- Gurulunk, WAZE?!
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
-
LOGOUT
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
benfolds
őstag
válasz
kk831228 #160520 üzenetére
a futás is nagyon jó, csak én a derekam miatt valószínűleg sosem fogok futni. sajnálom, mert tényleg óriási flow élményt tud adni. fura amúgy, hogy a legerősebb tempós tekeréssel sem tudtam annyira kész lenni, mint egy közepesen intenzív futástól.
most jut eszembe, hogy nagyon sok éve nálam vasárnaponként van egy jóga nap is. mindig ugyanazok az alapászanák, 1 órában. igazából csak egy jó kis nyújtásnak felel meg, utána tök lazának és könnyűnek érzem magamat. -
Woodslave
félisten
-
mcs
veterán
válasz
kk831228 #160379 üzenetére
Számítok rá én is, hogy lesz belőle viccelődés, de közel sem annak szántam. :)
Amikor nagyobb súlyokat kapok fel vállnyomásra, főként a bal csuklóm tud belassulni, és ezen szeretnék korrigálni, de az alkar erősìtése is érdekel, hogy kinek milyen gyakorlatok váltak be rá. -
mayday00
őstag
válasz
kk831228 #160075 üzenetére
Ja imádnak..
Amúgy 2 hetente megeszek egy üveg mézet. Napi kalóriába beleszámolva természetesen. Közvetlen a termelőtől veszem, igazi házi méz. Nagyon pozitív hatásai vannak..Nem részletezem..Másnak is ajánlom a 2 heti/ üveg mézet..Előre szólok dekát nem fog senki zsírba hízni, stb. De jó minőségű legyen. Brutál feltölt energiával stb. illetve rendszeresen eszek házi mindenmentes szilvalekvárt. Ezt is ,,háztól" veszem közvetlen. Amúgy 76kg vagyok szálkás. 43 éves. Szalonnával kezdem a napot..
Fizikai munkát végzek. Imádom a saját testsúlyos gyakorlatokat.
-
gyuri860213
tag
válasz
kk831228 #158764 üzenetére
PID-es Classic?
85 fokon mit iszol? valami újhullámos világos arabikát? Ilyen kis kazános gépnél van értelme a PID-nek? a bemenő hidegvíz miatt úgysem valami hőstabil szerintem. Nekem is classic van, de építettem bele egy 350ml-es réz kazánt, PID az nincs de úgysem iszok nagyon drága kávét.
-
Zola007
veterán
válasz
kk831228 #156751 üzenetére
Az semmi.
Vedd úgy, hogy orvosi igazolásod van róla, hogy voltál mozogni.
1500-2000 körül és felett már érdemes figyelgetni, de 4-5.000-től komoly az ügy.
Egyszer egy 3 éves gyerekben mértek 1.778.568 unit/litertAz alsó határ közeli TSH inkább aggasztana, érdemes lenne megnézni korábbi laborokban mennyi volt.
-
S e t h
nagyúr
válasz
kk831228 #153628 üzenetére
Két szobakerékpárt és egy spinninget hajtottam szét az elmúlt években.
Néhány ezer km is van a hagyományos biciklimben, de kint tekerni meg olyan mint túlélni a dzsungelben, párszor majdnem félárva lett az utódom.
Persze ehhez az is kell, hogy felém nincs nagyon kiépülve a biztonságos kerékpározáshoz megfelelő infrastruktúra.
Futás oké, bár ritkán művelem. Spinning alatt viszont lepörög egy sorozat aktuális epizódja, nálam le van amortizálva egy szobabicikli, spinning 1-2 év alatt, bár aláírom, hogy sokan valóban megveszik nagy elhatározással, aztán a pók nem győz rajta összkomfortot berendezni rajta. -
Ļantos
aktív tag
válasz
kk831228 #153394 üzenetére
Pont ez a baja, hogy senki nem keresi a tanácsaiért pedig ő mindenkitől okosabb. Legalábbis erre ébred minden reggel.
Cserébe megüzeni ennek annak, hogy itt van biztos ami biztos, hátha valaki elcsábul és akkor ő segíthet. Megmentheti. Mivel egyikünk se tart igényt a szolgálataira így itt marad magányosan, tele ésszel, tudással. Merthogy mi mind megdöglünk a segítsége nélkül. Legfőképp Gyuri murdel meg, aztán az Ogre és aztán mindenki. Mindenki is. A gyúrás miatt. Meg a BCAA miatt, de leginkább a megevett fehérjemennyiség miatt. Vagy a koksz miatt. De lehet a Tinder miatt. Vagy Zola mindennapi agyzsibbasztása miatt.
-
Xelo
addikt
válasz
kk831228 #153002 üzenetére
igen, van különbség azok között akik hobbi szinten edzenek, meg a hormonkezelt bajszos implantos sunával de gyakorlatilag férfi testtel rendelkező nők között 5% testzsírral.
nekem van több csaj cimbim aki jár terembe, edz, vagy táncol, vagy akrobata, és első ránézésre nem feltétlenül mondanád meg róla hogy sportol. annyi látszik rajtuk hogy véknyak és egészségesek. a fórum ahol ez a téma elhelyezkedik "Sport, életmód, utazás, egészség" néven fut, azt hiszem ebbe beleférnek a nőként funkcionáló nők is.
nem akartam így elhúzni a gondolatmenetet, csak megosztottam a saját véleményemet, és úgy látom vannak rajtam kívül még páran itt akik hasonlóan éreznek.
-
válasz
kk831228 #152860 üzenetére
*naponta többször is!
Én a sperma donorságon gondolkoztam inkább, de mindig a BBT első részének első jelenete jut eszembe és inkább hagyom a francba
Amúgy láb vót atta. Kevés időm volt, úgyhogy gonodltam kipróbálom az Angel féle edzéstervet, abban úgyis 30 mp-es pihenők vannak. Meglenne hamar és talán beválna a csodamódszer. De aztán végiggondoltam, hogy öreg vagyok már bohócnak, úgyhogy csináltam inkább egy rendes lábedzést
-
Pocee
senior tag
válasz
kk831228 #152670 üzenetére
Te miben futsz?
mivel a fivefingers gyakorlatilag mezítláb,így minden terhelést,hogy ne b@szd szét az izületeket,a vádlinak kell lecsillapítani,ha nagyobb nem lesz de legalább erősjut eszembe Cyplenkov széttépte Larrattot 6-0-ig néztem,már ciki volt a kanadainak annyira meg lett alázva.
Kérdés: szkanderben nincs doppingvizsgálat szerintetek? mert azért Cyplenkov nem tűnik naturalnak -
Zola007
veterán
válasz
kk831228 #151832 üzenetére
Egy pasi elmegy az orvoshoz:
– Doktor úr, nagyon nagy baj van, kényszerképzeteim vannak!
– ?
– Egy élelmiszergyártó üzemben dolgozom és az a rögeszmém, hogy bele kell dugnom a péniszem az uborkaszeletelőbe!
– Úristen! Ember, ne tegye! Felírok gyógyszert, jöjjön vissza egy hét múlva!
Egy hét múlva:
– Nos uram, hogy van?
– Köszönöm, prímán. De sajnos a gyógyszer nem sokat ért, mégis beleraktam a péniszem az uborkaszeletelőbe!
– Szent ég! És mi történt?
– Kaptam egy fegyelmit. Az uborkaszeletelőt meg elbocsátották. -
Woodslave
félisten
-
gyuri860213
tag
válasz
kk831228 #149877 üzenetére
kotyógóban ha kávét főzök 15-20 perc alatt
Anyumnál egy kis olasz kotyogó van, szintén vezetékes gáztűzhely, a trükk amit ott csinálok hogy az alsó részét feltöltöm vízzel, felrakom a gázra, amikor forr leveszem, ráteszem a szűrőt a kávéval, tetejét rátekerem egy konyharuhával és megy vissza a gázra, így lejön 2 perc alatt és nem ég meg a kávé, nem lesz ihatatlanul keserű. csak egy tipp -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest