Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 10 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2020-05-31 14:25:16

LOGOUT.hu

Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#126354) Cha-b


Cha-b
senior tag

Sziasztok!

Mivel valószínűleg teljesen evidens lesz a kérdésem, ezért offba teszem, de mivel nem vagyok jártas a dolgokban szeretnék kérdezni.

Barátom fiának vesznek notebookot, és ehhez szeretnénk windowst venni. Ezek a retail verziók amik a hardveraprón vannak teljesen legálisak? Media creation tool-al csinálok egy instaláló pendriveot, arról bootolok elkezdi feltenni és majd kéri a kulcsot? Ha saját mailcímemről inditom a vásárlást tudom majd a kissrác mailcímével aktiválni a kulcsot az új gépre? Mindegy honnan veszem mindben bennevan a magyar nyelv?

Őt néztem ki [link] ajánljátok, vett már innen valaki?

A válaszokat előre is köszönöm!

CSAKAKISPEST!!!!

(#126355) Doky586 válasza Cha-b (#126354) üzenetére


Doky586
nagyúr
LOGOUT blog

Telepítés: [link]

(#126356) King Unique válasza Cha-b (#126354) üzenetére


King Unique
titán

Igen, valóban sokszor volt már szó itt ezekről, a topik keresőjének használata olykor hasznos lehet.

A honnan, milyen forrásból javasolt Windows 10-et vásárolni és a licenc téma egy másik válaszban részletezve, összegezve lett nemrég, illetve ebben + opcióként hardveraprós forrás is linkelve. Ahol az utóbbi azért szvsz reálisabbnak tűnik, mint az általad linkelt pár ezres forrás, aztán ki tudja. :))

A honnan és hogyan kell letölteni a Windows 10 ISO-t, pendrive-ra írni és pendrive-ról telepíteni a Windows 10-et téma ugyancsak nemrég egy másik válaszban lett részletezve. Ahol a Windows 10 telepítésénél nem kötelező megadni egyből a termékkulcsot, van "Nincs termékkulcsom" opció, valamint Microsoft-fiókkal sem feltétlen kötelező telepíteni, erről is volt már szó itt. Meg a Windows 10 aktiválásához sem feltétlen szükséges, működik a vásárolt termékkulccsal nyilván helyi fióknál is. Persze ha célirányosan a Microsoft-fiók használata a cél és ahhoz rendelni a digitális licencet, akkor természetesen azt is lehet.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 10 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.