Hirdetés

2024. április 20., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 10 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2020-05-31 14:25:16

LOGOUT.hu

Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#82801) tordaitibi válasza jokeph (#82795) üzenetére


tordaitibi
veterán
LOGOUT blog

Én nem értem ezeket az anomáliákat, van egy pc otthon, van egy ssd (történetesen a SATA3 porton) van egy 500G hdd SATA1 porton, a cd rom a SATA nullán, a SATA2 az kilóg a gépből vinyótesztre és az ssd-n egy XP meg eg Linux Mint, a hdd-n egy Win7, egy tartalék XP meg egy régi BackTrack. Ez kb. 7 év alatt lett így, soha semelyik rendszer nem rondított a másikba, ha lehúzom bármelyik vinyót a másikról indulnak az azon lévő oprendszerek simán. Semmi közük egymáshoz, a telepítésnél megadtam mi hova menjen és ott van.Számomra ezért érthetetlen a W10 ezen mizériája. Vagy az uefi kavar be?

(#82802) King Unique válasza Dromi (#82800) üzenetére


King Unique
titán

Ha vadiújak, akkor nyilván particionálatlan mindkettő. Vagyis particionálni kell őket a lemezkezelőben, azaz először MBR / GPT séma szerint inicializálni, majd a nem lefoglalt területen létrehozni egy új kötetet pl. NTFS fájlrendszerrel. Még mielőtt megkérdeznéd, a GPT 2 TB feletti meghajtóknál kötelező, illetve UEFI-s rendszermeghajtónál, ha pl. Windows van rá telepítve EFI módban. Tehát ezektől eltérő esetben választható (elég) az MBR is, de amúgy a GPT szintén opció.

[ Szerkesztve ]

(#82803) Dromi válasza King Unique (#82802) üzenetére


Dromi
tag

Oké ssd-azt mibe kell? MBR vagy GBT?

(#82804) krealon válasza Dromi (#82803) üzenetére


krealon
veterán

Milyen celt fog szolgalni az uj SSD?

(#82805) Dromi válasza krealon (#82804) üzenetére


Dromi
tag

Rendszer + game, ami ráfér 500gb-ra^.

(#82806) King Unique válasza Dromi (#82805) üzenetére


King Unique
titán

Ez így érdekes, mert a leírtak alapján már van egy rendszermeghajtód, amiről épp fut a Windows 10. Ez netán egy 2. lesz, vagy a régi SSD cserélve erre az újra, vagy másik gépbe lesz téve?

Ha rendszermeghajtóként lesz használva az SSD, akkor amúgy teljesen felesleges előparticionálni, mivel a partíciós séma Windowsnál eleve az BIOS-MBR / UEFI-GPT telepítési módtól függ majd. Azt pedig majd beállítja a Windows telepítője, nem kell előre, pláne hogy egyesek amúgy is elrontják és utána meg csodálkoznak, hogy miért problémázik a telepítő az MBR / GPT miatt... Plusz ahhoz, hogy a rendszer számára létrehozott kisebb partíciók ne kerüljenek másik lemezre (példa), ahhoz eleve particionálatlan területet célszerű megadni telepítési célnak. Illetve ott az "Új" opcióra kattintva létrehozni a telepítővel az adott lemez elején ezeket a kisebb partíciókat. Vagy eleve letiltani a BIOS-ban / fizikálisan leválasztani stb. a telepítés idejére a többi háttértárat.

[ Szerkesztve ]

(#82807) Doky586 válasza sixpak (#82796) üzenetére


Doky586
nagyúr
LOGOUT blog (1)

A clean install - al tudsz váltani uefi és legacy mód közt; helyre tudod hozni a russzul particionált hdd telepítést (mint sok példa van erre itt és hdd ssd topikban), vagy javíthatja a 'kivettem a régi hddm, miért nem bootol az ssdm' problémákat is, az alapra állítás pedig nem..

(#82808) Dromi válasza King Unique (#82806) üzenetére


Dromi
tag

Ami most van ez 4 éves kb, samsung 840/120gb/de 66% a kondíció és amit vettem 860, arra újra felteszem a Win10-t aztán még ami mellé megy, de egyenlőre a HDDT, nem sikerült megcsinálni mert a lemezkezelőben úgye felugrott a kérdés, rament a gps, és nem történt semmi. Ott van és mégsincs ott, ezzel, most mit kell csinálni?

120 GB-s meg jó lesz extrának képszerkesztésre, vagy valamire.

A biosba meg nem tudom hogy kell belépni (Asrock Extreme4) Mert múltkor elszállt a VGA, és cserélve lett szervízben, aki újrarakta a rendszert, és valamit beállított, mert nem tudtam belépni a biosba, olyan gyorsan betölt a windows^... de nem 5 mp- kb 10^...Mit kell megnyomni? Ezért is volt az, hogy nem tudtam belépni a meghajtó kezelőbe/ ahol kiválasztod, mit akarsz futatni..F11-re gondoltam, mert nem történik semmi..

[ Szerkesztve ]

(#82809) adika4444 válasza Dromi (#82808) üzenetére


adika4444
addikt

Hali!

Esélyesen a gyorsindítás kavar be. Kapcsold ki, utána a gép bekapcsolásánál elvileg be tudsz majd lépni a BIOS-ba...

üdv, adika4444

(#82810) Dromi válasza adika4444 (#82809) üzenetére


Dromi
tag

Kikapcsoltam és nem ment se f2-vel se del és a boot sem, mert betölt... Csak úgy lehet újrarakni, ha elindítom a wint és utána lindítom a telepítőt meghajtóról, múltkor úgy csináltam és bejött.

(#82811) Dromi


Dromi
tag

Csak nem tudom, hogy újrarakjam-e, kipróbálom... Biost resetelni kéne?

[ Szerkesztve ]

(#82812) King Unique válasza Dromi (#82808) üzenetére


King Unique
titán

Ennyi erővel a régi SSD-ről lehetne a rendszert akár klónozni is az újra, nem muszáj erővel tiszta telepítést csinálni. Az sem feltétlen gond, ha nem egyforma tárolókapacitásúak, mert akár a rendszerpartíció zsugorítása is megoldható (bővebben). De, ha mindenképpen tiszta telepítést akarsz csinálni, akkor nyilván azt is a lehet. A lényeg, hogy akár klónozol, akár újratelepítesz a 0-ról, egyik esetben sem kell előparticionálni az SSD-t, sőt mondhatni teljesen felesleges. Az meg az előző válaszban már le volt írva világosan, hogy a HDD esetében is az inicializálás után az új kötet létrehozása a következő lépés.

Ha a Windows 10-nél be van kapcsolva a gyorsindítás (fast startup), akkor a rendszer leállítása után eleve nem lehet belépni a BIOS-ba, max. csak az újraindítása után. Illetve a BIOS-ban a bekapcsolt Fast Boot opció is bekavarhat. De Windows 8 óta pl. a gépházban a speciális rendszerindítást választva közvetlenül is elérhető az UEFI BIOS.

[ Szerkesztve ]

(#82813) Dromi válasza King Unique (#82812) üzenetére


Dromi
tag

Kösz megcsináltam a HDD-t, ezt kerestem, csak mindig elfelejtem, hol van, akkor ssd-vel mit kell csinálni?

(#82814) sixpak válasza Doky586 (#82807) üzenetére


sixpak
nagyúr

Köszi, nincs ilyen gondom, 2 ssd és 3 hdd van a gépben, jók ahogy vannak, csak kíváncsi voltam.
Többieknek is köszi.

https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/

(#82815) King Unique válasza Dromi (#82813) üzenetére


King Unique
titán

Semmit, majd a Windows telepítője megcsinálja a particionálást, ha eddig nem lett volna a leírtak alapján kellően világos... De, ha esetleg már feleslegesen particionáltad és formáztad, akkor lehet majd utólag a telepítő grafikus felületén is törölni, vagy parancssorban a DiskPart használatával.

[ Szerkesztve ]

(#82816) Doky586 válasza Dromi (#82813) üzenetére


Doky586
nagyúr
LOGOUT blog (1)

Biosba(uefibe) való belépés ekkor: Start menü - ujraindítás nyomása közben nyomni a shift gombot, ezután a King linkelte leírásban követni a kék screenshotokat.. Ezután akár ki is kapcsolhatod a biosban hogy legközelebb már működjön a Del gombal való belépés. Talán vesztesz 1 másodperc boot időt, kimérheted.

[ Szerkesztve ]

(#82817) Dromi válasza King Unique (#82815) üzenetére


Dromi
tag

Nem csináltam vele semmit, ok, köszi^, ma már nem teszek újra. Elég világos volt, csak szeretek sokta kérdezni^. Akkor kihúzom az áromból addig^, :R

(#82818) CsengődiGeri válasza King Unique (#82779) üzenetére


CsengődiGeri
tag

Én visszaálltam a 1709-re mert a 1803-ra történő frissítés után több hardverem és programom nem működött mivel sem ujj driver sem új verzióm nem volt belőlük. Így megértem aki ragaszkodik egy működő verzióhoz és nem akar frissíteni. Szerintem én is ennél a verziónál maradok akárki akármit is mond és nem frissítek. Az MS meg bekaphatja ha az újabb verziók szarabbak mint a régi. Ha a frissítések egyenértékűek pl. a W7-ről a W10-re váltással akkor én maradok a réginél, évente kétszer nem fogok újabb és újabb hardvereket és programokat beszerezni és megtanulni, miért nem lehet egy verziót legalább 2-5 évig használni, ja kell a profit mindenkinek csak hogy nekem nem telik rá.

(#82819) Geth válasza CsengődiGeri (#82818) üzenetére


Geth
addikt

Elsőre is értettük, Neked nem jött be, ergó sz*r...

(#82820) #86564352 válasza CsengődiGeri (#82818) üzenetére


#86564352
törölt tag

Az pech. 1809-et majd ne rakd fel azonnal, várj pár hónapot a javításokra és utolérjék magukat a driverek és programok.

(#82821) odrif válasza CsengődiGeri (#82818) üzenetére


odrif
MODERÁTOR

És honnan töltötted le a 1709-et?

20 éve a Prohardveren

(#82822) King Unique válasza CsengődiGeri (#82818) üzenetére


King Unique
titán

Azért az megint túlzás, hogy minden egyes funkciófrissítés és új build miatt egyből új hardvert kellene venni, meg mindenből újabb programokat. Pont az a lényeg, hogy normál esetben nyilván nem kell, sokan eleve ugyanazon a vason upgrade-elnek végig az újabb és újabb verziókra, nem cserélnek mindegyiknél hardvert... Ahogyan programoknál sem kell mindegyikből újabb, amelyikből meg igen, ahhoz rendszerint időben kiadja a szoftver gyártója az újabb változatot. Ahol esetleg előfordulnak problémák, ott meg a hardverek és a szoftverek gyártóinak a hiányossága is, ha szükség esetén nem aktualizálják időben a drivereket és a programokat az új Windows 10-verzióhoz... Ami egyébként nem jelenti azt, hogy ez később nem változhat. Ráadásul akár ki is lehet várni, amíg jobban kiforr minden, mivel az évi 2 build upgrade sem feltétlen kötelező. A Pro kiadástól kezdve eleve beállítható késleltetett frissítési csatorna, illetve az 1 éves halasztás. Ahogyan külső programmal a Home kiadásnál is megoldható, sőt pláne külső programmal akár még tovább is halasztható mindkettőnél. A funkciófrissítés halasztása indokolt esetben még belefér, de azért a végtelenségig nem lehet halogatni az egyes verziók véges támogatása miatt. Viszont mindennemű frissítés teljes és végleges letiltása, illetve egy már nem támogatott Windows 10-verzió online használata mellett egyszerűen nincsenek észérvek, akármi akármit mond...

[ Szerkesztve ]

(#82823) #86564352 válasza odrif (#82821) üzenetére


#86564352
törölt tag

(#82824) dangerzone


dangerzone
addikt

Sziasztok!

Haverom laptopjára akarnék win 10-et feltenni, de a bajom az, hogy ezt írja ki, miután a telepítő betöltött és kiválasztanám a megfelelő partíciót: A Windows nem telepíthető erre a lemezre. A kijelölt GPT particionálási stílus szerint

Gondoltam okés, akkor MBR helyett GPT-s partíciós sémát állítok be Rufusszal, fat32 fájlrendszerben.
Ekkor nem akar bootolni a pendrive-ról, holott felismeri.

Akkor próbáltam ntfs fájrendszerben, de ugyanaz, mint fat-tal. "Reboot and select proper boot device or insert boot media in a selected boot device and press a key"

A vinyó c partíciiójára telepítenék windows-t, a d-n természetesen adat van, amit nem kéne elveszteni.

Toshiba satellite laptop.

Van valami tippetek?

[ Szerkesztve ]

(#82825) SP4C3 válasza dangerzone (#82824) üzenetére


SP4C3
veterán

Jól írtad ki a telepítő USB-t, a lemezzel van baja, ha törölsz minden partíciót és újra létrehozod őket, akkor menni fog, természetesen ez adatvesztéssel jár, előtte menteni kellene.

-JNA- Yugoslav National Army // ⍟T-34-85⍟ // MSI H81M-P33 / Intel Xeon E3-1220 v3 @ 3.5GHz / 16GB DDR3 @ 1600MHz / Gigabyte RX470 4GB. sp4c3.speedtestcustom.com

(#82826) King Unique válasza dangerzone (#82824) üzenetére


King Unique
titán

Tipikus probléma, mivel egyesek rendre keverik a BIOS-MBR és az UEFI-GPT telepítési módokat... Ha az előbbi szerint akarsz telepíteni Windowst, akkor ahhoz értelemszerűen MBR particionálási séma szerinti lemez kell, nem GPT. Viszont, ha a D partíción jelenleg adatok vannak és nincsen mód azokat lementeni, majd utána a lemezt teljesen törölni, akkor a boot módot kellene átállítani UEFI-re és aszerint telepíteni. Ha nálad most legacy BIOS (CSM) mód van beállítva, ellenben a Rufus natív GPT-UEFI beállítása szerint írtad ki a pendrive-ra a telepítőt, akkor nem meglepő, ha nem bootol... Illetve egyesek ezt is félreértelmezik, mert itt korántsem csak a kiíráson múlik, hogy milyen módban fog indulni a telepítő, hanem eleve a megfelelő boot mód beállításán, illetve a megfelelő boot eszköz kiválasztásán.

[ Szerkesztve ]

(#82827) dangerzone válasza King Unique (#82826) üzenetére


dangerzone
addikt

Köszi, ez segített. Átállítottam a biosban CSM-ről uefi-re, most beröffent.

:R

(#82828) ROBERTOH válasza ROBERTOH (#82748) üzenetére


ROBERTOH
őstag

Erre valaki valamit? :F

ez a kedvenc aláírásom

(#82829) kivlov


kivlov
aktív tag

Nos egy újabb érdekességbe futottam win 10 1803 verzió
adott egy laptop ssd-vel ami bitlockerrel van titkosítva ami indításkor jelszót kér ugyebár addig nem indul a rendszer
ez eddig szép és jó de van hogy olyan kedve van 10-ből egyszer mondjuk , hogy nem kéri a jelszót csak simán elindul a gép és tádám ott az asztal... ennek akkor sok értelme nincs hiszen ez a védelem nem túl megbízható
Valaki látott már ilyet vagy nálam vannak csak anomáliák? de úgy gondolom ez semmilyen szinten nem megengedett egy védelmi funkciótól... :)

[ Szerkesztve ]

(#82830) ROBERTOH válasza kivlov (#82829) üzenetére


ROBERTOH
őstag

Nem lehet, hogy nem lett kikapcsolva a gép?

[ Szerkesztve ]

ez a kedvenc aláírásom

(#82831) kivlov válasza ROBERTOH (#82830) üzenetére


kivlov
aktív tag

le lett állítva rendesen a gép kikapcsolással és kivárva amíg ki is kapcsol
ha csak alvóban van akkor egyből az asztalra tér vissza az más ott ok hogy nem fut le a folyamat

(#82832) trialboj válasza Döglött Róka (#81070) üzenetére


trialboj
őstag

"A win lefagy mikor kikapcsol a monitor és nem dolgozom rajta 5-10percet - 1órát. Meló közben nem csinálja."

Megpróbálkoztam a vga driver frissítéssel, kb tegnap szépen ment, az előbb viszont ismét lefagyott mikor kikapcsolt a monitor, nem értem, ha felhúztam 30 percre a monitor kikapcs időt akkor nem volt gond.

Két monitor van a vgahoz kapcsolva, általában csak 1 aktív, a DVI kábeles, a másig display port to vga átalakítóval kapcsolódik egy ugyanolyan dell u2412m hez.

Van bármi ötlet hogy lehetne megnézni hogy milyen hibe miatt fagy le a win?

Nem szeretném állandóan ébren tartani a monitort, fogyaszt és nem is mai darab, de még közel sem érett meg a cserére.

köszönöm

"Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //

(#82833) vlevi válasza trialboj (#82832) üzenetére


vlevi
nagyúr

Display porttal nekem is voltak gondjaim, dvi-n semmi ilyesmi nincs.

Probald mrg, hogy ha csak az egyik van radugva, akkor is csinalja?

Vsak egy tipp, de DP helyett probalj HDMI-t, talan az is megoldás lehet.

(#82834) tylerddd


tylerddd
veterán

Hello! Csütörtökön megjön az új SSD-m és UEFI-ben szeretném telepíteni újra a Win10-et. A Rufus segítségével csinálom majd meg a pendrive-ot, ehhez találtam leírást/videót. A BIOS-ban viszont mit kell állítani?! Legacy boot-ról állítsam UEFI-re és kész vagy mást is kell?! Köszi!

Csak egészség legyen, meg térerő!

(#82835) pc360 válasza tylerddd (#82834) üzenetére


pc360
addikt

GPT vs MBR témakörben guglizz még, vagy keress rá itt, a topikban! Ezen kívül nincs más.

Válogatott, rendszeresen frissített programok ► neszetools.hu

(#82836) King Unique válasza tylerddd (#82834) üzenetére


King Unique
titán

Ha natív EFI módban akarsz telepíti, akkor igen, célszerű átállítani. Amúgy meg legutóbb pont nemrég volt szó erről itt a topikban.

(#82837) tylerddd válasza King Unique (#82836) üzenetére


tylerddd
veterán

Köszi mindkettőtöknek! Igen, olvastam most a fenti hozzászólásodat, amiből nekem az jött le, hogy ha a Rufussal megcsinálom a pendrive-ot, akkor kb. a Win telepítő mindent csinál majd ez alapján és kész, ill. UEFI-t állítok be BIOS-ban.

Elmókolgatok majd vele, a régi SSD-n úgyis ott lesz a rendszer, ha valami nem jól sikerülne.

Csak egészség legyen, meg térerő!

(#82838) King Unique válasza tylerddd (#82837) üzenetére


King Unique
titán

Itt a Windows 10 telepítőjének (ISO) kiírása a pendrive-ra egy dolog, ami egyébként megoldható külső program nélkül is, amiről már szintén volt szó több alkalommal itt a topikban (példa). Viszont ahhoz, hogy ténylegesen UEFI módban történjen a telepítés, az előbbi válaszban linkelt dolgokat is javasolt lecsekkolni, illetve szükség esetén beállítani. Valamint ha már SSD, akkor a BIOS-ban pl. a SATA AHCI módot is, ami a "Windows 7/8/10 SSD-vel! Hogyan is?" cikkben is le van írva. Továbbá a telepítésnél érdemes figyelni még arra is, amiről nemrég volt szó egy másik válaszban.

[ Szerkesztve ]

(#82839) Predator2


Predator2
addikt

Helló

Asus Prime x370 Pro-ról váltottam Asus Prime x470-pro-ra.
Minimális különbségek vannak az alaplapok miatt, de mégis akad.

Elméletileg minden driver fent van, de az előbb is dobott egy kékhalált a gép.
Hogy lehet (ha lehet egyáltalán) alaphelyzetbe állítani a Wint, úgy hogy csak a driverek törlődjenek?
Csak az új alaplap drivereit szeretném újrarakni, főként a chipszet drivert.

THX

>> Ha érdekel valami, vagy nem tudok valamit, akkor Kérdezek << >>McLaren Forever.<< >> Az első és legfontosabb a megbízhatóság, minden más csak sokadik tényező!<<

(#82840) Cs1csó válasza Predator2 (#82839) üzenetére


Cs1csó
félisten

A Windows újratelepítés nem játszik? Hátha megoldódna minden gondod. Persze futhatod a köröket, és hátha mond valaki valami tutit vagy magadtól rájössz pár nap alatt.

(#82841) Dromi válasza King Unique (#50) üzenetére


Dromi
tag

Szia!

Akarok kérdezni valamit,feltettem a Win10-t DVD-ről 2 perc alatt kb^ (közben a másik sssd-n töröltem azokat a kis fájlokat, formáztam meg törlés, aztán maradt még 15MB-és töröltem az ssd-t, de ott maradt^). Utána még egy óra sem kellett az össz frissítésnekk és az új nagy patchnak, leformáztam ca 8 óra alatt a HDD-t. VGA &Hangkártya &SSD& egér drivert külön tettem fel, és driver booster-al az összes többit. Akkor két kérdés van:

1. HDD-nem maxon másol hanem ingadozik 10-110MB között, ez ugyanolyan mint a pendrive, ami ca.90MB-val másol és az vagy jó vagy nem de állandóan 25MB-al másol a 90 helyett (néha meg maxon megy.., mi lehet a gond, alaplap driverét nem tettem még fel...

2. a másik ssd-nél mit kell csinálni új kötet és kész?

1TB-át kell másoljak és ez nem jó, hogy simán menne 110mb és csak 20mb-al megy...

[ Szerkesztve ]

(#82842) King Unique válasza Dromi (#82841) üzenetére


King Unique
titán

Már épp akartam írni a másik topikban látva a kérdésedet, hogy lehet inkább itt kellene érdeklődnöd, ha Windowszal kapcsolatos ... :D

1. Milyen HDD, mekkora méretű fájlok, a csatlakozás és a kábelek SATA-n rendben vannak stb? Egyébként egy merevlemez eleve nem egyformán gyors a teljes felületen, amit pl. a HD Tune programmal végezett tesztek is szemléltetnek (példák). Az elején a leggyorsabb, ellenben a vége felé közeledve egyre inkább lassul. Ahogyan akkor is, minél inkább tele lesz másolva és csökken a szabad hely mérete. Aztán az sem mindegy, hogy kisebb / nagyobb méretű fájlokat másolsz, előbbi lassabb, utóbbi gyorsabb. Amúgy felesleges volt összegányolni a rendszert XY driver updater programokkal, mert van amikor pont az ilyenek okoznak különféle anomáliákat...

2. Mire lesz használva? Az előző válaszokban már le volt írva világosan, hogy ha az is rendszermeghajtóként, akkor semmit, majd a Windows telepítője particionálja. Ha másodlagos meghajtóként adattárolásra, akkor a lemezkezelőben először inicializálni kell, majd utána létrehozni egy új kötetet.

[ Szerkesztve ]

(#82843) Dromi válasza King Unique (#82842) üzenetére


Dromi
tag

KK^, most feltettem az alaplap driverét is erre most csak 1.3 - 15mb-val másol^.. WD Purple Z 3TB, és amit másolok, sok kép, nincs betömörítve...
Akkor a pendrive:(Sandsik Extreme USB 3.0-32gb) az mért van, hogy állandóan ilyen 25mb/al másol, és néha meg maxon? Maxon kéne menjen és ezt sem értem, tuti valami szoftveres hiba van...
SSD adattárolás ha pl game van rajta?

[ Szerkesztve ]

(#82844) Kékes525


Kékes525
félisten

Megjött a havi. :D [kép]

Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.

(#82845) King Unique válasza Dromi (#82843) üzenetére


King Unique
titán

Sok apró méretű kép másolása eleve lassabb lesz, mint egy nagyobb méretű lemezképfájl, film stb. másolása. Ha maxon akarod járatni a HDD-t és kihasználni a szekvenciális értékeket, akkor ahhoz nyilván nagyméretű fájlokat kellene másolni. A forrásmeghajtó pedig hiába egy gyors SSD, ha a célmeghajtó egy jóval lassabb, 5400 RPM-es HDD. Ez esetben az utóbbi eleve korlátozni fogja az adatátviteli sebességet.

Ha nem OS-t akarsz rá telepíteni és rendszermeghajtóként használni, akkor értelemszerűen igen. Remélem többször már nem kell leírni... :DDD

[ Szerkesztve ]

(#82846) Geth válasza Kékes525 (#82844) üzenetére


Geth
addikt

1803: KB4338819

Talán egy képnél több infót hordoz másnak :P

(#82847) Kékes525 válasza Geth (#82846) üzenetére


Kékes525
félisten

Miért? A Google mindenkinek a barátja. 1803: KB4338819 :P

Ilyen jellegű hibája másak is van? devicecensus.exe process stops working problem after first boot of the day

Én is mindennap látom a Megbízhatóságfigyelőben, de ez semmi másban nem jelentkezik. Problémát nem okoz. Ezt most megcsináltam How to Fix Faulting application name: devicecensus.exe, version: 10.0.17134 In Windows 10 1803 April 2018 Update, meglátom használ e.

[ Szerkesztve ]

Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 10 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.