény változik vagy annak szabályozása
és az okozna feszültség ingadozást.Ha kilehet kapcsolni az Intel SpeedStep-et, akkor esetleg még azt kipróbálhatod.
BIOS-ban is szokott lenni menüje és még az energiagazdálkodás menünél is talán lehet fix teljesítményt választani. -
Ice&Lime
veterán
válasz
PitLee #96487 üzenetére
Legtöbbet 0,80 - 1,30 GHz között mozog a videóban játszott bejátszás alatt.
De van néha itt-ott 1,5 vagy 2, 3 GHz is de csak pillanatra.Duracellm... (#96488): ezt bármelyik laptop szervizben megtudják nézni, kideríteni, hogy hol a gond és kb. ez milyen nagy munkának számít és mennyire kell szétkapni hozzá a gépet?
És esetleg nincs erre valami ellenőrző program, hogy software-sen is ez kideríthető legyen? -
válasz
z123456789 #96485 üzenetére
-
válasz
z123456789 #96483 üzenetére
Az ilyen "szarság" ahogy nevezed, pont azért teszi fel a kérdést, hogy ha valaki távolról akarna benyúkálni a rendszerbe, akkor te tudjál róla... De ha ez téged nem zavar, akkor az UAC-ot ki tudod kapcsolni.
-
z123456789
addikt
Sziasztok!
Feltelepítettem az új meghajtóra a Win10-et. Probléma mentesen beaktiválta.
Viszont egy sima Transmission GUI-ra ilyet írt ki, hogy a rendszergazda megtiltotta önnek hogy telepítse ezt a programot. Wtf? Nekem ne tiltson meg semmit, hol tudom az ilyen szarságokat kikapcsolni? :/
-
törölt tag
válasz
Ice&Lime #96473 üzenetére
Szerintem a panel háttér világítására meghajtó IC valamilyen védelme aktiválódik, vagy lép ki az áramgenerátoros módból.
Akkor tudnám 100%-ra biztosra mondani hogy kijelző csere, ha megmérném a panelon a +5V-ot ami stabil lenne, megmérném a fényerőt vezérlő PWM-et ami stabil 100% lenne, de a led string áramfigyelő ellenállásán, vagy a teljes led string kapocsfeszültsége ugrálna ezektől függetlenül.Vidd el szervizbe.
-
zolokas
aktív tag
Üdv melyik az a futtatás parancs amivel lehet illesztő driverekt telepíteni? Nem emlékszem mi az a parancs! valami i betüvel kezdődik!
-
silvergod
őstag
Sziasztok!
Az mitől lehet hogy nem megy az MS store ,az időjárás sem,és a valuta árfolyam se frissül a számológépnél.
mindig azt írja nézzem meg a net kapcsolatot,de van internet semmi gond vele..elvileg
köszi -
Werkly
őstag
HPET CMD-vel való kikapcsolása csak 1 reboot erejéig él vagy marad amíg "on parancs" segítségével visszakapcsolom? Kösz
-
Ice&Lime
veterán
válasz
#16939776 #96469 üzenetére
Eddig nem vettem észre nagyobb különbséget, de lehet az 100%-80% is talán. Nem szokott úgy maradni. Igen, mintha körülbelül eggyeznének a "ritmusok" úgymond. És minden rendszeren, legyen az windows 7, 8.1, 10, a legújabb 10 vagy linux, ugyan úgy ugyan azt csinálja. És ezt csinálja max fényerőn, 50% fényerőnél és alacsony 10% fényerőnél is ugyan úgy.
(#96467) bazsi83vp: igen, az inteles verzélőpultban az összes lehetséges beállítást kipróbáltam már, több vga drvier verzióval is, többféle windows kiadással és még linux-al is, de ugyan az, teljesen mindegy milyen rendszer, ugyan azt csinálja mindegyiken.
(#96466) BIZ0906: azért kellett a vaku, mert a telefon állandóan hozzáigazította a megvilágítást a sötétüléskor és akkor nem látszódott volna a lényeg.
(#96465) svgyula : az elég drága lenne sajnos.
-
törölt tag
válasz
Potyka03 #96471 üzenetére
ITT válaszd ki a "ONE Bing" vagy "One Windows Spotlight image" opciót.
-
-
törölt tag
válasz
olivera88 #96463 üzenetére
Igen, ezzel az alkalmazással (be tudod állítani, hogy a napi képeket mind mentse automatikusan, utána már szemezgethetsz is a mappájából): Dynamic Theme.
-
bazsi83vp
senior tag
válasz
Ice&Lime #96455 üzenetére
Ahhoz a géphez nincs az a program. Nekem se jelenik egyébként meg az E6540 mellett. Csak egy ötlet volt, hátha valahogy mégis felkerült valamiképp más forrásból.
Ha az inteles energiabigyót is kinyomtad, akkor most nincs hirtelen több szoftveres ötletem.Max hirtelen +1 mentőöv...: linux live alatt kipróbálod, hogy csinál-e ilyen mókákat. Ha kijelző hiba, amire más gyanakszik, az csak kijön ott is.
-
Ice&Lime
veterán
válasz
PitLee #96457 üzenetére
Nem tudom, hogy típushiba vagy nem, igazából nem írnak sokan.
Próbáltam róla csinálni videót, úgy hogy valamennyire látszódjon (a fényviszonyok, kamera, fényerő, háttérszínek, stb.) aztán nagy nehezen végül sikerült egyet készíteni, egy 2 perceset róla.
A legjobban a képernyő jobb-felső sarkát figyelve látszik, ahogy sötétül el és világosodik vissza a videó, hogy pont akkor pislákol egyet-kettőt, loop-oltatva is pont akkor és pont ott.
Ide töltöttem fel a videót.
Remélem valamennyire kivehető a videóból (szóval az ami pislákol az nem a kamera, hanem a kijelző). -
olivera88
veterán
Az online háttérképet lehet valahogy tölteni? Megtetszett egy és le szeretném tölteni.
-
Potyka03
senior tag
Sziasztok.Van egy 6.-os szériás gépem,i5 6500-al,16 GB DDR3 CL9 1600 MHZ-s RAM-al s egy GTX 1660 Ti-om,egy Bitfenix Formula 550W tápegység . Elötte egy GTX 1050 Ti volt benne s semmi gondom nem volt. Most vettem ezt a 1660 Ti-t(MSI),újra is raktam a jogtiszta windowsom,s laggol a rendszer.. mármint úgy értem hogy google chrome-ban ha egyik fülről rá váltok a youtubra ahol megy a zene akkor beszaggat a gép is és a zene is.... s van hogy sokáig. S előfordul hogy elmegy a kép.... majd pár másodperc múlva visszajön s utána minden okés. Mi lehet a probléma?
Legfrissebb Nvidia driver van fent. Minden driver fel van telepítve. -
PitLee
őstag
válasz
Ice&Lime #96455 üzenetére
Elnézést nem volt szándékos, nem gondoltam, hogy letöltöd.
A szöveg miatt linkeltem, hátha előrébb jutunk valahogy, nem tudók jól angolul, kimásolni a szöveget meg nem engedte.
De a lényege amúgy is az volt, hogy bár nagyon közeli a típusszám a tied más.
A tiedben, mint lentebb írták elvileg a kamara érzékelné a fényerősséget és úgy szabályozna, amit linkeltem azon van dedikált ALS a felső kávában és van még olyan verzió is ahol az alsó kávában van az ALS.Mint már korábban írtad a kamerát már kikötötted, de úgysem volt változás,
innentől lenne jó valami finom elektronikához értő ember, mert akár lehet a korábban említett kondenzátor probléma is miszerint a kondi legyengült és amikor nagyobb áram igény lép fel a kijelző felől nem tudja ellátni a feladatát. passzAmúgy esetleg nem típus hiba, más e6440-nek is csinálják ?
(mert most e6440 videókat nézek hátha ) link -
törölt tag
Köszönöm a válaszaitokat, a problémát megoldottam és ihletet is merítettem belőlük:
-mivel senki nem gyanakodott vírusra, gondoltam, hogy esetleg a videókártya illesztőprogramját lenne ildomos frissíteni, 2015-ös driver volt fent, a legújabb pedig 2019 márc. 2.- a probléma azóta (folyamatos használat mellett) egyszer sem jelentkezett!
-leszedtem a kijelző körüli műanyag burkolatot, két darab csavar - alátét - anya kombóval megfogattam a törött zsanérnál és voilá, újra le lehet csukni, igaz, egy kicsit "csálé", mégis sokkal jobb, mint volt, hiszen így már legalább el lehet tenni az asztalról, ha szükség van a helyreHozzátenném, hogy az Avast Internet Security legfrisebb verziójú rendszertöltéskori vizsgálata semmilyen problémát nem dobott fel.
-
Ice&Lime
veterán
válasz
bazsi83vp #96449 üzenetére
Ez melyik program és honnan, hogyan lehetne ehhez a géphez ezt letölteni, mert eddig amiket töltöttem dell command / power manager és dell battery information, dell smart settings, ezekben nincsen ilyen rész, hogy " enable dell intelligent display" opció sehol sem.
Ez és ez nincsenek egyáltalán.
Hogyan lehetne ezt rátenni?
De olyan sincsen hogy my dell program, az is hol van ilyen hozzá? Itt csupa olyam programot mutatnak, amik hol vannak a gép letöltési oldalán?(#96450) Duracellm...: az nem jó..
(#96452) PitLee: amit linkeltél gugle docs linkes als driver az szépen malware-s volt rendesen tele ilyen-olyan települő-önkényes reklámokkal, egyiket le sem endegi törölni, na mindegy. De ilyen, hogy Dell Ambient Light Sensor Application nincsen a letölthető driverek között hivatalosan. Amit meg gugliban kikerestem azokat telepítve utána semmi sem történik, nem jelenik meg külön opció és nem működik az fn+bal gomb sem.
Amit linkeltél youtube videón, azokat már az elején próbáltam. Próbáltam rögtön alap microsoft vga driver-el, több inteles vga driverrel, meg uninstall a pnp képernyő meg újraindítás ilyesmik, de nem értek eredményt.
-
-
zolokas
aktív tag
Üdv melyik az a futtatás parancs amivel lehet illesztő driverekt telepíteni? Nem emlékszem mi az a parancs! valami i betüvel kezdődik!
-
-
petya2012
őstag
lehetne mégegy kérdésem?
a win10 tiszta telepítésénél megadtam a termékkulcsot(legális),viszont az aktiválásnál azt írja,hogy a Windowst a Microsoft fiókjához kapcsolt digitális licenccel aktiválták
ez jó így vagy alatta a termékkulcs frissítésénél beírjam a kulcsot??még a médiaadatfolyamtovábbításról is kérdeznék...
win7-nél simán ment,de itt hiába nyomok a bekapcsolásra nem engedi
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Apple TV eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest