Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
Megnézem én is, mi van még a fiók aljában, bár ezeket a biciklihez kapott szetteket, vagy amiket már 'kinőttem', szerintem már mind elosztogattam a családon belül, ami meg maradt, annak nem sok értlme van. Nuggett pl van még itthon vagy kettő, de olyan minimális az akkuideje, hogy semmire nem jó, kb minden ride után tölteni kéne, meg van pár szilikonos gumigyűrűbe épített decás villogó, azokat is mindig csak odébb pakolom, pedig egyszerűen csak ki kéne dobni.
Sárvédőm is van egy szett (talán SKS?), szintén MTB-hez vettem, egyszer nekiálltam felszerelni, de bénán is nézett ki, meg bonyolult is volt a művelet, meg nem is akart összeállni, szóval azóta is csak porosodik. De mennyi ilyesmit vettem teljesen fölöslegesen, atyaég...
p
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD ROG RX VEGA 56 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 530W
- Mini PC, tiny PC HP ProDesk 600 G2 i5-6500T, Fujitsu Esprimo i5-7500T
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest