-
LOGOUT.hu
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Guitar14
senior tag
válasz
Vadernagyúr #58338 üzenetére
Óra kondi kiszedése nem javít meg semmit, problémát előz meg. Ennyi idősen elkezdenek már ereszteni és a savas belsőség mind az alaplapra megy ami szétmarja az áramkört és ott vannak körülötte kulcsfontosságú vonalak is.
Pár példa (képek):
[link]
[link]
És még egy Xbox-nál 10-15 évvel régebbi Apple alaplap amik már majdnem mind így járnak ha nem szedik ki az óra elemet (ott egy kis elemke)
[link]Ha ezt csinálja az av kábel akkor én az AV csatlakozó környékén keresgélnék, repedt forrasztás, alaplaprepedés, stb. Lehet hogy ott van valami gond.
arty:
Nyilván nem azt jelenti, hogy kivétel nélkül minden clock cap folyni fog és mindegyik tönkreteszi az alaplapot (biztos gondolkoznak így páran), de inkább többségben vannak akik csak játszanak vele és még azt se tudják, hogy hogyan kell a burkolatot leszedni, (ergo normál userek) azok abszolút nem is tudják mik folynak odabent (szó szerint
). Azért megy ez a nagy hírverése az óra cap-eknek, hogy aki tudja vegye ki és nem lesz gond, az, hogy nem jegyzi meg az időt a gép kb. úgy is mindegy, akinek meg moddolt az meg simán rádugja netre és beállítja, hogy automatikusan álíltsa az időt (mint nekem is)
A paszta az valóban rémálom, CPU-ról még azért le tudtam szedni a ganét és újrapasztáztam, GPU-t elengedtem, még leszedni se tudtam és tudom is, hogy az gyakorlatilag mint a beton. Legközelebbi takarításnál majd megteszem, hogy melegítéssel leszedem.
360 FAT-eken is van baj ahogy mondod. Arról rémálom levakarni a gyári pasztát úgy hogy próbálsz rá extrán vigyázni. Gyakorlatilag mint a fagyos szélvédőről a jeget reggel csak közben csomó kis apró alkatrész is ott van amit nem kéne lehokizni.Stick around. I'm full of bad ideas. - Isaac Clarke | Xbox:GuitarXIV | PS:guitarxiv
-
Vadernagyúr
senior tag
válasz
Guitar14 #58336 üzenetére
Ha kiszedem az óra kondit, attól fog működni a konzol?
Annyit próbálok még ki, hogy eddig hiàba vettem feljebb a fan sebességet, az csak a dashban vette fel, játék közben, visszaállt, arra a gyári 10%-ra.. Unleashx alatt viszont húzva marad játék közben is elvileg
Amikor folyamatosan világított a sárga led, hátul fel és le megmozgattam az av kábelt, akkor felpörgött a ventilátor..
PSN: joskovagyok199
-
arty
veterán
válasz
l.skywalker #58334 üzenetére
#58336 Guitar14
az a vicc, hogy már 3-4 éve is mindenki mondta, hogy mostazonnal óra-cap kitépés, de a mai napig sokaknál bontatlan a gép és ez ár-értékképzőként is van használvanekem 3 gépem van, az egyik már jópár évvel ezelőtt is meg volt folyva enyhén... valójában 4 gépem volt és vicces, hogy MIND úgy került hozzám (első 2017-től kezdődően), hogy az óra-cap még bennevolt
és egyik sem 1.6 ....
de az igazi dráma a cpu-gpu paszta HELYÉN fogadott.... egy totttálisan kiszáradt, fekete ragasztóizé. köze nem volt pasztához már
MS igazi "mesterműve" a konzol.... gondoltuk akkor, de aztán jöttek az első FAT X360-ak és tromfoltak mindent
[ Szerkesztve ]
"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
-
Guitar14
senior tag
válasz
Vadernagyúr #58331 üzenetére
Megáll a venti ha megmozgatod az AV kábelt? Igencsak érdekes jelenség.
Szedted már le a burkolatot, hogy szemmel is megbizonyosodj róla, hogy valóban ez történik?
Egyébként mint minden Xbox Classicnál ez legyen a legelső dolgod:
-óra kondit (clock capacitor) eltávolítása ha még nem szedte ki senki mert ki fogja nyírni a géped, ennyi idősen már inkább előbb mint utóbb
-alaplapon főleg (és talán még a tápon) a kondenzátorok ellenőrzése, hogy nem-e eresztenek/nincsenek felpuffadva, ha igen akkor azokat cserélni kéne, eléggé jellemző.
-ez után ha nem javul a probléma akkor kicsit megpucolnám az alaplapot, ventillátor kábelét ellenőrizném, kontaktjavítóval kicsit megfújnám.
-esetleg az AV portot az Xboxon szemrevételezném, nincs e nagyon kitágulva, elengedve hátha valami zárlatot okoz.Stick around. I'm full of bad ideas. - Isaac Clarke | Xbox:GuitarXIV | PS:guitarxiv
-
Guitar14
senior tag
válasz
l.skywalker #58334 üzenetére
De jóóóóóóó, nagyon király!
Stick around. I'm full of bad ideas. - Isaac Clarke | Xbox:GuitarXIV | PS:guitarxiv
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
Vadernagyúr #58329 üzenetére
Most már van!
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
arty
veterán
írtam moderátornak, elvileg topikgazda kezdeményezi, ha mindenki egyetért h legyünk 'xbox classic / xbox 360' topik
tehát aki NEM ért egyet, írja már meg mibaja
némaság=beleegyezés!
mivel szerintem ritka az xbox classic, bőven megférnénk a topikban... backwards compatibilitás is van 360on, ps1-2 topikban is bevált az összevonás, stb. szerintem GO!
"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
-
Vadernagyúr
senior tag
Arról lenne szó, hogy van egy classic konzolom, amit megszeretnék tartani a kis gyűjteményemben
Viszont, néha azt produkálja, hogy szinte “megáll” a venti és kegyetlenül felmegy a hőfok.. Viszont, ha kicsit mozdítok az av kábelen hátul, akkor beindul és “zúg” megint.. A kábel az tuti, hogy működik, mert kettővel is próbáltam.. Maga a csatlakozó lenne rossz és ez miatt lehet ez a hiba? Mit lehetne ezzel kezdeni? Gondoltam előbb kérdezek és csak aztán kapnám szét, mert fogalmam sincs mivel lehetne segíteni rajta
-
arty
veterán
válasz
Vadernagyúr #58329 üzenetére
hasonlóan a ps1-2 topikhoz, szerintem ezt kellene átnevezni .... de nemtom hogyan lehet ilyesmit kezdeményezni
(írtam egy ps3 topikbeli moderátornak)
kérdezz nyugodtan!
[ Szerkesztve ]
-
Vadernagyúr
senior tag
Elnézést a kérdésért, de xbox classic téma az van? Vagy itt is kérdezhetek?
Kerestem olyat, de nem találtam
-
arty
veterán
szerintem te particiot akarsz klonozni, az xboxost pedig nem ismeri a macrium.
teljes diszket kellene klónozni, sector by sector... vagy ezt csinálod? dos-os ghost az már.... elavult. macrium előtt én is ghostoltam"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
-
hatnor
tag
Sziasztok!
Vettem a gyereknek egy xbox360 rgh-st. Van rajta 80+ játék. Van belőle olyan, amit elinditunk és "fatal crash intercepted" hibával kilép. Ezzel mit lehet kezdeni? -
arty
veterán
válasz
Debilon #58321 üzenetére
lehet nincs összefüggés, de szerintem tegnap haldoklott a live - legalábbis nekem a 360on a borítók is 2 perc dashboardon állásra jöttek be, ill a 2mb pecs is ilyen 3 percig töltődött le
(xsx-en dettó horror volt akár csak a store-t böngészni is)
---
megdöbbenésemre a FUEL játék visszafelé kompatibilis uj xboxokon!
nemrég megvettem és miután beletettem 3-4 órát 360on és konstatáltam, hogy ez szinte játszhatatlanul akadozós (mint anno, akkor is végül pécére is megvettem, merthogy konzolon ennyire szar... csak már megszépültek az emlékek) - naszóval, xsx-en ez egy totál más játék! sajnos továbbra is csak 30fps, de legalább fix30 és hyper-smooth
imádom!!! (a játékmenet mindig is nagyon tetszett, 1-1 területen 3-6 verseny tök nagy változatosságot rejt, meglátjuk kitart-e a végéig)
érdekesség: a FUEL egykori fejlesztője készítette a crew1-2-t (legutóbbit már nem?) illetve a Flight Simulator-t
azé' ez meglepett.
-
Debilon
addikt
üdv!
Tegnap este óta, ha a netflix app-ot elindítom, akkor pár másodpercekre fekete képernyőt kapok és hang sincs, egyszer csak az áramtalanítós restart segített
ha játékot indítok, akkor nincs a fenti jelenség (igaz csak a Dogfight 1942-vel próbáltam)
volt már ilyen valakinél?
Suzuki DL650 || life is shit || steam: Debilon || Realme GT Master Edition
-
Dency01
aktív tag
Ilyen téren a microsoft elég jól megoldotta hogy szoftveresen ne lehessen módosítani a jó öreg 360-ast. Ennyi év után is hardveresen kell módosítani. Nem beszélve a legújabb winchester alaplapos x360-asról amit még mindig nem lehet sehogy sem.Persze ott van a dvd olvasó flashelése, de ehhez is szétkell kapni az egész gépet. Újabb xboxoknál sincs semmi törés ezidáig.
Ehhez képest a PS-t csak szoftveresen kell módosítani és már megy minden. Ha jól látom már a PS5-öt is pedzegetik ilyen módon.
[ Szerkesztve ]
Annyi pénzem sincs hogy gyalog hazamenjek.
-
Kingcold
aktív tag
Sziasztok!
X360Slim 250GB rendszere szétszerelés + forrasztás nelkül törtető?
Válaszolok előre is köszönöm!
-
Guitar14
senior tag
Veszíteni nem veszítesz ha kipróbálod, de ne másolj, klónozz (macrium reflect program), max visszarakod azt amit kiszedtél belőle ha nem működik. De mondom ha 100%-osnak írja a HDD-t akkor én speciel nem cserélném feleslegesen.
Stick around. I'm full of bad ideas. - Isaac Clarke | Xbox:GuitarXIV | PS:guitarxiv
-
Guitar14
senior tag
Ha félsz, hogy előbb utóbb feladja a harcot a HDD akkor szedd ki és rakd bele egy asztali PC-be. Ott pedig Hard Disk Sentinel programmal ránézhetsz az állapotra. Haldoklásnak jelei vannak már, de ha 100% akkor nincs aggodalomra okod.
-
-
Guitar14
senior tag
Gyári rendszer esetén tudnék segíteni új HDD létrehozásában de RGH miat nem tudom hogy kell.
Nagyobb mérett miatt nyugodtan csináld, de ha csak azért raksz SSD-t bele, hogy "gyorsabb" legyen akkor ne tedd, nem éri meg a szenvedést, nem lesz gyorsabb nagyon.
Ha ennek ellenére akarod akkor MrMario2011 csatornáján keresgélj, nagyon jól emondja ezeket a dolgokat. Angol kötelező de meg tudod kérni a YT-t hogy magyarra fordítsa a feliratot neked.Stick around. I'm full of bad ideas. - Isaac Clarke | Xbox:GuitarXIV | PS:guitarxiv
-
sziasztok ! pont elöttem beszéltétek de nem ment tovább a szál és engem is a hdd klonozás érdekelne. Tudnátok valami leirást adni, lehet angol is de a magyar azért egyszerűbb lenne
A pontos sztori hogy a gyerek xbox360-ában hdd van és egy ssd már nem nagy tétel , a számítógépekhez kicsit értek és gondoltam átklonozom ez ssd-re de azért érdekelne van-e buktatója. A gép rgh-s, ahogy olvasom ez is szempont. Egy linkért nagyon hálás lennék
-
arty
veterán
válasz
icemad #58303 üzenetére
nincs, jogos
csak az xbox one-os/xbox 360-as változatban van, ami viszont nem play anywhere (mármint a one-os), tehát pécén nem fut. pécén a minecraft for windows (és a régi java-s) van, amiben nincs osztott képernyőzés....
szerintem a megunás nem opció... biztos van gyerek, aki megunja, de én még nem találkoztam ilyennel
-
beelaim
csendes tag
Hello
360 nem , vagy nem mindig indul el.
Bekapcsolás után táp (zöld) ok. ,bekapcs.gomb zölden világít , kontrollerek kapcsolódnak (akár ezekkel is bekapcsolható a gép) , de a bootolási részen meg akad az indulás.
Zümmögő hang hallatszik , mintha fel -fel pörögne a venti vagy a vinyó. Kivett vinyóval is ezt csinálja.
Aztán van , hogy fél óra múlva gondol egyet és beindul , de jellemzően inkább nem
Merre kellene a hiba forrását keresni ? -
PC-s minecraftban van split screen? (tényleg nem tudom.) Mert, ha nincs, akkor minden gyereknek ezért PC-t építeni nem biztos, hogy olcsóbb. Meg mindenkinek megvenni a játékot. Főleg, ha megunják 3 hónap után.
(azt hagyjuk is, hogy ha valami nem működik pöccröff, akkor "Apa segíts már, kiírt valamit a gép...")[ Szerkesztve ]
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
ribizly
veterán
válasz
MasterMark #58301 üzenetére
Ja értem. Én mondjuk eleve RGH-s géppel futok neki a dolognak (már amennyiben van különbség), de bitperfect klónozás volna a cél mindenképp.
|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|
-
ribizly
veterán
Akkor lehet újat mondok, de elvileg az ilyen hw clone cuccokkal (pl. AXAGON ADSA-ST DUAL HDD) a reddit-es leírások alapján megoldható. Még meg akarom nézni, hogy egy full dump (linux dd) nem e tud hasonlót vagy az acronis sw clone-ja.
-
arty
veterán
válasz
ribizly #58296 üzenetére
nem lehet. az x360 hdd-n van ugynevezett security sector, amit nem klónozol át, tehát a klónod NEM lesz 1:1 másolat, nem fog menni. ennyi a tapasztalat
sajnos emiatt majdnem kétszer kellett felinstallálnom a teljes lemezes gyűjteményem a 360 hdd-re....
#58298 icemad
vagy méginkább a pécés, ms store-st kéne futtatni valami pécén, ahol a multiért nem kell fizetni. az xbox minecraftra társakkal NAGYON drága buli(ha amugy van gold, gamepass, stb, akkor oké, de csak azért?)
[ Szerkesztve ]
-
-
-
ribizly
veterán
Sziasztok! Van tapasztalata Valakinek x360 belső hdd (ssd) klónózással?
-
bmwm3csl
friss újonc
válasz
l.skywalker #58294 üzenetére
Oh... szomorú
... Akkor ez most nem jön össze.
Köszönöm a gyors segítséget.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
bmwm3csl #58293 üzenetére
A visszafelé kompatibilitást itt úgy kell érteni, hogy a 360-as Minecraft fut újabb generációs (8-9.) - azaz Xbox One és Series gépeken. 360-ra már csak lemezest tudsz varázsolni
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
bmwm3csl
friss újonc
Sziasztok.
Azzal kezdeném, hogy tök homály vagyok az egész konzol témában, szóval ennek fényében kérdezném:
A gyerekek beleértek a minecraft-os korba
, gondoltam előveszem régről az xbox360-at. Láttam hogy megszűnt benne a store, viszont az oldalról letöltöttem (elvileg benne van a visszafelé kompatibilis játékok között), gondoltam telepítem valahogy, mert láttam itt pár hozzászólásnál, hogy elvileg megjelenik a download history-ban.
Viszont ez nálam nem történt meg.
Nem látom a konzolon keresztül, távolról pedig nem tudom rátelepíteni. Tudtok valami ötletet adni hogy lehetne felvarázsolni rá?
Előre is köszönöm
-
x360elite
őstag
Ezért kérdeztem, hogy melyik játéknál csinálja ezt. Az aurora egy érdekes rendszer. A legbiztosabb megoldás, ha kiírod a másolni kívánt játékot egy lemezre és a normál xbox 360 dash-ra váltás után telepíted a játékot úgy, mintha gyári lenne minden. Ehhez természetesen az kell, hogy flash-elt legyen az olvasó, de általában magára valamit is adó szerviz/szervizes alapból flash-eli a meghajtót is.
Erre a folyamatra (lemezről telepítés) azért van szükség, mert ha RGH-ra előkészített játékot szedsz le, nem tudhatod, hogy milyen IQ bajnok osztotta meg és lehet, hogy az eredeti lemezen lévő "update" mappát is belekódolta a fájlba. Ez elég erősen meghülyíti (rosszabb esetben haza is vághatja) a gépet. Viszont ha lemezről másolod gyári dashboard-on, akkor nem nyúl az "update" mappához telepítésnél, csak a játék indításánál kérdez rá, de ezt is csak akkor, ha benne van a lemez. NE LEGYEN BENNE A LEMEZ TELEPÍTÉS UTÁN! Ennyi! Probléma megoldva. Az alap természetesen, hogy profil mindig legyen bejelentkezve, különben értelemszerűen nem fogsz tudni menteni, vagy mentést betölteni.
Xbox series - Xbox one - Xbox 360 konzolok, kontrollerek és egyéb tartozékok szakszerű, gyors javítása GARANCIÁVAL!!!
-
ben11
őstag
Köszi a segítséget, tényleg nagyon rendesek vagytok!
Szóval most nagy nehezen sikerült betölteni az állást, de többszöri újraindítás és egyebek kellettek hozzá.
Valamiért nem érzékeli, hogy be vagyok jelentkezve ha már inditás előtt bejelentkezek. Szóval kijeletkezve indítom el, majd miután beindult nyomok rá a bejelentkezésre, úgy már ok.
De gondolom ennek nem kéne ilyen körülményesnek lenni.
Illetve, van hogy azt írja, hogy be vagyok jelentkezve, de ha rányomok a bejelentkezésnél a profilra akkor újraindul a konzol..Egyelőre csak az indi 1 és 2-t próbáltam (ill a gyerekek..
), mindkettőnél ez a helyzet.
[ Szerkesztve ]
-
x360elite
őstag
válasz
intuicio #58285 üzenetére
Örülök, hogy teljes mértékben ignoráltad, amit privátban írtam neked (Ja! Szívesen
). Azok közül valamelyik a rossz, vagy rosszul van csatlakoztatva. Szétszedés/összerakásnál történt velük valami. Ez a gond. Sajnálom. Üdv.
Xbox series - Xbox one - Xbox 360 konzolok, kontrollerek és egyéb tartozékok szakszerű, gyors javítása GARANCIÁVAL!!!
-
-
intuicio
aktív tag
#58273 _?
-
Dency01
aktív tag
Passzolom akkor. Másik lego játéknál is ezt produkálná? Title updatek fel vannak rakva?
Content/ sok 0 könyvtárba raktad? Autokeresés be van állítva? Ha nem akkor manuálisan keress rá, ellenőrizd az hogy elérési út is jól van megadva aurórában.
[ Szerkesztve ]
-
ben11
őstag
válasz
Casoli #58279 üzenetére
Igen. Csináltam profilt, azt írja, hogy be is van jelentkezve.
Egyébként hogy lehet profilt törölni? Unokaöcsém létrehozott egyett, ami felesleges..
Ami fura, hogy az eredeti xbox felületen ezt nem látom.A másik. A Content mappába másoltam a két Indi játékot, de most ahogy nézem sehol nem találom őket. Ilyenkor magátol elpakolja magának a rendszer?
-
Dency01
aktív tag
Ki ír valamit hogy hibás a mentés fájl? Vagy egyszerűen olyan mintha nem is lenne mentés?
Konzolon az idő nem resetelődik? Nekem akkor volt ilyen a cod ghostnál ha be volt állítva normálisan a dátum,játszottam. Majd másnap elővettem és elölről az egész mert a konzolon visszaugrott az idő 2005 re, valamiért nem csatlakozott a netre mert ugye onnan frissíti az órát mindig.
[ Szerkesztve ]
-
Profillal be vagytok jelentkezve?
-
ben11
őstag
Sziasztok!
Van nálunk egy xbox 360 aurora rendszerrel.
Fell lett másolva a Lego Indiana Jones, de valamiért a gép minden újraindítása után előlröl kell kezdeni az egészet, nem tölti be a korábban elért állást.
Ez mitől lehet?
Ha itt ez nem fér bele, akkor esetleg pm-ben is nagyon hálás lennék a segítségért. -
intuicio
aktív tag
Sziasztok!
Megcsináltam rajta az RGH-t 16mb Nand Corona lapos.
Mikor meg akartam mutatni tesóimnak, hogy hogy kell használni az Aurora-t stb, ekkor a konzol bekapcsolása után a controlleren csak villogott az xbox jel. Mondom biztos merül az ellem benne, majd kértem húgomtól egy másik controllert, majd azt is bekapcsoltam, és az is csak villog (keresi a kapcsolatot.)
Nah gondoltam akkor nézzük meg a 3. controllert is, de azzal is ez jött elő.
Természetesen a párosítást is megcsináltam (bekapcsológomb melletti kis gomb) "párosodtak is" és láss csodát, kb 30 cm-ről egyből megtalálta a jelet, és nem villogott, hanem folyamatosan világított...
Már kezdtem megörülni, hogy csak valami bug lehetett
Visszaültem a székbe, ami kb. 1 méterre van, és újra elkezdett villogni az xbox logo körül.
Ezt játszottam párszor. Majd 30cm-ről eltakartam a tenyeremmel a bekapcsgomb melletti részt, és egyből elveszett a jel. Szerintetek meghibásodott rajta valami amikor szétszedtem? Vagy mi lehet a baj? Vennem kell egy ilyen RF modult? -
arty
veterán
válasz
icemad #58270 üzenetére
régen tuti 5 év volt, ill most azt olvasom h ha van rajta pénz, akkor azt soha nem törlik
és ahogy írod, törlés előtt több figyelmeztetést is küldenek.... (ami persze lehet h a spam-ban landol)acc összevonás pedig nincs, jah. én is két accountal küzdök a kezdetek óta
(najó, valójában 3-4-el
). nagy szívás, h anno nem volt magyar live/acc....
-
válasz
Debilon #58269 üzenetére
Van olyan, hogy ha egy ideig nem lépsz be, akkor parkoltatják az accountot. Nem tudom ez mennyi idő az Ms-nél. Általában 6 hónap és 1 év közötti idő szokott lenni. Ha ezalatt nem lépsz be egyszer sem, akkor cumi van. De ilyen esetben általában 2-3 emailt kapsz előtte.
2 accountot osszevonni biztosan nem lehet, úgy, hogy next next finish. Talán a support tud vele valamit kezdeni, de 99%, hogy nem.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
Debilon
addikt
közben úgy tűnik megoldódott, már tegnap éjjel kilépéskor mintha be lettem volna jelentkezve, az előbb néztem most meg már tényleg működik
az létezik, hogy valamennyi idő után parkolóra teszik az acc-ot? aztán kell valami ai újra aktívvá teszi?
azt esetleg még tudja valaki, hogy 2 felhasználót össze lehet-e vonni? azért kérdem, mert nekem 2 van, amikor a 360at vettem akkor csináltam egyet, most meg ugye a gamepass miatt a w10-hez tartozó fiókon van pár dolog, ehhez lenne jó a 360-ast beolvasztani
-
-
-
arty
veterán
válasz
Debilon #58263 üzenetére
van hozzáadva accounthoz bankkártya, stb?
nekem a levétel xbox.com -on + várás h a levéltel synceljen a 360as "profilra" oldott meg loginbajt.... (de NEM ezt a hibakódot! szal nagyon csak egy semmitérő a tippem)
-
Debilon
addikt
üdv!
az létezik, hogy nem lehet bejelentkezni a 360-on a profilba?
úgy 1 hónapja nem volt a konzol bekapcsolva, most pedig a 8015820a hibakódot adja.a dash menüben írja, is, hogy 1 acc van a HDD-n mentve, ki is tudom választani, akkor kéri a email/pass-t, kicsit malmozik, aztán a fenti hibakód
user/pass az jó, PC-s böngészőben működik, ami fura, hogy eddig ha nem volt bejelentkezve akkor a netflix sem indult, de tegnap este működött az is rendesen
-
-
blountex
senior tag
Sziasztok!
Nem vagyok járatos a témában, de van egy ismerős akinek az xbox konzolján Freestyle3 oprendszer fut.
Megkért, hogy nézzek rá Kinectes játékokat.
A játékok futtatásához a leírás alapján szükséges a RGH/JTAG chip, de gondolom mivel már Freestyle3 fut rajta, így ezzel nem kell foglalkozni.
A játékok futtatásához elég egy olyan pendrive/hdd ami fat32-re van formázva?
Van még ezenkívül bármi olyan teendő amire figyelni kell?
Köszi -
linuxroli660
friss újonc
válasz
linuxroli660 #58258 üzenetére
Köszönöm szépen!
-
arty
veterán
én
és amugy megy, igen! bármilyen 4db kontroller megy az azt támogató játékokban!
pl egy 4P splitscreen blur-banvan ami csak vezetékes, de pl a Fanatec CSR és az MS Wireless Racing Wheel mindkettő vezetékmentesen megy.....
[ Szerkesztve ]
-
Zeki
nagyúr
válasz
linuxroli660 #58255 üzenetére
Csak vezetékkel, csak hozzávalót. De hogy lehet-e 2, passz. Ki vet két xbox360 kormányt és pedált?
-
linuxroli660
friss újonc
Sziasztok! Egy kicsit buta lehet a kérdésem. Előre is elnézést. 2 db kormányt pedállal tudok-e csatlakoztatni az Xbox 360-hoz vezeték nélkül, vagy vezetékesen? Előre is köszönöm a segítséget.
-
Sziasztok! Nincs valakinek 4GB géphez SDTool vagy hasonló kütyüje? Ki szeretném olvasni a NANDot, de a sajátom ismeretlen helyen tartózkodik
Közben olvastam egy picit, itt lehet a PicoFlasher lesz amegoldás.
[ Szerkesztve ]
-
Guitar14
senior tag
válasz
NyMRooD #58249 üzenetére
Még mindig erősen szkeptikus vagyok a táppal kapcsolatban.
Szerintem nem az a baja, de ha biztos leszel benne, hogy az a ludas akkor lehet tudok szerezni neked olcsón ha van mert van kereskedő ismerősöm akinek szoktam szerelgetni.Stick around. I'm full of bad ideas. - Isaac Clarke | Xbox:GuitarXIV | PS:guitarxiv
-
NyMRooD
őstag
válasz
Dency01 #58246 üzenetére
Akkor viszont ha máshogy nem oldódik meg a gondom tápot kell vennem, szóval marad a kérdés, hogy milyen az utángyártott táp?
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
NyMRooD
őstag
válasz
Guitar14 #58244 üzenetére
Az MS azt mondja, hogy The 120-watt PSU and 135-watt PSU are interchangeable, and you can use both with the Xbox 360 S and Xbox 360 E consoles.
De előtte még megcsinálom amiket javasoltál, az az utolsó teszt lesz, mert ahonnan eltudom kérni ott folyamatos használatban van gyerkőcök által
Egyébként az utángyártott tápegységek mennyire megbízhatóak, ha jól látom 10k körül mennek, de lehet jobban járok ha veszek egy eredetit használtan (ha arra lesz szükség)?
