- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Yézi: 10 év
- Spyra: nagynyomású, akkus, automata vízipuska
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
Mai próbakör:
A covid óta először volt egy biciklis kiállítás a faluban, ott találtam. Truebikes.eu Nem tudom, mire jó, a csóka szerint mindenre (is). Én megszenvedtem vele, mire sikerült felgyorsítanom. A másik kiállított bicajuk még menőbb volt, de nekem túl nagy:
De ott a háttérben egy országúti is, az csak 33”, az mtb-k 36-osak.
A nap másik tanulsága, hogy a következő bicajom elektronikus váltású lesz. Próbáltam már korábban di2-t, most sramot is, igen jó dolog ez…
Amúgy ebike ebike hátán, meg rengeteg gravel. MTB-ből is szinte csak ebike volt kint. City bike-ok, cargo bike-ok, pedelec tandemek. TT egy darab sem (felénk hatalmas triathlonos élet van, 2 hét múlva ironman vb futam itt helyben). Országúti 3-5 darab volt az egész expon. 3000 euro alatt gyakorlatilag semmi normális bicikli nincs.
Ami tetszett, az inkább 5k.
p
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- AlzaPower CAT6 UTP 40m, szürke kábel
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged