Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 10 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2020-05-31 14:25:16

LOGOUT.hu

Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#78701) Kékes525 válasza Geth (#78700) üzenetére


Kékes525
félisten

Ez volt a nyerő! Köszi! [kép] :R

Így akkor szépen kiépítgethetem a Windows 10 start menüjét. :D

"Ekkora dzsumbujt"

Igen, még csak próbálkozok. Felrakok ömlesztve mindent ami kell, utána rendezgetem.

[ Szerkesztve ]

Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.

(#78702) TIT


TIT
veterán

Sziasztok!

Toshiba laptopon frissítettem volna 1803-ra de a végén hibát írt ki.

(#78703) whatnot


whatnot
őstag

W10-nél is működik még az, hogy ha a gép configjában főelemet (pl. VGA-t) cserélek, akkor azt másik gépnek tekinti és újra kell aktiválni?

(#78704) #77646080 válasza whatnot (#78703) üzenetére


#77646080
törölt tag

Pont egy éve cseréltem VGA-t és alaplapot, akkor kellett újra aktiválni. Nem volt vele semmi probléma.

(#78705) pzstm válasza whatnot (#78703) üzenetére


pzstm
titán

alaplapot elsősorban, többinél szerintem nem (VGa lehet problémás), de megoldják újraqaktiválást. ;)

iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!

(#78706) whatnot


whatnot
őstag

Köszönöm a válaszokat :)

(#78707) Buckey


Buckey
senior tag

Egyre jobb ez a 1803 frissítés. Kb. 1 órája nem tudom leválasztani az USB-s HDD-t, mert állítólag valamilyen program használja. De én nem látok olyan programot, ami használná.
Tartalomindexelés, töredezettségmentesítés is ki van kapcsolva, hátha, de nem azok a problémák.

Azt hiszem, megy vissza az előző, de lehet, hogy egy Linux. Mindenki azt mondta problémásnak, hát, az első 1 óra tényleg az, amíg meg nem szokja az ember a gondolkodásmódját, utána már azt csinálja, amit akarsz. Ott 4 év alatt ilyen sosem volt!

(#78708) ferke72


ferke72
aktív tag

Sziasztok!
lejött a 1803 frissítés, lezabált közel 20Gb ... :W ezt hogy lehet visszakerekíteni?
köszi :R

Nem az számít, hogy mennyi időnk van, hanem hogy mit kezdünk vele.

(#78709) Geth válasza ferke72 (#78708) üzenetére


Geth
addikt

Lemezkarbantartó

(#78710) King Unique válasza ferke72 (#78708) üzenetére


King Unique
titán

Ezen nem kell meglepődni, ez eddig is így volt minden Windows 10 build upgrade során. Sőt, egy 8 —► 8.1, illetve egy 7/8.1 —► 10 upgrade esetében is. Ilyenkor egyrészt letöltődik a telepítőt az upgrade-hez, majd a frissítés után a korábbi rendszer kompletten a Windows.old mappába kerül. Ez pedig ideiglenesen az upgrade után is megmarad a C meghajtón, de pont azért, hogy szükség esetén vissza lehessen állni a Windows előző verziójára.

Az ideiglenesen elvileg 10 napot jelent, utána automatikusan törlődik a korábbi rendszer. Ha ezt nem akarod megvárni és biztosan nem akarsz visszaállni a korábbi verzióra, akkor a lemezkarbantartóval manuálisan is törölhető.

[ Szerkesztve ]

(#78711) Buckey válasza Buckey (#78707) üzenetére


Buckey
senior tag

Újraindítottam a gépet, sikerült leválasztani. Megpróbáltam előidézni, hogy ne engedje leválasztani, de nem sikerült, most működik rendesen.
Közben meg ezt találtam:

Kérdezem én, hogy most normális ez a rendszer? XP, meg 8.1? Nem is volt a közelében olyan korból származó hardver meg szoftver, főleg nem switch!
Vagy még mindig az őskorban tartunk? Mert akkor buheráltam ennyit a gépet, mikor XP, Vista meg Win7 volt, hogy azért ne omoljon össze hirtelen nagy terhelés hatására. Vagy ha mégis, akkor előtte legalább tudjak róla..

(#78712) ferke72 válasza King Unique (#78710) üzenetére


ferke72
aktív tag

köszi. túl sűrűn nem nyúlok hozzá..

Nem az számít, hogy mennyi időnk van, hanem hogy mit kezdünk vele.

(#78713) totyino77


totyino77
tag

Hell korábban volt beszélve az inditási problémárol,
D:\windows\system32\logfiles\srt\srttrial.txt

1803 verzion, na most tiszta telepitésel visszaraktam a 1709 ugyan ez a probléma, ami egyszercsak nem fog betölteni a win, nektek ia ott van ez a hiba?

Mindíg jelezz vissza ha kell, ha nem ez a korrekt !!! totyino77 felhasználónak 50 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! + a mostani!

(#78714) MikeWazowski


MikeWazowski
addikt

Üdv!

Az új április update-tel elképzelhető, hogy több fps-em lesz a játékokban?

A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.

(#78715) Sub-ZeRo válasza MikeWazowski (#78714) üzenetére


Sub-ZeRo
nagyúr

Igen, ha mellé veszel egy 1080Ti-t.

"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."

(#78716) Cs1csó válasza Buckey (#78707) üzenetére


Cs1csó
félisten

Ezt én is utálom, nem is értem miért nincs erre egy olyan továbbilehetőség - amikor feljön ez az ablak - pl.: a folyamat erőszakos leállítása az eszköz leválaszthatósága miatt " ????? Rákattintok és utána le lehet választani ezt nem értem, vagy legalább írja már ki : MI AZ AMI HASZNÁLJA ami miatt nem lehet leválasztani.

Amúgy ajánlom figyelmedbe a hasonló szituációk megoldására: USB Disk Ejector ahogy nézegettem ingyenes vonalon ez a legajánlottabb, vagy nincs más és egy gép újraindítás.

(#78717) Buckey válasza Cs1csó (#78716) üzenetére


Buckey
senior tag

Igen, ezt már múltkor kitárgyaltuk, de azért egy ilyen egyszerű feladatot egy külsős programmal kell megoldani, ez azért már a vicc kategória.
A másik op. rendszerben bármelyik meghajtót le tudom választani, itt még az uSB-st sem. Ennyire kémkednek, mert az nem árulja el, hogy ugyan miért nem engedi a leválasztást, és milyen program fut. Valami naplózás, ezt meg tudtam nézni, nem most jöttem a falvédőről, de hogy miért és ki engedte neki, az rejtély, mert az indexelés, keresés, tömörítés stb. dolgok mind le vannak tiltva!

(#78718) MikeWazowski válasza Sub-ZeRo (#78715) üzenetére


MikeWazowski
addikt

Amennyiben nem a válasz, elég lett volna az is.

A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.

(#78719) King Unique válasza Buckey (#78707) üzenetére


King Unique
titán

Ez egyáltalán nem újdonság, ez a jelenség már az XP-nél is megvolt, ahogyan pl. a Windows 7-nél is. Szóval nem 1803-as fícsör, emiatt semmi értelme újratelepíteni. :N

Egyébként ilyenkor zárolhatja átmenetileg egy külső program (pl. HDS), vagy akár a Windows folyamata is a külső meghajtót, ezzel akadályozva a leválasztást. Nem hiába használom a korábbi válaszban említett külső programokat és az alábbi screenshot is jól szemlélteti ezt.

Amúgy meg a Linux sem kivétel, néha annál is előfordulhat ilyen. Ráadásul ott némelyik opció nem is teljes leválasztást, hanem csak a partíció lecsatolását csinálja. Az előbbinél pedig olyan bugok is előfordulhatnak, hogy leválasztás után fogja és újracsatlakoztatja az eszközt, tapasztaltam már...

[ Szerkesztve ]

(#78720) Cs1csó válasza MikeWazowski (#78714) üzenetére


Cs1csó
félisten

Kicsit bővebb válasz:

Alapvetően nem valószínű, de már a korábbi verziókban is központi szerep volt a JÁTÉK mint tevékenység ezt segítené elő a GAME MODE is és még pár dolog. Volt arról szó valaki már kérdezte én nem is tudtam róla hogy terben van/volt (úgy tudom nem tették még bele ebbe a buildbe végül) egy új energiagazdálkodási mód aminek a neve "Ultimate Performance" melynek elvileg a szerepe a játékokban fellépő mikro lag kiküszöbölése de mint ez a cikk is leírja ez tévedés mivel ez inkább munkaállomásokra lett kitalálva itt van pár cikk róla.
[link]
[link]
Itt is a mikro lag-ról beszélnek de nem a játékok kapcsán.

(#78721) Buckey válasza King Unique (#78719) üzenetére


Buckey
senior tag

Lehet, hogy ez is hozzásegített anno, hogy váltsak windows-ról (konkrétan a 7-es). De tavaly ismét elcsábultam. Kár volt! :W
Mindegy, meglátom, maradok-e és használom ezeket a komoly(talan) kis programokat egy egyszerű alap dologhoz.
Nagyon elgondolkoztam, hogy váltok, mert ez (is) azért nem olyan bonyolult, hogy több év alatt ne lehessen megoldani.
És még csodálkoznak Microsoft-ék, ha kiröhögik őket.

(#78722) King Unique válasza Buckey (#78721) üzenetére


King Unique
titán

Hát én egy ilyen miatt nem nagyon váltanék, pláne hogy a másik rendszernél is vannak érdekességek, mint említve volt az előző válaszban. Van olyan külső HDD-m, aminél csak a sima unmount opció működik Linux alatt, a teljes eltávolítás nem, mert mindig újracsatolja. Ellenben Windowsnál OK az utóbbi is. Aztán nem olyan régen egy Macen használt HFS+ fájlrendszerű külső HDD-n kellett oda-vissza másolni az adatokat. A Mint volt az első opció, mivel az kezeli a HFS+ fájlrendszert is natívan. Viszont csak USB 2.0 sebességgel volt hajlandó másolni, holott maga az eszköz, kábel, port USB 3.0-s volt. Plusz maga a rendszer is natívan támogatja a szabványt, sőt már a Gen 2-t is. Ellenben a Windows 10-nél már működött rendesen az eszköz USB 3.0 sebességgel. Igaz ott telepíteni kellett a HFS+ fájlrendszer teljes körű kezeléséhez pl. a Paragon szoftverét.

Szóval pró / kontra ilyen téren mindkét platform rendszereinél akad. Amúgy meg dual-boot és akkor nem kell kompromisszumokat kötni. ;)

[ Szerkesztve ]

(#78723) Buckey válasza King Unique (#78722) üzenetére


Buckey
senior tag

Igen, a Linuxnál is van egy-két sz.rság, ezt is elismerem, de abból van választási lehetőség, mert minden disztró másban jó. Nekem is beletelt pár napba, mire megtaláltam a (régi)gépnek megfelelőt (vagyis 3-ból választottam, amiből 2 jó). Nekem nem voltak ilyen problémáim, hogy nem válassza le, meg nem kompatibilis valami, mert ami itthon volt, az működött, utána meg figyeltem, hogy kompatibilis legyen.
Dual-boot-ot meg nem szeretnék, azért az annyit nem ér nekem. Vagy az egyik, vagy a másik.

(#78724) Sub-ZeRo válasza MikeWazowski (#78718) üzenetére


Sub-ZeRo
nagyúr

Nem.

"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."

(#78725) egykori


egykori
őstag

Üdv, olyan problémába ütköztem, hogy egy programot szerettem volna telepíteni, de nem sikerült, mert a WMP-t hiányolta a gépemről, ami valóban hiányzik, csak eddig nem tudtam róla, úgy emlékszem, régebben megvolt. A rendszer pár napja frissült 1803-ra.

Találtam ezt a telepítőt: Windows_MediaFeaturePack_x64_1803.msu, de "A frissítés nem érvényes erre a számítógépre." szöveggel kidob.

Szeretnék kérni segítséget vagy ötletet, hogy miként varázsolható fel a WMP.

Köszönöm

(#78726) TIT válasza whatnot (#78703) üzenetére


TIT
veterán

Vga nem fő elem,ott nem kell,csak alaplap cserénél.
Mondjuk annál viszont nem lehet hacsak nem fiókhoz kötöd.

(#78727) King Unique válasza egykori (#78725) üzenetére


King Unique
titán

Ha nem te gányoltál bele a rendszerbe és távolítottál el bizonyos összetevőket, akkor vélhetően N-es kiadást használsz, azoknál szokott ilyen probléma lenni. A Microsoft weboldaláról letölthető a Media Feature Pack, illetve innen 1803-hoz a KB4057437. Azt kellene letölteni és telepíteni, aminek normál esetben működni kellene.

[ Szerkesztve ]

(#78728) Sziszifeca válasza ferke72 (#78708) üzenetére


Sziszifeca
őstag

ccleaner-el töröld az .Old mappát.

>>Youtube/Sziszifeca<<

(#78729) egykori válasza King Unique (#78727) üzenetére


egykori
őstag

Köszönöm, az ajánlott telepítőről írtam, ami sajnos nem települ. Hogy belegányoltam-e a rendszerbe ilyen módon, őszintén szólva, nem emlékszem. Három éve használom a gépet, így több dolog is történhetett. Erről az N verzióról eddig nem tudtam semmit. Kideríthető, hogy mi van a gépemen?
(A W10Pro anno W7Próról lett legálisan frissítve. Ez utóbbi hivatalosan lett vásárolva a laptoppal.)

(#78730) King Unique válasza egykori (#78729) üzenetére


King Unique
titán

Van egynéhány módszer a telepített Windows pontos verziójának megállapításához. Az N-es kiadásokkal eredeti állapotukban többnyire csak a szívás szokott lenni és nem érdemes erőltetni a használatukat, ha nem muszáj. Emlékszem anno pl. a 7-esnél próbálgattam ilyen N-es kiadást, de annak is az lett a vége, hogy telepíteni kellett utólag ezt a kiegészítő csomagot, mert anélkül bizonyos programokat nem lehetett felrakni. Szóval nem sok értelme van ezeknek, pláne normál használatnál.

[ Szerkesztve ]

(#78731) egykori válasza King Unique (#78730) üzenetére


egykori
őstag

Végig nézegettem, semmi N vagy más, csak Windows 10 Professional van mindenhol.

Más egyéb, nem fájdalmas lehetőség nincs a WMP feltelepítésére?

(#78732) Cs1csó válasza egykori (#78731) üzenetére


Cs1csó
félisten

Melyik az a program ami azt jelzi hogy nem tud települni egy windows 10 pro-ra hiányolva azt ami amúgy benne van gyárilag?

(#78733) King Unique válasza egykori (#78731) üzenetére


King Unique
titán

A vezérlőpultban a Windows-szolgáltatásoknál nincsen esetleg kikapcsolva? A legegyszerűbb ott engedélyezni, telepíteni.

(#78734) tordaitibi


tordaitibi
veterán
LOGOUT blog

Windows Messenger használható a win10-en, ha igen hogyan, az alábbi hibaüzenetet adja bejelentkezési kísérletnél:

Tudom őskövület de most kéne.

(#78735) egykori válasza King Unique (#78733) üzenetére


egykori
őstag

Be van kapcsolva, de nincs benne a Windows Media Player. :(

(#78736) Cs1csó válasza tordaitibi (#78734) üzenetére


Cs1csó
félisten

EZ még létezik? Miért és hogyan akarnád használni: "most kéne." ?

(#78737) sittes79


sittes79
addikt

Tényleg egy összehordott rakás f*s ez a winf*s 10, konkrétan frissítés óta nem ismeri fel az usb hub-omat előtte jó volt! Köszi MS te rakás f*s hja és f*s

[ Szerkesztve ]

(#78738) egykori válasza egykori (#78735) üzenetére


egykori
őstag

Na, azért csak sikerült! ITT találtam rá. :)

Köszönöm King Unique a támogató segítséget. :R

[ Szerkesztve ]

(#78739) pzstm válasza sittes79 (#78737) üzenetére


pzstm
titán

érdemes várni driverre ha valami nem úgy megy, pláne hogy egy kattal előző verzióra visszaállhatsz.

Egy perifériád nem megy az új rendszeren, ezek alapján a rendszert minősíteni kicsit erős ;)

iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!

(#78740) Buckey válasza pzstm (#78739) üzenetére


Buckey
senior tag

Akkor ketten vagyunk, mert nekem is ez lett a véleményem a 1803 óta!
A gép jobban melegszik (5-10°C), elfelejtette az usb dokkolóban lévő HDD jogosultságait, ma meg kb. 1 órán keresztül nem engedte leválasztani, néha meg-meg akad a rendszer, valami xp-win8.1 usb baromság a feladatkezelőben és még ki tudja még mi jön elő csak nálam.
Vagy szedjem le fél évente az új rendszert és telepítsem tisztán? Lassan rosszabb lesz a helyzet, mint az XP korszakban volt, pedig az sem volt kutya!
Még szerencse, hogy nem kellett fizetnem érte, mert most egy kalap sz.rt sem ér.
Úgyhogy nagyon gondolkozom, hogy visszamegyek Linuxra. Az sem tökéletes, de ilyen hibák nem voltak 4 év alatt, pedig volt frissítés ott is. Ha egyszer belőttem, akkor az a rendszer atomstabil volt!
.

[ Szerkesztve ]

(#78741) Cs1csó válasza Buckey (#78740) üzenetére


Cs1csó
félisten

"Vagy szedjem le fél évente az új rendszert és telepítsem tisztán?"

Ahogy olvasom itt ezt a sok kisebb-nagyobb problémát szerintem - a jövőre való tekintettel - érdemes elhalasztani az azonnali frissítést vagy a tiszta telepítést - erre kiváló megoldás O&O ShutUp10 amivel lehet úgy tiltani a upgrade-et hogy közben a sima biztonsági frissítések tudnak települni - és várni az első vagy akár a második patch keddig és akkor is inkább a tiszta telepítést választani (ha az időd és az energiád engedi)

(#78742) Buckey válasza Cs1csó (#78741) üzenetére


Buckey
senior tag

Akkor marad a mókolás 2018-ban is, mint 15 évvel ezelőtt. Ez aztán a fejlődés! Menjen az anyjába a microsoft.
Ha minden félévben újra kell raknom a rendszert, akkor kár volt SSD-t vennem.

[ Szerkesztve ]

(#78743) Geth válasza Buckey (#78740) üzenetére


Geth
addikt

Az az "xp-win8.1 usb baromság" az egyik (realtek) driver miatt került fel, ezt egy 3 mp-es keresés dobta. Namost képzelem milyen driverek lehetnek fent, ha ez nem volt világos :)
Én ritkán használok külső meghajtót, az utolsó USB3-as HDD-t hugomnak lepasszoltam, nem panaszkodott, amikor néha találkozom a vinyóval, nálam is jól működik.
Lehet Neked ezt a Windows dolgot nem kellene erőltetni...

[ Szerkesztve ]

(#78744) Cs1csó válasza Buckey (#78742) üzenetére


Cs1csó
félisten

Nem tudom én sem mi lenne a megoldás - lehet nincs is - miért is?: adott egy oprendszer ami régebben 3 évente most fél évente megújul. Ez törvényszerű hiszen egy dolog állandó a változás szokták mondani. Elképesztően változatos mind a hardveres mind a szoftveres környezet ezt kiszolgálni szinte lehetetlen. Nekem egy 2007 nyári modell notebookon szépen fut a windows 10 legfrissebb buildje. Egy ismerősöm még régebbi aszali gépén - talán 2002-es gép lehet vagy kicsit újabb vagy régebbi de ott körül - is szépen fut ez szinte már bravúr.
Egy álomvilágban ahogy kijön a friss windows build egyből minden hardverednek kijönne a frissen kompatibilis változata - akár még bios frissítés is hogy minden 100%-ban tökéletes legyen de a valóság az hogy egy hardver-t - érthető módon - 3-5 évig támogatnak aktívan aztán vagy fog működni az adott rendszeren vagy nem. Persze ez sem dráma mert számos általános driver bőven elég lesz még akár 5 év múlva is de ezt sosem lehet tudni.

Sajnos még ha a frissítési szándék meg is van akkor is jöhetnek hibák, vegyük pl. az Avast free-t elvileg már pár build-el korábban 1803 kompatibilissé tették de mégis a GUI egy rendszer újraindítás után totál elszállt és csak erre még egy két újraindítás tudta újra működésre bírni.

Van még egy megoldás amivel kiegészíteném a korábbi hozzászólásomat: tehát megvárod mondjuk a 2. patch keddet hagyod hogy a windows-od upgrade-eljen majd ha lefutott akkor csinálsz egy rendszer alaphelyzetbe állítást (GÉPHÁZ - FRISSÍTÉS ÉS BIZTONSÁG - HELYREÁLLÍTÁS - GÉP ALAPHELYZETBE ÁLLÍTÁSA) ezzel pikk-pakk lesz egy kvázi frissen telepített windows-od.

"Ha minden félévben újra kell raknom a rendszert, akkor kár volt SSD-t vennem." ezt mire érted? Azért vetted az SSD-t hogy gyorsabb legyen a géped de mégsem lett? Vagy, hogy a sok újratelepítés - sok írás - tönkreteszi? Először is az SSD sokat dob bármilyen gépen tehát ezért nem volt kár kiadni a pénzt érte az írás miatt pedig ne fájjon a fejed, ha egy 10 ezer forintos SSD-t 5 évente cserélni kell az sem vészes de simán ki fog bírni akár 7-10 évet is.

[ Szerkesztve ]

(#78745) #41473792


#41473792
törölt tag

LTSB-t nem kell félévente telepíteni 10év a támogatása előnyére nics bent edge és store app.
A legletisztultabb verzió, mentes a sok felesleges kütyütől. Gyorsan és tisztán fut.

[ Szerkesztve ]

(#78746) tordaitibi válasza Cs1csó (#78736) üzenetére


tordaitibi
veterán
LOGOUT blog

Összefutottam egy régi ismerőssel, konkrétan általános iskollai osztálytársam és állítása szerint ezt használja. Kifaggattam rendesen de nem FB. Messenger mert azt mondta,
Vegyél fel partnernek Messengeren, akármi@freemail.hu a nevem. Ezekszerint működik még. Bár furcsállom, mert megszűnt. Nincs se Skype, se vibere. Mindegy, ez tegnap történt, otthon van még XP-s gép, megnézem azon.

[ Szerkesztve ]

(#78747) csemiubi


csemiubi
tag

Sziasztok!

Androidos telefont próbálok csatlakoztatni MTP módban, de folyamatosan eltűnik-megjelenik a kapcsolat.(Windows 10 Home) Mi a megoldás? Win8 alatt nincs ilyen probléma.

Pap leszek az kurvaisten!

(#78748) poli27 válasza tordaitibi (#78746) üzenetére


poli27
veterán

maga a szolgáltatás nem megy már, xp se fog menni...

(#78749) qqcqqc válasza csemiubi (#78747) üzenetére


qqcqqc
őstag

Nálam két dolog segített:
1. Telefonon bekapcsolni a fejlesztői módot, és az usb hibakeresést.
2. ha első nem segített, akkor az MTP újratelepítése.

Általában elég az első.

(#78750) Zolix


Zolix
tag

Sziasztok!

Van egy logitech quickcam E2500 webkamerám a hangbeállításoknál látom hogy hogy a mikrofon be van kapcsolva pedig semmilyen program nem használja! Hogyan kellene úgy beállítani, hogy képet és hangot is csak akkor adjon, ha valamilyen programot használok (facebook, skype...).

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 10 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.