[ Szerkesztve ]
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
NyMRooD
őstag
válasz
Guitar14 #58242 üzenetére
Köszi, megpróbálom hdd nélkül meg a visszaállítást is, illetve tudok kölcsön tápot is szerezni ha a slim tápja jó az E-hez. A HDD-t kivettem és megnéztem, PC-vel, elvileg 100%-os, csináltam cache törlést és szoftver update is lefutott (live ki patchelése előtt kezdőtött még a probléma, csak nem volt időm vele foglalkozni). Most, hogy 1-2 hónap után indítottam el újra egész sokáig ment 10-20 perc, majd újra indult és előbb csak az xbox logós animációig, majd már addig sem jutott el.
-
Guitar14
senior tag
válasz
NyMRooD #58241 üzenetére
Szedd ki a HDD-t belőle (meg mindent ami rá van dugva) aztán indítsad el, el kell indulnia mert a belső flash memóriában van a rendszer, nem a HDD-n. Ha úgy is újraindulgat akkor nem az a baja. Akkor csinálj gyári visszaállítást. (ha eljut a gép odáig)
Táp is lehet persze, bár én speciel tényleg nem hallottam még róla pedig jópár 360 volt már a kezeim között. Inkább a One Fat re jellemző a tápgond. Esetleg tudsz szerezni valami kölcsöntápot?
Biztos próbáltad már de ha nem: húzd ki 1-2 percre a gépet majd dugd vissza.Stick around. I'm full of bad ideas. - Isaac Clarke | Xbox:GuitarXIV | PS:guitarxiv
-
NyMRooD
őstag
válasz
Guitar14 #58240 üzenetére
Gyári gép, E 500gb. Alvó mód alatt azt értem amikor tud letölteni a háttérben. Ahogy olvasgatom sok oka lehet pl a táp vagy a hdd esetleg sérült fájl a hdd-n, nincs valami hibakereső üzemmódja?
-
Guitar14
senior tag
válasz
NyMRooD #58239 üzenetére
Módosított a gép vagy gyári?
Ha módosított, akkor azzal van gond az biztos mert az RGH pl az újraindítás időzítésen múlik, hogy elindul-e.
Gyári gépnél viszont ilyenről még nem hallottam.Milyen gép pontosan, fat/slim/E?
Alvó mód nincs a 360-nál.[ Szerkesztve ]
-
NyMRooD
őstag
Van egy olyan problémám, hogy az x360-om folyamatosan újraindul, de teljesen random, hogy mennyi idő után, van, hogy a home képernyőig sem jutok, van hogy 1-2 perc után, van esetleg tippetek, hogy mi lehet a gond? Volt korábban pár áramszünet amikor alvó üzemmódban volt.
-
Dency01
aktív tag
válasz
hacsaby #58237 üzenetére
Gyári dashba nem tudsz visszalépni és ott profilt létrehozni?
Xbox gomb - Y - YES - Nyomva tartod az RB-t Közbe rányomod az A-t.Másik megoldás lehet:
Ha van lehetőséged PC-re rakni a HDD-t akkor csak másold le addig az aurórát hogy ne induljon el.Annyi pénzem sincs hogy gyalog hazamenjek.
-
hacsaby
friss újonc
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni. Xbox 360 slim RGH-s konzolomnál kitöröltem véletlenül az összes profilt (xbox gomb/ preferences/hard drive/profilok ha jól emlékszem). Újraindítás után az Aurora kéri a profil kiválasztását de mivel mindet töröltem így lefagyva áll a kép (feltételeztem hogy itt majd új profilt tudok kreálni). Ismét újraindítva és Xbox gombot nyomogatva bevillan az Xbox menü de pár kattintás után az is befagy mivel az Aurora tovább lépteti a háttérben hogy profilt töltsön be, nem tudok legalább 1 profilt kreálni. Kérem segítsetek, őszintén köszönöm.
-
Dency01
aktív tag
válasz
intuicio #58231 üzenetére
Raspberry pico jó hozzá, én sima 1-essel csináltam, szintén corona lapon.
Kezeli a 4GB-os verziókat is, csak ott máshova kell forrasztani a vezetékeket.Továbbá ha hiányzik a lapról a post out pontok akkor szükséged lesz egy postfix adapterre is. Itt van leírás,képekkel mit hogy. Bármi kérdés van nekem írhatsz. Szükség lesz kézügyességre kis pontok forrasztásához. Valamint le kell kaparni egy kis pontot a lapon amit szabad szemmel nem nagyon lehet látni (legalábbis én nem)és mellette közvetlen futnak vezetősávok amik nem jó ha összeérnének. Ehhez nagyító vagy mikroszkóp kell.
-
intuicio
aktív tag
válasz
Casoli #58230 üzenetére
Nagyon köszönöm a gyors válaszodat!
A dvd csere projektet pont ezért is kukáznám, mert én is olvastam hogy nem mindig küldenek jó olvasó fejet, és nem akarnám ezzel húzni az időt, nomeg abból az eredeti játékokból a fele kb használtként vettük, és igencsak kopottas már, pont ezért is offolnám ezt a dvd olvasó kicserélős projectet.RGH3.0
Az RGH3.0-t próbáld, ahhoz nem kell glitch chip, viszont nand olvasó mindenféleképpen.
ehhez egy RASPBERRY PI PICO 2 jó lehet?
vagy inkább egy 4GB QSB V4 SD ?És az se mindegy, hogy 4GB-s volt a gép, vagy merevlemezes. Más más olvasó kell mindkettőhöz.
És ezt honnan lehet megtudni? Gondolom szét kell szedni alaplapig?
-
válasz
intuicio #58229 üzenetére
Szia!
Ha még nem próbáltad meg a lézerfej lézer erősségét állítani, akkor meg lehet próbálni egy lencse takarítás után. Mindenről van fent video a youtube-on.
Ha nem vált be a fenti opció, kínából rendelhetsz hozzá fejet, amit 5 perc alatt ki lehet cserélni, és másik 50 perc a lézer beállítása
. A kínából rendelt olvasófejekről annyit, hogy előszeretettel küldenek hibásat, ami ugyanolyan rossz mint amit kicserélnél. Ha rendelsz, olyan helyről tedd, ahonnan vissza lehet szerezni a vételárat. Ami meg bosszúság, az az időveszteség, hiszen idő mire megérkezik a sokadik rendelés. Én mikor nemrég rendeltem, minden egyes rendelt fej hibás volt, így meguntam, rendeltem egyben többet. Érdekes, eddig amit felhasználtam már mind jó volt
.
RGH-ról pedig szintén találsz youtube-n korrekt leírást. Az RGH3.0-t próbáld, ahhoz nem kell glitch chip, viszont nand olvasó mindenféleképpen. És az se mindegy, hogy 4GB-s volt a gép, vagy merevlemezes. Más más olvasó kell mindkettőhöz.
[ Szerkesztve ]
-
intuicio
aktív tag
Sziasztok!
Húgom egy Xbox360 S (Model:1439 *2013-03) 12V 9.6A CORONA alaplapos gépet ajánlott fel nekem, hogy javítsam meg, ami feladta a dvd szolgálatot.
30 db eredeti játékból már egyet sem olvas be.
Úgy tudom nem olyan egyszerű, hogy csak kicseréli az ember a dvd olvasót, és kész is.
szvsz ezt a javítást kukázom.
Szóval azon agyaltam, hogy ha már haldoklik a dvd olvasó, akkor meg kéne RGH
Ebben szeretnék kérni egy kis segítséget. (Akár üzibe, hogy ne szemeteljem szét a topicot a további kérdéseimmel)
Van esetleg olyan weboldal, ami részletesen segít ebben lépésről - lépésre?
Videókat találtam, viszont annyi féle fajta van, hogy már bele zavarodtam.
Ha forrasztani, vagy bálrit kell mókolni a gépen, akkor simán bevállalom (elektroműszerész vagyok), hisz úgy is ki akarom takarítani, újra pasztázni stb.
Nagyon köszönöm a segítséget!
-
tipuka
addikt
válasz
sanchomuzax #58207 üzenetére
köszönöm, az 1 csepp műszerolaj megoldotta a problémát.
-
tipuka
addikt
válasz
és szét kell szedni vagy csak egy egy cseppet nyomjak be a ravasz nyílásánál és járassam? nem akarok kárt tenni az eszközben, hiányozna.
-
MasterMark
titán
Nyugi nyugi csak viccből raktam ki.
Nincs bajom a moddinggal amíg a célja nem lopott játékok játszása.
Switch Tax
-
arty
veterán
válasz
MasterMark #58218 üzenetére
szigoruan a szabályzattal nem ütközik... persze nyilván nem jó, ha ennyire csak a moddolásról szól minden hsz, de ebben mindenkinek van felelősége, aki nem posztolt SEMMIT az elmult hónapokban
(meg nekem is, aki meg modolásról beszélgetett, nyilván)
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
Abszolút egyetértek veled, de már nem illegális erről itt beszélni
-
Zeki
nagyúr
válasz
Már mókólhatod, nem kell védeni. :)
-
MasterMark
titán
Mi lett ebből a topikból...
Múltkor találtam meg ezt, küldöm szeretettel.
Switch Tax
-
H1F0N1CS
tag
amúgy Nandot lehet flashelni usbről...
Nagy Imréné Marika Xbox gt: StealthXBeat
-
arty
veterán
válasz
fpeter84 #58213 üzenetére
lehet hogy így van, bár originálról hackedra egy elég komplex folyamat a fw elkészítése (látszólag, mert sose csináltam
). MS meg csak ráengedi egy totál szétbarmolt fw-re az övét, amiből kiolvas mindent előtte simán, moddolja a gyári fw-t és süti is be ? azt várnám, h egy ilyen kísérlet az brick és sose indul el többet a gép
)
szerk:
#58215 H1F0N1CS
oh... akkor ez a rejtély is megoldódott[ Szerkesztve ]
-
fpeter84
senior tag
hivatalos szoftver frissítéskor is a NAND-ba írja az új firmware-t, nem hiszem hogy ne tudná felülírni a teljes területet ha épp úgy tartja kedve - ráadásul az ms-nél igyekeztek is annó visszaszorítani a kalózkodást, nem hiszem hogy ha módjukban nyílt rá - ráengedte a user a frissítést - akkor ne írták volna felül a moddolást
-
arty
veterán
válasz
fpeter84 #58210 üzenetére
lehet visszaállították stock-ra, mielőtt kuka lett, mittomén backupból.... mert meghalt a "chip"
(hiszen a NAND hackelt, szal magától nem tud visszaállni a gép gyárira, max nem bootolt)
előbb utóbb szeretnék majd egy RGH-s gépet, sajna az erre kiszemelt példányom valszeg nand hibás, amit hack-el nem lehet javitani (nem lehet updatelni a gépet, de a régi dash-al perfekt megy a gép amugy)
#58211 Bogyi007
az ps3-on is meglehetett (volna) nekielsősorban érthetően exkluzívak érdekelnek egy friss xboxost.....
[ Szerkesztve ]
-
fpeter84
senior tag
annyit sikerült kisilabizálnom az interneteket túrva, hogy bármiféle törés is van rajta, elvileg a tray gombbal bekapcsolva valami más menübe kellene találnom magam, mint a normál power gombbal... no én bármelyikkel indítom, semmi különbséget nem látok, sztem ez az alap ms felület lehet piszkálás nélkül...
lehet hogy valaha volt rajta törés, csak ráengedtek egy fw frissítést és az visszahúzta normál dobozzá?
mindenesetre már épp berendeltem egy RPi Pico-t hogy a fw turkálásba is bele tudjak mélyedni... ugyan találtam egy olyan cikket, ahol mezei LPT portra kötve túrják a NAND-ot, de az 5V vs ki tudja hány voltos xbox összekötése pár soros ellenállással, hát nemtom, inkáb megvárom hogy megérkezzen a Pico...
-
arty
veterán
válasz
KaitouP #58203 üzenetére
Forza, Halo, Gears szokásos trió mellett a Project Gotham Racing 4 az ajánlatom, ennek nem volt PS3-on sem párja
Jó exkluzív platformer a Kameo, ill. érdekes színfolt a Viva Pinata játékok.
Ha lemezezni nem akarsz, csináltasd meg RGH-sra (feltörés), akkor hozzáférnél mindenhez... a store bezárásával az MS kifejezte, hogy "nekik már mndegy, csinálsz amit akarsz".
#58204 fpeter84
ilyesmi RGH (feltört) konzolokban szokott lenni... első körben be kéne azonosítani, hogy a feltört rendszer tölt-e be(nemtom RGH esetén ha nem jó a törés, akkor simán bootol-e a gép, tippre nem, de majd hozzáértőbb megmondja)
[ Szerkesztve ]
-
válasz
Én pont most vettem barkácsboltban, teflonos szilikonzsír, egy ezres volt. Életem végéig elegendő lesz a mennyiség
-
tipuka
addikt
Sziasztok!
Van egy 360-as vezetékes kontrollerem, kb 10 éve megvan. Nagyon nyikorog a ravasz, szeretném megjavítani, mert amúgy szeretem a kontrollert, még, ha kicsit be is áll tőle a lapát kezem
(patám).Szedjem szét és olajozzam meg(mivel,honnan és hogy?) vagy rugót kellene cserélni?(mire cseréljem, hogyan és honnan?)
Még nem csináltam ilyet.
Előre is köszönöm.
A pár mp-s videón a konkrét modellt és a hangot felvettem. -
-
fpeter84
senior tag
Sziasztok!
Hozzám került egy Xbox 360 S Console - Trinity-nek sikerült beazonosítanom az alaplapját - aminek a múltja abszolút ismeretlen... Bekapcsol, működik, az eredeti tulaj még egy factory resetet se nyomott rá, úgy szórta ki lomtalanításkor - szerencsémre a tápjával együtt
Azt már láttam a készülékházon hogy felnyitották, de belül szembesültem vele, hogy valamiféle modchip is lehet benne: zsugorcsőben egy Arduino Nano kínai klónt találtam, ami pár vezetékkel ide-oda be van kötve az alaplapra... Megpróbáltam gépre kötni, de bármilyen baud-ot választok, sajnos nem ad rajta semmiféle életjelet, így vakon tapogatózok hogy mi is lehet ez... Hiába guglizok, nem találok Arduino modchip témára semmit - lehet csak én vagyok a béna, ez a terület nekem nagyon új...
Van e rá ötletetek hogy hogyan lehetne beazonosítani, illetve hogyan tudnék meggyőződni a működőképességéről? 3 account van rajta, de mind3 azt mondja hogy egyetlen telepített játéka sincsen. Ha a beállításokba bemegyek, akkor ott a storage-nél úgy tűnik hogy az 500-as vinyón van pár kinect-es meg ez-az játék... Tényleg nagyon új nekem ez a téma - hogy induljak el vele?
Előre is köszi a válaszokat! -
KaitouP
nagyúr
válasz
Guitar14 #58197 üzenetére
+ mindenki: NAGYON szépen köszönöm a segítséget!
Azt én is kutattam a közleményben és a gyakori kérdéseknél, hogy bár bezár az Xbox 360 Store, de mi van ha én az xbox.com-ról veszem meg az X360-as játékot? Hiszen a logika azt diktálná, hogy ha már létezik ez a combos - egyébként részemről, mint PS-es, irigyelt
- visszafelé kompatibilitás X360 felé is, akkor miért ne működhetne, hogy a "saját" konzolján játszom az adott címet... de nem volt egyértelmű válasz erre.
Szóval akkor a jövő héten, ha minden jól megy, belevetem magam az Xbox 360-as tutiba.
Milyen - elsősorban exkluzív - címeket ajánlanátok "must have" játékokként? Halo, Gears játékokat persze távolról, de ismerem. Bármi jöhet, műfajtól függetlenül.
Magyarország legnagyobb PlayStationnel foglalkozó weboldala: https://playstationcommunity.hu
-
Guitar14
senior tag
válasz
l.skywalker #58198 üzenetére
Jogos a kérdés, erre nem gondoltam.
Howtogeek szerint működik természetesen. Ha megveszünk egy 360 játékot One/Series konzolon vagy az xbox weboldalán akkor megjelenik a 360-on a download historyban a store bezárása után is. (Persze ha ugyanazt a profilt használjuk a 360-on amelyikre megvásároltuk)Szerk.: 58169. Hsz-ben vm93hun le is írta ezt.
KaitouP: Ebben az esetben így kb ezresért is tudsz venni jópár játékot ha le van akciózva.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Tippmix
- Melyik tápegységet vegyem?
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Renault, Dacia topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Netfone
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Dobozos, garanciális ASUS ROG Ally ex1 konzol+ dokkkoló+ táska! AkciÓÓ!
- PlayStation 4 Pro 7216B, makulátlan állapotban, 6 hó teljes és 1 év SW garanciával üzletből eladó!
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Asus ROG Ally Z1 Extreme
- Hibátlan - MICROSOFT Xbox 360 Slim RGH 250GB HDD tápegységgel, vezetéknélküli gamepaddal
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest