Hirdetés

2024. május 9., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 10 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2020-05-31 14:25:16

LOGOUT.hu

Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#17223) Amur válasza Rayyy (#17183) üzenetére


Amur
addikt

ÚÚ, teljesen beparáztattatok... nekem is kiírta a 7, hogy frissíthetek 10-re, de pár perc itteni olvasgatás után úgy döntöttem, hogy még várok... sokat.
Ebbe a topicba 99%-ban azok írnak akiknek valamilyen problémájuk van! Akiknek minden rendben van, azok max néha megválaszolnak 1-1 kérdést, de nem írják be hogy nálam minden ok(1-2 kivétel erősíti a szabályt esetet kivéve).
Ne vonj le téves következtetést!
Egyébként mielőtt a frissítés mellett döntöttem, én is paráztam, aztán elkezdtem nézegetni a hsz-eket ahol probléma volt, megnézni milyen gépekkel, milyen hardverekkel rendelkeztek, és azt láttam hogy a legtöbb problémás telepítés, frissítés notikon volt ahol a gyártó cseszett win10 kompatibilissé tenni a cuccait (ez más hardvereknél is erősen előjött). Ha "átlagos" géped van, és odafigyeléssel csinálod a frissítést, telepítést, akkor boldog win10 használó lehetsz.
Ha beleolvasol a topicba akkor nem csak a hibákat kell látnod! Én több oldalnyi tanácsot másoltam már ki magamnak a frissítés előtt hogy mire figyeljek, mit hogy csináljak, milyen esetleges hibákra mi a megoldás.
Erre használd inkább a topic-ot!
Tény: ha jól müködő win7 rendszered van, minden tekintetben, akkor még várhatsz vele, pláne hogy a win10 inkább a win8ra hajaz, neked idegen lesz. Ha viszont már egy régen használt, összegányolt win7 van fenn, és amúgy is érne egy újratelepítés, akkor frissíts!

Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 10 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.