Hirdetés

2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 10 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2020-05-31 14:25:16

LOGOUT.hu

Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#82367) Kam1kaze


Kam1kaze
tag

Sziasztok!

Nem tudom, hogy Windows 10 hiba lehet-e, de mivel XP és W7 alatt nem volt ilyen problémám, gondlom oprendszer okozhatja. Pontosan, egyszer régen volt hasonló XP-n, de megoldottam.

Játék (PayDay 2) közben jön csak elő, egyszer csak lerakja a játékot asztalra, rányomok, hogy visszarakja a játékot teljes képernyőbe, de utána megint szinte minden gombnyomásra lerakja a játékot (pár gombra nem csinál ilyet). Kipróbáltam, hogy kiléptem játékból és txt-be írtam, ott sikerült, de például Firefoxnál nem írt a szövegmezőbe. Ilyenkor, ha kilépek a játékból, a betűk megnyomására programok indulnak el. Csak PC újraindítás segít. Pár hete volt ilyen először, kettő napig csinálta, utána jó volt, most megint, tegnap és ma (most) is ezt csinálta.
Tegnapinál pont akkor kezdte el csinálni, amikor olyan helyen voltam játékban, ahol szerencsére nem tudtak lelőni, így vártam és körülbelül 2 perc elteltével megint működött. Annyi volt utána, hogy csak pár lényegtelen betűre nem reagált.

Beragadó billentyűt néztem pár hete, nincs bekapcsolva.

Neten erre találtam, de nincs megoldás.

Mit tudnék megnézni, megpróbálni?

Most napközben fontos ügyekre kell a gép, így nem tudom újrarakni. Valószínű Windows 7 megy majd rá, mert 15 év alatt, XP és 7-el összesen nem volt ennyi gondom, mint lassan 1 év alatt a 10-el. Pár hónapja a start menüm se nyílik meg mindig. Elején csak hetente csinálta, most meg már hetente négyszer is. Ilyenkor Ctrl+Alt+Delete, kijelentkezek, majd vissza és jó lesz. Ezt írja kijelentkezéskor.

Végre megoldottam a kijelző problémát, amit anno a W10 frissítés elcseszett, erre jön kettő új. A mostani hibák előtt, közben, után nem volt frissítés, csak úgy előjöttek.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 10 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.