Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Honda topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
lorcsi
üzenetére
Patent centrum pl.
Vagy Ali/Temu ott is szokott lenni készletben.
-
lorcsi
veterán
Van egy 2009-es civicem, a mutor vego muanyagnal elengedte.. es log lefelé.. leér az útra

bolhak hianyoznakhonnan lehet jo aron ilyen bolhakat venni ?
-
pandor
tag
válasz
szabonagyur
üzenetére
Ha amúgy semmi szükséges az AWD
Jogos, alapvetően hosszabb (jellemzően autópályás) utakhoz lenne a használata egyenlőre (városban szaladgálósnak maradna a Civic), így az összkerék nem tesz hozzá esetemben...
-
szabonagyur
félisten
válasz
pandor
üzenetére
Jól tippelem h az Elegance < Lifestyle < Executive növekvő felszereltséget jelent?
Azért arra figyelj, hogy sokan beírnak valami hülyeséget ide, azt kell megnézni adott autóban mi van benne és mi nincs.
Ill. az összkerék (AWD) előfordulhat bármelyik felszereltség mellett és értelemszerűen pluszt jelent, ha van?
Ha amúgy semmi szükséges az AWD-re akkor nem igazán, plusz teher, fogyi és extra költség ha szervizelni kell.
-
pandor
tag
Köszönöm a választ,
a hirdetésekben ez a
HONDA CR-V 2.0 i-MMD Hybrid <Elegance|Lifestyle|Executive> <AWD> CVT
modelleket jelenti?
Jól tippelem h az Elegance < Lifestyle < Executive növekvő felszereltséget jelent?
Ill. az összkerék (AWD) előfordulhat bármelyik felszereltség mellett és értelemszerűen pluszt jelent, ha van?
A 2020-2022 évjáratúak mind egy modelltípushoz tartoznak, azaz nem volt közben külső frissítése a típusnak (a képeket nézegetve nem)? -
pandor
tag
Sziasztok, autóvásárlás előtt megköszönném, ha kapnék tulajoktól pár iránymutatást CR-V-re vonatkozóan.
Nem dupláznék, eredeti kérdés itt: Milyen autót vegyek? -
albiosz
őstag
válasz
dgyuri0123
üzenetére
Köszönöm az infokat!
Tudtok ajánlani a típust ismerő átvizsgáló szakembert, aki Bp/Pest megyében dolgozik?
-
albiosz
őstag
válasz
gerner1
üzenetére
Köszi, ez megérhet egy kört, de inkább nem számítok rá.
dgyuri0123: igen, ez 2 hét intenzív keresés alatt már kezd világos lenni.
Az 1.3 102 lovasról egyébként mi az általános véleményetek? Kb. az említett 2019-es évjárat férhet bele árban. Rozsda, öregedés, esetkeges futómű/motor problémák stb.
-
gerner1
nagyúr
válasz
albiosz
üzenetére
Nálunk szolgál egy 2018. novemberi GK, legmagasabb felszereltségű (GPS, LED fényszóró, digit klíma, stb) van, és a gyári (egyébként droid 4.0.4 -es) fejegységen: nincs.
De, ki lehet nyitni az OS -t, és akkor telepíthető rá sokminden (így fut a miénken is a 3betűs navi). & akkor, talán lehetséges, ha pl ez : LINK ... - "helytálló" .
Kompatibilitási oldalról, azon is sok múlik, hogy a fejegységen milyen verzió fut (kap-e frissítéseket) az AA -ból. A mai új típusoknál is (autógyártótól függetlenül) ez az egyik ok, amiért nem, vagy elégtelenül használható. -
albiosz
őstag
válasz
dgyuri0123
üzenetére
Egy másik hirdetésben [link] feltünteti a nepper a felszereltségnél és a leírásban is büszkélkedik vele (szerk. bocs a leírásban android audio van) Ez akkor a hasonló külső ellenére más fejegység? Persze simán lehet, hogy kamuzik/nem ért hozzá és később az elírásokért nem vállal felelősséget.

-
albiosz
őstag
válasz
dgyuri0123
üzenetére
Rosszul fogalmaztam. Az érdekelne, hogy 2019-es autóban pl. Elegance felszereltségnél elérhető lehet-e vagy akkor még tuti nem? AI-val beszélgettem, szerinte valószínűleg van, de nem 100%
Így néz ki a fejegység [kép]
-
albiosz
őstag
Sziasztok!
Jazzekben mikortól széria az Android Auto? 2019-es autók esetén már lehetséges?
-
Rp526
senior tag
Sziasztok, most cserélek olajat egyik GD Jazz-en és elég csúnya ez a fedél. Honnan jön ez az olaj és mit kell cserélni hozzá? Net elsőre hátsó főtengely szimerninget mond. Köszi!
-
Rp526
senior tag
válasz
Peterzon94
üzenetére
Nekem 70től a Jazz is süvít. Másik Jazz ugyanolyan tükör nem.
-
Peterzon94
tag
Sziasztok, akad itt olyan akinek 10. generációs civic van, és 80-90km/h körüli sebességnél szélsüvítés hallatszik a visszapillantónál? Valakinek tipp/megoldás, hogy mi lehet? Sokan panaszkodnak a gumi, műanyag alkatrészekre, hamar deformálódnak stb.
-
1amarr
tag
Sziasztok! Nem volt még soha tetőcsomagtartóm, de nyáron most szükség lesz rá, vennék egyet.
Mit javasoltok, gyári vagy Thule Wingbar Evo? Árban kb ugyanott vagyunk. Általában gyáribuzi vagyok, de ha jobb a Thule, azt venném. Nem tudom, kit kérdezzek, mert nincs olyan kereskedő, aki mindkettőt forgalmazza.(HR-V gen2)
Köszi!!!
-
sherlock82
senior tag
Tegnap volt az ufó civic kocsim szervízen Moldován Zsoltnál a korábban már említett fejegység hiba miatt, ami most már teljesen szépen működik a szervíz után. Csak ajánlani tudom őt , kiváló szakember.
-
ParmaBoy
aktív tag
válasz
Steve_Brown
üzenetére
"Dobj el mindent, vedd meg most!"
-
Steve_Brown
senior tag
Hali,
egy emberkét keresnék aki próbálta az új Honda Prelude-öt esetleg meg tudná osztani a tapasztalatait, élményeit stb. Illetve más kérdésekre is válaszolna az autóval kapcsolatban
-
Bibby
addikt
Honda civic, 9gen, facelift
Tompított izzót kellett cserélni, méghozzá a jobb oldalon. Aki már csinálta biztos tudja mennyire jó móka ez, na de mindegy, valahogy sikerült kivenni a régit, sőt már betettem az újat is, csakhogy ahogy nyomtam volna vissza azt a fémet ami a helyére szorítja, az egyszerűen kipattant a helyéről, és az is meg az izzó is beesett a lámpa mellé, oda a légüres térbe.
A kérdés az hogy ez egy zárt terület, vagy onnan lefelé ki fog esni a cucc az autóból ha megyek vele?
Ha zárt, akkor mit kell kibontani hogy onnan elő lehessen bányászni ezeket?
Nagyon bosszantó, már a 8ason is kínszenvedés volt, de hogy ezen még szarabb a csere...
Remélem valaki tud segíteni, nem biztos hogy érthetően adtam át.
-
tboy93
nagyúr
válasz
szabonagyur
üzenetére
ja, küldöm
-
szabonagyur
félisten
válasz
szabonagyur
üzenetére
TÓth Imre számát eldobná valaki priviben? Vagy Esztergomhoz közel más ajánlott van e?
-
szabonagyur
félisten
válasz
szabonagyur
üzenetére
Motordiagnosztika sem dob rá semmit.
Most cserélnek benne egy CVT váltó olajat, az tűnik alacsonyabbnak.
De, hogy ez hogy oldja meg az ingadozó alapjáratot az jó kérdés. -
j.bravo
addikt
válasz
szabonagyur
üzenetére
Meggyőzhető vagyok, főleg ha elolvasható valahol hogy hogyan (lehet hogy elegendő hogy más anyagból van mint az egyben fröccsöntöttek), csak öreg (48) fejjel, kissé boomer, izé, X gen gondolkodással az a zsigeri elképzelés volt bennem, hogy - távoli hasonlattal - a 3d nyomtatás arra hasonlít, mintha cseppenként hegesztgetve építenénk valamint vasból, ami egy adott feladatra lehet bőven elég erős, de reflexből az ember erősebbnek gondolja a tárgyat hogyha az egy darab öntött vagy kovácsolt vasból volt megmunkálva.
