- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- intecpc: Miért érdemes felújított laptopot vagy számítógépet választani?
- body007: # Raspberry Pi Zero W + Alpine Linux Wi-Fi Telepítési és Konfigurációs Útmutató
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezárt az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
cross56
senior tag
Igen, sajnos lőttek neki, de sebaj. Marad a tölthető elem esetleg
na a ps2 verziót még soha nem próbáltam. Nekem az valahogy mindig egy nagyon butított verziónak tűnt, még a ps2-es most wantedhez képest is látványban. Vagy csak videókból tűnik úgy? Lehet én is ránézek majd
-
icemad
nagyúr
válasz
Vadernagyúr #58536 üzenetére
Első körben másik hdmi kábelt és másik tv-n próbálnám. Az is lehet, hogy olyan felbontásban indul, amit a tv nem támogat.
-
válasz
cross56 #58529 üzenetére
vége az akkunak
az enyém ANNO-ANNO pont így degradálódott le, hogy a végén már nem vett fel kb semennyi töltést se.... de ez a jó az xbox kontrollerekben, hogy nincs vége a világnak, használhatsz tölthető akkukat, a pici kényelmetlenségért cserébe
#58531 Vadernagyúr
ha "átülsz" a vásárlói oldalra, te se akarsz sokat költeni 15 éves játékokra.... az NFS MW speciális, hiszen kezd legendává emelkedni, most h a széria ekkora lejtőn ül, emellé pedig nyitócím, régi, nem fogyott 10 millió, ps3-ra sem jelent meg, szóval ritka is....a farming simulator 2015 nemigazán lett legendás és talán soha nem is lesz
könnyedén veszel nagyobb évszámű, frisebb, szebb, jobb változatot "bármikor" ... de mondom, simán lehet h összeakadsz egy gyűjtővel, akinek CSAK ez kell!
#58528 sanchomuzax
a teljes siker jele#58483 cross56
na, lett egy ps2-es undercoverem és eddig nagyon tetszik - tök lineáris, kiválaszthatod a futamokat, az AI általában mondjuk béna, nyersz, következő verseny. emellé tök jól néz ki, nincs ez az osmánybarna hugyfilter a képen... az fps meg fix, fix25 itt a PAL régióbanhja és nincs patch, ami kivenné a talajról a tükröződést, ami ráadásul a ps360 változatokhoz képest sokkal inkább látványos.... bár egy udő után unalmas látványelem
-
vm93hun
aktív tag
válasz
sanchomuzax #58526 üzenetére
Köszi a visszajelzést!
Örülök, hogy még működik ez a kiskapu. -
cross56
senior tag
Sziasztok.
Vettem használtan egy play&charge kitet xbox360-hoz. Szerintem ez valami utángyártott lehet, de a problémám az, hogy rádugom a konzolra, majd pár másodpercig a piros led felvillan, hogy tölti az akkut, de aztán átvált zöldre, mintha feltöltötte volna. Természetesen ahogy lehúzom a kontrollerről, akkor le is merül és kikapcsol.
Illetve ma sikerült 1 órát töltenem, csak sajnos mivel nem nyúltam a konzolhoz magától lekapcsolta magát. Most visszakapcsolás után pedig megint azt csinálja a play&charge kit, hogy ha rádugom akkor szinte egyől zöldre valt, pedig 1 óra alatt nem tölthetett fel. De most legalább ha lehúzom a kontrollerről akkor mivel sikerült valamennyire töltenem, nem kapcsol ki a kontroller.Hogy kellene ezt jól használni, vagy mi lehet a gond?
-
válasz
Vadernagyúr #58525 üzenetére
ebayen feltehetően elmenne magasabban, itthon nincs ilyen őrült ritkasággyűjtés szerintem.... itt nem elég, h valami ritka, elsősorban játszani veszi a többség a játékot, de valójában arra is szvsz egyre kevésbé, mert.... RGH....
korábbi hirdetéseim alapján a gen7 játékok piaca nem pörög igazán már..... az 1-2 ezres cimek még csak-csak elmennek, de értelmesebb árat semmiért nem kapsz
kényszervásároltam egy német-francia-spanyol-olasz pókembert, friend or foe.... ezt pl itthon nem fogom tudni eladni ezresért se, tehát ebayen kell majd próbálkoznom. rettegek.
#58526 sanchomuzax
és a játék bejön? beváltotta a hozzá füzött reményeket?
én pl a sonic colors ps4 változatával eléggé lukra futottam..... miota kijött wiiU-ra, érdekelt, most h játszhatom.... meh. -
Vadernagyúr
senior tag
Farming Simulator 15 az érhet valamit 360-ra?
Csak mert én elég olcsón hirdettem meg, viszont, google szerint meg elég drágán lehet megkapni
-
válasz
sanchomuzax #58522 üzenetére
2FA kikapcs-bekapcs próbából? ugye elvileg akkor van ez az opcio, ha van 2FA, de lehet neked beakadt
https://account.live.com/proofs/AppPassword
nekem itt a pw és tudok ujat is generálni....ill itt:
[link]
nekem van eltávolitás és uj hozzáadás is -
sanchomuzax
aktív tag
válasz
vm93hun #58520 üzenetére
Köszi, megnézem!
Srácok! Nektek megy az új alkalmazásjelszó létrehozás? A 2FA miatt szoktam használni Xbox 360-on, de egyszerűen eltűnt ez a menü.
A súgóban erre a linkre hivatkozik: https://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=2274139
Ami teljesen mást hoz be, nincsen semmiféle a leírásban írt menü.
-
vm93hun
aktív tag
válasz
sanchomuzax #58516 üzenetére
-
Dinomano
őstag
"amugy nemár, hogy nincs minden háztartásban pár akku + akkutöltő AA és AAA méretre.....
egy földünk van basszus
"
Szerintem lehet, hogy itt a fórumon az egyik legkörnyezettudatosabb ember én lehetek a csoportban...Nah szóval, persze hogy van itthon akkus elem. Ami hajlamos arra, hogy lemerül X idő alatt. Ha én pl. nem kapcsolom be addig a Wii-t, és pl. lenne időm játszani, de nem tudok, mert várhatom hogy töltődjön az elem.
Na, de túljárattuk már a témát, nekem szimpatikusabb pontatlansága ellenére a kinect. Meg a 360-nál egy alternatíva a mozgásérzékelés, azon kívül is teljes jogú konzol. (Annak idején a Nintendo paraszt vakított rendesen, gyakorlatilag kiadtak egy "Gamecube Pro"-t.) De ez az én véleményem, lehet nincs igazam. -
Guitar14
senior tag
Le a kalappal pár modder előtt.
Találtam véletlenül Xbox Classic XBMC-hez egy ismerős témát.Minden egyes menüeleme működik, animációk mint az eredetin, nagyon tetszik. Régóta ki akartam próbálni ezt már valahol, ha nem is 360-on.
-
válasz
sanchomuzax #58514 üzenetére
azért kapsz rossz találatokat, mert ez lemezen nem jelent meg 360ra, csak dreamcastre....
dd digitálisan még megvehető, mert fut ujabb xboxokon is: [link]
-
sanchomuzax
aktív tag
Keresem DVD-n a Sonic Adventure 2 lemezest Xbox 360 kiadásban.
Sajnos, lecsúsztunk a Live-os vásárlási lehetőségről anno, nem voltunk elég szemfülesek, és ezt nagyon keressük.
A kereső nem éppen a legjobb benne, mert minden mást kiad. -
válasz
Dinomano #58506 üzenetére
Mármint mi van beépítve a One-ba? Az eredeti VHS-magnó One-ba direktben dugható a kinect, mert van speckó kinect portja. S és X esetén kell adapter is, hogy a kinect menjen a konzollal.
Én kisebb helyre nem merném a 360as kinectet... a One kinect vagy a 360as a Nyko zoom adapterrel olyan 2-4 méter közötti távon érzékel jól. A 360as kinect, gyárilag nekem olyan 3.5-4m távolságból kezd oké lenni.... nemtom, talán ilyen amerikai 40nm nappalikra tervezték???
(de hátha ír más is, bár nekem van 2 kinectem és anno haveré kölcsön is 1:1 így viselkedett, szóval nem lehet arról szó, hogy PONT az enyémben "elcsuszott" az optika, stb)
#58508 icemad
szerintem a wii másra jóén ott a "lightgun" funkciót használom, szeretem, mert precízebb mint a ps3 move-ja... meg persze a mariok, donkey kong is jók. justdance-re szerintem nem kényelmes valamit fogni, ami majd "érzi hogy hogy táncolsz" - ugyanmár
#58509 Dinomano
480p/576p-t tud a wii, komponens kábel + olcsó komponens2hdmi adapter és egész vállalható a képe. ilyen szempontból nem tenném a ps2 mellé, ami a 480i (ps1 240p) miatt sokkal problémásabb olcsó átalakítóval. mondjuk a wiimote ilyen 65" és feletti tévéméretnél elég problémásan viselkedik (nincs 1:1 mapping a wiimote vs célkereszt kapcsolatában, nehéz megfogalmazni)amugy nemár, hogy nincs minden háztartásban pár akku + akkutöltő AA és AAA méretre.....
egy földünk van basszus
#58512 fpeter84
ezigenrespekt, hogy megoldottd... (amugy érdekes amit írsz, nekem is van ilyen gyanus hamisitvány kontim, ami 2-3 bedugás után párosodik csak a 360al, de megy....)
-
fpeter84
senior tag
Nagyon szépen köszönöm az ajánlatot, de mivel a főfalu mellett lakok, így autózgatni üzemanyag, vagy jegyek, annyira nem érné meg, akkor keresgélnék inkább egy használható eredetit megvásárlásra... előbb utóbb lehet majd az lesz, de egyelőre MEGOLDOTTAM!
Az usbdsec-et betoltam j-runner-el az image-be, éééés - nem működik így sem a 360-on a kínai kontroller! Ami feltűnt, hogy ha a PC-n olyan portra csatlakoztatom ahol még nem járt, akkor a buborékban azt írja hogy PS3/PC kontrollert érzékel, elsőre egy sárga felkiáltójeles USB Input Device kerül az eszközkezelőbe. Kihúz, újra bedug, akkor már xbox360 for win eszköz. Szóval ez lehet valami multi-firmware, érzékeli hogy mire dugják rá - csak itt valami félrefut és letilt...
Viszont a Leonardo-ra húzott XInput kódot pöcc röff látja mostmár usbdsec patch-el! Úgyhogy el is kezdett járni az agyam, feltérképeztem a gombokat meg a lib-ben a funkciókat, és fél nap alatt összekalapáltam működőre: a PC ugye látja a kínait mint sok gombos joystick - ehhez kerestem egy joy kezelő kódot VB6-hoz (tudom röpke 27 éves IDE, de minek cserélnénk le azt ami működik?
), az is látja tökéletesen. Összeszedi a számokat, majd kiküldi COM portra egy USB soros adapterre, ami meg rá van kötve a Leonardo soros bemenetére, ami ismét rendezi a számokat és emulálja belőle az XInput eszközt... Tökéletesen működik, mintha érezhető késleltetést se vinne bele - bár itt volna még mit faragni mind a VB6 kódon, a soros átvitel is pazarló ASCII pedig binárisan harmad annyi byte-al is át lehetne vinni, valamint a mikrokontrolleren futó kód is gyorsulhatna még ha nem ASCII-t kellene dekódolnia hanem közvetlenül matekozás nélkül mehetnének tovább XInput formára a binárisan kapott értékek - majd még meglátom lesz e kedvem szórakozni vele... Ami nem működik az a középső LOGO gomb - ezt nem látja sehol a joy kezelő, pedig ha a game bar nincsen tiltva az asztali gépen akkor fel is ugrik rá az OSD menüje - a LED-ek meg a vibramotorok... Meg hát enyhén pazarló megközelítés hogy egy PC-nek is mennie kell az xbox mellett hogy játszani tudjak, de annyi baj legyen, egyelőre örülök mint majom a farkának... Már fut is az AC Brotherhood, meg próbálgatom sorba ami még eszembe jut
-
icemad
nagyúr
válasz
Dinomano #58509 üzenetére
Én hagyományos elemekkel használom/használtam. Plussz kábel igazából nem nagyon van. Vagy mire gondolsz? A nunchukra vagy mire? Az igaz, extra kábel. Viszont a wii-nek mindegy, hogy egy 120 centis gyerek vagy egy 2 méteres felnőtt játszik vele. Kinectnél meg vagy felismeri a játékost vagy nem. Főleg akkor baj ez, ha többen játszanak, felváltva. Pl just dance egymás ellen, és a vesztes helyére áll be valaki.
-
Dinomano
őstag
válasz
icemad #58508 üzenetére
Wii-vel a problémám: Volt, de alig használtam, mivel ritkán jutok/jutottam gépközelbe, és kb. addig lemerültek az akku-s elemek az irányítóban. Eleve a plusz tartozékok, vezetékek nekem amúgy is a halálom.
A másik: Wii, a PS2-höz hasonlóan ma már retro cucc, akkor (ahogy írtad) nem árt hozzá a retroTV is, kurrens technikákkal bajosabb a használat. -
fpeter84
senior tag
megjött az alis kontroller... első nekifutásra a fogása jó, de az RB gombja beteg, beesik... PC látja mint "Xbox 360 Controller for Windows", joy testben az RB gombot leszámítva teljesen jónak tűnik minden analóg kar - maga az xbox viszont letojja, abszolút semmi életjelet nem ad... PC-n az 1-2 negyed zölden világít az ezüst gömb körül, xbox-ra dugva abszolút semmi nem történik
-
így igaz, 360-ra nagyobb a választék... de a one kinektje precízebb kicsit
(ez persze főleg felnőttként lehet fontos, ha pl justdanceltek)
ami szerintem fontos: mekkora a játéktér? a one kinektje kisebb tereken is érzékel, a 360-nak a "nagy" nappalink is kevés, kellett rá egy ilyen optikai/adapter, hogy egyáltalán használni tudjuk
( Nyko Zoom asszem a neve - de ez picit mégtovább ront a pontosságán
)
-
fpeter84
senior tag
válasz
Casoli #58502 üzenetére
na mostmár ki kell bírnom, mert kontroller nélkül semmi sehová... nem a legújabb FSD3 -ból találtam installert ami felmegy, felület 1x fut de semmit nem tudok benne csinálni kontroller nélkül és legközelebb ugyanúgy telepíteni kell hogy 1x fusson... dash launcher-t ugyan felajánlja az FSD telepítője, de beszól hogy nem kompatibilis az új kernellel, az új ami letölthető az meg xex, nem installer forma. aurora szintén xex, nem találtam installert... remélem holnap meghozza a ződmiki és ráadásul még működni is fog - tudom túl sok elvárás ez így nagyhirtelen
-
fpeter84
senior tag
no majd meglátom a minőségét, nyilván nem számítok gyári tapintásra, de amikor hirtelen körbenéztem, a 4-6e többszöröséért láttam ilyen hirdetéseket itthon aztán lehet az sem eredeti, ezért ugrottam bele kemény 2e-ért egy agyon kuponosított jóárasított kontrollerbe az alin
egy RGH3-at éppen most csapattam rá, viszont valamit nem értek... normál power gombra elindul - állítólag így a törésmentes asztalnak kellene indulnia, de mostmár elindul a xexmenu - eddig nem indult azt mondta nem futtatható - a felület látszólag lefagy, többé semmi billentyű gombra nem reagál, remélem csak a kontrollerre vágyik ilyen nagyon
viszont ha az eject gombbal indítom, akkor tört felület helyett a xell bootloaderbe ragadok, nézi hogy van e hálózat aztán várja a tftp szerver forrást... valamit elronthattam az jrunner-ben? elvileg elég egyszerű követhetőek a lépések és sehol sem kaptam hibaüzenetet, minden sikeres volt...
köszi az ajánlatot, de remélhetően holnap vagy legkésőbb hétfőn megkapom az alis kontrollert...
esetleg a xexmenu-re tudtok olyan alternatívát, ami reagál az USB billentyűzetre is, nem csak kontrollerrel irányítható?
-
vacs
veterán
Köszi a korrekt választ.
A One vagy Series topikban olvastam, hogy X360-ra jobb és több Kinect játék van, mint One-ra.
Anno már volt rgh-s X360-am, nem lesz probléma.
A One X-et lehet eladom és marad a Cloud játék. Series gépet nem tervezek venni, majd az új szériát, kevés időnk van játszani. -
Dinomano
őstag
válasz
fpeter84 #58496 üzenetére
Sajnos (még a jobb minőségű) utángyártott kontrollerrel is jártam úgy, hogy PC only csak. Pedig direkt PS3-hoz vettem, második kontrollernek (Wii, PS3 és PC kompatibilisnek írta). A tanulság? Csak eredeti.
Ali-s: Vagy szerencséd lesz vele, vagy nem és működni fog. (Menüben bóklászásra.) Persze, játszani élvezetesen vele, az megint egy más kérdés: Utángyártott PS3 kontrollerekkel jártam úgy, hogy érezhetően sz@rabb az anyagminőség. A joykarok is "szögletesen" és pontatlanul fordultak, gombok sem reagáltak azonnal vagy mindig. Magyarán mondva, élvezhetetlen. -
válasz
fpeter84 #58496 üzenetére
az eredeti xbox és x360 a legproblémásabb konzolok kontroller/adapter szempontból
eredendően valami hekkelt bt szerű protokollt használt az MS (a 360 esetén), így aztán alig támogatja valami....az ali-s kontroller nem reménytelen, ellenben a minőség borzalom lesz (volt/van ilyen eszközöm, vezetékes ugyan, mert nekem csak a fightstick-emhez kellett, mintegy dongle-ként, h az authentikáciot megoldja a 360 felé, éshát az analogok minősége kritikán aluli, silány, szerintem használhatatlan....)
én azt javaslom, vegyél egy eredeti x360as kontrollert, 4-6ezerért az a "biztos"
vagy ha feltöröd (RGH) a gépet, akkor megoldható, hogy bizonyos xinput eszközök menjenek a géppel ( usbdsecpatch )
-
fpeter84
senior tag
Sziasztok!
Hozzám került egy xbox360, aminek a múltjáról semmit nem tudok - csak a gép és táp... Találtam benne valami arduino nano kókányolást ami látszólag teljesen döglött, semmi életjelét és hatását nem láttam. A vas bebútol, USB billentyűzettel lehet jönni menni a menüben, demo játékot tudtam indítani pendrive-ról de ott persze elakad a tudomány kontroller nélkül...
Ugyan úton van hozzá egy kontroller, de elkapott a vágy hogy addig is picit ismerkedjek vele - nosza van nekem sokmindenem, valamit csak össze tudok rá kalapálni...
Először kezdtem egy ilyen vezérlővel: [link]
PC látja, joy menüben látom az életjeleket, a 360 abszolút ignoráljaRátaláltam a GP2040(CE) projektre, feldobtam egy RP Pico-ra, PC látja, joy menüben látom az életjeleket, a 360 abszolút ignorálja
Tovább keresgélve előkerült az ArduinoXInput_AVR - feltettem egy Leonardo-ra, még valami joy-gomb shieldem is van hozzá, a PC látja, joy menüben látom az életjeleket, a 360 abszolút ignorálja
Ekkor tűnt fel az utóbbi projekt lábjegyzetében ez a megjegyzés: "No Console Support
This will not enable you to use your Arduino with an Xbox console! Genuine controllers use a dedicated hardware security chip that handshakes with the console. The Arduinos do not have this chip, and its security method has not been (openly) broken."Tehát ne is számítsak rá hogy bármi működő DIY projektet találok hozzá? Vagy esetleg tudtok valamit ajánlani ami működhet? Ezek után az Ali-ról rendelt kínai vezetékes kontrollertől mit várjak, lehet az is csak PC-only lesz? A leírása alapján "PC computer/xbox360/Smart TV multiple choice" de hát ugye kína, ki tudja... Vagy a kínaiak megoldották már a törés kérdését?
-
-
miért nem veszel inkább a oneX-hez kinectet? van arra is sok gyereknek való játék ill. justdancelni is tudtok előtte a feleségeddel
(2014 - 2022 JD jött ki rá, azaz 9db!)
ha mindenképpen x360+kinect a cél, akkor az RGH azért jó megoldás, mert.... khm, olcsó és mivel az MS lelőtte a store-t, sok kinectes játék már nem/nehezen beszerezhető. ellenben van vele macera, nem annyi mint a gyári, h megveszed a lemezt, be, install és játszás..... ezt neked kell tudni, hogy mennyit vagy hajlandó vele foglalkozgatni
(ha "minden" kell, akkor rgh, ha tényleg csak pár játék kellene ugrálni, akkor a gyári gép is jó szvsz)
-
-
ribizly
veterán
válasz
batman91 #58486 üzenetére
Elvileg van ez a fatxplorer nevű program, ami ezt tudja és lehet egy megoldás.
A másik ami tuti, ha veszel egy hw-esen klónozásra képes eszközt (én ezen gondolkodom már egy ideje) és akkor egy ugyanakkora, másik drive-ra az lehet tolni mindent.
Még hallottam olyan ötletet is, hogy Linux alatt dd-vel elvileg ki kéne tudni dump-olni a komplett disk-et bit-by-bit és ugyanazt visszafelé megcsinálni egy másikra.
Ami tuti nem megy:
Sima clone disk programok (pl. Acronis), mert azok nem ismerik fel (és/vagy nem kezelik jól) az adott filesystem típusát és emiatt nem is hajlandóak azt rendesen "átmásolni". Van amelyik tud ezek közül is bithelyesen klónozni, de jellemzően nem szoktak működni. Legalábbis nem találtam olyan kommentet, ami erre utalna. -
Sziasztok!
Gondoltam, hogy veszek mostanság egy Xbox 360-at pár régi játékot kijátszani. Azt látom, hogy 35k körül mennek kb. Ez most komolyan reális érte? 3 éve adtam el a sajátomat és 15k-ért alig bírtam valakire rákönyörögni. Most meg 35k lett?
-
batman91
őstag
Sziasztok!
Olyan kérdésem volna, hogy van egy RGH 3-as gépem. Ha abban szeretném cserélni a HDD-t az lehetséges, hogy egy az egyben átmásoljam a régiről az újra a teljes tartalmat úgy hogy az működjön is? Vagy ezt nem lehet és újra kell raknom az Aurorátol kezdve mindent? A válaszokat előre is köszönöm!
-
vacs
veterán
Sziasztok.
Szeretnénk venni egy Kinectes X360-at gyerkőcnek és a feleségemmel mi is ugrálnánk előtte néha!
Az rgh 3-as gépeket ajánlott megvenni?
Mekkora hdd-vel és melyik gép típust?
(15-20 évvel ezelőtt volt X360-am, most One X one)
-
válasz
cross56 #58483 üzenetére
nincs meg a 360as, anno annyira gyűlöltem a végére, h eladtam
aztán eltelt sok év, megszépültek az emlékek, kíváncsi lettem rá "megint" és/de most kormánnyal akartam esélyt adni neki és ezért a ps3 változatot vettem meg...
ha tippelnem kéne, mindegyik nfs valszeg 360on sokkal jobban fut/szebb, a full hdd installról nem is beszélve, szóval sajnálom h a sony gépére kényszerülök (eleve a most wanted pl csak 360-ra van)....
the run... abszolut jó emlék (pécén játszottam) és a rövidségét sem éreztem (legnehezebb fokozaton valszeg sokat kellett ujrapróbálni sok szakaszt), meglátjuk mi az igazság... bár lehet most már csak közepesen végigszáguldok rajta és akkor tényleg rövidnek érzem majd
(a korabeli 2 órás végigjátszásos lehúzások szerintem így sem állják meg a helyüket, de meglátjuk!)
és ha már nfs
az underground2-vel is így jártam... bár megy 360on, kormánnyal reménytelen
a ps2-n ellenben logitech kormányokkal játszható az ug1 és ug2 is... (persze rondább!)
-
cross56
senior tag
Ja én csak amiatt mondtam, hogy ott is fuss vele egy kört, hogy megnézd milyen a patch nélküli grafika
igen amúgy a pc verzió volt a legrosszabb, hu de sok bajom volt azzal
A The Runt is pár hónapja közvetlen az Undercover után letoltam. Bár összességében jól megvolt csinálva, de az nekem túlzottan rövidre sikerült. És az irányítást sem szerettem. Viszont nem lehetett lerakni, izgalmas volt
de ahogy te is írod ég és föld a két játék -
válasz
cross56 #58480 üzenetére
futottam vele egy komplett végigjátszást anno
szóval tudom, hogy 360-on is borzalmas
(és pécén is, valójában az volt a legjátszhatatlanabb mind közül)
de ahogy írod, valóban van benne valami.... talán az egyszerűség és rövidség (nekem azért eltartott 14-15 órát a kampány! ami szerintem legalább öttel több, mint kéne
de azért mentem sok felesleges versenyt, rossz kocsira csesztem el a pénzt....).
nem sok NFS-t toltam végig kétszer....... de most rájuk kattantam, a shift2-be kicsit beleuntam, ps3-on pedig jobb a kormánytámogatás (több és jobb kormánnyal játszható), ezért adta magát az a verzió.
#58481 Dinomano
neem, a The Run az ehez képest egy csoda, A-B versenyek végig, baromi szép és változatos, nem ez az openworld egykaptafa barna szemétsztori van mindkettőben, de ebben sem az undercover a jobb.... tejóég, annyira értelmetlen/életszerűtlen az egész.
ps2 változat külcsinre okés a gépen, de állítólag a játék masszívan butított...
-
Dinomano
őstag
válasz
cross56 #58480 üzenetére
Játékmenet végülis valami olyasmi, mint a The Run-nál, nem? Lineáris sztori, mész a sztrádán, versenyzel, fogócska, oszt 'jólvan...
A PS2-es rész a PS2 lehetőségeihez képest szép játék volt. A PS3-as már nem a legszebb, eléggé mosott a látvány... Mindegy, majd sorra kerül valamikor talán... -
cross56
senior tag
Fuss egy kört vele xboxon is, mert alapból a fejlesztés arra történt, arról portolták pc-re és ps3-ra is. Sokkal szebb és stabilabb is mint a ps3 verzió még patch nélkül is.
De tény, hogy nagyon alja minőség volt már 2008-ban is a játék, viszont még is van benne valami ami azért megfog(lehet csak a gyerekkori emlék)
Egyébként az irányítás különbség a patch előtti és utáni verziónál valóban nem egetrengető, de patch előtt kevésbé érzékeny, ami szerintem sokkal jobb.Dinomano: Nagyjából 6-7 óra szerintem a játékidő.
-
válasz
cross56 #58472 üzenetére
nos, nem semmi, hogy ezeket észrevetted!
megnéztem a ps3-as 1.0-t és....
- kinyírta az 1.02-re pecselt játékom savegame-jét, felülírta, 1%-on vagyok (hála az égnek PONT nem lépett be az accom és így a felhős mentésem még elvileg megvan)
- TÉNYLEG van némi tükröződés az úton. nem olyan tolakodó mint az mw2012, nem néz ki valóban rosszul
- DE! a játék vállalhatatlanul akadozik, szaggat. az 1.02 is borzalmas, de ez kvázi játszhatatlan így elsőre
- igen, TALÁN kicsit driftesebb, nehezebben megfogható az induló autó (is?), de azért itt óriási difit nem érzek a pecse előtt/után-ban, nem lett a pecstől sínautós a játékszumma: a legujabb nfs-ek kivételével ez messze a legalja nfs, undorítóan néz ki, a barna fossal leöntott kinézet vállalhatatlan volt már akkor is (talán a ps2-es a legszebb
), a táj és a kocsik, mintha egy generáció választaná el őket a következő év Shiftjétől, vagy pláne az utána érkező HP2010/RUN/MW2012-től... és mellé extrém rosszul fut!!!
nem csoda, hogy butították, hátha, de kb halottnak a csók..... ezt a részt semmi sem tudta volna pecsek által megmenteni.
-
válasz
Dinomano #58477 üzenetére
ps3-on volt h 2 másodpercre megállt a játék, amikor elfogyott alólam az út ... majd betöltődött az ut, a város, a forgalom és ment minden tovább
(ez már az extrém gyors kocsik esetén, komoly versenyben, nitrózva történt általában... nem folyamatosan, de sokszor előfordult)
semmi hasonló nem rémlik az egykori x360as végigjátszásomból.... de ott van TELJES hdd install. csodafeature, imádom!
-
cross56
senior tag
Én is pár hónapja játszottam végig ps3-on. De ott alapból is csúnyább volt a játék mint boxon a patchelt verzió. Viszont az xboxos patch nélküli verzió grafikája nekem rendesen tetszik. Tényleg jó pár effekttel több van, és sokat dob a vizes, tükröződő út is.
+1: Ps3-on a kezdő autó metál fényezésénél nem látni a kis szemcséket, boxon pl ez is látszik benne. -
válasz
cross56 #58472 üzenetére
na, jókor mondod
pár hete játszottam újra végig.... pecselve.... (ezuttal ps3-on, de gondolom ott is van pecs előtte-utána helyzet)
szerintem sose láttam még pecs nélkül a játékot, ha jobban belegondolok.... legalábbis pl vizes út egyáltalán nem rémlik
tippre az fps-t akarták ezzel növelni, mert elég retek sebességgel fut a játék még így is, ráfért a javítás (persze nem így, az egyébként is okádékronda játékot mégtovább rontva)
ha eszembe jut, este megnézem, mert érdekesen hangzik
-
cross56
senior tag
Sziasztok!
RGH-s xboxon próbálgattam az NFS Undercovert és furcsa megdöbbenésem volt. Patch nélkül sokkal szebb a játék és az autó irányítása is jobb. Ha felrakom az 1-es vagy 3-as patchet akkor egy pár effekt eltűnik a játékból. Pl nem vizes az út, nem tükröződik. És az irányítás is sokkal egyszerűbb lesz, persze nem jó értelemben. Másnál is így van?
Ha igen, miért rontották így le?? -
Dinomano
őstag
válasz
x360elite #58468 üzenetére
Korábban X360 tulaj voltam. Esetleg, kinect miatt lehet újra beruháznék egy használt X360-ra. Néztem, hogy van Rock Band Blitz softmod. Úgy tűnik, hogy működik, de türelemjáték. Valaki próbálta ezt? Előfordulhat, hogy lesz másfajta softmod is? (Gondolom, ez esetleges...)
-
x360elite
őstag
válasz
Casoli #58467 üzenetére
"Egyrészt nem vagyunk "barátok", másrészt meg nem megyek bele a kinek nagyobb a micsodája méregetésbe, mert erre senki nem kíváncsi." Nem belementél, hanem elkezdted. Ne próbáld rám nyomni. Ne én legyek a hülye, ha megütnek és erre visszaütök. Ennyire ne legyünk unintelligensek.
Ezek szerint mégiscsak dualboot-hoz kellett a kérdésed tárgya. Vagyis szívesen...
Nem túl kedves reakciókat pedig a nyilvánvalóval szembeni értetlenkedésed és a folyamatos kötekedés miatt kaptál.
A siker azonban elismerést érdemel. Gratula, hogy megoldottad.
Üdv.
-
válasz
x360elite #58466 üzenetére
Egyrészt nem vagyunk "barátok", másrészt meg nem megyek bele a kinek nagyobb a micsodája méregetésbe, mert erre senki nem kíváncsi. Én tanácsot jöttem ide kérni, de tőled csak kioktatást kaptam. A jókívánságokat meg köszönöm szépen, a gép már be is kapcsol. A megoldás mindössze annyi volt, hogy a nand tetején csücsült a második NAND (ezért nem vettem észre), amit leoperáltam illetve a chipset felé egy vezeték az alaplapon el volt vágva. Ez pedig a megfelelő nand kiválasztásában játszhatott szerepet a kapcsoló segítségével. Ez helyre lett állítva, ennyi. Ez lett volna a tutorial, hogyan készítsük fel a gépet dual nand üzemmódról rgh3-ra.
-
válasz
x360elite #58464 üzenetére
Részemről elengedem a témát, mert csak a saját igazad hajtogatod
"Azt meg egyszerűen képtelenségnek tartom, hogy nem találsz róla semmit, mert ez a chip a mai napig kapható ebay-en, üzletekben és webáruházakban egyaránt."
Ez is egy ordas nagy kamu, ugyan mutass már egy helyet ahol a lefényképezett kinézetű glich chip kapható...
Na meg a múltkori tápegységes hibára írtad, hogy azért csinálja mert rossz benne a ventillátor
. Ezen is jót röhögtem.
Köszönöm az eddigi "segítséged", téma lezárva.
-
x360elite
őstag
válasz
Casoli #58463 üzenetére
Én mindvégig értettem, miről beszélsz. A chip-et is ismerem. Olyan munkát még valóban nem láttam, hogy valaki félbehagy egy RGH dualboot-ot, de hülyék mindig is voltak és sajnos lesznek is, szóval ez is egy opció. Az, hogy a gép nem volt szétszedve, amikor hozzád került, semmit sem jelent azon kívül, hogy valaki összerakta, mielőtt nálad landolt. Ez a chip xbox 360-ban kizárólag RGH dualboot-hoz használható, másra nem jó. Mezei kétállású kapcsoló van rákötve, ami két különböző kört indít, ennyi. Csupán azt nem értem, hogy miért esik nehezedre ezt a száraz, egyszerű, agyonmagyarázott tényt elfogadni. Komolyan ez olyan, mintha látnál valakit ásóval lapátolni és onnantól a "jóistennnek" se hinnéd el, hogy amit látsz az egy ásó, "mee háá lapátóótak vele, nem lehet ásó" <-- Neee!. Ez azért már kezdi súrolni a direkt értetlenkedés határait.
Azt meg egyszerűen képtelenségnek tartom, hogy nem találsz róla semmit, mert ez a chip a mai napig kapható ebay-en, üzletekben és webáruházakban egyaránt. Szokták ezt az egészet "segéd impulzus modul"-nak is nevezni.
Akkor nézzük:
"RGH-s gép volt" - innentől nem értem a gondod, de ez van.
"engem a chip érdekel" - elmondtam, nem fogadod el, megértem, de tényekkel vitázni felesleges. Egyszerűen nem akarod megérteni. Van ilyen.
"minek volt rákötve kapcsoló" - dualboot volt.
"miért volt pár kábel az RGH pontokhoz képest ismeretlen helyeken" - itt válik egyértelművé, megkérdőjelezhetetlenné és 100% biztossá, hogy dualboot miatt volt benne az egész.A komplett történet arra utal (kacsának néz ki és hápog, mint egy kacsa), hogy valami elromlott és úgy hiszem a költő arra gondolhatott, hogy "megy gyári dash-al a kapcsoló egyik állásában, jóvanazúgy!!!"
Ha gondolod folytassuk privátban. Akár azt is megbeszélhetjük, hogy elküldöd nekem az egész rakás konzolt és megjavítom neked RGH-stól, dualboot-ostól, mindenestől. Azonban ennek a beszélgetésnek már nincs tovább értelme. Többszörösen el lett mondva minden, nem fogadod el. Rendben, de akkor ne is húzd az időt.
Üdv.
-
válasz
x360elite #58462 üzenetére
Szerintem te nem érted. Nem szétszedve kaptam a gépet. RGH-s volt, ami gyári dashboard frissítést kapott véletlenül, így került hozzám. A kapcsoló egyik állásában nem adott képet, a másik állásában pedig beindult rajta a gyári szoftver. A terv az volt, hogy kiolvasom a gyári nandot, kiszedem a beforrasztott elektronikát, és kap egy RGH3-t. Amíg benne volt a chip, addig olvasható volt a NAND. Kivéve a chipet és a kábeleket már nem volt olvasható. Bekapcsolásra így már csak pittyen egyet, de nem indul el rajta semmi. Gyanítom a kapcsolón keresztül lehetett benne egy átkötés, ami most hiányzik belőle. És szerintem ez a kapcsoló nem dual nandra volt benne, hanem ha elcseszi valaki az RGH-t, akkor a kapcsolót átkapcsolva legalább gyári állapotában induljon a gép. Deaktiválja az a kapcsoló az RGH chipet. Akkor ezek szerint te sem találkoztál még ilyen munkával.
Az eredeti kérdésem pedig arra irányult, hogy milyen chipről van szó. Mert égen földön sem találok erről a chipről akár egy internetes fotót, nemhogy leírást, vagy beépítési útmutatót.
-
x360elite
őstag
válasz
Casoli #58461 üzenetére
Nem, sajnos nem érted... De hát ez van.
Világosan leírtam (többször is), hogy mire jó ez a chip. Attól még, hogy az alaplapról hiányoznak alkatrészek a chip még az marad ami.
Ha viszont arra vagy kíváncsi, hogy mi történhetett a konzollal és miért nincs benne (ha nincs benne) a megfelelő működéshez szükséges többi alkatrész, akkor arra itt senki sem tud neked választ adni. Azt kell megkérdezned, aki megálmodta.
-
x360elite
őstag
válasz
Casoli #58459 üzenetére
"Dual bootnak tűnik, de mégsem az."
Nem csak annak tűnik, hanem az is! Semmi más nem lehet.
Az pedig, hogy ki, miért és hogyan cseszte el, már nem tartozik ide.
Valamiért úgy érzem, többet akarsz belelátni, mint ami valójában.Te magad írtad, hogy amikor benne volt a panel a gépben, akkor a
kapcsoló egyik állásában indult a gyári dash, a másikban nem történt
semmi (gondolom "a képet nem adott" a fekete képernyő/zöld led volt). Ez pedig
egy döglött, vagy eltávolított RGH-t jelent. Kivetted a panelt, nem indul a gép.
Teljesen egyértelmű. Ez kb. olyan, mintha látsz valamit félhomályban és
hallod hogy hápog, de nem látod tisztán, ezért nem hiszed el, hogy kacsa.Egyszerű, ha kacsának néz ki és hápog mint egy kacsa, akkor bizony az
egy kacsa lesz, bármit is szeretnél mögé látni.Az eredeti kérdésedre a válasz pedig továbbra is az, hogy ez egy
programozható chip RGH dualboot-hoz. Semmi más nem lehet és
nem is más. Ez van. Akár elfogadod, akár nem egyre megy. -
Valaki nem tudja ez miféle chip?
Ez mellett a gépben volt egy kapcsoló is, oldalra kivezetve. Egyik állásban csak bekapcsolt, képet nem adott. Másik állásban gyári dashboard beindult, xexmenü nem indult el róla tehát tuti gyári. Na most én kiszedtem kábelestül. Azóta be se kapcsol, csak pittyen gombnyomásra. Slim trinity alaplapról van szó. NAND sem olvasható, viszont a flash konfigot felismeri. Furcsa chip, még a nandra is rá volt forrasztva. Neten semmi infó róla.
-
válasz
ImpersonatoR #58449 üzenetére
abban szerintem lesz 4GB flash ... legalábbis nekem mindben van/volt (és az egyikben halott is és kb kuka miatta a gép
)
-
-
válasz
ImpersonatoR #58446 üzenetére
akitől vennéd, kérdezz rá
elvileg a fényes slim S az volt a hdd-s, abban ELVILEG nincs flash.... nekem matt kellett anno, igy nekem lett 4gb flashde mindegy, mert nekem a belső 500Gb hdd nem elég, van egy usb-s 500asom is, szóval mindenképp van kérdés, ráadásul ennyi meghajtót jópár másodpercig "keres" ....
-
x360elite
őstag
válasz
ImpersonatoR #58446 üzenetére
Ha 250-es a konzol és nem 4+250, akkor nem dob fel választási lehetőséget, de ha már csak egy 256mb memóriakártyát csatlakoztatsz a konzolhoz, akkor is rákérdez, hogy hová szeretnéd telepíteni az adott játékot, nem számít, hogy 256mb-ra semmi sem fér, mindenképp választást kínál.
-
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
Casoli #58444 üzenetére
Nyilván van olyan játék ami nem fér rá - sőt, van olyan játék amihez kötelezően kell a belső HDD, mint pl. a Titanfall (Titanfall requires an Xbox 360 hard disk drive with 1.2GB available storage space. You cannot play with flash memory sticks or internal flash memory such as the memory on the Xbox 360 4GB models.)
De ami ráfér és ami futtatható flashről azt lehet oda telepíteni és lehet onnan játszani.
-
válasz
l.skywalker #58442 üzenetére
Megnézném oda hogy fér fel egy dual layeres dvd.
-
válasz
ImpersonatoR #58440 üzenetére
Nincsen 12GB-s belső tárhellyel XBOX360. 4GB-s van csak, de oda játékot nem tudsz telepíteni.
-
Xbox 360 E ből ami gyárilag 250GB vagy 500GB os ott nincs az ha telepíteni próbálok egy játékot akkor a belső 12 GB os tárhelyet kínálja fel mindig elsőnek igaz ?
Szóval azoknak az alaplapján nincs egy 12GB os tárhely hanem egyből a HDD kínálja fel igaz ? -
x360elite
őstag
válasz
Casoli #58438 üzenetére
Igen, volt már ilyennel dolgom. A megoldás azért nem egyszerű, mert többféle probléma is okozhatja a jelenséget. Ha nem boldogulsz vele, keress meg nyugodtan, megoldjuk.
1; Ha hatalmas szerencséd van, akkor mindössze egy ventilátort kell cserélni. - Ha sikerül bekapcsolnod az adott táppal a konzolt, akkor figyeld, hogy a táp ventilátora elindul, vagy nem.
2; Egy szintén egyszerű hiba lehet még a puffer kondenzátor kiszáradása, vagy felpúposodása. Ezt is könnyű orvosolni. Ki kell cserélni és kész.
3; Táp IC kezd meghalni. Ilyenkor ezt és még néhány alkatrészt kell cserélni.
4; Trafó hiba, ami sajnos nem javítható, vagyis javítható, de nem éri meg, mert csak másik tápból tudsz trafót szerezni, akkor meg ugyanott leszel. Magyarországi alkatrész szaküzletben kapható ugyan "helyettesítő trafó", de nálam eddig mindegyik feladta pár héten belül. Sajnos az ilyen alkatrészek ritkán megbízhatók.
-
válasz
x360elite #58437 üzenetére
Találkoztál már olyan slim tápegységgel, hogy ha üresen rádugom a konnektorra, akkor csak felvillan a narancs, majd kialszik. Így rádugva a gépre, az nem kapcsol be. Viszont ha konektorba dugás előtt rádugom az xboxra a tápot, majd be a tápot a 230V-ba, akkor már folyamatosan világít a narancs LED és az xbox is bekapcsol. Sőt kettő ilyen tápom is van. Mi döglik meg ilyenkor a tápban? Jó lenne megjavítani, mert egyébként működik.
-
-
válasz
Vadernagyúr #58435 üzenetére
Ha a gép szét volt szedve, akkor nem dugta vissza a sata vagy a tápkábelt, ezért nem ismeri fel.
-
Vadernagyúr
senior tag
válasz
Guitar14 #58434 üzenetére
Közben az a helyzet, hogy átraktam a vinyót a kerettel együtt egy másik boxba és ott meg hibátlanul felismeri.. Az előző tulaj takarítás közben elronthatott benne valamit?
Az a baj, hogy se a youtubeon, se a google-ba nem találok ilyen hibát.. Ahol van a csatlakozó, ott kicsit furán állnak azok a kis lemez sarkak, ugye a csati körül. Az befolyásolhat valamit esetleg?
-
Guitar14
senior tag
válasz
Vadernagyúr #58433 üzenetére
Igen itt a firmware is lényeg nem csak a particionálás.
Ha úgy se megy akkor van egy progi rá amit egy pc-n biosból lehet futtatni pendriveról és az megcsinálja a 360 kompatibilis firmware-jét a HDD-re. Régi gép kellett nekem hozzá és vagy a 3. működött nekem.
(Én mezei HDD-ből csináltam 360 gyári konzollal kompatibiliset) -
x360elite
őstag
válasz
Vadernagyúr #58431 üzenetére
Ha gyári xbox 360 HDD-ről van szó (értsd: nem RGH gépből akarod áttenni gyári boxba, illetve nem firmware mókolt), akkor annyi a teendő, hogy PC-n partíció törlés, kihúz, boxba betesz, látja és formázás.
-
Vadernagyúr
senior tag
válasz
Guitar14 #58430 üzenetére
Adott egy 360-as hdd. Állítólag a srác kiszedte belőle, majd pc-n megformázta. Azóta nem látja az xbox, tehát formázni sem lehet vele.. Mit lehet ezzel kezdeni? Usb-n rá a boxra vagy akármi esetleg? Így került már hozzám
Bocsi, ez nem egy válasz neked, csak véletlen..
-
-
kerti008
aktív tag
Eredeti XBOX360-am van. Vezetekes internetre van kotve, de allandoan kilep az XBOX LIVE-bol. Elinditottam letolteseket vagy 20-at. Amikor visszaallitom az eredeti gyari allapotra es letoltom a profilomat akkor is megy a letoltes. Es egyszer csak kilep a XboxLive-bol.... Mit csinaljak?
-
válasz
Guitar14 #58426 üzenetére
Ezeket a FAT gépeket el kell engedni, hacsak nem mi voltunk az első tulaj, és tudjuk az életútját, illetve rendszeresen takarítva, néha pasztázva volt. Nekem egy piros Resident Evil Falcon gépem van a Slim-E mellett a gyűjteményben, én 16 éve pár hónaposan vettem. Hibátlan még mindig, de ez inkább a gondos gazdán múlik. Múltkor kiszedtem a 1.5TB-s HDD-t adatmentésre, meg jól rá is néztem a smart értékre akkormár. Van benne vagy 20 nap
. És ez a HDD már a kezdetek óta benne van, mivel JTAGolt a gép
-
Guitar14
senior tag
válasz
Vadernagyúr #58425 üzenetére
Simán lehet hogy egy hibás Zephyr lapos gep volt ami 3 ledes lett még garanciába és javították, akkor látszik a gyártási idő matricán hogy újat raktak rá meg asszem van valami más is rajta, nem csak gyártasi idő.
-
Guitar14
senior tag
válasz
Vadernagyúr #58423 üzenetére
Hát ez a táp nem ahhoz a géphez való, nem lehet hogy ez a baja?
Úgy tudom gyengébb tápot a csatlakozóból eredően rá se lehetne dugni. De fura az a japán írás, ez nem valami japán piacos modell?
Casoli: Utánanéztem, bocsánat összekevertem a neveket. Zephyr van Vadernagyúrnak mivel Hdmi-s de ezt is akartam eredetileg írni a Xenon helyett. -
Guitar14
senior tag
válasz
Vadernagyúr #58414 üzenetére
Ha tenyleg Xenon akkor engedd el a kezét, szinte 100% meghibásodási rátája. Magasabb működési hőmérséklet van beleprogramozva a lapba, falconnál már visszabb vették a maximum megengedett hőmérsékletet és jobb lett a GPU hűtése és kisebb is lett. Piaci értéke egy működő Xenon gépnek kb 5-10 ezer forint ha csak a gép. Szerezz be egy Falcon gépet az sokkal megbízhatóbb ha meg van pasztázva. Ha úgy van vegyél egy csúnya házasat, megpasztázod és a mostani géped burkolatát ráépíted.
(Nekem is van egy Xenon gépem, ráadásul Halo 3 limited kiadásos (ha visszakeresel a hozzászólásaimnál képek is vannak róla)
természetesen 3 ledes, nem javíttattam, elraktam zacskóba a lapját és beleraktam egy bontott falcon lapot)Tényleg ha 3 ledes lesz megint a géped akkor olvasd ki a hibakódot (olvass utána, 2 gomb lenyomásával ki lehet villogtatninhogy mi a baja a gépnek.)
-
Dency01
aktív tag
válasz
MasterMark #58417 üzenetére
Olvadást írtál. Én nem ajánlom ezt a módszert, egészségügyi kockázattal jár. Ennél már csak a törölközős megoldás a jobb. Van igen olyan ón, de gpu és egyéb alatt pont nem használják.
Vander
Keress inkább egy tagot aki foglalkozik ilyennel és baráti árban berakja a BGA gépbe. -
MasterMark
titán
válasz
Dency01 #58416 üzenetére
Nem kell, hogy megolvadjon. Elég ha csak kicsit képlékeny lesz és összeér jól utána. Ezért sem tartós megoldás, mert utána ugyanúgy el fog romlani egy idő után.
szerk.: Egyébként nem tiszta ónnal csinálják a forrasztást, mindenféle ötvözetek vannak, és van ami 190 foknál már olvad.
-
Dency01
aktív tag
válasz
MasterMark #58411 üzenetére
Ón olvadáspontja 232 celsius.
-
MasterMark
titán
válasz
Vadernagyúr #58414 üzenetére
Ja, hát akkor ügyes volt aki forrasztotta és megégette az alaplapot. Problémát nem jelent, csak csúnya, meg trehány munka.
-
Vadernagyúr
senior tag
válasz
MasterMark #58413 üzenetére
Jtag-os a konzol, aurora fut rajta, tehát nem gyári
Szétszedésnél, ami elől van kis panel, gondolom a bekapcsoló cucc, oda is jön ki egy vezeték az alaplapról
-
MasterMark
titán
válasz
Vadernagyúr #58412 üzenetére
Hol? Gyárilag szerintem nincs kábel ráforrasztva közvetlen sehol.
-
Vadernagyúr
senior tag
válasz
MasterMark #58411 üzenetére
Ahogy nézegettem a konzol lapját, van három kábel forrasztva. Azok körül kicsit “fekete”.. Nem tudom az mennyire normális
-
MasterMark
titán
válasz
Vadernagyúr #58410 üzenetére
Nem, ez teljesen komoly. Annyira megolvasztja a forrasztást, hogy valamennyire újra összeérjen jól.
Csináltam már így meg laptop alaplapot aminél ugyanígy felszakadt a chipset.
-
válasz
Vadernagyúr #58405 üzenetére
jó reball > még_nem_3ledes_másik_FAT
egy másik géppel is bármelyik nap jöhet a 3LED.....#58406 Guitar14
csinál ilyet mamég bárki? (x360 reball)
van erre valós, piaci igény?a 360 kvázi retro, amennyien pedig a retrózásnak hódolnak, azokat kiszolgálja az a pármillió x360E
ami inkább érdekes, hogy az x360S mennyire kezd ritka lenni
vajon azok is hullanak valamitől? (és azok mind egy fajta alaplappal szereltek? vagy volt ott is több altípus?)
-
MasterMark
titán
válasz
Vadernagyúr #58407 üzenetére
Ha van kedved szedd szét, szedj le róla mindent és mehet a sütőbe alufólia gurigákra cpu/gpu-val lefele 196 fokra 10 percre. Egy darabig jó lesz utána, ha megint rossz megint mehet a sütőbe.
Részletek: [link]
-
Guitar14
senior tag
válasz
Vadernagyúr #58403 üzenetére
Használhatod így, csak bármikor 3 ledes lehet annyira, hogy mozgatásra se indul majd.
Tökmindegy ha nem használod akkor is reball kell majd neki, ha nem teszed meg és fél év múlva lesz 3 ledes használat közben teljesen akkor is reball kell. Vagy csak simán elengeded a kezét és örökre polcra rakod.Mentéseidet elkezdeném felhőbe szinkronizálni, így bármikor adja meg magát mindig megvan felhőben a mentés.módosított gépen ez nem járható út (átmenteni a mentést pendrive-on másik gépre véglegesen vagy a javításig)Milyen lapos gép egyébként?
Tápcsatlakozó melletti matricán az amper-ből meg lehet állapítani.
Ha HDMI-s:
12V - 16,5 A Xenon
12V - 14,2 A Falcon
12V - 12,1 A Jasper+:reball minősége alapján dől el, hogy mennyire lesz könnyen 3 ledes.
Egy jó minőségű reball tartósabb is lehet mint egy gyári, hisz részben az ólommentes forrasztóanyag miatt ilyen megbízhatatlan, ha reballt kérsz akkor meg szinte biztos ólmozott forrasztóanyaggal csinálják ami rugalmasabb. -
-
válasz
Vadernagyúr #58403 üzenetére
én is szeretnék egy teljesen hófehér fat-et, tehát ahol a lemeztálca is mattfehér, de ismerve a korabeli gépek képességeit, kvázi lemondtam róla
használd így amíg birja és ha nagyon erős a kötelék a gép irányába, akkor esetleg később, ha teljesen meghal, elviheted valahova reball-oztatni (tehát ahol ujraforrasztják az összes pin-t a cpu/gpu alján)
fogalmam sincs hol végeznek ilyet megbízhatóan egyébként és persze, hogy mennyiért....
-
Vadernagyúr
senior tag
-
válasz
Vadernagyúr #58400 üzenetére
nem voltál durva, a fat-ek GPU-jának forrasztása/hűtése "gyári hibás"
eddig bírta.... -
Guitar14
senior tag
válasz
Vadernagyúr #58400 üzenetére
Simán lehet, hogy már nem volt az igazi és mivel az alaplap vékony, az X-clampet meg néha nem egyszerű visszarakni - akkor deformálódott annyira, hogy megrepedt, ezzel nem lehet mit tenni. Sajnálatos de ha nem pasztázod akkor meg lehet azért száll el.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hónap jótállás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest