Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#88452) -NoVa- válasza blueboi69 (#88451) üzenetére


-NoVa-
őstag

Garanciában már a kínaiak sem a régiek, pont most intéztem a flagship fülesem cseréjét. Kicsit macerás, hogy a hibát képpel, leírással, videóval jól egyértelműen illusztráld, de ha megvan, és elfogadja, hogy tényleg szar, akkor esetemben már kaptam is a DHL Waybillt, holnap felkapja a futár, aztán kapom az újat majd. Banggoodnál részleges vagy teljes refundot szoktak adni régebben, de...

Quadcopternél kicsit macerásabb a helyzet, elvégre iszonyat rezgéssel, hőtermeléssel rerpülsz, és odavered a földhöz/fához eleget, szóval üzemszerűen fognak dögleni rajta dolgok. Nem beszélve a szarabbul odaforrasztott kábelek esetleges zárlatáról, az gyorsan hegeszt és gyújt bármit. Első körben propeller, az fogyóeszköz, aztán semmi sem feltétlenül örök élet... Mondom ezt én, akinél évek óta minden alkatrész működik, és nem forrasztottam át semmit rajtuk már egy éve, de az inkább mázli. Szóval nehéz azon túl garanciáról beszélni, hogy legalább egyszer működik valami. Ami biztos, hogy egy JÓ karbonváz sokkal több odaverést kibír, mint egy gagyi, aztán a többi alkatrész kevésbé tolerálja a keményebb kontaktokat, de védettebb helyen vannak. HD kamerát meg nem az első pár tucat repülésnél fogsz feltenni, mert egy tisztességesebb becsapódásnál amikor megpördül a gép, és minden irányba erős centripretális erő keletkezik, akkor nincs kedved keresgélni egy mezőn egy apró kamerát, ami random irányba random, de nagy kezdősebességgel indult el.

Vámra meg már rég van egy csomó EU raktár Gearbest, Banggood, de már Alis boltoknál is bőven. Mások varázsolnak valahogy, mert Belgiumból érkezik a kínai csomag, addig a tracking meg sem szólal, aztán mégis HK a kiindulópont. De ez nyáron át fog alakulni, és automatikusan be kell építsék az árba az EU-n kívüli cuccoknál a vámáfa dolgait, aztán automatikusan mindenre rászámolja, és azzal sem kell extrán foglalkozni... Legalábbis ilyesmi utópiáról volt szó.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.