Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
SOAD19
addikt
válasz
lsebestyen #12869 üzenetére
Azt hittem, hogy jóval többet kibírnak egy töltéssel.
Múltkor mikor tekertem hazafele Váradról, kicsit elszámoltam magam, és az út felét (1,5-2 órát) sötétben kellett megtennem. Első lámpám egy Blackburn flea, ami szintén csak vagy 2-3 órát bír ki egy töltéssel. Ezért, ahogy észleltem, hogy hamarabb fog besötétedni, mint ahogy gondoltam, "nagyobb fokozatra" kapcsoltam, hogy minél kevesebbet kelljen sötétben tekerni, nehogy lemerüljön időközben a lámpám. Próbáltam spórolni is a lámpával, és ha olyan útszakaszon tekertem, ahol a csillagok adtak egy kis fényt, ott lekapcsoltam a lámpát, és csak akkor kapcsoltam vissza, ha jöttek szembe autósok, vagy ha fás részen tekertem, ahol tök sötét volt. El is gondolkodtam akkor, hogy lehet nem ártana valami erősebb lámpa, meg ami nem csak 2-3 órát bír ki.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Ukrajnai háború
- Gumi és felni topik
- DOOM - The Dark Ages
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- A hónap végén jön a S.T.A.L.K.E.R.: Legends of the Zone Trilogy Enhanced Edition
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Villanyszerelés
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256GB SSD + 1TB HDD
- Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Bomba ár! MacBook PRO 13" Late 2016 2TB - i7 I 8GB I 500GB SSD I OS X Monterey I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest