Hirdetés

2024. május 30., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 10 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2020-05-31 14:25:16

LOGOUT.hu

Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#126208) KaitouP válasza King Unique (#126206) üzenetére


KaitouP
veterán

Bocsi, de ebből a hsz láncból gyakorlatilag semmi nem derült ki arra vonatkozóan, hogy mivel oldható meg a probléma, azon kívül hogy vegyél egy SSD-t, kritzálva a döntésem. :U Az említett csere 1 TB-os HDD-t használtan 6K-ért szereztem, pontosan azért bevállalva, hogy megtudjam, egyáltalán a HDD a ludas vagy sem, ha mégsem, más felhasználási ötletem is van vele. 1 TB-s a mostani HDD is ami a gépben van, ennél alább méretben nem adom, egy ekkora SSD meg nem 6K, hanem inkább 20-30K, egyelőre amíg nem tudom, hogy mi a nyavaja van, nem vennék ennyi pénzért SSD-t, szerintem érthető a döntés.
Nem is indokolja ez a laptop már, mert egy 4 éves modell, HC gaming nem megy rajta csak casual (egyszerűbb indie játékok pl.) de főképp böngészés, idővel le lesz váltva.

Egy HDD viszont nem így működik, azon éltem régen én is, soha nem tekert 100-on folyamatosan, megállás nélkül, bármit csinált rajta az ember. Van itthon még egy mezei Toshiba laptop, huszadannyi teljesítménnyel, ott mégse teker 100-on az abban lévő HDD, ugyan az az OS pedig. A problémás HDD működéssel rendelkező lapos már volt emiatt újratelepítve teljesen, nem segített rajta az sem, semmit se pakoltam fel a gépre, már tekert clean OS alatt is.

God, bless us everyone, we're a broken people living under loaded gun

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 10 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.