Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
-
LOGOUT
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
AsakuraDave
őstag
válasz
RexMaximus
üzenetére
Persze hogy tolnak… mindenkinek piszkos a meló, rögtön azonnal akarnak eredményt, gyengeelméjűek egész nap pörgetik az instát meg gym bro influenszereket és full delulu mindenki…
-
AsakuraDave
őstag
válasz
Dorian
üzenetére
van egy 85-90kg -os férfi ember legyen 180cm magas, mennyit kellene már ennie ahhoz, hogy izmot építsen(mm a nagy okosok szerint)? nincs az az életkörülmény ami mellett azt az ember "könnyedén" beviszi, tegyük fel, hogy van farmod, van zöldséged, állataid(tyúk, marha) akkor is olyan mennyiségeket kell bezabálnod ami nem normális
teljes faxság ez a napi 3+ étkezés, csak szétkurja az inzulinját az ember aztán persze h folyton csak enne...
szúrod magad, enned se kell több fehérjét mint előtte, mégis sokkal durvábban fogsz izmosodni.. ez az egész egy k.va nagy biznisz, hogy ezt vedd meg meg azt vedd meg*kb minden nap edzettem vagy harcművészet(capoeira, aminél mondjuk sztem max egy box keményebb állóképességet igénylő sport) és este 10-12órakor ettem meg a 32centis pizzákat meg hambikat(napközbe meg alig, max ilyen protein pudig xarságokat), mégis életem legjobb formáját értem el, szálkás kockás has és volt izom tömeg rajtam szépen
-
AsakuraDave
őstag
válasz
rwin5
üzenetére
Hát legutóbb mikor volt vérvételem arra emlékszem, hogy azt mondták, hogy túl sok a vérem? mármint a vörösvérsejt gondolom, és jó lenne ha lecsapolnának, aztán ez így elmaradt és utóbbi időkben elég nehéz a légzésem és pl ezt egy tünetnek írja a gugli ha az embernek "túl sok a vére". 0 -ás vagyok így adhatok bárkinek így biztos örülnének nekem ha mennék vért adni, de stresszbe jövök, nem a tű hanem ahogy érzem/látom, hogy folyik ki belőlem a cucc, volt, hogy nem akart megindulni a vérem annyira befeszültem... kiskoromba voltam korházba levettek vagy 5-6 ampullát azt csak egyszer felébredtem azt elmesélték hogy elájultam
lehet ilyen trauma vagy valami ez bennem.
Alaphelyzetbe sztem full jó a vérnyomásom, de amint megakarják mérni az egekbe szökik mert úgy rástresszelek.
Elvileg van céges eü. ellátás+bizti, majd ránézek miket lehet, de mivel olyan régen volt laborom hogy így 30+ biztos nem ártana ha lenne egy friss teljes kép rólam.Am sosem értettem ezeket a vérvételeket, ha kérek extrába teszto mérést pl, akkor az csak annyi, hogy nekik "több munka" megnézni vagy több vért is kell adjak?
Jó nagy biznisz ha csak erről szól, hogy ha már ránéznek +1-2dologra a véremben (mikor amúgyis is vizsgálják) de elkérnek plusz zsetont érte... -
AsakuraDave
őstag
Már egy évtizede nem volt szerintem vérvételem
Tolnék valami komplexet akkor már ha elmennék, most hirtelen guglizva azt nézem, hogy teszto mérés az csak külön van?
Budapesten tudtok ajánlani jó helye(ke)t, ahova érdemes menni? -
AsakuraDave
őstag
válasz
dnelb
üzenetére
Igen eddig azért se mentem el vele komolyabban mert fájdalmat sose éreztem csak iszonyat kellemetlen érzés és csak az van bennem hogy szép lassan tönkre teszem így az ízületeket, szalagokat. Most is arra gondolok hogy nekem a könyöknél szerencsétlen fut a szalag és ahogy hajlítom a karom jobban nyulik vagy csúszkál oda vissza a csonton
Am néha olyan érzésem van hogy nem is izomzatom használom hanem porcok szalagokbol nyomok. -
AsakuraDave
őstag
válasz
Dorian
üzenetére
Fura, hogy különösen fájdalom mentes minden kattogásom de tényleg kb mióta csak az eszemet tudom ilyenek az ízületeim. A mozgás tartomány meg inkább a merev izomzatom miatt van.
Milyen orvos vagy vizsgálatok lehetnek érdemlegesek amik feltudnák tárni hogy valóban mi a “baj”?
Amúgy amikor kézbe fogok egy súlyzót akkor csak Nekem van az, hogy így a könyökömnél konkrétan egy ilyen hústömeg lesz? Elég unión néz ki és ha ráfeszitek a tricepszemre akkor “eltűnik” de az tuti nem a tricepsz izomzatom mert az nalam nagyon fent tapad szinte nincs is
-
AsakuraDave
őstag
Hogy lehet az embernek ennyire gyenge az izülete/szalaga? Akárhogy mozgatom a vállam, könyököm kattog, pattog össze vissza...
