Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Kempingezés és sátrazás
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bicskás
senior tag
Concrete nem, nem teszek bele havi ötszázat, vegyél a hátadra egy hátitáskát pakold csurig mindjárt nem pattogsz úgy
, amúgy nyilván tudom a korlátaimat idén a deseda körbetekerése a cél az ebben a topikban kb boltbamenésnek felel meg és én nagyon tisztelem is azokat a tagokat akik szép számokat produkálnak nekik mehet a brutál vas, megérdemlik.
De például amit nekem van időm megcsodálni amellett ő elsuhan meg én azért szeretem a bringautat mert ti negyvennel mentek én meg a felével se és nektek a harc az óra ellen a fontos melyért sokmindent beáldoztok, míg én semmi pénzért meg nem válnék jókis nyanyaülésemtől és égnek meredő bikaszarvamtól melytől itt pár srácnak a haja égnek áll hogy dzsízüsz mire odaérsz a fékhez földobod a bakeszt mert egy szinttel lejjebb van, aztán később kiderült hogy a legtöbb Cruiser bringán is egyenesen ülsz szóval annyira nem ritka, bár ott nincs szintkülönbség, bár nektek nem (annyira) fontos a kényelem, sokszor elhangzott itt már hogy a sport nem a kényelemről szól, és sok bátor és/vagy adrenalinfüggő is van köztetek például akik egész évben bringával járnak munkába na nekik is hatalmas riszpekt és kövezzetek meg de mikor a negyven tonnájával tőled harminc centire zúz el a nyerges előzéskor akkor én félek, és ez most hatványozottan igaz mióta mégtöbb utat tett fizetőssé a vajda.Az Abus Metronaut bringás sisakról mit gondoltok ?
(És mekkora a legnagyobb méret amiben megvásárolható ? )
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házimozi haladó szinten
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Egy kompakt készülék ma a legkelendőbb
- Milyen széket vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Projektor topic
- Formula-1 humoros
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Okos Playstation 3 - Telepített PS3 játékokkal
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest