Hirdetés

2024. május 24., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 10 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2020-05-31 14:25:16

LOGOUT.hu

Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#121296) King Unique válasza jozsi252 (#121294) üzenetére


King Unique
titán

Az előző válaszban le vannak írva a különbségek, hogyan particionál, formáz az MCT és a Rufus, melyik sémát javasolt választani az utóbbinál a CSM/UEFI telepítéstől függően. De olyan szempontból mindegy, hogy nyilván mindkettővel megfelelően elkészíthető a W10-es telepítési adathordozó.

Attól hogy korábban az alapcserénél problémád volt, az nem feltétlen jelenti azt, hogy most is lenne, illetve hogy egyáltalán nem lehet megoldani a meglévő Windows 10-telepítés megtartásával és mindenképpen clean install kell. Meg ugye nem derült ki, hogy korábban hogyan csináltad, ahol ha nem tetted meg az előző válaszban említett, linkelt szükséges előkészületeket, akkor nem meglepő, ha nem jött össze. De mindegy, ha neked az jobb, hát akkor telepítsd újra a 0-ról.

Igen, a lemezkezelőben is lehet, ha formázod a FAT32-es partíciót exFAT-ra, majd kiterjeszted az unallocated területre, vagy törlöd és újból létrehozod a partíciót a teljes lemezterületen. De a cserélhető lemezeknél nem mindig aktív minden opció, ellenben a helyi lemezekkel, meg szvsz parancssorban egyszerűbb, azért volt az linkelve. Illetve ott sem muszáj egyenként bepötyögni minden parancsot, akár egyszerre is kiadhatók a screenshoton lévő parancsok a copy-paste módszerrel.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 10 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.