Konkrétan ha csak kinyújtott karral az alkaromat forgatom (mintha egy hangerőszabályzó tekergetne az ember oda-vissza) szinte hallom ahogy valami az alkar és felkar joint között ropog, pattog...
[link] Mondjuk nem ilyen extrémen, de csak a talajjal páruhzamosig leengedve az alkart, konkrétan szomszéd is hallja, olyanokat roppan mind a két vállam, a bal bele is nyilal a fájdalom..
A könyököm meg most egy hónapja, ha teljesen kinyújtom a karomat, akkor ha fáj mintha egy zsepit bedugtak volna az alkar-felkar közé és erőt kell kifejtsek hogy kitudjam teljesen nyújtani, a fájdalom nem extra, inkább csak kellemetlen.Pedig direkt mindent lassan, kontrollálva csinálok, sok fekvő, néha burpee. De konkrétan kész meg van halva a testem a karomat, vállamat nem tudom használni, mert 0-24 recseg, ropog de kb mióta az eszemet tudom.
-
AsakuraDave
őstag
Rendeltem puregold gold whey -ből kb minden ízből egy kis tasakkal, hogy eldöntsem melyik íztől nem szűkül össze a likam és akkor olyan kilós kiszerelést veszek, de hogy nem bírták 1 nap alatt feldolgozni és feladni az siralmas
-
-
AsakuraDave
őstag
[link] hasonló mérleget valaki tud ajánlani vagy használ hasonlót?
-
AsakuraDave
őstag
Megjött a kreatin, erre kajak nincs benne kis adagoló kanál
Rohadtul nem ajánlom:
-
AsakuraDave
őstag
[link] 300-400mg ajánlott bevitel szerinte, az ebből 4!!! kapszula
Lehet csak halandzsa, de szerintem biztos van mögötte igazság és rohadt sokat számít, hogy milyen kémiai kötésű egy-egy ilyen cucc, hogy hogy hasznosul stb. A legalapabb és legolcsóbb magnézium oxidokat kb csak átmegy az emberen azt emberek milliárdjai vehetik... hatalmas biznisz ez a "gyógyszer" és tápkieg ipar csak azért nézek így mögé -
AsakuraDave
őstag
Milyen kreatin készítményt tudtok ajánlani? Talán előnybe részesíteném a porokat, íz nem fontos felőlem lehet ízesítetlen is.
-
AsakuraDave
őstag
válasz
Morris
üzenetére
[7:00 perctől ha türelmetlenek vagytok] Ezt a csatornát véssétek fel magatoknak

1.2 - 1.6gramm között mozogsz akkor átlag kondisként(heti 3-5edzés)biztos, hogy fejlődni fogsz, persze függ, hogy éppen mi a cél, fogyás, vagy bulkolsz 2ajtós szekrénnyé akarsz válni akkor toljad az 1.8 - 2.0grammot, fogyás mellé azért kell a magasabb mert kalória deficitben vagy, és az energiát a tested proteinekből IS fogja beszerezni magának
2.5g fölé meg nem csak fölösleges de az ammónia toxicitás miatt még veszélyes is lehet
+[link] kreatin + koffein -
AsakuraDave
őstag
[link] Ingyen kondibérlet ez a meló
Mondjuk ha az ilyen 30-40-50kilós súlyzókat is így olvasztják egybe akkor azé nem szivesen emelgetem őket többet nehogy leszakadjon a fejük és a lábfejemen végezzék
-
AsakuraDave
őstag
Ilyen "posturefix" cuccot próbált már valaki? Ahogy olvasgatok utána inkább csak ad egy alap "feszültséget" és emlékeztet rá, hogy szar a tartásod, de nem igazán "tart"
-
AsakuraDave
őstag
[link] Aztakurva
Az a fej mint aki most szabadult Dachauból
23éves
-
AsakuraDave
őstag
válasz
Dorian
üzenetére
Szakmai nyelven igen, de a magyar köznyelvbe meg úgy az átlag ember mikor azt mondja, hogy "nah jó, holnaptól diétázom" a mögött annyi áll, hogy nem eszek több édességet, szemét kaját, nem azt, hogy rááll valami étrendre...de sokaknál konkrétan a koplalást IS jelenti. Diétázom = fogyókúrázom magyarul, szakmailag ez persze invalid, úgy helyes, hogy fogyókúrás diéta, lehet hízó diétát is tartani, hogy csak csokoládén élek, érted...
-
AsakuraDave
őstag
válasz
üzenetére
Fuuu emlékszem életembe először mikor csináltam ezt a gyakorlatot, úgy belenyilalt a fájdalom a jobb vállamba meg a csuklómba, hogy azt hittem ott helyben lefosom a bokám. Azóta se mertem megpróbálni újra
Még kis takony voltam meg valszeg nagy súllyal csináltam de inkább kihagyom 
Amúgy erre a mozdulatra tényleg sokan mondják hogy kinyírja a váll/csukló izületet. -
AsakuraDave
őstag
A [Healthy World] brandet ismeri valaki, mennyire minőségiek a vitaminok, ásványok?
Náluk találtam jónak tűnő Magnézium-glicinátot.
-
AsakuraDave
őstag
[link] Gyerekkoromban imádtam a vajat, margarint szanaszét kentem a zsemlén, kiflin aztán teljesen leszoktam róla és szendvicset minden nemű kenőanyag nélkül csak szárazon a teljes kiürlésűre rádobva a szelet sonkát, sajtot, mellé paradicsom, paprika.
Sütni meg csak olivával szoktam, de ritkán sütök az a baj :S Mekibe meg gondolom, hogy a legotvarabb olajokba sülnek ki a kaják
RIP me -
AsakuraDave
őstag
válasz
Fred23
üzenetére
Sajnos már a harmadik X -et nyomom
A képet kár volt visszakeresned, ez még husisabb korszakom volt
Ez kb. április-májusi kép, itt már csináltam intermittent fasting-ot, hogy csak ebéd volt az első étkezésem, de az esti meki-pizza az be-becsúszott, a szokásos edzés mellett jártam néhány jóga órára. De kb. évek óta nulla kondizás, csak otthon fekvő és annak sokféle variációja nagyon strict formában, 20-30nál többet nem is tudok egyszerre, egyrészt mert olyan szinten bedurranok és savasodik az izomzatom, hogy nem tudok mozogni
Falnál, kézenállásba "fekvő" pl az vállra gyilkos, capoeira miatt gyakoroltam "szabadon" tehát a lábam nem volt a falnak döntve csak azért csináltam ott ha eldölnék ne essek el, de pike push-up is durva tud lenni. Nyár óta újra lett csaj azt azért most kicsit visszajött a zsír, meg új melóhelyen is nyáron állandóan jégkrém a céges hűtőben, sütinapok, meg minden héten valami jubileumi ünneplés, torta baaah.. gyorsan lehet hízni ezektől
Alkaromat utálom a legjobban meg trinyó, istenért se fejlődik látványosan (brachioradiális vagy micsoda), még bedurranva se nagy szám, közbe a bicepszem meg szét akar robbani. -
-
AsakuraDave
őstag
Nah megjött az epres puregold compact fehérjém.... ég és föld a különbség íz terén, a belga csokis az basszus ehhez képest valami gejl hányás iz volt. Ez az epres viszont alig 3deci vízzel sem túl édes, nagyon kellemes, fincsi főleg a belga csokis után :Đ Rendeltem mellé 99ftért 30g-os sóskaramellt megkostólni, igaz az a "rendes" fehérje nem a compact viszont megszaladt a víz és olyan 4-4,5deci mellett semmi íze nem volt.
Amúgy maga a fehérje ránézésre is teljesen más, a belga csokis ilyen nagyon kis porszemű, fényes darabokkal(cukor?) ez meg ilyen egybeállóbb massza állagú. Romlott mondjuk biztos nem lehetett a belgás mert lement a 2,3kg és nem volt soha semmi bajom gyomor ügyileg, de ez fura hogy ennyire más az állaguk.(A sóskaramellás is ilyen masszásabb por volt) -
AsakuraDave
őstag
Kezdek kifogyni ebből a Puregold Compact csodából de ez a belgacsokis ritka szar választás volt :Đ kínkeservesen agyonhigítva tudtam csak letolni.
Az epres jégkrémet tolja valaki? Tényleg jeges?
Vagy az új pisztáció?
Belga csokit aki már kostolta a compact-ból az esetleg más ízt próbált ami kevésbé ilyen iszonyat gejl? Jó lenne 30g-os kiszerelés minden ízből de én nem találom, hogy lenne.
-
AsakuraDave
őstag
[link] Istenem, sííírok
#alpha #ösztönlény #peakmalephysique #ütőképestársaság #boxolok #maseratimvan #vanpenzlovera -
AsakuraDave
őstag
válasz
bigmasterg
üzenetére
Ezt értem. De már egy ideje keresek de nem jutok dűlőre hogy hova tudnék menni. Olyan kéne aki átnézi a mozgástartományom és kivizsgáljuk hogy miért áll fent merevség, beszűkült mozgás pálya, ideg-izület fájdalom.
Nem pedig ránézésre hát csak nyújtani kéne és ennyi. -
AsakuraDave
őstag
válasz
Gymbeam
üzenetére
Tagot kitiltották vagy valami de Nektek van esetleg élményetek ilyen csontkováccsal? Számomra elég para… egy rossz mozdulat azt lebénulok a kezei alatt
A k.va reumatologiára is az ember először elmegy az idióta háziorvoshoz aki a halál és 99 között jár, nagy nehezen ad beutalót majd mész időpontért a reumára 2 hét múlva!!!! addig ne csináljak semmit, ne edzek? Szánalom, undorító, hányadék az eü.
És mi lesz? Majd elküld 2 hét múlva a nagy tudású 70+ éves reumatologus aki már nem is lát nem is hall röntgenre esetleg ultrahangra amire megint időpont kell megint heteket várni… Egy k.va vizsgálat hónapokig tart én meg addig verjem a pöcsömet?!
Sporotljal meg edzél mert egészséges életmód meg minden de aztán egyszer lesérülsz azt bachatod és még magán praxisba se feltétlen van előrébb az ember.
Van itthon egyáltalán nem privát JÓ szakember aki sportoló emberekkel foglalkozna? Ízületek, szalagok, mozgástartományi problémákkal? -
AsakuraDave
őstag
Hali,
Kicsit szenvedek a könyökömmel ha teljesen kinyújtom/lockolom a karomat akkor elég erős, nyilaló fájdalmat érzek olyan mintha csontok összeérnének…
Ezt hol és mivel lenne érdemes megnézetni? Nem akarok rohangálni orvosok között meg beutalókkal szórakozni így egy magán rendelőbe ultrahangos izületvizsgálat elég lehet vagy valami “komolyabb”?
Nem hiszem hogy tenisz/golf könyök hanem capoeiraba sok mozdulat olyan hogy szinte a karodra ugrasz rá az tartja meg a teljes testsúlyodat és egy ilyenbe rosszul mozdultam.
-
AsakuraDave
őstag
-
AsakuraDave
őstag
válasz
Skillet
üzenetére
120g egy shakebe?
Nekem ez genyó soknak hangzik ha azt nézzük fejérjéből mennyi egy kupak, @aelod tanácsát megfogadnám én is elösszőr
Mondjuk most pár hete megjött a Compact fehérjéjük belgacsokis de k.va édes/gejl a sima whey emlékeim szerint nem volt ilyen ízvilágú így +1deci víz kell hozzá hogy megtudjam inni. -
AsakuraDave
őstag
Már biztos kérdeztem régebben is de a tegnapi edzésem után(Nem kondi, hanem "harcművészet") úgy gondolom mostmár tényleg muszáj lenne eljutnom valami dokihoz aki megtudna vizsgálni...
Klinikai esetnek érzem, hogy ahhoz képest, hogy azért mindig edzegettem és oké voltak kisebb-nagyobb kihagyások de a mai napig elég jó fizikumom van, fitt, sportos vagyok de mellé olyan szintű merevség van hogy már szinte sétálni is alig bírok, teljesen be van szükülve a mozgástartományom főleg váll és derék alatt. Kölök korom óta masszív lábakon éltem sose volt vékony lábam így egy sport amibe kb csak rúgások és kézenpörgések vannak eléggé kikészítenek, főleg ezzel a merevséggel, hogy mindent erőből, kirobbanva tudok csak megcsinálni nem pedig mondjuk lendületet használva könnyedén elreppenek a levegőbe...
Csukló-könyök-váll izületeimet nagyon gyengének érzem, szerintem elkéne bírniuk a testemet főleg hogy van izomzat a karomon és vállaimon így van "miből" megtartanom magam de mégis mindig azt érzem, hogy az izület kapja a terhelést és összecsuklik alattam.
Lábaimnál meg mondjuk oké eltudom képzelni, hogy a nagyon mély és "kicsi" izmok nem a legfejlettebbek és hozzá a combhajlító-feszitő izmok túl erősek és "nehezek" pl ezt megtudja vizsgálni egy doki, hogy hát valószínűleg az XY izomzatom gyenge mert közbe meg "ezt" megtudom csinálni így valószínűleg valami stabilizáló izomcsoportot kéne edzeni és hogy azt hogyan... csak amennyi edzés a hátam mögött van szerintem ezeknek már rég hozzá kellett volna erősödniük.
-
AsakuraDave
őstag
Nah megjött a csomag
A 05/2022 -es szavatosságú Pure Gold Whey Protein-em még mindig megvan a konyhapulton, van még venne kb egy 6-700grammnyi adag ha valakit érdekel, ingyen átadom vagy ezt fixen dobjam ki és Ne akarjak másnak rosszat?
-
AsakuraDave
őstag
Puregold-on leadott rendelést, hogy tudok lekövetni?
Foxpost-os rendelést választottam de semmi követési számot nem kaptam hozzá. -
AsakuraDave
őstag
Esetleg tud valaki valahol érdemi blekkfrájdéj akcijó lesz/van fehérjékre?
-
AsakuraDave
őstag
A puregold Whey Protein és Compact Whey Protein között mennyire számottevő a különbség? Ha jelenleg a fehérje bevitelem nagyobb része a porból lenne akkor érdemesebb a "sima" Whey Protein a "jobb" aminosav profil miatt vagy csak placebo és pénzkidobás? Abból a +5k-ból veszek ˇ2kg csirkemellet
-
AsakuraDave
őstag
válasz
benfolds
üzenetére
Ő jár egy szupermodellel vagy Te?
Persze a tényen nem változtat, hogy egy ripacs és "holywood" edző mellett is épp hogy csak pakolt magára egy kis izmot, az éneklés égeti a zizmokat.. Amúgy pont az az előadó, mint pl szóba hoztátok Dua Lipa-t, aki végig táncolja, ugrálja az előadást az jól is néz ki, ez meg csak dölöngélt meg playback volt a 80%-a... De mint kiderült utána ment a NER kastélyba is fellépni, lehet arra tartogatta magát...
Csajom kint volt és azt mondta, hogy pl a Krúbi 100x jobb showt csinált pedig Ő aztán direkt JB miatt ment ki nővérével így annak örül, hogy láthatta élőbe a kis nyikhajt de a koncert az egy gyenge közepes volt.
-
AsakuraDave
őstag
válasz
S e t h
üzenetére
Nő ügyek témába hittem, hogy írok és van írva a JB-s hsz

Akkor is tény, hogy egy JB hallán a csajok millióinak nem azért lesz nedves a bugyi mert jajdejó pasi hanem a fame. Muszkot se azért környékezik meg a szupermodellek mert minden álmuk hanem mert ott egy titulus és mellé járó fame.
+ha már személykeskedünk akkor jelenleg is kapcsolatba vagyok, 1 évig voltam most "szingli", több egyéjszakás kalanddal és nem kellet őket nagyon fűzni első talin adták magukat ami elég sokmindent elárul, de ez manapság ilyen, egyből szétteszik a lábukat és általában a magyarázatuk, hogy én nem ilyen lány vagyok, hogy hát a bicepszed, széles váll ésatöbbi látván nem bírták volna ha csak egy randi lesz az estéből#176096troller
Hidd el adtam már esélyt "csúnyább" nőnek és sok haverom is de azok is , sőt azok még jobban elvannak szállva maguktól
Csúnya+gazdag nő? Jöhet, mögötte meg levarrok jó nöket néha-néha, szerinted azok a jó nők csúnya+gazdag faszival mit csinálnak?
Nah de több hsz itt erről tőlem nem lesz arra ott van a másik topic a fórumon
-
AsakuraDave
őstag
válasz
-Skylake-
üzenetére
Ha nyikhaj búza gyerek vagy de jó hanggal születtél a világ összes nője lekapna persze nem a hangod miatt hanem a hírnév és zsetonod miatt. Nőknek a legfontosabb az anyagi ranglétrán hol helyezkedsz el. Így igenis illik a topikba ez a hsz. Readas ez a hülye gyerek nem egyszer izmozott azt amugy koncerteken kívül miért ne lenne 1 órája edzeni?
Elon Musk effektus hogy a világ összes pénze nála de úgy néz ki mint egy felpuffadt vízi hulla még is bármelyik nő alá feküdne. De te ilyen anyagi ranglétra legalján legyél fitt és izmos, jó humorral és sorolhatnám hogy a nők legalja egyáltalán rád nézzen…
-
AsakuraDave
őstag
Bájoteken van akcijó! A pure whey tejsavójuk ajánlott?
-
AsakuraDave
őstag
Hobbigyúrosként mindegy hogy Puregold Compact Whey vagy "rendes" Whey-t iszom?
6000 pénz az 6000 pénz
Bár jelenleg csak 3 ízben van 2.3kg-os a Compact-ból: Vanilla shake, Peach yoghurt mert Eperfagyis :/ Melyik lehet a legkevésbé édes és mű ízű?
-
AsakuraDave
őstag
válasz
aelod
üzenetére
Életem eddigi legjobb formája kb talán még 18 évesen voltam szálkásabb. 29 évesen jobb már úgy sem lesz
Amúgy csak otthon fekvő meg kézi súlyzó ami max kb 15-17kg lehet ha rápakolok mindent is az egyikre. Mellette heti két capoeira és a kaja annyi hogy az ebéd többé kevésbé minőségi a reggeli és vacsi az junk food meg capoeira után nem kevés alkohol a haverokkal
Súlyba fogalmam sincs mielőtt olyan február végén elkezdtem edzegetni voltam 90kg környékén, 180magasan.
Most hogy 1 hónapja újra asszonnyal vagyok az a 3 havi munkám már vissza is jött rám
-
AsakuraDave
őstag
Rendelnék PureGold fehérjét 2.3kg kiszerelést amihez lehet most 2 terméket olcsóbban hozzá adni és én halolajat meg kollagénen gondolkozom(porcerősítős cuccokkal most nem tudom mit gondoljak mert találtam irományt miszerint a Glükozamin szulfát akár ronthat is porckopáson stb és a kollagén akkor jobb megoldás porcokra) Omega 3-ra 1000mg 500-500 elosztás lenne a kánaán ami a puregold termekbe elég gyenge 2000mg 360-240 viszont a biotech Mega Omega 3 az tud 1000mg 400-300-at. Kollagénről nem tudom mert elvileg a 2-és peptid a legfontosabb porcokhoz de azt nem írják…
Szóval lehet inkább edzés előtti cuccukat adnám hozzá meg akkor kollagént az szerintetek melyik a legjobb náluk(puregold)?
Vagy szerintetek melyik az a pár termék amik közül tényleg érdemes lehet választani náluk? -
AsakuraDave
őstag
-
AsakuraDave
őstag
válasz
Woodslave
üzenetére
Haverom elmondása szerint teljesen máshogy működik.
Én sose szedtem ilyeneket de a Viagratol áll a pöcsöd “egyből” és cuming után is megmaradsz. A kamagra meg ha izgatnak segít hogy hosszan tartó erekciód legyen ergo stressz ellen segít ellazít odalent hogy nyugodtan mehessen a vér és ne legyen az hogy nem áll fel. -
AsakuraDave
őstag
válasz
AsakuraDave
üzenetére
[link] Valami ilyenre gondolok ahol így végig visznek mozdulatokon és az alapján megtudja állapítani, hogy melyik izmom lehet gyenge, merev ésatöbbi. Amúgy pl ezt a mozgást ami a videóba van oda-vissza viszonylag elég simán végig tudom csinálni...
-
AsakuraDave
őstag
Hali,
Budapesten, de főleg pesti oldalon tud valaki tapasztalatból jó gyógytornászt?
Elkezdtem sok év kihagyás után újra capoeira edzésekre járni de olyan szinten le vagyok merevedve, hogy brutális és ha lovagló pózba megpróbálok "mélyebben" épp hogy csak a térdeimmel 90 fokot zárni elég fájdalmas nyilalást érzek a lágyék tájon, meg úgy az egész seggem feszül, nem tudom hengerezés, "jóga" labdával tudok-e valamit, mi lehet a pontos oka a fájdalomnak, volt aki szerint sérv is lehet
:
-
AsakuraDave
őstag
Nah mi a pöts van, most meg a Calum ugrott ki a 2. emeletről bedrogozva
Egyre silányabb a koko és a koksz minősége a piacon vagy mitől van ez a sok őrült és halálozás, bár ő most lehet "csak" lebénult de egy ideje nagyon toxic a csávó öö izé.. Mr.Natural.
-
AsakuraDave
őstag
válasz
Macka
üzenetére
Az szép hogy Te, Mi tiszteljük az életét, az életünket és mások életét de ők pont magas ívről lexartak mindenkit és akár más életét tönkre téve is csak a "hatalom" hírnév érdekelte őket. Nem ők az egyetlen ilyen emberek de épp ezért ilyen a társadalom, az ilyen férgeket kikellene taszítania magából mert szerintem több a nem hozzájuk hasonló ember... Nekünk ártanak, van baleset de amit Ricsike csinált azért életfogyi min egy normális emberi társadalomba.
-
AsakuraDave
őstag
Van egy 2.3 kilós Puregold whey proteinem ami 2022.05-ös lejáratú. Ezt még nyomathatom egész május alatt vagy ha nagyon fosnék a maradék az kuka már ebből?

-
AsakuraDave
őstag
[link] Nem tudom volt-e már feszegetve ez a téma itt, de gondolom biztos

Ez az egész NoFap mozgalom igazából "csak" arra jó, hogy ne legyen az ember pornófüggő, izomépítés szempontjából még hatásos is lehet ha az embernek nincs partnere és lefekvés előtt kicsapja egy jobb alvás "érdekében"
Viszont közvetlen edzés előtt én tapasztaltam anno exemmel, hogy reggeli szex után a kondiba nem voltam annyira "bika".
-
AsakuraDave
őstag
Halo
Nézek épp cink, magnézium, b6 kombó kapszulákat.
Pure Gold ZMB:
Étkezés közben 1 kapszula a napi adagolás.
Mg 350mg, Zn 10.4mg, B6 1.3mg /kapszulaMyProtein Cink&Magnezium
2 kapszula éhgyomorra!!! lefekvés előtt!!
Mg 85mg, Zn 10mg, B6 3.7mg /kapszulaTessék mondani most akkor hogy is van ez? Nekem ár/értékben a Pure Gold jobban tetszik meg mi ez a MP leírás?

*szerk
Fehér Monster függő vagyok abba van minden reggel:
B3 43mg
B5 21mg
B6 4mg
B12 13ug -
AsakuraDave
őstag
[link] Ne felejtsetek el fenékre edzeni!
-
AsakuraDave
őstag
válasz
tibcsi0407
üzenetére
-
AsakuraDave
őstag
[link] Ahoz képest, hogy a coming out videóba azt mondta, hogy retteget a tűtől fiatalon nem keveset szúr
-
AsakuraDave
őstag
[link] Szerintem mindenki egy gyenge szär
-
AsakuraDave
őstag
Tavaly december 6án lejárt bontatlan fehérjét megmerjek inni?
-
AsakuraDave
őstag
válasz
HussarF
üzenetére
Szegény ex pasika látván a méretét annak a tárgynak és aminek hitte összetört, hogy az ő mérete akkor 120% hogy még csak csiklandozásra se volt elég a hölgynek, bár ha kiderülne ezek után, hogy az csak egy gumimalac akkor lehet még szarabbul érezném magam

[link] https://www.youtube.com/watch?v=FWCAUAwY3SY kissrác tele van mint a mama spájza befőttel
-
AsakuraDave
őstag
Hali,
Hol tudnék egy normális fali húzódzkodót venni? Mindenhonnan kifogytak és csak plafonra szerelhetőeket találok amik meg szerintem nem igazán biztonságosak
Mindenki bezsákolt egyet járvány idejére vagy mi a pitsa hogy sehol nem lehet kapni egy normálisat?
-
AsakuraDave
őstag
Hali
Ti ajánlanátok a Scitec Multipro plust vagy a Daily Vita-Min cuccukat? Van esetleg "jobb" vagy csak jobb ár értékben hasonló cucc?
-
AsakuraDave
őstag
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Ahoz kellhet gyomor ahoz a pasihoz
Bár a nő se nagy eresztés azon az 1 képen kívül
-
AsakuraDave
őstag
Ti használtok/használtatok valamilyen kalória appot? Gondolom x idő után már magadtól tudod majd de kiindulásnak jól jönne egy
-
AsakuraDave
őstag
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Persze csak azt mondom hogy általában ahányan használják őket kevesebb is elég lenne.
Amúgy jár itt esetleg valaki terembe a XIII kerben?
-
AsakuraDave
őstag
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Comhajlito meg feszítő gépek sztem full feleslegesek. Abbol van vagy 6.
-
AsakuraDave
őstag
válasz
Macka
üzenetére
Én kápon jártam hozzájuk nem rosz terem bár szerintem túl sok a felesleges lábgép. Illetve nem rég lett csak rendes safetys guggolo keret és fekvenyomopadbol még mindig nincs safetysük...
Most a Gymcityn gondolkozok a 13kerbe, munka után 5p séta lenne csak kicsit drágább. -
AsakuraDave
őstag
válasz
benfolds
üzenetére
Szerintem ez az OVzast hagyd ha neked ő jön be a te dolgod. De a putriba élőkről igy nyilatkozni.. Te biztos éltél hasonló körülmények közt évekig ha ennyire tudod hogy szarból is lehet várat épiteni csak éppen büdös.
Lehetnél te a kövi miniszter azt jól megmondanad hogy nem a te hibád hogy ott mélyszegénységben élnek az emberek hanem csak is ők.
Szobamérleg hát pedig élni tudni kell legyél már igényes tudjon az bluetoothot is meg játszon le zenét is
-
AsakuraDave
őstag
válasz
AsakuraDave
üzenetére
160049
Erre senki? Maunal terapeuta-hoz jár/járt itt valaki? Esetleg budapesten színvonalas hely van?
-
AsakuraDave
őstag
válasz
kennystyle
üzenetére
Igen sajnos a vállam elég ramaty. Bár a bal vállam mobilitása elég jó,ilyen yoga gyakorlatok hogy a hátam mögé viszem a karom imátkozos meg gerinc vonalba behajlitani az alkarom az simán megy ugyanez a jobb karommal eléggé fáj vállból de még is a bal könyökömbe erősebb ez a pattogó érzés. Sajna nem igazan tudom milyen szakorvos tudna segíteni feleslegesen meg nem dobálnék 10ezreket konzultációnként. De akkor erre a manual akármire rákeresek,ha esetleg tud bárki jót budapesten az nyugodtan megirhatná!
-
AsakuraDave
őstag
Nah voltam idegi uh vizsgálaton a sote neurologián mert már egy jó ideje a jobb könyök flekciója során a tenyerem bal fele(kiss ujj része) mindig elkezdett zsibbadni. Nah jól megáramoztak meg ultrahangoztak. Ennek az eredménye hogy minden normális és mindenféle latin nevű valamim ép

Nah de van itt olyan írás,hogy könyökflekció során a hypertrophiás triceps az ideget az epixondylus csúcsára mozditja ki,de teljes luxatio a retinaculum jelenléte miatt nem alakult ki. Lehet ezt érzem mikor pl ha 90foknál kisebb szöget zárok a karommal és úgy kifejtek erőt,pl fekvenyomás,headpress,fekvő akkor olyan érzésem van mintha a könyökömön valami oda-vissza csússzana illetve pattana és szinte hallom is.
Ezzel a problémával szerintetek milyen szakorvost kéne felkeressek amúgy? Mert ezt pont a másik könyökömbe érzem jobban amit nem volt hajlando megnézni,mert,hogy a beutalon csak jobb kar volt...
Bónuszként,mivel pont 2 kis egyetemi hallgato is bent volt, ultrahangomat nagyon elhúzta a nőci. Megtetszett neki,hogy mennyire nem zsíros az izomzatom mennyire jól látni a szeparálásokat stb(bicepsz,tricepsz,mell-nél). Viszont feltünt neki,hogy furák a rostjaim. Full laikusként nem igazán értettem,annyit láttam hogy más színű a bicepszemben az izomrost ahogy nézi az ultrahangon más-más szögből. Ez papíron: "m. coracobrachialis echogenitása környező izmokhoz képest,hyperechogen,a szabályos echoszerkezet elmosódott - hasonló kóros
echogenitás figyelhető meg a m. pectoralis majorban is"(mind2 oldalamon szal jobb-bal bicepsz,mell izom). Kérdezgettek,hogy szedek e valamit mondom fehérje meg kiprobáltam a kreatint,itt a kreatinra mondták,hogy lehet az felvizesitette? de mondom fél éve nem edzek már és csak pár napja lementem terembe 1 alkalomra és azóta brutál izomlázam van,pont mell-kar-t edzettem, így elkönyvelték,hogy akkor lehet amiatt van....
-
AsakuraDave
őstag
válasz
Apollyon
üzenetére
Pont erről akartam írni,hogy "elvárnám" ?! mi a gond ezzel?! 2019 van emberek... még is évtizedekkel levagyunk maradva EUs országoktól. Én BEMEGYEK,LEDOLGOZOM ha kell és megfizetik, én szorgalmas vagyok ha látom hogy honorálva és fizetve van a verejtékem. Egy szóval se mondom,hogy EUn belül itt a legrosszabb de azért nem is középkategória ami itt megy... Sőt megdolgoznék itthon azért,hogy jobb legyen és felzárkozzon az ország mondjuk osztrákokhoz de nincs erre lehetőség,kilátás mert a kormány egy kalap f0s és az emberek 80%ának fontosabb az hogy ne legyen migráncs meg soros mint hogy egy 2019-es szinvonalba élhessen... Nem akarok politizálni mert érthetetlen aki a jelenlegi kormányt támogatni tudja így érdemi vita se lehetne a személlyel.(me' bezze a gyuri is lopott meg a bajnai! stb stb amig ezek az ellenérvek lehúzhatják magukat)
-
AsakuraDave
őstag
[link] Nagy Igazságok és még naturál is!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Kiszivárgott az Oppo Find X9s Pro adatlapja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- VR topik
- Linux haladóknak
- Engedélyezte Hollandia a Tesla önvezetést, az EU többi része következhet
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- E-roller topik
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 16GB DDR5 1TB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! ASUS DUAL MINI RTX 3060Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7330 - i5-1235U I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
lehet ilyen trauma vagy valami ez bennem.
Jó nagy biznisz ha csak erről szól, hogy ha már ránéznek +1-2dologra a véremben (mikor amúgyis is vizsgálják) de elkérnek plusz zsetont érte...
Tolnék valami komplexet akkor már ha elmennék, most hirtelen guglizva azt nézem, hogy teszto mérés az csak külön van?
Konkrétan ha csak kinyújtott karral az alkaromat forgatom (mintha egy hangerőszabályzó tekergetne az ember oda-vissza) szinte hallom ahogy valami az alkar és felkar joint között ropog, pattog...

Vagy az új pisztáció?
A 05/2022 -es szavatosságú Pure Gold Whey Protein-em még mindig megvan a konyhapulton, van még venne kb egy 6-700grammnyi adag ha valakit érdekel, ingyen átadom vagy ezt fixen dobjam ki és Ne akarjak másnak rosszat?
Csúnya+gazdag nő? Jöhet, mögötte meg levarrok jó nöket néha-néha, szerinted azok a jó nők csúnya+gazdag faszival mit csinálnak?
Edzés közben meg nem kúrunk, mi lesz a gainekkel?
'murica