Hirdetés

2024. május 23., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 10 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2020-05-31 14:25:16

LOGOUT.hu

Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#77763) Kékes525 válasza Geth (#77762) üzenetére


Kékes525
félisten

"Az, hogy aktívan (időt/pénzt/energiát befektetve) nem védekeznek egy lehetséges mókolás ellen, az nem azt jelenti, hogy "lehetővé tették", és szeretnék, hogy mindenki mókolja, elsőnek ezt a gondolatot próbáld meg elfogadni "

Én alig mókoltam a Windows 7- hez képest. Startmenü csere és a színek állítgatása a registryből. Ennyi.

Másrészt és ez a lényeg. Miért olyan önhittek, és cinikusak, hogy alig biztosítottak mentési, visszaállítási, hibajavítási lehetőséget abszolút értelemben és a Windows 7-hez képest is?

Az pedig bicskanyitogató, hogy indításkor nem választhatok alapból hibajavítási lehetőséget, csökkentett mód indítást. Hiányzik az F8 alapból.

Minden mókolás nélkül is belefuthatok abba, hogy a rendszer nem akar elindulni valamiért. Ebbe bárki belefuthat. Teljesen függetlenül attól, hogy mennyire van otthon a számítástechnikában. Elég egy hibásan megírt driver, vagy program.

A Windos 7 rendszernél ez a lehetőség legalább megvan (lásd F8 indításkor). Csökkentett módot is nyugodtan kivehették volna a rendszerből, hisz a legfontosabb feladatára alapból nem használható. Ha nem indul el a rendszer nem tudok belépni csökkentett módba. Előre kellene kitalálnom, hogy a legközelebbi újraindításkor hiba fog fellépni, ezért nyomjam meg a shift gombot is, hogy beléphessek a csökkentett módba. Ez több mint röhej.

Még egyszer. Nem f@kázni akarom a Windows 10-et, mert mint már fentebb is írtam, nagyon sok tulajdonsága határozottan tetszik. Viszont nem vagyok elvakult hívő sem, mint az életben semmivel kapcsolatban sem.

[ Szerkesztve ]

Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 10 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.