Nyilván függ a filamenttől, el tudom képzelni hogy van olyan nyersanyag ami rendesen összepolimerizálódik a nyomtatás lentebbi rétegei el, csak gondolom ez azért nem triviális, nem ez az alap vagy elterjedt (amellett hogy megfelelő áron simán lehet lehetséges) -
szabonagyur
félisten
válasz
Kicsipampam
üzenetére
Persze, nagyon könnyen lehet nagyon jó minőségben ilyet gyártani és nem csak ideiglenes megoldásként.
-
Kicsipampam
tag
válasz
szabonagyur
üzenetére
Valami műsorban láttam nemrég, hogy egy Ferrari ablakemelőben kopott el a műanyagból lévő alkatrész. Meg sem próbálták beszerezni, már vitték is a 3d nyomtatóshoz.
-
szabonagyur
félisten
válasz
Kicsipampam
üzenetére
Meg igazából egy 3D scanmelés sem nagy dolog már, nagyon sokan megoldják a törött alkatrészből és utána nyomtatnak olyat amire igény van.
Ami tuti, hogy használtat nem vennék, az ugyanolyan vagy rosszabb mint ami most van.
-
Kicsipampam
tag
válasz
szabonagyur
üzenetére
Így van és már nem is drága. Lassan minden cégnél van, akiknek közük van a prototÍpus gyártáshoz.
-
j.bravo
addikt
Köszi mindenkinek!
Piftukának a sok részletet külön is köszönöm!
Most már csak az kell hogy ha (bármelyik helyről is) megjön, ki is tudjam cserélni az ülés teljes szétkapása, illetve bármi más eltörése nélkül
A ritka, de akkor nem csekély mechanikai igénybevétel miatt a nyomtatást (az ötletet megköszönve) első körben elvetném, és akkora tenném félre ha a többi nem működőképes valamiért. Megnézem az ajánlott forrásokat.És ha már ott járok, nézek ablakmosó tartály kupakot is, mert a legutóbbi utántöltéskor az is kb. elporlott a kezemben
pedig nem vagyok se nagyon erős, se nagyon ügyetlen (általában); és ott a motortérben elvileg még UV-t se kap, "csak" a hőt
-
Piftuka
veterán
válasz
j.bravo
üzenetére
"Úgy vélem, ragasztás teljesen esélytelen. Bontóban van esély ilyet szerezni? És újnnan kapható esetleg? Milyen néven keressem?"
Ezt a vacak műanyagot szvsz nem érdemes javítani. Mondanám, hogy bontóban vegyél helyette egyet, de egy ilyen közel 20 éves, ki tudja hány ezerszer nyitogatott műanyag kar esetében ott van a lehetőség mindig, hogy a beszerelés után 1 héten belül eltörik. Vagy akár 10 éven belül sem...
Figyelembe véve a szerkezet új árát, nem gondolom, hogy érdemes ezen spórolni.
Első körben kérdezd meg a hozzád legközelebbi Honda kereskedésben, hogy mennyiért tudnak adni ilyet, illetve mennyi idő alatt szállítják.
(Csak miheztartás végett... most februárban nekem egy egyszerű, de készleten nem lévő alkatrészre májusi!!! beszerzést tudtak mondani; és még azt sem tudták garantálni. Nyilván nem kértem így.)
A csepeli bontót is kérdezd meg, mert új alkatrészek is szoktak náluk lenni. Hátha nekik (is) van készleten....
- A motor típusát nem írtad, de az alapján és az alvázszám alapján az AMAYAMA.com oldalán meg tudod keresni az autódhoz megfelelő alkatrészt: [Front seat for Honda Jazz GD, 1 generation, restyling 09.2005 - 10.2008]
(Ehhez hasonlóan, az alvázszámod alapján rá tudsz keresni a garantáltan Neked megfelelő darabra.)
Mint láthatod - az oldalt legörgetve - a "robbantott ábrákon", motortípustól, kiépítéstől függően kicsit más méretű, más formájú ez az alkatrész, szóval nem mindegy, hogy melyiket rendeled meg.
A kar és a foglalat neve "Knob assy, Walk-in" és "Garnish, Walk-in". Az ábrákon a 17, 18, ill. 19-es számokkal találod meg. (Ha fölé viszed a kurzort, jobb oldalon az alkatrészlistában oda is ugrik a nevére; látod a gyári alkatrész számot is.)
Egyébként ez - Honda alkatrésztől meglepő módon - egy "filléres" alkatrész. Pár dollárba kerül a teljes szerkezet.
Ha rákattintasz az adott alkatrészre, mutatja a rendelési időt, ami általában 2-4 hét. A közel-keleti helyzet miatt extra késés is lehet most (írják is az oldalon).
Japánból (Osaka) érkezik, tehát a végösszeg kb. az alkatrész ár ~180%-a lesz (az import díjak és ÁFA miatt).
- Másik alternatíva az AliExpress: [For Honda 2003-2007 Fit JAZZ Front Seat Handle Backrest Adjuster]
Minőségre akár még simán lehet a gyárival egyező is. Ennyi pénzért nagy kockázat szvsz ezzel sincsen. Ahogyan elnézem szállítási időnek hasonló dátumot írnak...
Persze, ha a Honda kereskedésnél, vagy a bontónál van készleten ilyen alkatrész, és csak pár ezer forinttal (átszámítva néhány dollárral) drágább, akkor Neked kell döntened, hogy az időd, vagy a pénzed a fontosabb ebben az esetben.
-
akaido
addikt
válasz
j.bravo
üzenetére
Csepeli Honda bontó nekem bevált. Nem mosolyognak, nem bratyiznak, de amit kerestem az évek során a tavaly eladott 2002-es Jazzhez, az mind volt.(EGR szelep, sárhányó, hátsó ajtó, első lökhárító merevítő, hátsó lámpabúra, acélfelni, pótkerék...)
-
j.bravo
addikt
Röstellem de rég jártam erre. Mindenesetre örömmel látom hogy a topik él és virul!
A jelenlevők (vagy idejárók) közül járt-e már valaki így? (Ld. a lenti képet).
Jazz 2007(GE3, avagy kínai GD). Visszaalakítottam az autót egy adag kitisztított szőnyeg hazaszállítása után, és az utolsó mozdulatnál letört ez a kar, ami a jobb első ülés döntését ill előre/hátra tolását (a szokványos helyeken lévő két kar alternatívájaként) lehetővé teszi.Úgy vélem, ragasztás teljesen esélytelen. Bontóban van esély ilyet szerezni? És újnnan kapható esetleg? Milyen néven keressem?
-
szabonagyur
félisten
Nos a City tovabbra sem jo, senki nem talal ra megoldast
Alapjarat ingadozas + lefulladas
-
Piftuka
veterán
Szép autó! Használják a szüleid sokáig, jó egészségben!
A döntést pedig teljes mértékben megértem. Az Accord hátul két kisgyereknek kényelmes, felnőttek számára nem. Hosszú távon semmiképpen sem. Az autó hosszú orra, és viszonylag mélyen benyúló csomagtartója sok hasznos helyet vett el a belső térből. A kombi változat esetében még rosszabb a helyzet.
Mondják, hogy "családi utazó autó", de ez csak addig igaz, amíg a 2 gyerek kicsi.
A szüleink életkorában ráadásul nem csak a kényelmes utazás, de a problémamentes ki- és beszállás is fontos. Pláne, ha valamilyen mozgásszervi panasz is nehezíti az életüket.
A CR-V típusú autókban a padlózat kétszer olyan magasan van; majdnem "felfelé" mozdulva kell beülni, vagy elegendő oldalra fordulni kiszálláskor, majd felegyenesedni. Mindez hatalmas segíség nekik.
Az egyik cimborám közel 60 éves, és évtizedekig különféle kombi és "csapott hátú" személyautói voltak.
Nemrég lecserélte ő is az autóját egy "városi terepjáróra", mert a dereka nem bírta már az alacsony autóba ki- és beszállást. -
Rp526
senior tag
válasz
Piftuka
üzenetére
Köszi a szülők nevében is. Az Accord-ról letettek, mert édesanyám kicsinek vélte, főleg hátul. Megszűntek már azok a régi csónak méretű kombik. Szokatlan volt nekik a sportosan döntött szélű hátsóülés is.. stb. Így az Accord el lett vetve. A motorhiba miatt szóba jöhetett a 2012 előtti CR-V. Az utána lévők budget-én kívül voltak.
Így jött ez:

Ami nem szólt mellette, hogy behozott autó, de a magyar piacon egyszerűen nem volt alternatíva. 2.0 Benzin, manuális, lehetőleg nem leharcolt, magas felszereltség. Németből jött, látszik is rajta. A belsején vannak karmolások, tipikus öv odazárás. Ennyi hibája volt kb. Ami mellette szólt, 20 éves autó és körbemérve 120 mikron alatt minden elem. Tehát sérülésmentes. Az alja pedig.. hát, ritkán látni ilyet.
Még felületi rozsda is alig van rajta.
Ezzel bővült a Honda park a szűk családban. Motorokat is számolva 9 van.
Már csak egy 2. generációsra vadászunk, munkás/határba járós autónak. Az sem egyszerű. Ugyanígy benzin, manual, lehetőleg horog. -
Piftuka
veterán
- Millió balesetmentes km-t kívánok az új autótokhoz!
(A hibás dugattyúszett miatt nem R20A motoros Accord lett végül?)
- A zörgést okozhatja a klímacsatorna valamelyik meglazult eleme, vagy a légszűrő, amennyiben nem tökéletesen rögzült, esetleg a kesztyűtartó fém retesze, és még más elemek is a műszerfal azon részében.
Az interneten egy csomó "sufnituning" megoldást lehet találni az ilyen problémákra; némelyik egészen egyszerű, és filléres. Általában valami habszivacs, vagy szigetelő hab, enyv, ragasztó, esetleg gumi távtartó "puklik" alkalmazása a szétvált, nem pontosan illeszkedő helyekre.... -
sherlock82
senior tag
Boldog nőnapot kívánok minden női Honda tulajdonosnak.
-
Rp526
senior tag
Sziasztok! 2007-es CR-V-t sikerült végül venni. 2.0 benzin. Pályán hoztuk hazafelé és 90-ig semmit nem lehet érezni az autón. 100 fölött elkezd remegni. Nem kritikus, de zavaró. 100-nál elkezdi és 140-nél is ugyanúgy remeg. Az egész kaszni. Ez típusra jellemző vagy kezdjek el keresgélni? Gumi, felfüggesztés, motortartó bak? Ilyenek? Köszi!
Második kérdésem GD Jazz. Van több is a családban. Ebből kettőnek teljesen ugyanonnan jön egy kattogó/kopogó kis műanyag rezgés, hang. Jobb elől kesztyűtartó fölött valahol. Olyan, mintha vmi bolha félig kiesett volna. Még nem szedtem atomjaira. Valaki tudja esetleg mi ez, hol keressem célirányosan? Ezt is köszi!
-
Lorant88
csendes tag
válasz
Headless
üzenetére
Köszi szépen, nem tudom honnan van vezetve, felhívom a srácot aki csinálta és megkérdezem. Egyébként egy elég megbízható honda rádió javítással foglalkozó srác csinálta, jazz tulaj a srác is elég nagy honda fan. Ő segített kiválasztani hogy milyen fejegységet válasszak.Magyarországon multimédiával foglalkozó cégek nagy százaléka ugyanúgy kínait szerel be, csak brutál áron csinálják, ja és láttam pár céget akik undorító munkát hagynak maguk után
-
Headless
őstag
válasz
dgyuri0123
üzenetére
Hát az összes gyártó kb ugyanazt árulja, csak más a cimke rajta, persze vannak különböző konfigok.De alapvetően elég egységes a piac. A tabletet mint hiba teljesen kizárnám.
-
Headless
őstag
válasz
Lorant88
üzenetére
Szia én is kábelre tippelnék ha az nem akkor a kamera maga. Tápot megkapja a kamera meg valami jelet küld. Rükverc kapcsolási jel megmaradt azt honnan vezetted tolatólámpáról? Első körben a csatlakozási pontoknál nézném meg a kábelezést. Ha kis kezed van talán kesztyű tartót kivéve eléred a rádió mögött csatlakozásokat is.
Egy valamit megnézhetsz bontás nélkül hogy a tolató kamerának mik a beállításai pal/ntsc felbontás.
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz
szabonagyur
üzenetére
Hja, arról nem is beszélve..
-
szabonagyur
félisten
válasz
dgyuri0123
üzenetére
Meg, hogy ki és hogyan építette be..

-
dgyuri0123
nagyúr
válasz
szabonagyur
üzenetére
Jaja.. csak páran cseréltek tabletet, azok is innen onnan származó ismeretlen gyártók termékeit vették meg. Csak a Jóisten tudja, milyen hibákkal lehet számolni.
-
szabonagyur
félisten
válasz
dgyuri0123
üzenetére
Erre akartam kilyukadni, hogy egy ilyen kis csoportba mint a Hondás berakni kb. esélytelen a megoldás.
A nagy autós téma is jobb lenne.
-
Rp526
senior tag
válasz
dgyuri0123
üzenetére
Újabb kérdés a CR-V tulajokhoz. Automatából melyik változat van a 2007-2011 3genben? Szokásos gyári olaj gondolom, amire figyelni kell. Ebben is van a fix indítókuplunk csere? Soha nem automatáztam. Aki tud írna pár sort, köszi!
-
Lorant88
csendes tag
válasz
szabonagyur
üzenetére
Mivel másnak is van ugyanilyen fejegység a Hondájában, régen beszéltünk róla ebben a csoportban, emellett itt normális segítő kész társaság van, Renault topicot nem látogatom, ott nincs tapasztalatom
-
Lorant88
csendes tag
Halihó, 2009-es GG Jazzembe kb 1 éve lett beszerelve egy androidos fejegység tolatókamerával. Kb 1 hete nem ad képet a tolatókamera. Valaki találkozott már hasonlóval?

-
Dan-szan
senior tag
Sziasztok.
Tegnap vettem észre, pontosabban hallottam egy nem odaillő hangot a 8gen. Civicemnél.
Lassan gurultam mikor bal előlről ismétlődő tompa hangot hallottam, hasonló mint mikor kavics van a gumiban, de jóval mélyebb hangon. Defektnek gondoltam, félreálltam de nem, körbejártam az autót nem láttam semmit se fennakadva, se a kerekeknél.
Mi lehet? Gumishoz menjek vagy szervizbe? -
Piftuka
veterán
válasz
dgyuri0123
üzenetére
"És mivel még a gyári színt sem sikerült eltalálni, így fene tudja... De javítsatok ki, ha tévednék."
Nem kizárt, hogy jól látod. Ám szvsz fotók alapján ezt soha nem lehet egyértelműen kijelenteni. A fényviszonyok, a tükröződések, és az irizáló fényezés megtévesztheti a szemet.
Hozzátéve, hogy a lökhárító újrafényezése sem feltétlenül jelent karambolt, vagy szerkezeti sérülést. Karcok, esztétikai sérülések is indukálhatnak a tulajdonostól ilyen döntést.
Bárhogy is... Dooonfrigo fórumtárs helyében nem sajnálnám a pénzt egy szakértői autóvizsgálatra, valamint mielőtt bármelyik kereskedéshez elmegyek megnézni egy autót, előtte megnézném a kereskedő Google értékeléseit, és az alapján döntenék, hogy ott ajánlott-e egyáltalán vásárolnom.
Új hozzászólás Aktív témák
A nem szakmai témák megvitatására: Honda OFF topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Media Player Classic és Home Cinema (MPC-HC)
- BestBuy topik
- Új IP, erős rajt: a Pragmata hétvégére már 1 milliónál járt
- Háztartási gépek
- Tesla topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- iPhone 16 Pro 128Gb 98% (2028.05.11-ig Garancia)
- 280 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
- 236 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4531,90% Akksi
- darkFlash GR12 Darkstorm Blue/Green
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Még felületi rozsda is alig van rajta.